Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Yksityisen talon kesäkeittiö voi olla täysin eri tyyppisiä: suljettu, avoin, monikäyttöinen. Tässä artikkelissa tarkastelemme useita onnistuneita vaihtoehtoja ja annamme tärkeitä suosituksia järjestelystä.

Millaisia ​​elementtejä kesäkukkona olisi?

Jos oikein varustat kesäkeittiön, olkaa kesällä, on täydellinen ilo. Ei ole kuumaa keittää siellä, sitä voi olla mukavasti suljettu, talon lattia ei ole likainen likaisilla kennoilla, ja on mukavaa pitää illallinen ulkona.

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Mutta jos valitset väärin sijainnin, sen sijaan, että käytät mukavuutta, saat ylimääräisen päänsärkyä ja tarpeetonta hermostusta: ruokien siirtäminen, tölkit pitkälle matkalle, juoksu ympäri ja toiseen.

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Siksi meidän on välittömästi määriteltävä, mitä on ehdottomasti läsnä kesäkeittiössä:

 • Keitto-uuni
 • hiilipannu
 • Pesuastiat
 • Ruokapöydän työpöytä
 • Keittiön ja astioiden kahvit
 • Hyllyt tai roikkuvat laatikot astioihin
 • Ruokapöytä ja tuolit

Tämä on kaikki - peruselementtejä, ilman että huoneen käyttö ei ole kovin mukavaa, ja niiden pitäisi olla joka tapauksessa. Ja vielä on apuvälineitä, joita ilman on täysin mahdollista hallita, mutta jos ne ovat läsnä, niin se ei ole pahempi, vain parempi.

 • Kesäkaapin vieressä oleva kellari
 • Pieni puuseppä
 • sohva
 • TV
 • swing

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Kuten näet, jos lisäät näitä moduuleja, kesäkeittiö on monikäyttöinen, kodikas ja voit viettää lähes koko päivän ulkona.

Missä sinulla olisi kesäkeittiö?

Mutta menestys ei riipu pelkästään elementtien valinnasta. Tärkeintä on sijainti! Aikaisemmin oli tavallista rakentaa kesäkeittiö erillisenä talossa ilman lämmitystä pois päärakennuksesta.

Nyt tämä ei näytä olevan kätevää, koska viestintää on vaikea tuoda ja itse rakenne ei näytä olevan kovin harmoninen keskellä pihaa.

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Paras ratkaisu on kesäkeittiön sijainti - vieressä päärakennukseen ja siten, että siitä pääsee sinne. Tai pääovelta tai sivulta sisäänkäynniltä.

Valitse myös oikeanpuoleinen seinä, joka sijaitsee kesäkeittiön vieressä. Jos se on kiinnitetty siihen, jossa huoneen pääikkunat sijaitsevat, talo muuttuu tummaksi ja kosteaksi, koska auringonvalo ei pääse läpi. On parempi, että se on tyhjä seinä sivulta poistumiselta.

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Jos haluat rakentaa kellariin vieressä kesäkeittiö, älä unohda tärkeä asia, et voi kaivaa iso reikä vieressä perusta talon, kuten tässä tapauksessa, maa muodostus saattaa prosest ja rakenne heitetään. Sen vuoksi se tarvitsee kaivaa vähintään 3,5 metrin etäisyydellä kellarista.

Toinen tärkeä näkökohta: minkälainen huone sinulla on. Avoin alue tai täydellinen laajennus verannan muodossa. Tarkastellaan tätä tarkemmin, sillä suunnitteluprosessin hätäiset säästöt voivat muuttua pitkän aikavälin harmiksi ja valitettaviksi.

Keskeiset avoimet keittiöt

Heillä on omat edut, joista tärkein on talousarvio. Tällaisen vyöhykkeen järjestämiseksi ei tarvita paljon kustannuksia, ei tarvitse täyttää säätiötä, laittaa ikkunoita ja pystyttää seiniä. Ainoa asia mitä tarvitset on:

 • Keittiön alla olevan alustan betonointi
 • Pylväiden pystyttäminen katon alla
 • katto aluslaudoitus
 • Rakentaminen liesi ja grilli
 • Työskentelyalueen ja pesun järjestäminen

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Eli vähintään kaksi kertaa kulutus vähenee. Mutta budjetin lisäksi on toinenkin: avoin tila, joka on ilo.

Totta, vain hyvissä sääolosuhteissa. Mutta talossa on tärkein keittiön huono sää! Ja onko järkevää varustaa vielä yksi? Selitämme myös tämän asian.

Kesäkaapit suljettuina

Miksi teit kesäkeittiöt erillään talosta, omakotitalojen muodossa? Lähinnä koska uunikuumennusta käytettiin ja säilytyskauden aikana ruoanlaittoon kesäkeittiön seinät lämmitettiin hyvin. Ja jos te niin raskochegarit päärakennuksen, niin olisi mahdotonta nukkua siinä. Levykaapit, kuten "suomalaiset", eivät sitten tienneet.

