Køkken design med karbadvindue

Køkkendesign med et karmvindue - Billede af interiør og varianter af layout

Viskelæderet er en ganske populær teknik, som ofte findes i moderne arkitektur. Det kan ses i højhuse og i private boliger. Denne løsning øger visuelt det omgivende rum, fylder det med lys og luft.

Få et effektivt interiør er kun muligt, hvis det er kompetent at slå denne arkitektoniske forfining. Lad os overveje mere detaljeret, hvordan man opretter en spektakulær køkken design med karbadvindue.

Køkken design med karbadvindue

Design regler

Viskelæderet er en del af rummet, der rager ud over væggenes plan. Det kan være glaseret rundt omkretsen, har en eller flere vinduer.

Køkken design med karbadvindue

De mest almindelige er rektangulære, trekantede og halvcirkelformede karvevinduer, men nogle gange, især i privat byggeri, kan du finde helt usædvanlige konturer.

Køkken design med karbadvindue

Rummets vindues rum kan bruges på forskellige måder:

 • arrangere en spiseplads i den;
 • Køkken design med karbadvindue

 • skabe et tankevækkende arbejdsområde
 • Køkken design med karbadvindue

  Køkken design med karbadvindue

 • lav et lille hvilestue, en vinterhave, en undersøgelse.
 • Køkken design med karbadvindue

I sidstnævnte tilfælde er zoneinddeling nødvendig. Implementere det vil hjælpe dekorative partitioner, herunder på basis af tekstiler.

Køkken design med karbadvindue

For din ide tilfreds med et stilfuldt og spektakulært resultat, brug følgende anbefalinger fra designere:

 • Vinduerne i denne zone må ikke blokere, dækkes af møbler eller andre indvendige genstande;
 • Til åbningernes udformning skal du bruge lysgardiner eller tyl, der supplerer deres persienner, romerske eller rullegardiner;
 • til registrering brug blide pastell nuancer, der kan gøre rummet mere lys og rummelig;
 • give værdig opmærksomhed på at skabe et spektakulært lys design;
 • Brug en enkelt stilistisk retning, når du anvender hoveddelen af ​​køkkenet og bugladsvinduet;
 • Til visuel zoneinddeling kan du bruge forskellige farver og nuancer i udformningen af ​​vægge, lofter, tekstiler.

Køkken design med karbadvindue

Disse enkle retningslinjer hjælper dig med at undgå vigtige fejl ved at dekorere køkkenet med et karnappvindue og skabe et originalt stilfuldt design.

Køkken design med karbadvindue

Spiseplads

Arrangement i spisesalets vindue er den enkleste og mest budgetmæssige løsning, der giver mulighed for at øge rummets funktionalitet og æstetik. I dette tilfælde vil materialomkostninger være minimal, da der ikke er behov for at overføre kommunikation.

Køkken design med karbadvindue

Ideel denne løsning vil være for dem, der har en smuk udsigt fra vinduerne. Enig, det er behageligt at drikke kaffe om morgenen, se på søen, skoven eller andre naturlige skønheder.

Køkken design med karbadvindue

Spisebordet er bedre at vælge en, der er udstyret med en transformationsmekanisme. Så, hvis det er nødvendigt, kan du øge antallet af pladser betydeligt. På tidspunktet for modtagelse kan gæsterne ikke tages ud af rummet, men blot deployeres.

Køkken design med karbadvindue

Du kan supplere bordet med en blød sofa. Ønsker du at forbedre køkkenets funktionalitet, skal du vælge et blødt hjørne, der er udstyret med ekstra opbevaringsbokse, der er placeret under sæderne. Dette gælder især for små værelser.

Køkken design med karbadvindue

Bemærk: Tabellen og sofaens form bør gentage geometrien i selve vinduet. Lignende krav gælder for loftets konstruktion i denne zone. Så du nemt og enkelt opretter en spektakulær zoneinddeling.

Køkken design med karbadvindue

Glem ikke at isolere gulv og vinduer i vindueskarmen under reparationsarbejdet, hvilket sikrer maksimal komfort og hygge i den kolde årstid. Moderne varme ruder baseret på aluminiumsprofiler er en af ​​de mest effektive løsninger.

Køkken design med karbadvindue

Tænk på, hvordan man udstyre systemet med varme gulve. Dette gælder især for private huse.

Arbejdsområde

Området i dit køkken tillader ikke at skabe et rummeligt og komfortabelt spiseplads i karnappens vindue? Ønsker du at maksimere hver tomme ledig plads? Den bedste løsning for dig vil være arrangementet i bay vinduet området.

Køkken design med karbadvindue

Denne mulighed har sine fordele og ulemper. Det vigtigste problem er behovet for at overføre kommunikation. Det vil sige, at serviceydelser fra fagfolk og væsentlige væsentlige investeringer vil blive påkrævet.

