Leren bedden in het interieur van de slaapkamer (21 foto’s): prachtige designopties

Ze is een tovenares, een goede fee, een plaats van complete ontspanning en intieme momenten. Het is een functioneel meubelstuk dat steeds meer decoratief wordt. Maak kennis met het bed van Hare Majesteit. De gedachte van de ontwerper is breed, dus verbaas u niet over stevige bedden of gesmede modellen. Maar de lederen bedden zijn een eerbetoon aan luxe, verfijning, glamour en het ontwaken van de meest "oude" fantasieën. Waarom? Ja, alleen omdat het een skin is!

Bruin lederen bed in de slaapkamer

De keuze is anders, of de liefde voor bedden gemaakt van leer

Bohemically, fantastisch, speels en verbluffend kijkt in het interieur van elke kamer een bed met een lederen hoofdeinde. Hier, zij en een dame, en zal zanger, praktische en betrouwbare meubel, privnosyaschy als gevolg van de materiële energie, stemming, charmant toon. Dus waarom wordt deze optie steeds vaker door velen gekozen?

Zwart lederen bed

Omdat de lederen bedden zijn:

  • veelzijdigheid. Een bed gemaakt van leer past harmonieus in moderne interieurstijlen, zoals minimalisme, loft, retro, hightech, functioneel. Het zal in zo'n slaapkamer een praktisch, betrouwbaar en functioneel onderwerp worden, dat de centrale plaats van "aandacht" inneemt. Alles wat nodig is voor dergelijke stijlen - maximale functies, minimale decor. Deze creatie van het ontwerpidee zal echter in harmonie zijn met het interieur in de historische stijl (de vraag is alleen in decoratie), en met een natuurlijk of nationaal interieur. En overal zal het het belangrijkste punt zijn, het uitgangspunt, waarrond de belangrijkste "draad" van de decoratie van de kamer zal worden geconcentreerd;
  • uitvoerbaarheid. De huid is elastisch, stevig en in staat om de vorm gemakkelijk te herstellen. Wat is er nog meer nodig voor een aangename - goede en lange slaap? Pak alleen een orthopedische matras deskundig in en geniet ervan!;
  • een eerbetoon aan tactiele sensaties. De lederen kop van het bed kan bijvoorbeeld dienen als ondersteuning voor het lezen van de krant, en je zult tederheid, speciale elasticiteit, maximale aantrekkingskracht van het materiaal opmerken. In de winter zal de huid warmte verzamelen en weggeven, in de zomerse hitte zal het je verbazen met koelte en frisheid. Het is beter niet te denken;
  • veel vrije ruimte. Leren bedden zijn luxe en rijkdom, geweldige kansen en krachtige energie zonder grenzen. Mee eens, het heeft vrije ruimte nodig, zodat het de belangrijkste decoratie wordt. Een kleine slaapkamer zal de schoonheid van een bed van leer "behouden", "verbrijzelen" met een gebrek aan lichtheid, magie en wat manoeuvreerbaarheid;
  • gemak van zorg. Van tijd tot tijd nat reinigen, een speciale glans voor glans - en je bed trekt ieders aandacht in de slaapkamer. Tegelijkertijd blijft het dezelfde mooie, gedurfde, gewaagde, volle kleur na jaren van aankoop.
Wit lederen bed

Wit lederen bed in een moderne slaapkamer
Rond wit lederen bed met overkapping in de slaapkamer
Bruin lederen bed in witte en blauwe slaapkamer

Zwart bed met zwart lederen bekleding onder de krokodil

Vorm en kleur, of in een ideale tandem met decoratie

Lederen bedden met 1 bed - de optie is klassiek en minder gebruikelijk dan de opties met twee slaapkamers. Typisch, zo'n bed - een rechthoekige vorm, met terughoudendheid en bondig wijst op het ontbreken van extra meubilair, onderdelen en accessoires in een kamer in een minimalistische stijl of functionaliteit. Hier - nadruk op bruikbaarheid, zo veel kiezen voor een bed op het podium, met een heel systeem van wasmachines. Deze oplossing is optimaal voor slaapkamers in een moderne stijl, waarin niets overbodig is: met linnenladen kunt u badruimtes, beddengoed en andere kleine spullen in opslaan. De kamer zal in perfecte staat zijn!

