10 vinkkejä keittiön omistajille matala katto

Vinkkejä sisustustekniikoille, joissa matalat katot (2,5 m ja alapuolella)

Joissakin huoneistoissa ei aina ole suuria keittiöitä. Joskus se on pieni huone, jossa on alhaiset katot. Jotta se näyttää kauniilta ja tyylikkäältä, se ei ole niin yksinkertainen.

Piilotettavan keittiön muotoilu on lähes mahdotonta: kaikki näyttää alkuperäiseltä ja tyylikkäältä. On kuitenkin vaikea ymmärtää, miten tämä tai tämä korjausvaihtoehto käyttäytyvät huoneessa, joka ei ole riittävän korkea.

Olemme keränneet sinulle kymmenen suositusta, jotka auttavat visuaalisesti laajentamaan tilaa, tekevät siitä kauniin ja tilavan.

valaistus

Ensinnäkin on otettava huomioon valaistus - se pystyy kumoamaan katon ja alentamaan sitä visuaalisesti. LED-nauhan kevyesti päällystämällä huoneen kehän ympärillä, luo kelluvan katon vaikutus, joka tekee huoneesta paljon suuremman.

10 vinkkejä keittiön omistajille matala katto

Kirkas valaistus on avaintekijä sinun aikomustenne onnistumiselle. Yritä olla valitsematta suuria kattokruunuja massiivisilla yksityiskohdilla. Paljon sopivampaa näyttää kohdevaloja tai pieniä litteitä lamppuja.

Toinen tabu on lämpimiä sävyjä. Toisin kuin suunnittelussa, valaistuksen pitäisi olla viileä sävy. Joten kiitoksen ansiosta voit nostaa kattoa visuaalisesti.

Valitse oikea taustakuva

Muistatko tärkein vaatetusalan sääntö? ohut Pystysuuntaiset nauhat tekevät sinusta pitemmän ja ohuemman, ja leveä vaakataso - paksumpi ja matala. Sama periaate toimii pienhuoneiden suunnittelussa.

Paras on taustakuva, jossa on sileät, pystysuorat raidat, jotka ovat vastakkaisia ​​sävyjä - joten katto nousee visuaalisesti. Huone näyttää pitemmältä ja tilavammalta.

10 vinkkejä keittiön omistajille matala katto

No, jos seinät ovat hieman kirkkaampia kuin katto - tällaisella kontrastilla on myös positiivinen vaikutus pienen keittiön kokoon. Käytä erilaisia ​​koriste tekniikoita: valaistu jalusta nostaa huoneen vieläkin enemmän.

Vältä tummia värejä: ne kaventuvat huoneeseen. tehdä siitä pieni ja kyykky. On parempi valita mehukkaat kirkkaat sävyt, toisin kuin pastellikatto.

Oikeat huonekalut

Älä ajattele, että suunnittelu seinät ja katto - ainoa asia, joka auttaa visuaalisen kasvun pieni huone. Huonekalujen oikea valinta ei ole yhtä tärkeä.

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi muistaa: älä osta korkeita kaappeja ja massiivisia sohvaistuimia. Mitä suurempi ja korkeampi huonekaluosasto, sitä alhaisempi katto tulee näkyviin. On parempi valita tyylikäs pikkupöytä, siisti sohva ja pienet siistit vaatekaapit.

10 vinkkejä keittiön omistajille matala katto

Jälkimmäisen osalta on syytä korostaa erikseen. Älä osta laajaa kaksivärisiä malleja vaakasuorilla hyllyillä. On parempi valita kapeat pitkät kaapit, tavallinen tai koristeltu pystysuorilla raidoilla.

Puhutaan nyt värillisistä ratkaisuista. Käytä palettia vain vaaleissa väreissä.

Yleisin ja lähes turvallinen vaihtoehto on keittiövalikoima valkoisena. Kokonaisuutena.

10 vinkkejä keittiön omistajille matala katto

Jos et ole valkoinen rakastaja, voit tehdä keittiön kahvin, beigen tai hiekan värin alareunan ja yläosan katon sävyssä. Tällöin vaikuttaa siltä, ​​että kaapin yläosan ja katon välillä on ylimääräinen tila.

Ja tärkeintä: älä aseta mitään tähän aukkoon! Pienessä huoneessa voi myös löytää piilopaikkoja tai säilykkeitä. Ja niiden kasaantuminen katon alla visuaalisesti se huomattavasti pienenee.

