Plæne i plottet (17 billeder): Enkel skabelse og havearbejde

Plænen i landet er et af de integrerende elementer i landskabsdesign. Landskabspleje haven og plottet foran huset gør det muligt at gøre dem mere attraktive. Med den rigtige plantning og ordentlig pleje vil den ikke se mere æstetisk glædeligt ud end blomsterdekorerede blomsterbed. Hvis du arrangerer en smuk græsplæne i landet, så afslutter du ikke blot sit design med et lyst element, men giver dig også en masse frisk luft. En halv hektar plantet græs for et år kan trods alt absorbere op til 40 tons støv. Derudover bidrager græsset foran huset til øget fugtighed, hvilket gør det lettere at overføre varme. Lav en græsplæne foran huset eller i haven kan være uafhængigt uden at tiltrække sofistikeret udstyr og specialister.

Plænen gør stedet mere hyggeligt

Hvilken græsplæne at vælge

Før du udfører udgravningsarbejde direkte, skal du bestemme, hvilken type græsplæne der passer til dig. Der er forskellige typer af det, som vælges under hensyntagen til, hvordan du planlægger at drive græsarealet. Tross alt er slidstyrken af ​​græsplænen til sportspladsen og gårdhaveområdet væsentligt anderledes.

Plæne på stedet for et landhus

Følgende typer græsplæner udmærker sig:

 • Sport. Ved hjælp af det udføres landskabspleje af hovedsagelig legepladser eller områder til husdyrhold. Dette omfatter urter, der er modstandsdygtige over for trampning, hvilket eliminerer udseendet af "skaldede" pletter. For at forhindre græsbrud, går plænenheden forud for lægningen af ​​et stærkt substrat;
 • Engelsk, som også kaldes stueetagen. Gør denne græsplæne anbefales til dem, der ønsker at oprette en legeplads ikke til spil, men simpelthen overvejelse. Blandingen indeholder sorter af ømt urter, der kræver omhyggelig forsigtighed og tolererer ikke skyggefulde steder. Ser engelsk plæne er dyrt og luksuriøst, men picnics på det er simpelthen udelukket. I miljøet af en blomsterbed og blomsterbed, får den et fremragende dekorativt udseende;
 • Have og park. Med dine egne hænder gør en sådan græsplæne det nemmeste. Urter inkluderet i sin blanding er uhøjtidelige og modstandsdygtige overfor forskellige påvirkninger. Det er vant til at designe området omkring pooler, terrasser eller rekreative områder. Det er også vigtigt at bruge det, når du dekorerer haven;
 • Meadow (Moorish). Landskabspleje ved hjælp af en sådan græsplæne er faktisk, hvis du vil dekorere pladsen foran huset blomstrer hele sommeren græsplæne. Sammensætningen af ​​blandingen kan vælges uafhængigt. Du kan også bruge færdige løsninger, hvor sorter af urter er omhyggeligt forberedt. I dette tilfælde vil den forreste græs selv uden en blomsterhave se lys og smart ud.
Plæne ved et privat hus

Separat er det nødvendigt at tildele en universel græsplæne, som også kaldes en rulle. Dets navn skyldes, at den leveres i form af ruller. Salg af den udføres sammen med græsplænen, som gør det muligt hurtigt at slå sig ned på et nyt sted. En rulle græsplæne kan bruges til at dekorere både haven og åbne områder. Sammenlignet med den engelske græsplæne har rullen lavere dekorative egenskaber, men i miljøet med blomsterbed eller blomsterhave ser det også ud til meget rentable. Hvis du beslutter dig for at vælge en græsplæne, bliver det dyrere, da det kræver forudgående jordforberedelse og evnen til at sprede det korrekt.

Lys grøn græsplæne
Plæne med blomster på stedet

Hvordan vælger man det rette sted til såning

Når du udvikler et landskabsdesign på din baggård, skal du huske på, at ikke alle græsplæneblandinger kan vokse godt i det område, du har tildelt det. Ved planlægning af landskabspleje er det nødvendigt at overveje følgende punkter:

 • Landskabspleje ved hjælp af en engelsk græsplæne kræver valg af et helt åbent område, der er beskyttet mod vind og skygger;
 • Lige foran huset er der ingen grund til at så græsset, da der ikke er nogen betingelser for sin normale vækst;
 • Hvis du beslutter dig for at lave en græsplæne i frugthaveområdet, skal du huske på, at græsset i grusens rase vil vokse dårligt. Dette skyldes manglen på sollys såvel som næringsstoffer taget af rodsystemet af træet. Hvis du ikke vil opgive ideen om at dekorere en have, skal du klippe træernes nedre grene;
 • Hvis dit websted er beliggende i et lavland, så er det fyldt med stagnation af vand, som har en katastrofal virkning på græsplænerens rodsystem. Derfor, før plantning er det nødvendigt at tage sig af kvalitetsdræning;
 • Hvis du planlægger at installere en græsplæne i området med forhøjelser, så vil du støde på jord erosion og erosion. Derfor er det først nødvendigt at glatte ud i skråningerne og forstærke dem med et net for at undgå jordudslæt;
 • Landskabspleje af stedet ved hjælp af en græsplæne er kun mulig i de steder, hvor der ikke er konstant bevægelse af maskiner og mennesker. Selv en sportsgræs kan ikke modstå sådanne belastninger. Som et resultat vil sporet rulle, og græsset på dette sted vil dø. En mere rationel løsning er at lave stier langs plænen fra fliser eller træplanker.
Frisk lagt græsplæne

