10 tips til køkkenejere med lavt loft

Tips til udsmykning af køkkener med lave lofter (2,5 m og derunder)

Nogle lejligheder pryder ikke altid rummelige køkkener. Nogle gange er det et lille værelse med lave lofter. At gøre det ser smukt ud og stilfuldt er ikke så simpelt.

Designet af køkkenet med et lavt loft på billedet til afhentning er næsten umuligt: ​​alt ser ud til at være originalt og stilfuldt. Det er dog svært at forstå, hvordan denne eller den samme variant af reparation vil opføre sig i et rum med utilstrækkelig højde.

Vi har samlet ti anbefalinger, som vil hjælpe visuelt udvidelsen af ​​rummet, gør det smukt og rummeligt.

belysning

Først og fremmest er det nødvendigt at tage højde for belysningen - det er i stand til både at hæve loftet og synligt stærkt sænke det. Forsigtigt bøjning af LED-strimlen omkring rummets omkreds skaber du den flydende lofteffekt, hvilket vil gøre rummet meget højere.

10 tips til køkkenejere med lavt loft

Lys belysning er nøglen til succesen med dine intentioner. Prøv ikke at vælge store lysekroner med massive detaljer. Meget mere hensigtsmæssigt at se punktlys eller små flade lamper.

Et andet tabu er varme nuancer af lys. I modsætning til farven i designet skal belysningen være kølige toner. Så takket være dens spredning kan du visuelt hæve loftet.

Vælg det rigtige tapet

Kan du huske den vigtigste regel om tøjvalg? tynd Lodrette bands gør dig højere og slankere, og bred vandret - tykkere og lavere. Det samme princip arbejder i design af små værelser.

Det bedste vil være et tapet med glatte lodrette striber af kontrastfarve - så loftet vil stige visuelt. Værelset vil virke højere og mere rummeligt.

10 tips til køkkenejere med lavt loft

Nå, hvis væggene er lidt lysere end loftet - vil en sådan kontrast også have en positiv effekt på størrelsen af ​​et lille køkken. Brug en række dekorative teknikker: Den oplyste sokkel løfter rummet endnu mere.

Undgå mørke farver: De vil indsnævre værelset. gøre det lille og squat. Det er bedre at vælge saftige lyse nuancer, i modsætning til pasteltaket.

Korrekt møbler

Tror ikke, at designet af vægge og loft - det eneste der hjælper med at øge visuelt et lille rum. Det rigtige valg af møbler spiller ikke mindre betydning.

Det første du skal huske: Køb ikke høje skab og massive sofa sæder. Jo større og højere møblerne er, desto lavere loft vises. Det er bedre at vælge et elegant lille bord, en pæn sofa og små pæn klædeskabe.

10 tips til køkkenejere med lavt loft

På sidstnævnte skal opmærksomheden understreges særskilt. Køb ikke en bred tofarvet model med vandrette hylder. Det er bedre at vælge smalle lange skabe, almindelig eller dekoreret med lodrette striber.

Lad os nu tale om farve løsninger. Brug kun paletten fra lyse farver.

Den mest universelle og næsten sikre mulighed er et køkken sæt hvid farve. Hele.

10 tips til køkkenejere med lavt loft

Hvis du ikke er en hvid elsker, kan du lave den nederste række af køkkenkaffe, beige eller sandfarve, og toppen i tone i loftet. I dette tilfælde ser det ud til, at der er ekstra mellemrum mellem kabinettet og loftet.

Og det vigtigste: sæt ikke noget i dette hul! Selv i et lille rum kan du finde, hvor du skal skjule potter eller dåseføde. Og deres hylle op under loftet visuelt vil det mærkbart reducere.

Af den måde, om ordren ...

Jo mindre køkkenet er, jo mere nøjagtighed skal du udøve. Spredte ting, overskydende affald, beskidte overflader ... Alt dette reducerer visuelt rummet.

Der skal lægges særlig vægt på renheden af ​​loftet og væggene. Eventuelle pletter og pletter kan forvrænge farveopfattelsen, hvilket vil påvirke rummets farveopfattelse negativt. Derudover tørres loftet regelmæssigt: støv og snavs på dem dækker rummet.

10 tips til køkkenejere med lavt loft

Og overflod af unødvendige ting giver en følelse af stramhed. Hvis du ikke ved hvordan man organiserer ordre i køkkenet - læs vores anbefalinger i en separat artikel.

Vinduesåbninger

Indretningen af ​​køkkenet med lave lofter bestemmer i vid udstrækning detaljerne. Hvis du er en glad ejer af et værelse med store panoramaåbninger, kan du betragte dig selv heldig.

Jo højere dør og vinduesåbninger er, jo mere rummelige hele rummet virker. Hvis layoutet i din lejlighed er standard, skal du spille med gardinerne. En høj cornice med luftige, flyvende gardiner vil tilføje volumen og lys.

10 tips til køkkenejere med lavt loft

Det er bedre at vælge lyse farver i designet, som er lidt forskellige fra loftet. Denne metode vil bidrage til at gøre køkkenet ikke kun bredere, men også meget højere.

Brug ikke flerlags gardiner med komplekse mønstre: de er bedre egnet til rummelige værelser med stor lofthøjde.

Og vigtigst af alt: Brug gardinerne på gulvet. Ideelt set, hvis du kan sætte cornice 10-15 centimeter under loftet. Denne konfiguration er velegnet til små køkkener.

aflede

Lyse kontrastløsninger på væggene er hvad du har brug for. Det vigtigste er ikke at krydse en bestemt linje.