Bruin lederen bed in beige bruine slaapkamer

Als een optie - een bed met een hefmechanisme. Tegelijkertijd zal handmatig het gemakkelijkst te gebruiken zijn, het mechanisme op gedraaide veren zal over enkele jaren moeten worden vervangen, met gas-schokdempers zoals onberispelijke service en duurzaamheid.

De kleur van dit bed is zwart, cognac, staal, wit, chocolade. Geen felle kleuren en gedurfde beslissingen, alleen een soort stijfheid, intimiteit, terughoudendheid. "Te verslaan" in de slaapkamer in een moderne stijl op verschillende manieren zal alleen het hoofdeinde van het bed toelaten. De standaardoptie - decoratie met decoratieve knopen - strikken of brede horizontale strepen van de huid. Tegelijkertijd is het gemakkelijk om harmonie te creëren met nachtkastjes of een kaptafel, waarbij de huid wordt gebruikt om de meubelgevels te versieren. De creatieve ontwerper heeft geen grenzen!

Laag wit lederen bed in een minimalistische stijl slaapkamer

Het lederen bed is niet alleen een oplossing voor praktische en indrukwekkende moderne ontwerpen. Het belangrijkste is het vermogen om het organisch te passen in het bestaande interieur. Natuurlijk, de ideale optie - om meubels te kiezen tijdens het maken van een ontwerpproject. Dit gebeurt echter niet altijd, maar het is wenselijk om het bed in de neo-klassieke stijl, modern, barok te plaatsen. En daarvoor heb je alle mogelijkheden!

De vorm van het bed en de kleur van het canvas zijn hier belangrijk. Standaard opties worden niet overwogen, maar kijk naar het lederen bed in een ronde vorm. Het is op zichzelf een meesterwerk dat een sieraad van een lege slaapkamer kan worden. Een paar schilderijen aan de muur, een modulaire foto, een tapijt met een dierenprint op de grond, een bed in het midden van de kamer - en het ontwerp is klaa
r zonder speciale voorbereiding!

Echter, als je een vlekkeloze harmonie van kleuren, vormen, sensaties en vullen, energie en stemming wilt, kies dan een ronde leren bed in de kleur bordeaux, donker blauw of groen, diep-chocolade. Afwerkingsmaterialen, of accessoires of textiel - om te matchen. De decoratie van de slaapkamer in een van de historische stijlen zal de decoratie zijn van steentjes, stenen, parels van de bedkop. Een uitstekend idee is borduren, maar de meester moet een ezel zijn! Als een optie voor sommige stijlen - een hoog hoofdeinde, als gevolg van de "royalty" en de grootsheid van de slaapplaats.

Bed, bezaaid met huid

De oorspronkelijke variant van plaatsing bevindt zich in de nis. Dit zal een mysterie creëren, een mysterie, de overduidelijke verborgen verlangens wakker maken, waarmee het bed van leer zo aantrekkelijk is. Tegelijkertijd zal het laken van textiel helpen om het slaapbed te beschermen tegen de rest van de kamer.

Het interieur in natuurlijke of nationale stijl - provence, rustiek, landelijk, eco of ethno - is een wit lederen bed van standaard of ingewikkelde vorm. De meest harmonieuze optie voor dergelijke slaapkamers is een homogeen doek zonder franjes. Natuurlijk heeft de ronde optie de voorkeur, hoewel de rechthoekige versie perfect zal zijn!

Beige lederen bed in crème-koraal slaapkamer

De decoratie-variant is de kleur van het bed zelf, evenals het ontwerp van het bed. Kies roze, lila, turkoois, terracotta, blauw, melkachtig, berkenhuidkleur en een ronde kopvorm, zelfs voor het bed van heldere lijnen. Het verzacht niet alleen de vorm van het bed, maar ook het idee van een lederen bed in de slaapkamer van een Provence of Eco.

