Millaisia ​​huonekaluja valita pieni keittiö: ideoita ja neuvoja

Mitä kalusteita minun pitäisi valita pienelle keittiölle?

Pienessä huoneessa huonekalujen valintaan tulee kiinnittää erityistä huomiota, koska se vie leijonanosan keittiön alueelta. Jotta voisimme kääntää, tarjoamme sinulle useita käytännön vinkkejä huonekalujen valintaan pienelle keittiölle ja valokuvista menestyneimmistä esimerkkeistä.

Artikkelissa tarkastelemme:

1 muuntajat
2 Älykkäät keittiöt
3 Käyttämällä niittyjä
4 Otamme huomioon mitat
5 Muutamia sanoja materiaaleista
6 Täytä koko tila
7 Valitse oikea väri

Huonekalut-muuntaja

Tällaiset kalusteet ovat yksi moderneimmista pienkoneiden parhaista ratkaisuista, ja sen valikoima laajenee nopeasti sekä tuonti- että kotimaisille tuottajille.

Käytännöllisyys ja minimalismi ovat tärkeitä etuja tämän luokan edustajille.

pöydän muuntaja pieneen keittiöön

Ensinnäkin tämä koskee työ- ja ruokailualueita. Esimerkiksi kypsennyksen aikana voit taittaa pöydän ja tuoleja ja lisätä siten tilaa "manööreille".

huonekalut pienelle keittiölle

sisäänvedettävä ruokapöytä keittiöön

Kulinaaristen töiden päätyttyä voit helposti palauttaa ruokailutilan ja jatkaa kauan odotettua illallista.

Älykäs keittiö

Säästää tilaa keittiössä, jossa on pieni keittiö 5 - 6 m² älykkäitä laatikoita ja hyllyjä, valokuvan esimerkit ovat alla.

Tärkein ominaisuus Tässä on toimivaltainen valikoima hyllyjen ja laatikoiden leveyttä ja korkeutta kuulokkeiden tilaamisessa.

Mitä enemmän aikaa vietät näihin laskelmiin, sitä todennäköisemmin, että enemmän asioita sopii keittiöön.

Lisäksi se antaa kirjaimelliselle mielivallalle rakastavan kaiken hyllyille ja löytää tarvittavat astiat helpommin ja nopeammin.

sisäänvedettävä keittiö laatikot

Muuten, äskettäin kerroimme sinulle jo useita keinoja, joissa on yksityiskohtaisia ​​kuvia erilaisista nykyaikaisista järjestelmistä.

kuorma keittiöön

markkinaraon

Niitä voidaan harkita taulukossa, kaapit, kaapit. Jos on mahdollista käyttää aluetta huonekalujen työpintojen alla, voit käyttää sitä.

Esimerkiksi, yleensä taulukon alla oleva alue on tyhjä. Se voidaan täyttää pienellä hyllyllä tai laatikolla, jolla tallennetaan pieniä asioita, laitteita tai ruokailutekstiilejä.

Millaisia ​​huonekaluja valita pieni keittiö: ideoita ja neuvoja

Älä unohda käyttää hyödyllistä aluetta ikkunaluukut ja seinät. Suosittelemme kuitenkin, ettet vaivaa yhtä ikkunaa, jossa on suuria sisätiloja (viikunapuu, palmu jne.).

Oikeat mitat

Huonekalujen elementtien tulee olla mitallista keittiön alueella. Muista, että sinulla on pieni keittiö, joten sinun on mitattava kaiken aina senttimetriin saakka.

Älä tee häntä suuret tuolit, tuolit tai koko huoneen koko perheesi ruokapöytä tammesta.

Tarkastele lähemmin pienikokoisia malleja, jotka ovat puusta tai muovista. Hyvin pienille alueille tulee olemaan todellinen ulosteet, taitettavat tuolit, liukuva tai ulosvedettävä pöytä kahdelle.

Millaisia ​​huonekaluja valita pieni keittiö: ideoita ja neuvoja

Kun puhutaan kuulokkeiden kokoisesta, sinun on ensin kiinnitettävä huomiota kaapin syvyyteen. Sen ei tulisi ylittää 50 senttimetriä. Muutoin sinulla on vain vähän tilaa liikkumiseen keittiössä.

tarvikkeet

Paras valinta on kevyitä materiaaleja ja läpinäkyviä elementtejä.

Älä osta huonekaluja pieneen keittiöön, jossa on taottuja esineitä tai raskasta puuta. Muutama neliömetriä huonekalujen pitäisi liikkua helposti ja vaivattomasti.

Tällä hetkellä suosituimpia ovat laadukkaat muovit. Niiden etuna on melko monipuolinen väriratkaisujen rivi sekä kaikenlaiset muodot ja ääriviivat.

Läpinäkyvien tuolien käyttö on erittäin kaunis ja käytännöllinen liike.

ensiksi, tällaiset tuolit näyttävät modernilta ja tavalliselta muodoltaan muodikkaalta.

toiseksi, niiden läpinäkyvyys ei "lataa" tilaa, joka sopii pieneen keittiömme. Sama koskee muita enemmän tai vähemmän suuria elementtejä sisätiloista.

läpinäkyvät tuolit pienelle keittiölle

Tällaisten tuolien pelaaminen suunnitteluun on mahdollista keittiötarvikkeiden varusteiden avulla, esimerkiksi läpinäkyvien kynän avulla.

Sano "Ei" tyhjyydelle

Suunnittele kuulokkeet laskelmalla kattoon asti!

Pienessä keittiössä, kuten kuvassa näkyy myöhemmin, Älä jätä tyhjiä seiniä, etenkin sellainen, jolla on keittiöasema.

Projektin suunnittelussa yritä tehdä se niin korkeaksi kuin mahdollista. Tämä voi auttaa ylä- tai alarivin käyttöä.

Yläosastoissa voit taittaa ja piilottaa keittiötarvikkeiden tai pienten kodinkoneiden silmistä, joita käytät harvoin. Tämä on paljon parempi kuin tallentaa kaikki vain laatikoiden päälle.

keittiön kaapeissa kattoon

Muista, että avain menestykseen pienen mutta käytännöllisen ja kauniin keittiön suunnittelussa on huolellinen lähestymistapa ajattelemaan kaikkia yksityiskohtia ja ennen kaikkea huonekaluja.

Valitse HF-laitteen ja huonekalujen väri

Huonekalujen väriratkaisuihin kannattaa aloittaa keittiön yleinen paletti. silti On vältettävä liian tummista väreistä. Ensinnäkin se koskee keittiön sarjan julkisivujen väriä.

pieni keittiö sisustus

keittiön suunnittelu Hruščovissa

Kuten näet, pienikokoisessa keittiössä voit sijoittaa niin monta huonekalua ja sisustusta kuin tarvitset mukavaan käyttöön, ruoanlaittoon ja viihtymään perhepiirissä.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

31 − = 23