Muuten tilauksesta ...

Mitä pienempi keittiö, sitä enemmän tarkkuutta sinun on käytettävä. Hajanaiset asiat, ylimääräiset roskat, likaiset pinnat ... Kaikki tämä visuaalisesti pienentää tilaa.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä katon ja seinien puhtauteen. Kaikki tahrat ja tahrat voivat vääristää värin havaitsemista, mikä vaikuttaa negatiivisesti huoneen väriominaisuuksiin. Lisäksi pyyhi katto säännöllisesti: pöly ja lika ne peittävät huoneen.

10 vinkkejä keittiön omistajille matala katto

Ja runsaasti tarpeettomia asioita lisää tunnetta tiukkuudesta. Jos et tiedä kuinka järjestää tilaus keittiössä, lue suosituksemme erillisessä artikkelissa.

Ikkunoiden aukot

Sisätilojen keittiön matala katto määrittelee suurelta osin yksityiskohdat. Jos olet huoneen onnellinen omistaja, jossa on suuret panoraama-aukot, voit pitää itseäsi onnekas.

Mitä korkeammat oven ja ikkunan aukot ovat, sitä tilavampi koko huone näyttää. Jos huoneiston asettelu on vakio, pelata verhoilla. Korkea kehys ilmavilla, lentävät verhot lisäävät äänenvoimakkuutta ja valoa.

10 vinkkejä keittiön omistajille matala katto

On parempi valita vaaleat värit, jotka poikkeavat hieman katosta. Tämä menetelmä auttaa tekemään keittiön paitsi laajempaa, myös paljon suurempaa.

Älä käytä monikerroksisia verhoja, joissa on monimutkaisia ​​kuvioita: ne soveltuvat paremmin tilavissa huoneissa, joissa on suuri kattokorkeus.

Ja mikä tärkeintä: käytä lattian verhot. Ihannetapauksessa, jos voit asettaa kehyksen 10-15 senttimetriä katon alapuolelle. Tämä kokoonpano sopii pieniin keittiöihin.

suunnata

Seinillä on kirkkaat kontrastiratkaisut, mitä tarvitset. Pääasia ei ole ylittää tiettyä linjaa.

Käytä värillisiä kirkkaita lisäosia tai tulosteita. Noudata kaavoitusperiaatetta - korosta keitto- tai lepoalue ja muut sisäosat tekevät siitä pehmeämmän.

Se häiritsee huomiota huoneen korkeudesta, anna sille omaperäisyyden ja piquancyn. Kokeile, mutta ole varovainen: ylimääräiset yksityiskohdat loukkaavat sinua, eivätkä lisää tilaa.

10 vinkkejä keittiön omistajille matala katto

Samasta syystä älä päästä pois maalauksia seinillä, patsailla ja muilla pienillä pikkukivillä, jotka voivat hiljaa riistää vapaata tilaa tapetista ja hyllyistä, lisäämällä huoneeseen tiukkuuden tunne.

Kyllä, ja puhdas tässä huoneessa on vaikeaa, mikä ei lisää hyvän mielialan.

Seksi voi myös auttaa

Älä usko, että lattia ei vaikuta huoneen korkeuteen. Yritä koristella sitä vastakkain kattoon ja nähdä, miten huone muuttuu.

Miksi et käytä yhtä niistä? Jos oleskitte kiiltävästä vaaleasta katosta, miksi emme saa lattia pimeästä ja himmeäksi? Tämä ei vain näytä upealta.

10 vinkkejä keittiön omistajille matala katto

Tällainen terävä värien siirtyminen auttaa visuaalisesti irrottamaan katon, mikä tekee huoneesta korkeamman ja tilavamman.

Älä valitse pinnoitetta piirustuksilla: on parasta katsoa tasaista, tasaista sävyä. Kun valitset materiaalin lattialle, muista, että keittiö usein vuotaa vettä, tippoja rasvasta ja pieniä roskia. Siksi on valittava sellainen, jolle on ominaista korkea lujuus ja kosteudenkestävyys.

peilit

Yleinen vastaanotto huoneen lisäämiseksi - peilipintojen käyttöä. Kaksi mahdollisuutta nostaa kattoon ja näyttää kauniilta sisäpuolelta.