1

Baldahin gemaakt van transparant, licht, vloeiend materiaal is een uitstekend ontwerpidee. Hij zal in de slaapkamer die lichtheid, magie, zorgeloze romantiek presenteren die kenmerkend is voor kamers in natuurlijke en nationale stijlen. In deze overkapping kan worden versierd met textiel bloemen, mini-figuren en accessoires.

Blauw lederen bed in een grijsblauwe slaapkamer met beige plafond

De opties voor het inrichten van een slaapkamer in een natuurlijke stijl, waarvan het hoofdmeubel een bed is, kunnen items zijn van een meubelset gemaakt van lederen inserts. Dergelijke sets zijn individueel werk. Wilt u het gemakkelijker maken? Versier met heldere stroken huid een decoratieve vaas, tafelblad, boekenplank, bijvoorbeeld. Maak van leer of koop in het ontwerpbureau een lederen lampenkap voor een tafellamp. Maar vergeet het kleurenschema niet! Alleen pastel, een beetje vervaagd, verbrande kleuren en tinten.

Als je helderheid en iets ongewoons wilt, gebruik dan textielgordijnen. Skin voordeel in dat het in harmonie met alle natuurlijke materialen: glas en plastic maken het een verfijnde, stijlvolle, prim en sober, boom veroorzaakt onderscheidend en charismatische notities, praten over de goede oude gebruiken en tradities, het metaal is een perfect in elke uiting.

Wit lederen bed in de slaapkamer in art-nouveaustijl
Zwart lederen bed in zwart-witte slaapkamer

Tips, of hoe u het "leven" van de lederen "schoonheid" in uw slaapkamer kunt verlengen

Als u bijvoorbeeld heeft besloten lederen bedden voor uw eigen slaapkamer en kinderkamer aan te schaffen, maakt u hun 'bestaan' zo gemakkelijk mogelijk in uw huis. Houd vast aan eenvoudig advies van de meesters:

  • Installeer het bed niet in de buurt van batterijen voor centrale verwarming, open vuur. Het materiaal van het bed is verwant aan je eigen huid, dus het kan gemakkelijk uitdrogen, waardoor het zijn glans, elasticiteit en vroegere uiterlijk verliest. Als de kamer veel natuurlijk zonlicht heeft - maak het venster donker, waardoor ideale "omstandigheden" voor het bed worden gecreëerd;
  • kijk uit voor de kinderen en het gedrag van hun huisdieren. "Knijpen" een bed van leer voor kinderen - een speciale entertainment, bederven van het canvas. Scherpe klauwen van een kat of een hond kunnen een huid beschadigen, waardoor kleine gaatjes, andere mechanische beschadigingen onrendabel zijn om te worden toegewezen aan een algemene achtergrond van een hoofdeinde;
  • Gebruik de klassieke vormen van dekens, dekens en bedspreien niet in het ontwerp van het bed om het niet van zijn grandeur, charme en monumentaliteit te beroven. Dit is een veelgemaakte fout, om het te repareren - om het textiel precies in overeenstemming met de grootte van het matras te kiezen. En het bed van de huid zal gefascineerd zijn door schoonheid, een soort van aristocratie en verfijning, zelfs brutaliteit.
Stijl safari in de slaapkamer met lederen beige bed

Elke lederen bedden hebben een nadeel - de kosten. Ja, zo'n luxe is niet goedkoop en de rekening gaat naar duizenden conventionele eenheden. Als je echter gek bent op een bed dat is gemaakt van leer, maar geen enorme financiële middelen hebt, geef dan niet toe aan een droom! Uw aankoop is een bed gemaakt van eco-leer, dat is een vervanging voor hoge kwaliteit, duurzaam, duurzaam en betrouwbaar. Velen verschillen niet van de echte huid, maar het verlangen zal uitkomen!

Modern, wit lederen bed
Bruin lederen bed in beige witte slaapkamer
Zwart lederen bed in het interieur van het huis
Houten bed gedecoreerd met grijs leer
Wit lederen bed en muur met lederen bekleding
Grijs lederen bed met gebogen hoofdeinde
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 27 = 31