Brug farvede lyse indlæg eller udskrifter. Følg princippet om zoneinddeling - fremhæv zone for madlavning eller hvile, og andre elementer i interiøret gør det blødere.

Det vil aflede opmærksomheden fra rummets højde, give den originalitet og pikantin. Eksperiment, men pas på: overskydende detaljer vil skade dig i stedet for at tilføje plads.

10 tips til køkkenejere med lavt loft

Af samme grund må du ikke blive båret med malerier på væggene, statuer og andre baggrunde, der kan køle af rodet frit plads på tapetet og hylderne og føje til rummet en følelse af stramhed.

Ja, og rent i dette rum vil være svært, hvilket ikke tilføjer et godt humør.

Sex kan også hjælpe

Tror ikke, at gulvet ikke påvirker rummets højde. Prøv at dekorere det i modsætning til loftet og se hvordan rummet vil ændre sig.

Hvorfor ikke bruge en af ​​dem? Hvis du opholder dig på et blankt lysfarvet loft, hvorfor ikke gøre gulvet mørkt og frostet? Dette ser ikke kun spektakulært ud.

10 tips til køkkenejere med lavt loft

En sådan skarpe overgang af farver hjælper visuelt med at fjerne loftet, hvilket vil gøre rummet højere og mere rummeligt.

Vælg ikke en belægning med tegninger: Det vil være bedre at se lige, ensartet tone. Når du vælger et materiale til gulvet, skal du huske at køkkenet ofte spilder vand, fedtfedt og små snavs falder. Derfor er det nødvendigt at vælge en, der er karakteriseret ved høj styrke og fugtighedsbestandighed.

spejle

En universel modtagelse for at forøge rummet - brug af spejlflader. Der er to muligheder, der hæver loftet og ser smukt ud i indretningen.

Den første kræver et vis mod - et spejl på loftet. Operationsprincippet er indlysende: rummet reflekteres og virker dobbelt så højt. Men du skal sørge for udseendet af køkkenet meget omhyggeligt. Enhver lidelse vil være mærkbar. Ja, og omhu for et sådant spejl er ganske svært: du bliver nødt til at gøre en indsats for at komme til pletterne, der er dannet på grund af små partikler af fedt og damp.

10 tips til køkkenejere med lavt loft

Placer spejlet lærred og hele højden af ​​væggen. Værelset vil virke højere og vigtigere for små køkkener, bredere. Men pas på sikkerhed. Det er bedre at vælge et glas med en stødtæt belægning for at undgå ulykker. Men det bliver meget lettere at vaske det. Det er altid lettere at tørre væggen end at komme på en stol og vaske loftet, der er i en ustabil position.

Brug stræklofter

Overvej ikke denne anbefaling modsigende. Mange tror at i køkkener med lofter på 2,4-2,5 meter høj, især i Khrusjtjov, er brugen af ​​en bøjler umulig. Ja, det kræver op til 10 dyrebare centimeter, men du vil mere end slå dem med det rigtige valg af tekstur.

Vælg en blank eller spejlbelægning. På grund af deres reflekterende egenskaber løfter de visuelt loftet, gør rummet højere og mere rummeligt.

10 tips til køkkenejere med lavt loft

Det er bedre at bruge lyse farver - de tilføjer også rumfang. Hvis du vil have lysstyrke, skal du vælge varme nuancer af rød, blå eller gul. Men kulden er bedre at afstå - de komprimerer visuelt rummet.

Stærkt kontraindicerede mørke, matte eller reliefstræklofter. Sådanne belægninger reducerer kun dit køkken.

Vær desuden forsigtig med indretningens designelementer. Hvad er dit motto? Чем проще - тем лучше! Desuden passer ikke multilevel design desværre. De vil gøre loftet endnu lavere, og værelset vil virke trange. Desværre bliver vi nødt til at opgive det voluminøse stuk: Af samme grund.

Men selv et enkelt et-niveau loft kan være designet, så det vil virke som et mesterværk. Så vær ikke bange for eksperimenter. Selvfølgelig under hensyntagen til vores anbefalinger.

Designere anbefaler: Der er en undtagelse fra enhver regel. Brug et to-niveau strækloft med en forskel på to til tre centimeter. Fremhæv dem med en LED-baggrundsbelysning for at skabe et større volumen.

Tegn mere plads

Brugen af ​​stræklofter med fotoprint følger direkte fra det foregående punkt. Men vi besluttede at skrive om ham særskilt for at forklare alle nuancer. Forkert valg af udskriften kan forvrænge rummet, hvilket gør det endnu mindre.

Fremstil udvælgelsen ansvarligt. En klassisk, ikke-tabe mulighed - udsmykningen af ​​loftet i form af en overskyet himmel. Dette vil bidrage til at tilføje plads til selv det mindste køkken. Vær ikke bange for dristige eksperimenter: Abstraktion i luftige, lyse farver ser friske og usædvanlige ud, og værelset virker meget højere.

10 tips til køkkenejere med lavt loft

Men fra de mørke malerier er det bedre at nægte. Brug ikke og storylinen populær i moderne designideer: Det vil se godt ud i et stort køkken, men ikke egnet til lave rum.

Som du kan se, er det lave loft ikke en hindring for et smukt og interessant design af køkkenet. De rigtige designteknikker hjælper dig med at øge rummet, hvilket gør det stilfuldt samtidig. Brug vores tips, og du vil lykkes.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 1