Vær opmærksom: Overførsel af kommunikation er kun mulig efter at have fået tilladelse i de relevante statslige myndigheder.

Fordelene ved sådanne løsninger bør omfatte forbedring af naturlig belysning af arbejdsområdet, hvilket minimerer prisen på din elregning, samt designet er ikke-triviel, i stand til at omdanne en almindelig lejlighed i byen i en slags et hus på landet.

Køkken design med karbadvindue

Køkkenet sæt skal gøres til ordre, da en standard løsning til et sådant usædvanligt layout bliver svært at finde.

Placer ikke en vask og komfur i umiddelbar nærhed af vinduet, for i dette tilfælde vil du ikke kunne undgå tåge og forurening af vinduerne.

Køkken design med karbadvindue

Et andet problem - de nedre skabe af køkken unit batterier lukket, forhindrer en optimal luftcirkulation, hvilket ikke kun vil reducere stuetemperatur men kan medføre dannelse af mug.

Løs dette problem ved at installere et perforeret falsk panel. Du kan også bygge en speciel rist i bordpladen eller vindueskarm.

Køkken design med karbadvindue

Arrangementet af arbejdsområdet i vindueskarmen indebærer en række problemer og ekstra materialomkostninger, men som følge heraf får du en spektakulær indvendig løsning med forbedret æstetik og funktionalitet.

I et privat hus

Køkken med et karnap i et landhus er ikke kun en æstetisk, men også en praktisk løsning. Det er ligegyldigt, om det er et lille sommerhus eller en luksusvilla, fordi effektive løsninger kan findes absolut for hvert værelse.

Køkken design med karbadvindue

Design bør tænkes igennem med fokus på rummets område og konfiguration, behov og antal beboere.

I modsætning til de typiske layouter af højhuse, i dit eget hjem kan du realisere eventuelle individuelle ideer, efter at have modtaget køkkenet i dine drømme.

Køkken design med karbadvindue

Hvis dit hus ikke har en indbygget veranda, så er vindueskarmen helt i stand til at erstatte den. Organiser det i spisesalen og nyde solopgangen over morgenmad, eller en lys flammende solnedgang i aften over en kop duftende urtete.

Efter at have lavet en arbejdsområde på dette område, vil du være i stand til at skabe kulinariske mesterværker og se på livet, der bobler ud gennem vinduet. Især relevant denne mulighed vil være for familier med små børn. Mor vil være i stand til at lade hendes børn gå i haven, mens hun laver mad eller frokost.

Køkken design med karbadvindue

I et privat hus vil systemet med et varmt gulv være uerstatteligt. I køkkenet og i vinduet med karmevinduer i særdeleshed kan du opgive vægvarme radiatorer, hvilket eliminerer problemerne med tåge af vinduer og udseendet af skimmelsvamp.

Hvis området i køkkenet tillader, udstyre dig selv en lille vinterhave. Lav en bred sill på hvilken at sætte blomsterpotter. Det oprindelige lave hegn hjælper med at skabe en blomsterbed effekt.

Køkken design med karbadvindue

Store blomster kan anbringes direkte på gulvet på begge sider af det bløde hjørne og færdiggør det oprindelige design. Levende vegetation i indretningen giver miljøet et naturligt og naturligt.

Design af karrevinduer

Vil der være et design køkken med karbadvindue stilfuldt, effektivt og ekstraordinært afhænger i mange henseender af, hvordan vinduets åbning udføres korrekt.

Køkken design med karbadvindue

tagudhæng

I første omgang skal du vælge den rigtige cornice. Vær opmærksom på profilsystemer, der kan bøje under enhver radius.

I dag er dekorative modeller, der er udstyret med specielle hængseladaptere, også til salg. Med deres hjælp kan du skabe absolut enhver konfiguration af cornice.

Køkken design med karbadvindue

Fastgørelsesmetoden kan være både loft og væg. Vær opmærksom på de modeller, der tillader kroge til gardiner at bevæge sig frit langs hele længden af ​​stangen.

persienner

Gardiner til bugladsvinduet er ikke meget forskellige fra dem, der anvendes i et traditionelt køkken. De er også underlagt sådanne krav som praktiske, holdbarhed og lethed ved vedligeholdelse. Nøgleforskellen er formularen.

Køkken design med karbadvindue

Det er vigtigt at vælge en indstilling, der ville være fortsættelsen af ​​karnappevinduet uden at overlappe adgangen til sollys. Du kan sy gardiner på hvert vindue, eller lave en stor hel gardin.

Køkken design med karbadvindue

Til moderne interiørløsninger bruger du dristigt Roman- eller rullegardiner. De passer perfekt til klassiske designs, kun i dette tilfælde bliver de bedre kombineret med almindelige gardiner eller tyl.

Køkken design med karbadvindue

Se på billederne, eksperimenter, brug din fantasi og fantasi til det maksimale, fordi det endelige resultat er det værd.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

52 − 45 =