Hvis du beslutter dig for at plante en græsplæne, bør du ikke fjerne hele området af infielden for det, fordi du ikke kan undvære en have og en have. Især hvis skabelsen er planlagt på et lille område. Ideel mulighed er at plante grønt foran huset med brug af blomsterbed og andre elementer af landskabsdesign. Og hvis du planlægger at formalisere stedet ved hjælp af blomsterbed, så er der praktisk taget ingen begrænsninger - du kan bruge både klassiske blomsterbed og lavet i form af figurer.

Plænen passer perfekt ind i landskabsdesign
En sti fra en stor flise på en græsplæne

Frøplæne

De vigtigste faser af dannelsen af ​​græsplænen

Oprettelsen af ​​en græsplæne på plottet begynder med omhyggelig forberedelse af jorden. Efter at have brugt tid, vil du fortsætte med at bruge minimum tid til at passe på det. Denne proces involverer flere faser:

 1. Ødelæggelse af ukrudt, stubbe, snags og snavs. For at fjerne ukrudt skal vi bruge herbicider. Men brug dem omhyggeligt for ikke at skade resten af ​​vegetationen, især hvis du planter en græsplæne i haveområdet, blomsterbed eller blomsterhave. Det anbefales, at disse værker udføres om efteråret, således at kemiske forbindelser nedbrydes i jorden om vinteren;
 2. Jordbunden er befrugtet;
 3. Det er nødvendigt at komprimere overfladen. Dette vil spare dig for udseende af tuberkler og depression. Desuden bliver den løse jord efter regnen til mudder, hvilket for det unge græs vil være dødeligt på grund af forfald af rødderne.
Plænen ved lysthuset

Derefter kan du implementere markeringen under hensyntagen til den landskabsdesignplan, du udviklede. Hvis du planlægger at plante blomsterbed og en blomsterhave, så skal du gøre dette, før du græsser. Herefter kan du fortsætte med at såre frøene. For at sikre større ensartethed sker dette tværgående, dvs. først på siden og derefter på tværs af. Det ville være overflødigt at lave og dæk jorden, for at løsne jorden med rake. På grund af dette er spiring af frø øget. Hvis du vælger en rulle græsplæne, så er det lettere at arbejde med. Du skal simpelthen installere det på et forberedt plot, beskæring på de rigtige steder.

Arrangementet af haven og det private plot med vanding af de plantede frø er afsluttet. Gør dette omhyggeligt af en vandkande med små huller. Hvis du gør dette på en mere grov måde, så kan du vaske frøene, på grund af hvad alt arbejdet vil gå galt.

Smukke blomster til adskillelse af spor og græszoner
Plæne og træer på stedet
Auto-vanding forenkler plænen pleje

Kunstig græsplæne - det oprindelige alternativ

Hvis du planlægger en landskabspleje af stedet foran huset, men du har ikke tid til at så frø og pleje græsplænen, så kan den kunstige variant blive et godt alternativ. Den leveres i ruller og er lavet af syntetiske materialer. Naturligvis stræber vi os hver især til at designe sommerhusets design med de mest naturlige materialer. Men den kunstige græs er kendetegnet ved maksimal miljøvenlighed, på trods af brugen af ​​plastik. Derudover skal du plante en rigtig græsplæne og derefter tage sig af det, du skal bruge tidsomkostninger. Og det er svært, hvis du sjældent ser ud i landet.

Kunstgræs

Her er nogle få fordele, at en kunstgræs har:

 • Landskabspleje med det er den nemmeste måde. Når alt kommer til alt behøver du kun at sprede det en gang på stedet.
 • Kunstig græs brænder ikke ud i solen, hvilket gør det muligt at altid være velplejet
 • Den kan bruges til sports træning på ethvert tidspunkt af året;
 • Hvis du beslutter dig for at lave en sådan græsplæne, så varer den mere end 10 år, hvilket skyldes brugen af ​​stærke materialer.
 • Kunstig græs giver fordele i form af site design, da den tilbyder en bred vifte af tætheder og nuancer;
 • Den kan dimensioneres, gemmes bekvemt og transporteres.
Smuk sti og græsplæne

Kunstig græs ser godt ud både i ren form og omgivet af blomsterbed. Men stadig, hvis der er mulighed for at plante ægte græs, er det bedre at foretrække denne mulighed. Plantering af et landplot med naturlige materialer er trods alt den mest rationelle måde.

1

Hvis du ønsker at arrangere en ideel grøn græsplæne på stedet, så er det helt muligt at oprette det selv uden særlige lønomkostninger. Det er nok bare at vælge den rigtige slags græsplæne og forberede et sted til plantning. Grønt græs ser godt ud både i store områder og små, omgivet af blomsterbed og uden brug af dekorative elementer. Alt dette giver en bred vifte af designmuligheder til design.

Plæne i stedet for et moderne hus
Lægning af en græsplæne
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 9 = 1