Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

Billede af køkkeninteriør med bar tællere

Det er ingen hemmelighed, at i mange moderne køkkeninteriører i post-sovjetiske rumbjælke er ikke ualmindeligt. Derudover er der en hel masse muligheder for, hvordan det kan gøres, og vi vil vise dig sådanne eksempler.

Indhold:

1 Fordele i baren
2 arter
3 materialer
4 Tilbehør og beslag
5 Fejl ved udformning og bestilling

For et par årtier siden var sådan et element næsten ikke vant til vores køkken, givet vores mentalitet og kærlighed til overdådige fester og "køkkensamtaler hjerte til hjerte".

Men det moderne tempo i livet dikterer dets forhold. Nu for en hurtig kop morgenkaffe eller en let snack før du går til en restaurantbar er nok.

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

På billedet er der en vægbar, der passer perfekt ind i et lille køkkenrum og erstatter helt spisebordet.

Derudover er det bar bar hjælper med at løse flere opgaver på én gang arrangement af køkken interiør.

 1. 1 Yderligere arbejdsflade. Hvilken slags elskerinde vil give op til ekstra centimeter på bordpladen! Desuden kan stativet i et lille køkken helt erstatte skrivebordet. Du kan kompakte arrangere alle køkkenapparater og headsetmoduler, der kombinerer dem med en improviseret væg. I dette tilfælde er stangen, der er installeret i en vinkel, nemt udskiftet og bordet til frokost og et arbejdsbord.
 2. 2 Zoning Point. Bar tæller er blevet et uundværligt element i arrangementet af en lejlighed med et studie layout. I dette tilfælde spiller det rollen som en "separator" mellem køkkenet og stuen. Og i køkkenet selv kan tælleren skelne mellem arbejds- og spisepladserne.
 3. 3 Alternativ til et spisebord. Denne mulighed vælges oftest af ejere af miniatyrkøkkener, hvor der ikke er plads nok til et fuldt spisebord, men det er helt muligt at finde en gratis meter til en bar tæller.
 4. 4 Yderligere lagerplads. Stativets bund er et godt sted at udstyre ekstra skabe, skuffer og hylder. Og det andet niveau af stativet bruges også til at gemme, for eksempel briller.

Varianter af bar tællere

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

På billedet er der en bar tæller til køkkenet i moderne stil, lavet af MDF.

Hvilket rack skal du vælge til dit køkken? Hvilke parametre skal man overveje, og hvad skal man se efter? Disse spørgsmål vil blive diskuteret i dette afsnit. Så, typer af bar tællere og deres egenskaber:

Vægstativ

Som du kan se fra navnet, er en sådan stativ installeret nær væggen, uanset møbelsættet. En god mulighed for et køkken af ​​ikke-standardform, når det er nødvendigt at tilpasse sig uforholdsmæssigt store størrelser.

Placering muligheder

 • Normalt er stativet installeret med en ende på væggen, hvor det bliver centrum for spisepladsen.
 • Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

  Billedet viser et traditionelt design der passer til de fleste interiører.

 • Stand i stedet for vindueskarm.Et sådant stativ kan arrangeres, hvis du opbygger vindueskarmens vindueskarm. Det vil sige, at den lange side af stativet støder op til vinduet og væggen.

  I den nederste del bag dekorationsgitteret forsvinder centralvarmerbatteriet. Vindueshældninger kan blive til smukke nicher til en bar. Eller her kan du installere rækværk og neglehylder til at opbevare en række bar tilbehør. Derudover får du et fantastisk panorama, som du kan beundre for en kop morgenkaffe.

 • Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

  På billedet er der en vindueskarm, der tjener som spisebord. Dette design er fantastisk til et lille køkken, hvor hver tommer er vigtig.

 • Den tredje mulighed er egnet til dem, der vil forene køkkenet med sbalcony. Skynd dig ikke for at bryde en del af væggen, som plejede at være bunden til det indre vindue. Det kan let omdannes til en bar tæller. Du har allerede et fundament. Sæt tæppet - og barstativet er klar.
 • Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

  Billedet er en glimrende løsning til et køkken kombineret med en balkon.

Hvordan laver man en mur?

Alt afhænger af hvilken slags funktionalitet du vil give linjen.

