Tradescantia Garden: Udsmykning af landskabet uden stor indsats (20 billeder)

Tradeskantsiya garden - uhøjtidelige urteagtige plante familie Kommelinovye. Dyrkningen af ​​en frodige buske med lyse blomster blev håndteret af gartnerne af den engelske kong Charles I John Tradescant i det 17. århundrede. Til ære for det fik vegetationen sit navn.

Tradescantia Garden staude adskiller sig en misundelsesværdig varighed af blomstrende fra anden halvdel af maj til begyndelsen af ​​koldt vejr. Busken når en halv meter i højden og spreder lanseformede blade med et rigt grønt farvefald til jorden. Små knopper fascinerer med deres ømhed og kan være hvid, lyserød, blå, blå og endda lilla.

Tradescantia hvid

Blomstring af Tradescantia

Tradescantia garden: plantning og pleje

Busk er egnet til dyrkning som en separat plante, såvel som i kombination med andre blomstrende plantager for at skabe en landskabssammensætning. Et ideelt sted for sin aktive vækst vil være et godt oplyst område uden stærke vind og træk.

I et varmt og tempereret klima for vinteren kan planten efterlades uden ly. I kolde områder, hvor lufttemperaturen falder godt under 0 ° C, skal rødderne dækkes med en varmelegeme (mos) og dækkes tæt med en polyethylenfilm.

Tradescantia på hytten

Tradescantia i landskabsdesign

Garden Tradescantia elsker nærende jord. Før plantningen af ​​det øverste lag (5-7 centimeter) af jorden fjernes og dækkes med forberedt jord med gødning. Komponenterne i sammensætningen skal være gode til luft og fugt, god løv og græsplæne, humus, sand. På tunge tilstoppede jordområder vokser bushen dårligt.

Til aktiv sund vækst af Tradescantia skal jorden konstant fugtes. Hvis grundvandet på stedet er dybt, nær der ikke er noget naturreservoir, er det nødvendigt at udstyre det kunstige kunstvandingssystem. Ved vinterens indtræden kan sygeplejen være mindre grundig, i løbet af det kolde vejr har busk ikke brug for fugt. Tørt vejr uden fuld vanding sænker væksten, reducerer antallet af blomster og kan føre til plantens død.

Tradescantia lilla

1

Tradescantia Giselle

I fugt behøver ikke kun et rodsystem, men også efterladt. Efter solnedgang er det nødvendigt at fugte dem grundigt fra sprøjten med regn eller destilleret vand.

Dyrkning og pleje af Tradescantia omfatter indførelse af komplekse gødninger i det tidlige forår med en hastighed på 25 gram pr 1 m2. Under udseende af knopper introduceres fosfat- og potashtopforbindinger.

Du kan sprede buske på tre måder:

  • stiklinger;
  • opdeling af rhizomer;
  • frø.

Den ideelle stilk er en ung skydning med 3-4 vækstpunkter. Den forankrede proces fra maj til juni vil vokse stærkere til kulden og udholde vinteren sikkert. For at starte rødderne har du brug for en fugtig jord og indhold i drivhuset ved en temperatur på 23-25 ​​grader med regelmæssig vanding.

Tradescantia blå

Tradescantia langsigtet

Root division er den mest almindelige metode. Den bedste tid for arrangementet er anden halvdel af marts og slutningen af ​​juli. Busken er helt udgravet, hvilket giver rodsystemet holistisk og opdelt i flere dele. Plant et tørret rhizoom følger i det åbne område. Til daglig tilpasning til et nyt sted er daglig vanding vigtig.

Forplantning af Tradescantia frø udøves sjældent på grund af lav spiring af frøplanter. Friskhøstede frø er plantet i små potter med næringsjord fra blad og frø. Beholderne skal opbevares ved en temperatur på 23-25 ​​grader og regelmæssigt vandet fra forstøveren. Frøplanter vises efter 1,5-2 måneder. En busk med 3-4 blade er plantet på det åbne jord, to gange om måneden indføres mineralsk gødning til blomstrende planter.

