5 vaiheet kulmapalvelun valitsemiseksi Internetissä

5 vaiheet kulmapalvelun valitsemiseksi Internetissä

Huonekalujen valinta verkon kautta ei ole monimutkaista. Keittiön ostaminen tarvitaan yleensä välittömästi korjauksen korjaamisen jälkeen. Rakenteiden modulaarisuus mahdollistaa emännät muokkaamaan elementtien järjestelyä omiin tarpeisiinsa ja mieltymyksiinsä.

Verkkosivujen tietojen puute saattaa joskus johtaa asiakkaita salonkien surkeuteen ja pakottaa heidät käymään todellisissa myymälöissä määrittämään yksityiskohdat koon ja tarkennuksen. Mallinnuspalvelut ovat liian kalliita ja suunnitteluprojektin ratkaisuja on vaikea toteuttaa. Tämän seurauksena valinta vie paljon aikaa ja vaivaa.

Hyödyllisiä vinkkejä

Tarjoamme useita suosituksia, jotka varoittavat sinua tyypillisistä virheistä.

  • Valitse esiliina kerralla. Sitten sen asennus on liian aikaa vievää ja kallista. Toinen ongelma - jos ostat kaiken erikseen, sopiva muutos ei ehkä ole käytettävissä;
  • Harkitse korkeiden ihmisten ongelmaa. Liiallinen kaatuminen ja kauhat tulevat paikoiksi pään iskuille. Tämä koskee myös volumetrisiä kahvoja;
  • Kevyiden kalusteiden hoito on paljon vaikeampaa kuin väri;
  • L-muotoiset versiot soveltuvat pieniin huoneisiin, ja kätevämpi ja tilava U-muotoinen muunnelma on hyvä vain suurissa keittiöissä uusissa rakennuksissa.
  • Kulmasuunnittelu on ainoa keittiön epätasainen muotoilu;
  • Ei-toiminnallisessa sisäkulmassa on parasta järjestää pesuallas.

Ainutlaatuiset keittiön laskimet

Haluamme kertoa sinulle sopivista keittiön suunnittelija. Venäläisten huonekaluyritysten verkkosivuilla on harvinaisuus.

Hyvä esimerkki on kolmiulotteinen toimittaja, jolla on laskentatoiminnot Huonekalu Depot 169: lta. Voit tutustua tämän ohjelman toimintoihin suodattimen kulmakanavien osassa, oikealla tavalla valita keittiön väri.

Suunnittelijassa voit valita halutun kuulokkeen, jossa on täysi kustannuslaskelma verkossa. Siinä on seuraavat vaihtoehdot:

1. Keittiön elementtien valinta.

5 vaiheet kulmapalvelun valitsemiseksi Internetissä

Valitse keittiömallien luettelosta minkä tahansa niiden muuttamisesta tarpeidesi mukaan. Tässä on esitetty erilaisia ​​tyylejä, klassikoista Hi-Techiin.

2. Määritä huoneen osan mitat.

5 vaiheet kulmapalvelun valitsemiseksi Internetissä

Sinun on määritettävä paikka, jossa kuuloke asennetaan. Suurin osa on pituus ja pienempi - leveys. Voit myös valita tasaisen kulman.

3. Valinta päättyy.

5 vaiheet kulmapalvelun valitsemiseksi Internetissä

Jokaisesta lajikkeesta löytyy joukko mahdollisia valmistajan tarjoamia viimeistelyjä. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi väri ja jatkaa työskentelyä laskimen kanssa.

4. Yleiskuva keittiöstä.

5 vaiheet kulmapalvelun valitsemiseksi Internetissä

Simulaatio suoritetaan virtuaalisessa tyhjänä olevassa tilassa, jossa on määritettyjä kokoja. Yläosassa on kustannusindikaattori, tukku- ja vähittäismyyntihintaverkon kytkinpainike sekä sovelluksen lähetyspainike. On mahdollista sisällyttää ylhäältä katsottuna.

5. Ohjauspaneelin käyttäminen.

5 vaiheet kulmapalvelun valitsemiseksi Internetissä

Järjestelmä tarjoaa erinomaiset eri moduulit. Sijoittaminen niiden paikkoihin mahdollistaa yksinkertaisen tavan vetää esineet huoneen malliin.

Voit myös valita esiliinat, nosturit (täydelliseen suunnitteluun) ja parametrit, jotka määrittelevät tulevan tuotteen tekniset ominaisuudet. Objektin vetämisen jälkeen sen mittasuhteita voidaan muuttaa venyttämällä hiirellä ja ottamalla mittasuora:

5 vaiheet kulmapalvelun valitsemiseksi Internetissä

Jokaisesta objektista jäljellä oleva vapaa tila näkyy valitussa huoneen koossa.

Laskennan virheet

Ne ovat, mutta ne koskevat vain kustannuksia, mutta eivät ulottuvuuksia. Myös tilojen erityispiirteitä ei oteta huomioon. Corner-keittiön mukauttaminen uuteen kuulokkeeseen edellyttää pieniä muutoksia, kuten pistorasioiden ja kytkimien siirtoa.

Häiriöiden aiheuttamat häiriöt myös haittaavat. Kaikki tämä on poistettava, kun tilaus on suoritettu.

johtopäätös

Yhteenvetona tutkimuksessamme voimme sanoa, että laskimet ja huonekalusuunnittelijat ovat erittäin tärkeitä online-ostajille, tämä on uusi kätevä valinta Internetin kautta.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

14 − = 13