Myös kesäkeittiöä käytettiin guesthousina, jos vieraat saapuivat. Siellä laittaa sohva, vaatekaappi ja tehdä erillinen taloudellinen yksikkö varastointiin laatikot, lasipurkkeihin, verkot kuivaus hedelmiä, yrttejä ja muita laitteita aihiot, mikä oli paljon.

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Ja lisäksi, he tekivät eläinten rehuja, estivät ja murskasi viljaa, lyöty öljyä jne. Siksi tilat olisi suljettava niin, että huonojen sääolosuhteiden aikana ei ole vaurioita.

Nykyään hyvin harvat ihmiset harjoittavat karjan viljelyä ja suljetun keittiön alkuperäinen tarkoitus on menettänyt järkevyytensä. Ja guesthouse ei ole aina välttämätöntä, koska tähän tarkoitukseen voit käyttää mitä tahansa ylimääräistä huonetta talossa.

Joten nyt ei ole erityistä tarvetta rakentaa päärakennetta, mutta kesäkeittiö avoinna ei myöskään ole vaihtoehto. Paras - yhdistetty tyyppi ja alla tiedät miksi.

Yhdistetyyppiset kesäkeitot

Voit yhdistää sen eri tavoin. Voit tehdä vyöhykkeellä uunin, työpöydän ja pienen kotitalouden sisätiloissa ja jättää ruokapöydän kannen alla tai kääntää sen ympäri. Jotkut ihmiset haluavat kokata ulkona.

Mutta paras vaihtoehto on tehdä hozblok tehtävä suljetussa huoneessa vieressä terassille, ja uuni, työpöytä ja ruokailutila jätä vain alle katos, mutta pieni korjaus: katon korjata liukuva ikkunaluukut, jotka voidaan sulkea, jos huono sää. Tai, heti tehdä lasitetut kehykset, jotkut heistä liikkua erillään muodostaen avoimen alueen.

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Mutta hozblokin pitäisi olla seinien kanssa, sillä pitkällä sateella vihannekset, jotka varastoidaan siellä, voivat kostea. Jos sinulla on kellari hosblockin sijasta, se on vieläkin parempi!

Mikä on paras tapa tehdä katto?

Tietenkään ei olisi huonoa, jos kesäkeittiön katto yhdistettäisiin talon pääkansiin. Varsinkin jos kesäkeittiö on sen vieressä.

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Mutta tehdä niin ei aina tule ulos vain yhdestä syystä: nyt ei ole harvinaista metallikattoja, kuten metallilevyjä. Ja jos päärakennuksessa ne ovat eristettyjä alhaalta, ne on vuorattu puusta, mikä takaa jonkin verran melun eristämistä, sitten kesäkeittiössä ei ole tarvetta tällaisiin asioihin.

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Ja jos katos on metallista, niin yksinkertaisesti ei voi olla siellä sadekaudella. Koputus on niin voimakas, erikoinen ja epämiellyttävä, että raikkaassa ilmassa tapahtuva syömisen viehätys vähenee "ei" ja sinun on välittömästi vetäytyä taloon.

Siksi tärkein asia: valitse katto, joka ei kolhi ilman ylimääräistä meluneristystä: liuskekivi, vyöruusu, bitumiset vyöruusu.

Minkä sukupuolen pitäisi olla kesäkeittiössä?

Älä unohda, että kesäkeittiö on suunniteltu tekemään sinut tuntemaan itsesi mukavaksi kesällä. Kesällä pääsääntöisesti kaikki yksityisten talojen tai mökkien omistajat viettävät paljon aikaa puutarhassa, ja sitten likaiset jalat menevät kesäkeittiöön.

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Siksi ei ole mitään puutetta, se on yksinkertaisesti epäkäytännöllistä. Paras vaihtoehto - katu kadulle. Se voidaan tyhjentää kolme kertaa ja pestä helposti myös letkun avulla (edellyttäen tietenkin, että sinulla on avoin alue ja ilman suuria levyjä).

Uuni kesäkeittiössä

On monia vaihtoehtoja. Yksinkertaisin näistä on tavanomaisen kaasuuuni ja sylinteri. Mutta vielä, on parempi viettää hieman enemmän työtä alun perin ja laatia todellinen puu-uuni. Tämä on paljon edullisempi säilytyskaudella, mutta samalla ei ole yhtä vaikeaa rakentaa sitä kotona. Ja se näyttää paljon mukavammalta, mitä tahansa voi sanoa.

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Voit tehdä erittäin talousarvion "suomeksi", mutta sinulla voi olla koko monimutkainen, mukaan lukien pirtelö, paikka ruoanlaittoon, sisäänrakennettu kattila, paikka polttopuulle. Kaikki täällä riippuu mielikuvituksestasi ja taloudellisista rajoista.