Tradescantia er en have mod skadedyr og er ikke tilbøjelig til sygdom. Insekter påvirker bushens blade og rodsystem, når ejeren af ​​den private have ikke respekterer de grundlæggende regler for at passe ham.

Plantning af haven Tradescantia

Tradescantia Garden Reo

Tradescantia garden pink

Grundlæggende om sammensætning: Et egnet kvarter

Formen af ​​busken og dens pragt bestemmes af landingsstedet. I et mørkt blæsende sted vil skuddene tabe stabilitet, og blomsterne bliver dårlige. Det optimale sted for en busk er et let åbent penumbra. Her vil plantens løv være rigt grønt, og øjnene vil glæde lyse store blomster. Tradescantia Garden kan være bundet til en kunstig støtte. Dets alternative vil være kompetent udvalgte naboer, der skaber en naturlig støtte.

Ved siden af ​​buskene kan plantes Anemone, Astilbe, Globe, er vært stjerneskærm, Brunner, morgenfrue, Heuchera, løvefod, geranium, Geum, lungwort, brogede star. Planterne vil pålideligt støtte Garden Tradescantia, og med deres blomster og en delikat bladform skabes en harmonisk sammensætning og fremhæver hinandens værdighed.

Det anbefales ikke at plante ved siden af ​​repræsentanten for familien Comelin-arter, der reagerer dårligt på for høj fugtning af jord og luft.

Tradescantia garden

Tradescantia syllamontane

Tradescantia platy

Busken vokser godt i kunstige reservoirer og vandløb. Øget fugt påvirker gunstigt havenes vegetation. Ikke mindre hyggeligt føles det i forskellige blomsterhaver, stenede haver,
blomsterbed, naturligt havehjørner.

Uanset planteartet er dets blomster lugtfrie og er gode honningplanter. Et stort antal farverige sommerfugle, der nyder nektar Tradescantia, bliver højdepunktet for hacienda.

Tradescantia Snow Cape

Anderson's Tradescantia

Garden Tradescantia i landskabsdesign

Busken passer perfekt ind i selskab med gejsere, værter, bregner og astilbe. I sammensætningen er det vigtigt at tage højde for plantens længde, høj og spredning bør ikke dække kortkompakte dem. Tradescantia vil besætte et værdigt sted i en skyggefuld mixborder, på det nedre niveau (den mest fugtede del) af alpinbilledet og skyggen af ​​hegnet.

Redde ornamentality af bushen vil hjælpe beskæring eller prishchichka over sin del. Det er nødvendigt at holde sådanne arrangementer 1-2 gange om året. Det er yderst nyttigt at transplantere planten hver 3-4 år.

Tradescantia virgin

Pas på Tradescantia

Høje sorter af planter kan plantes i baggrunden, og miniature dem kan fremføres. En tæt plantning af buske vil eliminere behovet for udstyr af støtter og strygere. Som båndorm kan plantes en høj udsigt over haven Tradescantia, efter et år eller to vil den få en halvkugleform med glat flowende skudd strødt med små blomster.

Anlægget vil være et glimrende supplement til den kunstige dam. På kysten af ​​søen vil den frodige buske gå i aktiv vækst med rigelig blomstring. Ved udseendet vil det supplere det mindre æstetiske, men det er nødvendigt for dammplanternes optimale funktion.

Tradescantia i haven

Tradescantia Zebrina

Eksperimentelle forsøg på at plante Tradescantia i lavt vand (småsten over geotekstiler) gav positive resultater. Planten var i et gunstigt miljø for sig selv, i penumbra med en overflod af fugt. Blomstringen fandt sted 2-4 uger senere i sammenligning med kystzonen. En ikke-standard løsning vil give landskabet i det lokale område af unikhed.

Det er nok at skabe nærende jord, beskyttelse mod den brændende sol og bevare moderat fugtighed. Derefter vil bushen glæde sig over lang og rigelig blomstring fra år til år.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

98 − = 92