Keittiön sisustus 9 m²

Kuva keittiön sisätiloista, joiden pinta-ala on 9 (9) neliömetriä.

Keittiö, jonka pinta-ala on 9 m². perinteisesti pidetty melko tilavina, ilmentäen rohkeimmat mielikuvitukset.

Todellakin kaavoituksella voidaan helposti asentaa kaikki tarvittavat laitteet, tilava työskentelytila ​​ja viihtyisä ruokailunurkkaus. Ja oikein valittu muotoilu ja tyylirakenteiden seuraaminen kääntävät keittiön mukavuuden, mukavuuden ja kauneuden saareksi.

Kuinka aloittaa keittiön korjaus, mitä etsiä ja mikä tyyli on houkuttelevampi? Tarjoamme valikoiman vinkkejä korjaamojen ja suunnittelun asiantuntijoilta.

Laajenna tilaa

Jos sinulla on suuri perhe tai haluat vastaanottaa vieraita, sitten 9 neliömetriä. voi olla riittämätön. Tässä tapauksessa korjauksen ensimmäisessä vaiheessa kannattaa miettiä alueen lisäämistä.

Suunnittelijat tarjoavat useita tapoja, jotka laajentavat tilaa.

Avaruuden visuaalinen laajentaminen

Keittiön sisustus 9 m²

1 Valitse kevyet ja neutraalit sävyt. Tällaiset värit visuaalisesti työntävät seiniä, ja valkoinen katto näyttää olevan paljon suurempi kuin esim. Maito tai beige. Voit vapaasti "pukea" seinät vaaleissa väreissä, mutta lattialle päinvastoin voit valita rikkaita tummia sävyjä kontrastin lisäämiseksi.

Keittiön sisustus 9 m²

Kuvassa keittiö on 9 neliömetriä. jossa on pystysuora katto, joka on varustettu kehän ympärillä olevilla paikoilla. Pöydän yläpuolella valaisin antaa lisää valaistusta.

2 valaistus - luotettavin avustaja. Luonnollisempia ja keinotekoisia valonlähteitä on, sitä tilavampi keittiö tulee näkyviin:

 • Ikkunaan on valittava läpinäkyvät verhot, jotka eivät häiritse auringonvalon tunkeutumista.
 • Suspenssejä ei tarvitse asentaa yksinomaan keskelle.
 • Voit erottaa ruokailualueen ripustamalla kattokruunun ruokapöydän yläpuolelle ja korostaa työskentelyaluetta asettamalla sen yläpuolelle lukuisia lamppuja.
 • Ja älä unohda sisäänrakennettua valaistusta! Valaisut ja hyllyt, useat sisäänrakennetut valaisimet työskentelevän esiliinan yläpuolella, kaapelien yläosassa lanseerattu LED-nauha - nämä ovat yksinkertaisia ​​temppuja, jotka välittömästi lisäävät keittiön tilavuutta ja syvyyttä.

Keittiön sisustus 9 m²

3 On yksi suunnittelu temppu - Mitä enemmän vapaata lattiaa, tilavampi huone tuntuu. Joten esimerkiksi on hyvä, jos alemmat kaapit ovat jalat, ruokapöytä on yhdellä jalalla, eikä 4-e, eikä mattoja tai mattoja!

Keittiön sisustus 9 m²

4 Runsaasti kuvioita ja piirustuksia renkaita ja tekee huoneesta visuaalisesti lähemmäksi.

 • Sen sijaan, että maalattu taustakuva on parempi valita taustakuvaksi helpotuskuvio, mutta kalpea sävyjä. Sama pätee tekstiileihin - sitä enemmän huomaamatonta ja laakonista mallia, sitä paremmin. Ikkunan suunnittelussa lyhyet verhot tai kaihtimet sopivat parhaiten.
 • Jos et halua hylätä malleja, valitse taustakuvaksi suuri grafiikka-grafiikka. Tällainen taustakuva voi piirtää osan seinän lähellä ruokapöytää.
 • Sama koskee seinien ja lattioiden laattoja - mosaiikin sijaan on parempi käyttää suurikokoista laattoja. Älä aseta sitä tavallisiin tapoihin, vaan esimerkiksi lävistäjiin tai portaisiin.

Keittiön sisustus 9 m²

5 huonekalut. Läpinäkyvät huonekalut näyttävät vähemmän hankalilta, joten on syytä valita ruokapöytä, jossa on lasipinta, kaappien julkisivut - läpinäkyvät oviaukot ja esiliina on peilattu tai peitetty peililevyllä.