Ensimmäinen niistä edellyttää tiettyä rohkeutta - peili kattoon. Toiminnan periaate on ilmeinen: huone heijastuu ja näyttää kaksinkertaiselta. Kuitenkin sinun on huolehdittava keittiön ulkonäköstä erittäin huolellisesti. Kaikki häiriöt ovat havaittavissa. Kyllä, ja tällaisen peilin hoito on melko vaikeaa: sinun on ponnisteltava päästäkseen pisteisiin, jotka ovat muodostuneet pienistä hiukkasista ja höyrystä.

10 vinkkejä keittiön omistajille matala katto

Aseta peilikuva ja koko seinän korkeus. Huone näyttää korkeammalta, ja tärkeämmäksi pienillekin keittiöille, laajemmalle. Varmista kuitenkin turvallisuus. On parempi valita lasin, jossa on iskunkestävä pinnoite onnettomuuksien välttämiseksi. Mutta pese se on paljon helpompaa: seinän pyyhkiminen on aina helpompaa kuin päästä käsin ja peittää katto, sillä se on epävakaa.

Käytä joustavia kattoja

Älä pidä tätä suositusta ristiriitaisena. Monet uskovat, että keittiöt, joiden katot ovat 2,4-2,5 metriä korkeita, etenkin Hruščovissa, paarin käyttö on mahdotonta. Kyllä, se vaatii jopa 10 kymmeniä senttimetrejä, mutta sinun on enemmän kuin lyödä heidät oikealla tekstuurin valinnalla.

Valitse kiiltävä tai peilipinnoite. Heijastavat ominaisuutensa ansiosta ne visuaalisesti nostavat kattoa, tekevät huoneesta korkeamman ja tilavamman.

10 vinkkejä keittiön omistajille matala katto

On parempi käyttää vaaleita värejä - ne lisäävät myös tilavuutta. Jos haluat kirkkauden, valitse sitten lämpimiä sävyjä punaisesta, sinisestä tai keltaisesta. Mutta kylmä on parempi pidättäytyä - ne visuaalisesti puristavat tilaa.

Vahvasti vasta-aiheisia tummia, mattoja tai helpotuksia venytetty katto. Tällaiset pinnoitteet vain vähentävät keittiötä.

Ole varovainen myös sisustuselementtien kanssa. Mikä on sinun motto? Чем проще - тем лучше! Monitasoiset mallit eivät valitettavasti sovi yhteen. He tekevät katon vielä pienemmiksi, ja huone näyttää ahdas. Valitettavasti joudumme luopumaan suuresta stukosta: samasta syystä.

Kuitenkin jopa yksinkertainen yhden tason katto voidaan suunnitella niin, että se näyttää mestariteokselta. Joten älä pelkää kokeita. Tietenkin ottaen huomioon suosituksemme.

Suunnittelijat suosittelevat: Jokainen sääntö on poikkeus. Käytä kaksitasoista venytyskattoa, jonka ero on 2-3 senttimetriä. Korosta ne LED-taustavalolla, jotta voit luoda suuremman äänenvoimakkuuden.

Piirrä enemmän tilaa

Venytyskattojen käyttö valokuvamateriaalilla seuraa suoraan edellisestä pisteestä. Päätimme kuitenkin kirjoittaa hänestä erikseen selittääkseen kaikki vivahteet. Väärin valinta tulostus voi vääristää tilaa, joten se on vielä pienempi.

Lähestyä valintaa vastuullisesti. Klassinen, ei-menetysvaihtoehto - katon koristelu pilvinen taivas. Tämä auttaa lisäämään tilaa pienimmälle keittiölle. Älä pelkää rohkeita kokeita: abstrakti ilmassa, vaaleat värit näyttävät raikkailta ja epätavallisilta, ja huone näyttää paljon korkeammalta.

10 vinkkejä keittiön omistajille matala katto

Mutta tummista maalauksista on parempi kieltää. Älä käytä ja nykyaikaisissa suunnitteluideoissa suosittuja tarinoita: se näyttää hyvältä suuressa keittiössä, mutta ei sovellu pieniin tiloihin.

Kuten näette, matala katto ei ole este kauniille ja mielenkiintoiselle keittiön suunnittelulle. Oikeat suunnittelutekniikat auttavat sinua lisäämään tilaa, mikä tekee siitä tyylikkäästi samanaikaisesti. Käytä vinkkejä ja onnistut.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 23 = 25