En moderne fugleskræmsel i haven er et stilfuldt element i landskabsdesign med funktion af en afgrødevagt (22 billeder)

Fugleskræm (fugleskræmsel) er udsat i haver / haver og er beregnet til at skræmme fjedrede, hakkede afgrøder. Oftest ligner produktet visuelt en mand og er bygget af gamle tøj fyldt med hø eller græs. Nogle gange for at styrke den skræmmende effekt på fugleskræmsel til haven og køkkenhallen faste pladespillere eller andre støjende enheder.

Scarecrow til haven

Fugleskræmsel på hytten

På engelsk lyder ordet "fugleskræmsel" som "fugleskræmsel", som bogstaveligt betyder "skræmme krager". I middelalderen i Storbritannien spillede drenge rollen som fugleskræmsel - de gik rundt om markerne og trak sække fyldt med sten. Ved at se fuglefugle vinkede børnene deres hænder og kastede sten på kragerne. Efter epidemien af ​​pest i begyndelsen af ​​det 14. århundrede blev befolkningen i Storbritannien markant reduceret, og børn blev få. For at beskytte høsten måtte grundejere lave fyldte dyr: poser blev fyldt med halm og hoveder blev bygget af dem, lavet af græskar eller rober. Disse mønstre var bundet til stokke, sat i markerne og afstødte fuglefugle.

To fugleskræmmere i landet

Scarecrow i jeans

I dag kan et fugleskræmsel til haven opbygges fra improviserede materialer - unødvendige køkkenredskaber, gamle tøj, plastposer, stubbe og grene.

Scarecrow med en hat

Scarecrow ud af halm

Det menes at fugle er bange for visse genstande / ting:

1
 • støjende og skarpe lyde, hvilket betyder for frygtede fugle. Denne faktor kan gøre forskel for dacha fugle, da byboere som regel er blevet vant til høje lyde;
 • skinnende genstande, som i bevægelsen lyst blinkende skræmmer fugle, der ikke forstår hvad de kan forvente af emnet, så gamle computer diske er helt egnede til at dekorere skræmmende;
 • strimler af polyethylen eller magnetbånd bundet direkte til træet. En sådan metode er effektiv, for når vinden er stærk, båndene er usædvanligt rustende, og de er placeret i nærheden af ​​trægrene;
 • udtalelsen blev dannet, at ting af blå farve også afviser fuglene. Dette skyldes, at blå nuancer sjældent findes i naturen, og fugle undgår placeringen af ​​genstande med tilsvarende farve.

For at forbedre den skræmmende effekt er det ønskeligt at lave fugleskræmsel på haven, vende fra vindstød. Eller det bør regelmæssigt omarrangeres langs haven. Du kan også med jævne mellemrum ændre garderobe fugleskræmsel (tøj, fjerne / vedhæfte skinnende cd'er, tomme dåser).

Scarecrow fra lerpotter

Scarecrow fra potter

Hvordan laver man en almindelig fugleskræmsel med egne hænder?

Når du opretter en traditionel fugleskræmsel i form af en person, kan du bruge alle metoder og genstande, der skræmmer fuglene. Til at begynde med er det nødvendigt at bestemme de ting, der er unødvendige i gården.

Fugleskræmsel i haven

Scarecrow i trøjen

Materialer er egnede: gamle bluser / skjorter, bukser / bukser (helst blå), en hat eller hue, vanter, lærred eller kludpose til efterligning af hovedet. Til opførelse af fyldte dyr har også brug for: en to meter lang pol og en meter stråle, halm / tørt græs til fyldning af bagagerum og hoved, pinde og tråd med en nål, garn, markør. Det vil være fint, hvis der er unødvendige cd'er, dåser, tape.