Keittiön sisustus 9 m²

6 Kodinkoneet. Tietenkin, jos alueella 9 m². aseta kaikki saatavilla olevat kodinkoneet, niin vapaata tilaa voi olla pieni.

Jos sinulla on erillinen uuni, grilli, kahvinkeitin, ruokapöytä, mikroaaltouuni ja automaattinen pesukone, on parempi tilata erityinen pystysuora teline, jossa kaikki mitä tarvitset on helppo asentaa. Sisäänrakennettu tekniikka ratkaisee ongelmien puutteen.

Todellinen tilan laajentaminen

Nämä menetelmät edellyttävät lisäinvestointeja, koska ne muuttavat tilan viereisten tilojen kustannuksella.

  Keittiön sisustus 9 m²

  Kuvassa on keittiön sisustus ilman sisäänkäyntiovesta. Tämä rakenne mahdollistaa tilan laajentamisen ja tilavuuden lisäämisen.

 1. 1 Poistamme etuovesta. Se yksinkertaisesti "syö" tilaa. Sisäänkäynnillä on parempi tehdä kaari - ei neliö, mutta puolipyöreä, soikea tai keksi alkuperäinen aukon muoto. Yleisesti ottaen sileämmät, puolisäikeiset linjat, sitä vähemmän sisätilat ovat ylikuormitettuja.

  Lisäämällä illuusioita avaruudessa on suositeltavaa koristella seinät ja lattia keittiössä ja viereisessä käytävällä samalla tavalla. Tämä yhdistää visuaalisesti huoneet, ja keittiö näyttää tilavammalta.

 2. Keittiön sisustus 9 m²

  Valokuvassa on hyvä ratkaisu ikkunapylvään pylväslaskuriin.

 3. 2 Voit yhdistää keittiön parvekkeella. Tietenkin, jos parveke on esipäällystetty ja eristetty.

  Parvekkeella voit ottaa yhden vyöhykkeistä - työ- tai ruokasalissa.

  Ensimmäinen vaihtoehto - monimutkaisempi, koska sen täytyy vetää kaasu- ja vesiputkia. Mutta järjestää ruokailu parvekkeella ei ole ongelma, varsinkin kun ruokailu, ihaillen näkymä ikkunoista, on paljon miellyttävämpi.

  Toinen vaihtoehto: järjestää säilytystila parvekkeella: asenna sisäänrakennettu vaatekaappi, laita laatikot ja hyllyt elintarvikkeiden säilytykseen. Näet, kuinka välittömästi "purkaa" keittiötäsi.

 4. Keittiön sisustus 9 m²

  Yhdistetty keittiö-olohuone on myös erinomainen ratkaisu avaruuden laajentamiseen.

 5. 3 Keittiö- ja olohuoneen yhdistelmä on kaikkein radikaali menetelmä, mutta myös monimutkaisin.
 • Ensinnäkin tällainen yhdistäminen on mahdotonta, jos keittiön ja olohuoneen välissä on kantava seinä, jota ei voida rikkoa.
 • Toiseksi keittiölle yhdistettynä olohuoneeseen täytyy valita sama designtyyppi, muutoin päinvastoin.
 • Kolmanneksi, on välttämätöntä viettää voimakas huppu, jotta ärsyttää kotitaloutta keittiön makuilla.
 • Mutta tämä studioasettelu ratkaisee välittömästi ongelman, koska keittiössä ei ole tilaa.

Klassiset sisustustyypit

Keittiön sisustus 9 m²

Ei ole olemassa yleismaailmallista kaavaa, joka laskee keittiön sisustuksen tyylin.

Keittiön sisustus 9 m²

Jokaisella tyylillä on sen edut ja haitat, jotka kolminkertaistaa yhden henkilön ja kategorisesti eivät sovi toiselle. Suunnittelussa on kuitenkin niin monta tyyliä, että varmasti tulee olemaan yksi joka sopii sinulle kaikilta osin.

Keittiön sisustus 9 m²

Samankaltaisia ​​vaatimuksia asettavat muut klassiset tyylit: luonnonmateriaalit, huomaamaton mutta kallis sisustus, symmetria ulkoasun ja pastellin mittakaavassa. Ja tämän tai tämän suunnan luominen auttaa sisustusta.

Keittiön sisustus 9 m²

Kaikilla sen tyylikkyydellä ja ylellisyydellä klassisilla tyyleillä on yksi merkittävä haitta - ne ovat kalliita toteuttaa.

