Hvilke møbler at vælge til et lille køkken: ideer og råd

Hvilke møbler skal jeg vælge til et lille køkken?

I et lille rum skal man vælge specielt møbler, fordi det vil tage løveparten af ​​køkkenområdet. For at få dig til at vende, tilbyder vi dig en række praktiske tips om valg af møbler til et lille køkken og billeder af de mest succesfulde eksempler.

I artiklen vil vi overveje:

1 transformers
2 Smarte køkkener
3 Brug af nicher
4 Vi tager højde for dimensionerne
5 Et par ord om materialer
6 Fyld hele rummet
7 Vælg den rigtige farve

Møbler-transformator

Sådanne møbler er en af ​​de bedste løsninger til et moderne lille køkken, og dets sortiment vokser hurtigt både for importerede og indenlandske producenter.

Praktisk og minimalisme er vigtige fordele for repræsentanter for denne klasse.

bord-transformer til et lille køkken

Først og fremmest dette gælder for arbejds- og spisepladser. Under madlavning kan du f.eks. Folde et bord og stole og dermed øge pladsen til "manøvrer".

møbler til lille køkken

inddrageligt spisebord til køkken

Efter afslutningen af ​​kulinariske anliggender kan du nemt returnere spisepladsen og fortsætte til den efterlængte middag.

Smart køkken

At spare plads i køkkenet til et lille køkken 5 - 6 m² brug smart skuffer og hylder, Eksempler på hvilke fotografier er placeret nedenfor.

Hovedtræk Her ligger den kompetente udvælgelse af bredden og højden af ​​hylderne og boksene på tidspunktet for bestilling af headsettet.

Jo mere tid du bruger på disse beregninger, desto mere sandsynligt er det, at flere ting passer i dit køkken.

Derudover vil det tillade elskerinden i bogstavelig forstand at lægge alt på hylderne og finde de nødvendige redskaber bliver lettere og hurtigere.

indtrækningskøkkener

Forresten, for nylig har vi allerede fortalt dig om flere ideer om opbevaring i køkkenet med detaljerede billeder af forskellige moderne systemer.

fragt til køkkenet

nicher

Nicher kan overvejes i bordet, skabe, skabe. Hvis der er mulighed for at bruge området under møblernes arbejdsområder, skal du bruge det.

For eksempel, Som regel er området under bordet tomt. Den kan fyldes med en lille hylde eller en kasse til opbevaring af små ting, apparater eller spisestue.

Hvilke møbler at vælge til et lille køkken: ideer og råd

Glem ikke at bruge et nyttigt område på vindueskarme og vægge. Ikke desto mindre anbefaler vi, at du ikke forstyrrer et enkelt vindue med en stor indendørs plante (figner, palme osv.).

Korrekt dimensioner

Dimensioner af møbler elementer skal være commensurabel med området i dit køkken. Husk at du har et lille køkken, så du skal måle alt ned til hvert centimeter.

Gør ikke hende voluminøse stole, stole eller på hele værelset din familie spisebord af eg.

Se nærmere på små modeller af træ eller plast. Til meget små områder vil der være faktiske afføring, foldestole, glidebord eller udtræksbord til to.

Hvilke møbler at vælge til et lille køkken: ideer og råd

Når man taler om headsetets størrelse, skal man i første omgang være opmærksom på kabinets dybde. Den må ikke overstige 50 centimeter. Ellers har du meget lidt plads til manøvrering i køkkenet.

materialer

Det bedste valg vil være lette materialer og gennemsigtige elementer.

Køb ikke møbler til et lille køkken med smedede genstande eller lavet af tungt træ. På dine få kvadratmeter skal møblerne bevæge sig let og ubesværet.

De mest populære i øjeblikket er forskellige modeller af høj kvalitet plast. Deres fordel er en ret forskelligartet serie af farve løsninger, samt alle former for former og konturer.

Brug af transparente stole er et meget smukt og praktisk træk.

For det første, Sådanne stole ser moderne ud og har som regel et fashionabelt design.

For det andet, deres gennemsigtighed "ikke" rummer rummet, hvilket passer til dit lille køkken. Det samme gælder for andre mere eller mindre store elementer af interiøret.

gennemsigtige stole til et lille køkken

At spille sådanne stole med hensyn til design er mulig ved hjælp af fittings til køkken sæt, for eksempel gennemsigtige penne.

Sig "Nej" til tomheden

Design dit headset med beregning op til loftet!

I et lille køkken, som senere vises på billedet, Forlad ikke tomme vægge, især en der vil have et køkken sæt.

Ved udformning af et projekt skal du prøve at gøre det så højt som muligt. Dette kan hjælpe med at bruge øverste række på headsettet eller mezzaninerne.

I de øverste hylder du kan foldes og skjules fra øjnene af køkkenredskaber eller små husholdningsapparater, som du sjældent bruger. Dette er meget bedre end at gemme alt lige oven på boksene.

i køkkenskaberne til loftet

Husk at nøglen til succes i design af et lille, men praktisk og smukt køkken er en omhyggelig tilgang til at tænke over alle detaljer og i første omgang møbler.

Vælg farven på headsettet og møblerne

Hvad angår farve løsninger til møbler, er det værd at starte fra køkkenets generelle palette. Ikke desto mindre Det er nødvendigt at afstå fra for mørke farver. Først og fremmest vedrører farven på facade af køkkenet.

lille køkken interiør

køkken design i Khrusjtjov

Som du kan se, selv i et miniaturekøkken, kan du placere så mange møbler og indvendige elementer som du har brug for til behageligt brug, madlavning og nyder din tid i familiekredsen.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 7