Scarecrow på en ramme

Scarecrow fra tørre blade

Scarecrow-samlingens trin

 1. Et stillads af den fremtidige udformning er dannet: en tværgående tværstang anvendes til den lange stolpe i en højde på ca. 160-170 cm, som virker som skulder / arm.
 2. Vi bygger et hoved: en kludpose er fyldt med halm / græs, og bolden er lavet ved hjælp af stramning af specielle sømme.
 3. Hovedet er plantet på toppen af ​​stangen og fast fastgjort til en pind. Et ansigt trækkes på posen ved hjælp af markører. Det er ikke tilrådeligt at bruge markører, fordi linjerne hurtigt vil brænde ud i solen eller "strømme" i regnen.
 4. Halm skaber en slags hårhoved og er fastgjort på posen med stifter.
 5. Bluse / skjorte er slidt på konstruktionen og fyldt med halm / græs. Densely pakket ikke kun fedtbærets krop, men også ærmerne. Tøjets kanter syes eller fastgøres med stifter, så fyldstoffet forbliver i tøjet.
 6. Vanter / handsker er også fyldt med græs og syet til ærmer eller klædt på enden af ​​en crossbone.
 7. Skiver og dåser bundet til vanter / handsker. Således er det nødvendigt at se, at emner frit kan rotere og støde op til hinanden (for skabelse af blænding og støj effekt).
 8. Bukser er klædt på en pol og syet til trøjen nær bæltet. Så er bukserne også fyldt med græs eller halm, og du skal fylde buksens overdel. Fyldstofet er let fast på toppen af ​​tøjet, og bunden af ​​bukserne skal være fri til at udvikle sig fra vindstødene - dette vil skabe illusionen om fugleskræmselens bevægelse.
 9. En hat er fastgjort til hovedet. I ekstreme tilfælde kan du blot binde en ballon, der er oppustet, som svinger fra vinden.

Et fugleskræmsel er plantet blandt frugttræer. Skær graver i jorden til en dybde, der er tilstrækkelig til at forhindre konstruktionen i at falde, og samtidig var det tydeligt synligt i haven.

Lille Scarecrow

Scarecrow fra dummy

Hvordan man laver en ikke-standard fugleskræmsel

Det er ikke nødvendigt, at fugleskræmsen er dekoreret i en traditionel humanoid form. Du kan lave notater om kreativitet og samle et fugleskræmsel, for eksempel i form af en fugl. I dette tilfælde vil de egenskaber, der afviser fugle, forblive, og produktet får et usædvanligt og interessant udseende.

Scarecrow fra solsikker

Scarecrow fra hvede

Nødvendige materialer: mørkt stof (helst sort polyester), børns shorts sort eller mørk, stribede knæhøje strømper og strømpe af sort farve, polystyren, sorttrå og nitron. Du skal også bruge: lim, tråde, nåle, garn og stifter, en markør, stænger og en stang med en tværstang (længden på 1,5 m og 0,5 m).

Fugleskræmsel

Scarecrow i form af en pirat

Fugleskræmsel i et tæppe

Workflow-ordre

 1. En firkantet flap med en side på 50-55 cm er skåret af polyesteren. Et hul til stokken skæres i midten af ​​stoffet, og kanterne af materialet skæres i strimler, ca. 5 cm lange.
 2. Tværspidsen spidses til stangen i en højde på ca. 135-140 cm. Stoffet foldes diagonalt og lægges på stangen, så trekantenes lange side ligger på tværstangen.
 3. Kanten af ​​stoffet over båndene er syet, og den trekantede taske er fyldt med nitron. Til stoffet nær krydset er syet bund af hør (pakli) til efterligning af fuglens vinger. Og jo længere dagen jo lettere vil den udvikle sig i vinden.
 4. Sort strøelse fyldt med nitron. Denne skygge af et hoved er lagt på en pind og stramt fastgjort. Fra skumplastikens krus i form af øjne skæres og limes til hovedet. I midten af ​​kredsløbsøjen trækkes sorte prikker af markøren.
 5. På samme måde skæres en næbens styrofoameknude og limes til hovedet. På toppen af ​​hovedet er også fastgjort en pakke pakli i form af en chub.
 6. Shorts syes til posen-kroppen og fyldt med nitron. Stribede golfspillere er også fyldt med nitron og syet til kanterne af shorts. Skær pote af skum og syet til sokkerne af golf.
 7. Ved bunden af ​​sækkehuset til stangen fastgøres et bundt kvist - på det vil fuglen visuelt "sidde".
 8. Dåser bundet til kviste. Strukturen graver i jorden i nærheden af ​​haven eller i haven.

I skabelsen af ​​fugleskræmmere er der ingen standarder, der helt sikkert skal følges. I dag udfører sådanne designs ikke kun funktionen af ​​skræmmende fugle. Scarecrow kan godt være et dekorativt element af landskabsdesign. Og skuespillerens syn kan gives nogle familie notater eller til at legemliggøre billedet af den elskede tegneseriehelt. Ved at skabe et fugleskræmsel med egne hænder til haven og haven kan deltage i hele familien.

Scarecrow fra improviserede midler

Scarecrow fra græskar

Funny Scarecrow

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 6