Toisaalta 9 neliön keittiössä. m ei ehkä ole tarpeeksi tilaa - joten sinun on rajoituttava tiettyyn kalusteeseen, joka voi vaikuttaa varastointialueiden sijoittamiseen.

Keittiön sisustus 9 m²

Harkitse suosituimpia ja yritä korostaa kunkin tyylin pääpiirteet.

Englantilainen tyyli - sumuinen Albion viehätys

Keittiön sisustus 9 m²

Englantilainen tyyli on valinnainen konservatiivisista ihmisistä, jotka mieluummin luovuutta, ylellisyyttä ja esteettistä mukavuutta.

Keittiön sisustus 9 m²

 • paletti: pastelli ja syvä ruskean, vihreän ja sinapin sävyt.
 • Asettelu perustuu symmetriaan. Samat hyllyt on asennettu työtason molemmille puolille. Ruokapöydän muoto on edullisesti pyöreä tai soikea.

  Huonekalut - massiivipuusta, kallis, kunnioitettava, usein keinotekoisesti vanhentuneilla pinnalla, monimutkaisilla kaiverruksilla ja rikkailla lisävarusteilla. Erityisen hyvänä tässä tyylinä ovat veistettyjen puiden ja valutuppien ylätarhat.

 • Peruskuviot: nauha, solu, heraldia.
 • Mikään moderni ei saisi olla näkyvissä: sinun on hylättävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesuallas, pistelamput ja kaikki tekniikka on parhaiten kuurojen julkisivujen takana.
 • koristelu: posliinista, messingistä tai kuparista valmistettujen tavaroiden tyyliä, verhojen suunnittelua - lambrequinien ja harjojen, koripurkkien ja klassisen kristallikruunun kanssa - korostetaan parhaiten.

Keittiön sisustus 9 m²

Välimeren tyyli: meren henkäys keittiössäsi

Keittiön sisustus 9 m²

Välimeren tyyli imeytti Ranskan Rivieran, Egyptin, Tunisian, Italian ja Espanjan parhaat aiheet. Tämä tyyli ei hyväksy mielikuvituksellista ylellisyyttä ja lumoava tyylikäs. Sen tärkeimmät edut ovat laconismi, vaatimattomuus ja hyvä laatu.

Keittiön sisustus 9 m²

 • layout. Välimeren keittiön tärkein paikka on ruokailualueelle, kun taas koko työskentelytila ​​sijaitsee yhdellä kulmalla.
 • väri: runsaat luonnonvarjot - meren, hiekan ja rehevän kasvillisuuden väri: sininen, turkoosi, sininen, smaragdi, sitruunankeltainen, mansikka, oranssi, pistaasi, fuchsia.
 • koristelu: tervetuloa tiilimuuraus, kuvioitu kipsi, mosaiikki, jäljitelmä freskot. Lattialle - graniitti, hiekkakivi, marmori tai luonnonkiven terrakotta jäljitelmä. Esiliina on laatoitettu, lisäämällä vuotiaita: kouristukset, epätasaiset reunat, vaikutukset "rikkomalla".
 • huonekalut - usein massiiviset, suuret, mutta laakoniset muodot. Korostetaan mosaiikkilattaan tyyliä, massiivinen buffet, jossa on läpinäkyvät ovet, avoimet puiset hyllyt, koristeltu kaiverruksilla, metalliset tuolit, joissa on sidotut tyynyt. Ihanteellisesti sopii trendiin huonekaluista rottinkista.

Skandinaavinen tyyli - Norman rauhallinen

Keittiön sisustus 9 m²

Skandinaavinen tyyli keittiölle on samanlainen kuin Välimerellä - samaa lyhytaikaisuutta, perusteellisuutta ja pidättyvyyttä. Ja se on skandinaavinen monet suunnittelijat pitävät ihanteellisena keittiö 9 neliömetriä.

ensiksi, sillä tyyliin on ominaista runsaasti vaaleita värejä: beige, maitomainen, mattavalkoinen. Kuurojen huonekalut julkisivut luovat illuusion kiinteän seinän.

Pienin lisävaruste ja maksimaalinen toiminto - nämä ovat skandinaavisen tyylin huonekalujen erottavat ominaisuudet.

Keittiön sisustus 9 m²

Norman-tyylin erityispiirteet ovat myös runsaasti valaistusta, monet luonnollisista kankaista valmistetut tekstiilit (tuolit, lautasliinat, verhot, pöytäliinat, peitteet). Jos piirustus on jotain hillittyä kukkakuviota tai perinteistä häkkiä.