Savupiippu tiilet, jotka rakennettaessa kotiin uunin menee suurempi kuin itse pinta ruoanlaittoon, kesällä suoritusmuotoa voidaan korvata edullinen putki galvanointi.

Istuin kesäkeittiössä

Uskokaa minua, tämä on erittäin, erittäin kätevä ratkaisu! Jos sinulla ei vielä ole kellaria, paras paikka hänen ajatelleeksi on vaikea.

Ja mikä tärkeintä, älä tallenna sen sisäpuolelle ja sopivuuden laskeutumiseen. Kaiva pieni reikä, laske sitten puuportaat pystyasentoon - tyhmä. Sitten olet pahoillani hätäinen päätös kymmenen kertaa.

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

On parempi tehdä kellarista suuri, leveä ja lempeä laskeuma. Olkoon aluksi kalliimpi ja vaikeampi, mutta sitten hän miellyttää sinua koko hänen elämästään.

Kellarin optimaalinen syvyys on 3 metriä alaspäin. Vähemmän ei kannata tehdä, muuten se on aina kostea eikä lämpötila ole vakaa.

Leveys on noin kolme kolme metriä. Laskeutumiselle - noin 1,5 metriä, tulon on oltava päälle, erillisen sisäänkäynnin muodossa. Toisin sanoen kaivaa kuoppaan, ja laskeutumispaikassa muodostuvat seinät, jotka vähitellen siirtyvät "ei".

Pidä huolta pohjaveden sijainnista alueella. Jos ne ovat lähellä, niin kellari ei kannata kaivata ollenkaan, sillä matalalla syvyydellä ei ole mitään erityistä merkitystä.

Pesu kesäkeittiöllä

Ilman sitä, missään! Juokseminen taloon tai kaivoon on hankalaa. Yritä asettaa kaksinkertainen pesuallas kerralla, sillä ulkona yksi osasto on aina pieni.

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Muista myös laittaa pieni vedenlämmitin sen päälle. Ja vieläkin paremmin, rakennuksen katolla pannaan 100 litran säiliö auringon lämmittämiseen tai tuo pesuallas kesäsuihkualtaan.

Työpöytä kesäkeittiössä

Täällä on välttämätöntä paitsi pöytälevy, myös hyllyt, joilla on hyllyt. Ilman heitä on vaikea mukautua mukavasti. Lisäksi, jos et tee tätä, huonon sään tai raekuurojen tapauksessa sinun on välittömästi saatava kaikki astiat ja laitteet taloon, mikä aiheuttaa paljon vaivaa.

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Lisäksi, jos ei ole hyllyjä ja reunakiviä, sinun on otettava kaikki tarvittavat keittolaitteet talosta koko ajan ja jos on käteviä varastointipaikkoja, he voivat jäädä sinne koko kauden ajan.

Ruokailutila kesäkeittiössä

Täällä voit sanoa yhden asian: aina luottaa enimmäismäärä ihmisiä, jotka voivat majoittaa sinulle pöydässä, ei vain arkipäivisin, mutta myös loma.

Älä tee tätä paikkaa liian kapeaksi. Vähimmäisleveyden tulee olla 3 metriä ja pituus on jo - harkintanne mukaan, mutta suunnilleen suunnilleen 3 metriä.

Seuraavassa on esimerkkejä kesän keittiön pöydän onnistuneesta järjestelystä:

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Keinu kesäkeittiössä

Erittäin epätavallinen ratkaisu, lisää samalla ymmärrystä. Amerikassa on tavallista kiinnittää keinu terassille, ja voimme helposti sijoittaa ne kesäkeittiöön, varsinkin jos se on avoin tyyppi. Katso kuinka ihanaa se näyttää sisustukselta:

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Ne voidaan sijoittaa mihin tahansa kesäkeittiön mukavaan kulmaan. Tärkeintä on, että ne eivät häiritse istua pöydässä ja ruoanlaittoa.

Suunnittele kesäkeittiö yksityisessä talossa

Tärkeintä, nimittäin toiminnallisuutta - keskustelimme. Ja nyt puhumme kauneudesta, joka ei ole yhtä tärkeä. Yksityisen talon kesäkeittiön suunnittelu voi olla niin mielenkiintoista ja epätavallista, että kaikki ohikulkijat pysähtyvät ja harkitsevat rakentamista.

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Seuraavassa on esimerkkejä mielenkiintoisista vaihtoehtoista kesäkeittiöille, joita voit käyttää suunnittelun perustana:

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Kesäkone yksityisessä talossa: sisustus ja valokuva

Lopuksi haluaisin sanoa, että yksityinen talo kesäkeittiö on välttämätön asia ja jos sinulla on kysymys, tarvitsetko sitä lainkaan, voimme vastata: se on ehdottoman välttämätöntä!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

29 − = 22