5 trin til at vælge hjørnet køkken på internettet

5 trin til at vælge hjørnet køkken på internettet

Valget af møbler via netværket er ikke kompliceret. Købe et køkken er normalt brug for umiddelbart efter renoveringen af ​​reparationen. Modulariteten af ​​konstruktionerne gør det muligt for værtinderne at modellere elementernes arrangement til deres egne behov og præferencer.

Manglen på information på hjemmesider fører nogle gange kunderne ind i salons stupor og tvinger dem til at gå til rigtige butikker for at bestemme størrelsen og forfiningen af ​​detaljerne. Modelleringstjenesterne er for dyre, og løsningerne fra designprojektet er vanskelige at udføre. Som følge heraf tager udvælgelsen meget tid og kræfter.

Nyttige tips

Vi tilbyder en række anbefalinger, der advarer mod typiske fejl.

  • Vælg et forklæde på en gang. Derefter bliver installationen for tidskrævende og dyr. Et andet problem - hvis du køber alt særskilt, er en passende ændring muligvis ikke tilgængelig;
  • Overvej problemet med høje mennesker. Overdreven udklapning af skabe og nicher bliver et sted for et hovedblæse. Dette gælder også for volumetriske håndtag;
  • Omsorg for lette møbler er meget sværere end for farve;
  • L-formede versioner er velegnede til små værelser, og mere bekvemme og rummelige U-formede modifikationer er kun gode til store køkkener i nye bygninger;
  • Vinkel design er det eneste udløb til et køkken af ​​ikke-standardform
  • I det ikke-funktionelle indre hjørne er det bedst at arrangere en vask.

Unikke køkkenkalkulatorer

Vi vil gerne fortælle dig om den bekvemme designer af køkkener. For russiske hjemmesider for møbler er virksomheder en sjældenhed.

Et godt eksempel er en tredimensionel redaktør med beregningsfunktioner fra Furniture Depot 169. Du kan kende bekendtskab med funktionerne i dette program i hjørnekøkkenes sektioner i filteret til højre for at vælge køkkenets farve.

I designeren kan du vælge det ønskede headset med en fuld beregning af prisen online. Det har følgende muligheder:

1. Valg af køkkenelementer.

5 trin til at vælge hjørnet køkken på internettet

Vælg fra listen over køkkenmodeller til den efterfølgende ændring af nogen af ​​dem, der passer til dine behov. Her præsenteres forskellige stilarter, fra klassikere til Hi-Tech.

2. Angiv dimensionerne af en del af rummet.

5 trin til at vælge hjørnet køkken på internettet

Du skal angive størrelsen på det sted, hvor headsettet vil blive installeret. Størstedelen er længden, og jo mindre - bredden. Du kan også vælge et ligesidet hjørne.

3. Valg af finish.

5 trin til at vælge hjørnet køkken på internettet

For hver sort er der et sæt mulige overflader, der tilbydes af producenten. Du skal bare vælge den farve du kan lide og fortsætte med at arbejde med regnemaskinen.

4. Generel udsigt over køkkenet.

5 trin til at vælge hjørnet køkken på internettet

Simulering udføres i et virtuelt tomt rum med angivne størrelser. På toppanelet er der en omkostningsindikator, en switchknap til engros- og detailprisnettet og en knap til afsendelse af ansøgningen. Det er muligt at medtage et overblik.

5. Brug af kontrolpanelet.

5 trin til at vælge hjørnet køkken på internettet

Systemet tilbyder et stort udvalg af forskellige moduler. At placere dem på deres steder vil tillade en simpel procedure til at trække objekter på en rummodel.

Du kan også vælge forklæder, kraner (til komplet design) og parametre, der angiver de fremtidige produkters tekniske egenskaber. Efter at have trukket et objekt, kan dens dimensioner ændres ved at strække med musen og fange dimensionslinjen:

5 trin til at vælge hjørnet køkken på internettet

For hvert objekt vises det resterende ledige rum inden for den valgte rumstørrelse.

Fejl ved beregning

De er, men de vedrører kun omkostninger, men ikke dimensioner. Der tages heller ikke hensyn til ejendommernes egenskaber. For at matche hjørnet køkkenet til det nye headset bliver nødt til at foretage mindre ændringer, såsom overførsel af afsætningsmuligheder og kontakter.

Interferens med skørtene fungerer også som en hindring. Alt dette skal fjernes, mens ordren udføres.

konklusion

Sammenfatning af vores forskning, kan vi sige, at regnemaskiner og møbeldesignere er meget vigtige for online-købere, dette er en ny bekvemmelighedsrunde via internettet.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

2 + 1 =