Keittiön sisustus 9 m²

Skandinaaviseen tyyliin rakastaa monia huonekasveja. Joten, jos olet kiinnostunut kasvattamasta kotimaisia ​​kaktuksia, orkideoita tai sinulla on upea kokoelma geraniumeja tai violetteja - niin skandinaavinen tyyli on yksinkertaisesti tehty sinulle.

Keittiön sisustus 9 m²

Modernit tyylejä

Nykyaikaiset tyylit - dynaamisen, aktiivisen ihmisen valinta, mieluummin toiminnallisuus ja kirkas kuva. 9 m²: n keittiöön. Nykyaikaiset tyylit ovat erinomainen valinta, koska ne antavat sinulle helpommin käsitellä kodinkoneiden sijoitusta ja selkeät kaavoitus antaa huoneelle täydellisen viimeistelyn.

Korkean teknologian huipputeknologia mukavuutta varten

Joku voi kutsua high-tech-tyyliä vähärasvaiseksi ja kylmäksi, mutta tällainen keittiö näyttää aina tyylikkäältä ja merkitykselliseltä.

Keittiön sisustus 9 m²

Keittiön sisustus 9 m²

Keittiön sisustus 9 m²

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • runsaasti lasia ja ruostumatonta terästä. Joten keittiössä on paikka ruostumattomasta pesusta, lukuisista kiskoista ja metallilevyistä.
 • Huonekalujen edulliset värit: kiiltävä valkoinen ja metallinen. Värisävyt ovat tarkoituksenmukaisia.
 • Työpinnat - corianista, teräksestä tai muista komposiittimateriaaleista. Sopii hyvin tyylikkään lasihyllyn ja huonekalujen käsitteeseen. Jos haluat lisätä keittiön läpinäkyvyyden ja kevyyden - valitse tuolit läpinäkyvästä muovista ja lasia oleva pöytälevy.
 • Metallin runsaus laimennetaan puusta tai kivestä: lattialle on mahdollista valita laminaatti tai kivi, joka on seinille - laatta.
 • Koristeeksi käytetään usein pieniä kodinkoneita ja lasiesineitä.

Ullakkoseos antiikista ja innovaatioista

Keittiön sisustus 9 m²

Parvi - luovan luonteen valinta, joka helposti kieltäytyy yleisesti hyväksytyistä normeista ja ei hyväksy mitään rajoituksia. Parveke tyyli on tilava, epätavallinen ja mielenkiintoinen.

Keittiön sisustus 9 m²

Tässä ovat tärkeimmät ominaisuudet, jotka voidaan toteuttaa 9 m²: n keittiö:

 • Avoin suunnitelma. Parvi tyyli sopii erinomaisesti keittiöön, johon kuuluu parveke, olohuone tai ruokasali. Mitä vähemmän seinät ja väliseinät ovat, sitä paremmin.
 • koristelu - tarkoituksellisesti karkea, kosketuksella "teollisuus": tiilimuuraus, betoni, karkea rappaus, valetut valurautaputket. Sisäkatot ovat usein koristeltu massiivisilla palkkeilla.
 • ikkunat - suuret, eikä kuperat verhot tai verhot. On parempi jättää ikkunat ilman verhoja lainkaan. Äärimmäisissä tapauksissa voit antaa jotain kevyttä ja avointa.
 • laitteet - kaikki näkyvissä: se voi olla fancy liesi, ultra-moderni TV, uuni tai jääkaappi.
 • huonekalut - Kaikki, mutta se korostuu paremmin retro- ja uutuuden yhdistelmällä. Esimerkiksi retro-tuoli voi olla rinnakkain muodikkaan lasipöydän kanssa, ruostumattomasta teräksestä valmistetut nykyaikaiset kaapit tai huurrettu lasi ovat hyvin sijoitettuna antiikkikaapin ovien takana.
 • paletti - Hämmentynyt. Parvella on varattu varjostetut ruskeat, harmaat, mattavalkoiset sävyt.

Tuloksena on keittiö, jolla on historiallinen ja teollinen henki, joka antaa sille erityisen charmin.

Keittiön sisustus 9 m²

Keittiön sisällä 9 m². m näyttää minimalismilta sen "steriliteetti", kirkas pop-taidetta tai muuta modernia tyyliä. Suunnittelijoiden tärkein neuvo on määritellä selkeästi sisustuksen tyyli. Ja hän sanelee värin, huonekalujen ja lisävarusteiden valinnan.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 44 = 53