 • Det er muligt at opbygge den øverste del, udstyret med hylder - du vil få en vidunderlig "afgrænsning" zoner.
 • Hvis det ønskes, kan en del af væggen også opbygges med gipsplader og udstyre en niche her, hvor du f.eks. Kan gemme flasker. Glem ikke at markere åbningen i væggen, og nichen bliver straks et lyst kunstobjekt.
 • Den nemmeste mulighed: at installere et spejl på væggen - en god mulighed for at slå pladsen. Desuden vil spejlet "arbejde" for ekspansion.
 • Og du kan bruge denne del af væggen til indretning: hæng et billede, valgt i overensstemmelse med stilen med dekoration, hæng et billede her eller endda opbygge en fotokollage.
 • Du kan dekorere væggen med et maleri. Det vil se økologisk ud, især hvis elementerne i vægmaleriet gentages i selve rackets design eller i indretningen af ​​hele køkkenet.

Kombineret stativ

En sådan stangtæller betragtes som en fortsættelse af bordpladen. Moderne producenter tilbyder køkken møbler med indbygget bar tæller. Men hvis du vil, kan du bestille et stand separat, med fokus på dine egne smag og ønsker.

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

Den kombinerede holdning er normalt ikke høj. Men det passer perfekt lige ind i et lille køkken. Denne rack er ofte indrettet på samme måde som arbejdsområdet: det vil sige, de vælger de samme efterbehandling materialer til bordplader og den farve, der gentages på køkkenet forklæde eller møbler.

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

Nå, hvis stativet er installeret i en vinkel til det primære arbejdsområde. I et langt, langstrakt køkken hjælper dette med at balancere rummet, hvilket bringer det tættere på den ønskede plads.

Stand-ø

Denne rack er kun egnet i rummelige køkkener, hvor der er meget ledig plads eller i studios lejligheder.

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

Let version: Skålets bordplade er installeret på konsoller. Samlet valg: Den nederste del bruges til at placere skabe, lukkede og åbne hylder, skuffer, og bordpladen bruges både som spisebord og som arbejdsområde.

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

Desuden kan en sådan rack være udstyret med et minikøleskab, et kompliceret system af skinner, suspensioner for vinglas og briller samt et tag med et autonomt belysningssystem.

To-niveau rack

Fremragende mulighed for studieopdeling eller rummeligt køkken. En del af tælleren er et fuldt spisebord, det andet - en højere del - som selve baren.

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

Denne mulighed er specielt velegnet til familier, hvor der er små børn eller ældre, der er ubehagelige at klatre i barstoler.

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

I lejligheder, hvor køkkenet og stuen er kombineret, kan en sådan holdning blive et uundværligt element i arrangement og zoneinddeling. Normalt er den nederste side indstillet fra køkkenets side og den høje fra stuen.

Materialer til barstativet

Designere anbefaler at vælge et stativ fremstillet af samme materiale som resten af ​​møblerne. Samtidig skal man tage hensyn til både indretningens stil og kvaliteten af ​​selve materialet.

Det er ikke værd at spare, fordi billige materialer ikke har nok holdbarhed, og din stand vil snart blive en kilde til permanente problemer.

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

De mest populære materialer til fremstilling af stativet:

 • MDF, spånplade, fiberboard - Det er bedre at vælge laminerede brædder. Plus dette materiale - et rigt udvalg af farver. Du kan dekorere bordpladen i samme farve som resten af ​​møblerne. Og du kan vælge kontrast. Hvis du f.eks. Har hvide moduler, bliver sort rack en lys og stilfuld indvendig detalje.
 • plast - Materialet er egnet, hvis du har et køkken indrettet i en af ​​de moderne stilarter. Især elsker plastik stiler af minimalisme og high-tech.
 • træ - et uundværligt materiale til klassisk køkken. Hvis køkkenet er rummeligt, kan træet være dekoreret med udskæringer, derudover er dekoreret med mosaik, spejle eller fliser. I et lille køkken vil træbaren af ​​en lakonisk form se grundigt og luksuriøst ud. Men strenge former vil ikke se for massive.
 • sten - naturlige eller kunstige Denne rack passer ind i ethvert interiør, uanset stil og retning. Dette er den mest foretrukne løsning, da stenen er meget holdbar og attraktiv i udseende.
 • Corian - Det mest populære materiale til bordplader. Det ligner marmor, men det er meget billigere og mere overkommeligt. Koriana's utvivlsomme fortjeneste er, at den har en rig palette, så du kan vælge en farve til ethvert køkken.
 • glas - et valg for elskere af usædvanlige og dristige muligheder. Glasstativet er faktisk lyst, luftigt, originalt. Et sådant møbel vil være passende i moderne køkkener. Og også dette er en god mulighed for køkkenet "tommer".
 • gips gipsplader - Økonomi mulighed. Men takket være det faktum, at gipsvæggen er nem at håndtere, kan du bygge et rack med den mest usædvanlige, abstrakte form. Den eneste ulempe, gipsplader er bedre at gøre, hvis du bruger det som et dekorativt element - for eksempel som en "separator" af zoner. Husk at overfladen af ​​fugt og temperaturændringer kan føre til deformation af gipspladen.
 • metal - Den originale løsning til barstativet. Det passer perfekt ind i køkkenets indretning, lavet i en af ​​de moderne stilarter. Hvis du tilføjer ornamenter fra smedede emner - får du en stilfuld stativ i jugendstil.

