Rozen in landschapsontwerp (52 foto’s): het juiste en mooie ontwerp van de tuin

Wat kan de tuin eleganter versieren, zo niet de koningin van bloemen - een roos. Deze plant ziet er geweldig uit op elke site - groot en klein, even en stenig. Rozen in het landschap ontwerp - een onderwerp dat kan worden besproken voor een lange tijd, maar in het artikel beschrijven we de belangrijkste kenmerken van de tuinornamenten en geeft nuttige adviezen voor degenen die willen groeien in de tuin van deze prachtige bloemen.

Muur met rozen in landschapsontwerp van de plaats

Boog van rozen in landschapsontwerp

Witte rozen in landschapsontwerp

Theeroom in landschapsontwerp

Bloei van rozen in landschapsontwerp

Voordelen van het versieren van de site met rozen:

 • Deze bloemen nemen een leidende positie in tussen alle andere kleuren. Roos wordt gebruikt om de tuin vaker te versieren dan alle andere bloemen.
 • Rose past in een verscheidenheid aan samenstellingen op hun zomerhuisje, speelt vaak een belangrijke rol in hen, maar zijn kleine roosjes en miniatuur rassen kunnen zijn in secundaire rollen. Een goed georganiseerd monobloembed met rozen kan een echte tuindecoratie worden.
 • De verscheidenheid aan variëteiten van rozen maakt het mogelijk om elk van hun kleuren en de grootte van de struiken op te pikken om uw tuin harmonischer te versieren. In dit geval, zelfs in een klein gebied, ziet een cluster of miniatuurroos er prachtig en prachtig uit.
 • Rozen in de tuin zien er geweldig uit in combinatie met bomen, struiken, groenen en andere bloemen van het plattelandsperceel.

Bloementuin van rozen in landschapsontwerp

Rozen in het huisje

Varianten van decoratie van een site door rozen

Klimmen krullend bloemsoorten zijn geschikt voor het decoreren van verschillende gevormde dragers gemaakt van draad, decoratieve obelisken en ga zo maar door. D. Elke, zelfs de kleine, ondersteuning, begroeid met rozen, ziet er verbluffend decoratieve en elegant decoreren landschapsontwerp tuin.

Rozen in het huisje

Rozen in landschapstuinontwerp

Rozen thuis

1

Rozen op de binnenplaats

Ongeacht de grootte van het tuinperceel, er is altijd ruimte voor een kleine rozentuin. Dit is het deel van de tuin waar rozen bloeien - verschillende variëteiten, kleuren en tinten, maten - en Engels, en stempelen, en park. Deze plek is altijd erg decoratief, het is een echt juweeltje van design. Sommige bloemisten met een bijzonder verfijnde smaak proberen vaak rozenkransen te planten die op iemand zijn gericht, met name de favoriete rozenvariëteit. Zo'n bloementuin-rozenkrans kan, mits goed ontworpen, er heel schilderachtig en tegelijkertijd stijlvol uitzien, zonder variatie en variabiliteit.

Bloembedden in het land
Rozen als decoratie van een siteomheining

Paarse rozen in het tuinontwerp

Rozen in het hek decor

Een haag van rozen

grens

Het is geen erg hoge hedge, die kan worden gebruikt om de site te bestemmen. Witte rozen kunnen bijvoorbeeld worden gemarkeerd met paden en een roze kleur zal de plaats op het prieel verfraaien.

Uitstekende uitstraling van de borderversiering van rozen langs de paden in de tuin, recreatiegebieden, priëlen, en langs de decoratieve beek op de site.

Het maken van hekrozen en andere bloemen

Rozen in bloempotten

Chinees steeg in landschapsontwerp

De rand van rozen in het landhuis kan worden afgewisseld met dezelfde constructies van andere planten, waarmee het correct mogelijk is om bijvoorbeeld de werkzones van de tuin te onderscheiden.

Een miniatuurroos kan ook worden omlijst in de vorm van een rand - geel of rood - zo'n roos zal perfect een speelplaats of een ontspanningszone toewijzen.

Rozenkransen met een levende stoeprand in de tuin
Rozen voor het verven van een plot en een hek

Heg en bogen

 • Zeer effectieve manier om de site te versieren. Bovendien lijkt een levende roze haag, in tegenstelling tot een hoge baksteen, altijd passend en beschaafd.
 • De boog is meestal een klein paviljoen van vier draden die in rozen zijn gewikkeld. De tuin met zo'n boog zal vooral romantisch worden.
 • Voor bogen worden gekrulde variëteiten gebruikt die overvloedig en magnifiek bloeien. Ook passen sommige decoratieve stempels, evenals Engels en parkeren.
 • Indien gewenst kunt u bogen van deze grootte maken, zodat u onder de bloemen in een kleine bank kunt plaatsen - en er zal een uitstekende afgelegen plek zijn om te rusten op het perceel.
Hek met rozen
Boog met rozen in het ontwerp van de site

Bloembed van rozen in de tuin

Rode rozen in landschapsontwerp

Rond bloembed van rozen

Solo roos

 • Een eenzame struik van een roos is ook een mooie decoratie van een zomerhuis, geschikt voor die plaatsen waar het onmogelijk is om veel bloemen te planten.
 • Voor solomonsters moet u de meest decoratieve, beste soorten selecteren en de plant ophalen voor open en goed bekeken locaties overal. In dit geval wordt een solo-roos een echte versiering van de tuin.
 • Enkele struiken vormen een perfecte start voor de wreedheid van de Alpenheuvels, stenen en bakstenen muren, delicate bloemen zien er geweldig uit naast de reliëfcomposities.
Struiken van rozen in landschapsontwerp
Struiken met rozen in het ontwerp van de site