Tilbehør og beslag

Barstole

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

De vigtigste "naboer" af holdningen er høje stole, som også kaldes bar. Da stativets standardhøjde er 110-125 cm, bør stolene også være høje.

Når du vælger stole, bemærk at et stort antal ben er acceptabelt, hvis køkkenpladsen er stor. For et miniature køkken er det bedre at vælge stole på et ben.

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

Mulighed: i et meget lille køkken kan du gøre uden frittstående stole. Sæderne er skruet i bunden af ​​bordpladen og om nødvendigt bare skubbe ud.

Hårde stole kan opgraderes ved at placere puder på sæderne, der passer til resten af ​​tekstilet. Ryglæn og stole på stole - dette er allerede valgt efter ønske. Men tilstedeværelsen af ​​en støtte til fødderne - altid.

Før du køber en stol, prøv at sidde på dem - få benene til at stå, er det nemt at "klatre" på højsædet. Ellers er det bedre at se efter modeller med justerbar højde på både sædet selv og fodstøtten.

Baggrundsbelysning til barstativ

Baggrundsbelysning er den vigtigste detaljer. Det er mest hensigtsmæssigt at planlægge den autonome belysning af en del af køkkenet med hylden på forhånd.

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

muligheder:

 • Indbyggede loftlamper langs omkredsen af ​​stativet;
 • LED striber nederst på bordet;
 • lamper på lange ledninger arrangeret i en række over tælleren;
 • lamper eller lysdioder på ydersiden af ​​basen.

Bar tube

Valgfri, men meget funktionel og stilfuld del af racket. Den kan strække sig til loftet og understøtte den øvre konsol med belysning. Kan simpelthen hvile på loftet og "bygge" med forskellige holdere til briller og hængende hylder.

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

Hvis dit køkken har lave lofter, er det bedre at opgive den høje bar, da den visuelt understater højden af ​​lofterne.

Materialet, hvorfra en sådan rørfod er lavet, kan være anderledes. Traditionelt er den lavet af metal (messing, nikkel eller rustfrit stål), til et klassisk køkken kan du vælge en model lavet af træ dekoreret med udskæringer.

konsol

Hvis du vælger en mere massiv, uåbnet type rack, så bemærk at konsolerne fungerer som basen, kan du dekorere efter eget valg. Fra køkkenet er det naturligvis mere bekvemt, hvis det er et sæt åbne og lukkede hylder og skuffer. Facader vælges i hovedmøblerets tone.

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

Men den del af basen, der vender udad, er en reel udvidelse til en designfantasi.

Her er et par muligheder:

 • At garnere med en sten er lyd, stilfuld og luksuriøs. Perfekt ekko med den klassiske udsmykning af køkkenet.
 • Ark MDF ark, gentage møbler facader. Et sådant stand vil virke som en fortsættelse af køkkenet.
 • Efterligning af murværk - en interessant mulighed for køkkenet i stil med land og i loftet stil.
 • Glaspaneler - den oprindelige løsning. Men glem ikke at dekorere interiøret med belysning - og du får en rigtig ekstraviditet af lys og farve. Forresten skal glasset være stødtæt. Og hvis du ikke vil have indholdet af de indre hylder til at skinne igennem det, skal du vælge et matteret glas.
 • Skinali - en variant af glaspaneler, men dekoreret med et billed- eller billedudskrivning. En god måde at dekorere stangen på, især da tegningen kan vælges voluminøs, hvilket vil give hele stylingstilstanden.
 • Indbygget akvarium - en kreativ løsning til et usædvanligt køkken. Denne stand bliver omgående til et kunstobjekt og vil fungere som en ægte dekoration til interiøret. Og hvis du er i tvivl om at vælge et rigtigt akvarium med levende fisk, skal du være opmærksom på de såkaldte "tørre" akvarier. De efterligner helt de rigtige. Derudover kan du for et tørt akvarium opleve et usædvanligt tema for registrering: for eksempel ikke undervandsverdenen, men ørkenens verden, en sten af ​​sten eller en mini jungle.
 • Mosaic er en lys og stilfuld indretning til dit rack. Du kan lægge et bestemt mønster, eller du kan gentage mosaik murværk på et forklæde. Men husk på, at mosaikken er tung, så det kræver et solidt og solidt fundament.
 • Kunstmaleri er en anden måde at gøre en holdning til et kunstværk. Men at vælge farver til tegning, skal du ikke glemme, at den generelle palette ikke skal være uoverensstemmende med andre farver i køkkenet.

tilbehør

Bar tæller skaber en særlig atmosfære af lethed, lethed. Og da stativet oftest er forbundet med at drikke drikkevarer, er det umagen værd at udstyre det med specielle tilbehør, der vil understrege funktionaliteten.

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

Sådanne emner omfatter:

 • specielle holdere til briller. Hvis køkkenet er lille, nok holder, fastgjort til hovedbaren. I et stort køkken kan du installere holdere øverst, som i en rigtig bar.
 • til frugt;
 • en flaskeflaske;
 • shaker;
 • blender;
 • rimmer (indretning til udsmykning af kanten af ​​glasset);
 • stainer (bar stain);
 • geyser (anordning til hældning af væske med en tynd dråbe);
 • madler (pistle til slibning af friske blade og bær);
 • saftpresser;
 • spand til is.

Sådanne tilbehør vil give indretningen af ​​dit køkken en speciel smag. Nu kan du invitere gæster og have et rigtigt cocktailparty.

Grundlæggende designfejl

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

 1. 1 Forkert placering. Sørg for, at det er bekvemt at nærme stangen efter installation af stangen. Det er bedre ikke at montere stativet direkte ved indgangen eller i nærheden af ​​køleskabet.
 2. 2 Ubehag under drift. Ofte båret af design lækkerier, vi glemmer at bunden af ​​baren skal være snævrere end bordpladen. Ellers holder du bare på knæ, hvilket er yderst ubelejligt.
 3. 3 overbelastning. Overbelast ikke strukturen, udstyre racket med alle mulige skinner, holdere og hylder. En overbelastet top eller en overdrevent massiv bund gør din rack for stor. Dette gælder især for køkkenholdere med et beskedent område.
 4. 4 Forkert form af stativet. De mest populære er rektangulære, runde og halvcirkelformede stativer. Det vigtigste, der skal overvejes, er, at rekken skal formes i interiøret. Så hvis du f.eks. Har møbler lakoniske former med de rigtige lige linjer, skal racket være rektangulært. Hvis du vil helt sikkert vælge en halvcirkelformet bar, så tænk på, hvordan du gentager disse glatte linjer i interiøret. Du kan gentage halvcirkel i form af et falsk loft, du kan tegne en halvcirkelformet gulv, lægge den med fliser omkring omkredsen af ​​racket. Den nemmeste måde er at vælge tekstiler med glatte linjer eller billeder af cirkler og ovaler. Især denne bemærkning vedrører stativer af abstrakte former. Hvis du har en stand, for eksempel i form af en faldende bølge, så skal der være glatte linjer i interiøret.

Bar tællere i køkkenet: eksempler i interiøret

Som du kan se, er baren tælleren ikke bare en luksus vare, men et fuldt funktionelt møbel, der vil løse flere problemer på én gang og understrege den valgte stil af dekoration. Vi håber, at vores råd vil give dig ideen om at lave din egen originale bar tæller, som passer perfekt ind i køkkenets indretning.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

39 + = 49