Struiken van rozen in de tuin

Landscaping met rozen

Terry steeg in de tuin

Tuin in containers

 • Rozen kunnen niet in het land van de site worden geplant, maar in speciale containers, en dan worden ze geplaatst waar ze er het meest geschikt uitzien. Wat zijn de plaatsen - kijk op je site.
 • Een trap kijkt in het huis, op de trappen van zulke containers met rozen. Dit ontwerp maakt de entree van het huis feestelijk en elegant.
 • Een miniatuurroos is vooral geschikt voor containers, evenals een variëteit van Floribunda. Stempelvarianten - rood en wit - zien er ook erg leuk uit. Maar het park en Engelse soorten worden in dit geval minder vaak gebruikt.
Rozen in een pot op het perceel

Rozen in de de herfsttuin

Pergola met rozen

Klimmen steeg in landschapsontwerp

Steeg in de tuin in de stijl van de Provence

The Pink Stream

 • Deze stroom, natuurlijk, zonder water, bestaat volledig uit bloemen. Het wordt ook "droog" genoemd. In feite is dit hetzelfde bloembed, alleen speciaal ingericht.
 • Correct geplande stream maakt verbinding met roze watervallen en zelfs watervallen. Deze decoratieve technieken maken de site tot een echt luxe plek.
 • Teelt van dergelijke "water" -samenstellingen omvat het gebruik van bodembedekkende specimens in combinatie met stenen, kiezels en grind.
Rode rozen om het hek te versieren

Roze nam in het tuinontwerp toe

Roses in the Garden Design

Garden Rose

Rozen in de mediterrane tuin

Alpine heuvel

Dit is een populaire en luxueuze versie van het landschapsontwerp van de site. In combinatie met delicate, prachtige kleuren zien massieve en ruwe stenen er bijzonder stijlvol uit. Voor alpine dia's in het huisje meestal gebruik miniatuur variëteiten van bloemen, kijk ook geweldige bodembedekkende rozen in landschapsontwerp. Deze prachtige variëteiten hebben het vermogen om 'exclusiviteit' en het handschrift van de auteur aan het ontwerp van de site te geven.

Alpiene heuvel met rozen en andere planten in landschapsontwerp

Heldere variëteiten v
an bloemen worden perfect gecombineerd in een alpine heuvel met witte stenen. Als je denkt dat - welke rassen te gebruiken, is het antwoord dat kan worden gebruikt verschillende soorten - en het Engels, en fijne Stam en pretentieloze park, en zelfs de gekrulde verscheidenheid.

Prachtige alpine glijbaan

Prachtige alpine glijbaan

Sommige landschapsontwerpers raden aan de alpine dia's op de site te breken met de deelname van slechts één rozen, zonder andere planten te betrekken. Deze mono-decoratie met rozen ziet er ongewoon stijlvol en mooi uit. Bovendien kunnen sommige ideeën alleen met behulp van een dergelijke techniek worden geïmplementeerd om verschillende ontwerpstijlen te combineren.

Mobiele alpine glijbaan
Alpiene heuvel met een waterval in de tuin
Stijlvolle Alpenheuvel op de site

tips

Houd er rekening mee dat het rangschikken van bloemen naast elkaar verstandig moet zijn. Als je bent nog steeds een beginnende teler, is het het beste naar de relevante websites en literatuur te controleren - niet alle rassen worden even goed keek naast de tuin. Ervaren kwekers adviseren beginners te planten naast de luxe theesoorten en hybriden, en bodembedekkers met miniatuur exemplaren geteelde rassen. Deze combinaties zijn al getest en zien er geweldig uit. Ze vertegenwoordigen een praktisch sculpturale compositie met verschillende schommels en trappen, waardoor de compositie met rozen zeer schilderachtig is. Klimklimplekken zien er zowel solo als in combinatie met andere planten geweldig uit.

Ontwerp Alpine slide op de site

Wanneer u een rozenkrans of composities decoreert, bloeit de plant vrij dicht op elkaar - dus het planten ziet er veel spectaculairder uit. Een dicht bloembed is ook meer decoratief dan een zeldzame plant.

Mooie Alpenheuvel op de site

Een donkerrode roos in landschapsontwerp

Rose in de tuin

Steeg langs het hek

Geel nam toe in landschapsontwerp

Voor de verticale decoratie van de tuin moeten stevige steunen worden gebruikt. Hun ontwerp kan elke vorm hebben. Met behulp van rekwisieten kun je de site versieren met ongebruikelijke, soms zelfs fantastische composities, die hem een ​​eigen karakter geven. Ziet er geweldig uit, bijvoorbeeld een spiraalvormige ondersteuning, gewikkeld in witte en rode chique kleuren. Voor verticaal landschapsontwerp wordt meestal een klimroos gebruikt. U moet weten dat u bij het begin van koud weer de zweep niet van de steun kunt verwijderen, maar dat u de struiken en de steunen moet bedekken.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 37 = 44