Steam Mop Rating: Top 5 mallia

Arviointi parhaista höyrytuista 2017

Puhdistaminen on jo pitkään ollut kivulias tehtävä, joka vie suuren osan vapaa-ajasta. Säännöllisesti on olemassa uusia laitteita, jotka on suunniteltu helpottamaan kotitöitä.

Steam Mop Rating: Top 5 mallia

Yksi tällainen väline oli höyrymoppi. He eivät vain nopeuttaa huomattavasti puhdistusta, mutta myös auttaa saavuttamaan enemmän hygieeninen: kuuma höyry voi tuhota kaikki haitalliset bakteerit. Tavanomaisilla mopilla on tällainen vaikutus vain aggressiivisten kemiallisten aineiden kanssa, jotka eivät ole turvallisia ihmisille.

Lähes jokainen kodinkoneiden valmistaja voi tarjota useita malleja, mikä vaikeuttaa valintaprosessia. Määritimme, mikä höyrymoppi on paras, teimme tämän luokituksen.

Arvioimamme tärkeimmät parametrit:

- automaattinen höyryn syöttölaite;
- korkea teho;
- irrotettava vesisäiliö;
- höyry

Musta + Decker FSMH1621

Höyrymopilla on 1600 watin teho, mikä takaa hyvän hyötysuhteen.

Steam Mop Rating: Top 5 mallia

Kun se kytkeytyy päälle, se kuumenee lyhyessä ajassa - 15 sekuntia. Erikseen on huomioitava, ja vesisäiliö - 0,35 litraa voit poistaa riittävän suuren alueen.

Mukana ovat: mikrofibnye kahden säleen tarkoitettu vetolastan, suutin teräsvillalla kovien asettaa suuttimen muodossa harjalla, putki, joka on taivutettu (erityisesti höyry puhtaampia), suutin matot, suutin-sumutin. Valmistaja on myös lisännyt maton mattoihin ja ikkunoihin.

hinta höyrylaite - 8 615 ruplaa, joten sen hankinta ei aiheuta vakavaa iskua talousarvioon.

Bakteerit eivät häiritse sinua, jos hankit tämän modernin höyrynpesujärjestelmän. Tämä malli sopii kaikkiin lattianpäällysteisiin, myös laminaattiin. Ostajat sanovat, että se toimii tehokkaasti jättämättä avioeroa.

Höyryn syöttöjärjestelmä on automaattinen, joten sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa oppimiseen. Tässä on pieni tämän mallin videon esittely:

Musta + Decker FSM 16300-QS, ja se on varustettu eräänlainen turvajärjestelmä: jos liität mopilla pystyasennossa, se kytkeytyy automaattisesti pois päältä.

Palautetta Black + Decker höyrypesurilla FSMH1621

Miellyttää ja paino moppi: vain kolme pienellä kilogrammalla. Tämä tarkoittaa, että lapsi selviytyy puhdistuksesta.

Höyrypuhdistaja Clatronic DR 3280

Toinen arvoinen malli ranking - Clatronic DR 3280 Tehokas höyrypuhdistimen höyrynpainetta enintään neljä bar voit nopeasti poistaa jopa kaikkein itsepäinen lian. Automaattinen höyryn syöttö on säädettävissä tarpeidesi mukaan. Mop voi näyttää raskalta - noin viisi kiloa.

Steam Mop Rating: Top 5 mallia

Käyttäjät kuitenkin huomaavat, että se on kätevää työssä ja selviytyy sen tarkoituksesta varsin tehokkaasti. Kohtuuhintaan 4854 ruplaa laite näyttää enemmän kuin houkutteleva ostaa.

Vesisäiliö sisältää puolitoista litraa - tämä riittää puhdistamaan pari huonetta ja keittiö. Erikseen on huomioitava höyryletkun pituus - kuusikymmentä senttimetriä. Näin höyrymopilla voit luotettavasti puhdistaa lattian jopa sohvan alla ilman paljon vaivaa.

Huomaa: Tämän tyyppisiä höyrypuhdistimia voidaan käyttää paitsi seinien puhdistamiseen. He kykenevät tehokkaasti selviytymään ikkunoiden pinnasta, seinillä, joissa on pestävä tapetti, huonekalut.

Asiakkaan palautetta Clatronic DR 3280 höyrypuhdistimesta

Moppi on kiinnitetty ja joukko syöttiä: standardi puhdistus suutin lattialle, pistesuutin ja erityinen harja. Sarja näyttää pieneltä, mutta se riittää puhdistamaan vakioasuntoa.

Musta + Drecker FSM1630

Steam Mop Rating: Top 5 mallia
Rajoitettu painos Black + Dreckeriltä, ​​joka mahdollistaa kodin puhtaan puhtauden. Se on suunniteltu käsittelemään paitsi lattia, mutta matto on hyvä tapa säästää tilaa teknologian ja rahaa - ei tarvitse ostaa kaksi yksikköä.

Puhdistusaineen lämmitysaika on 15 sekuntia. Eli sinun ei pitäisi odottaa sen lämpenemistä. Sinun ei tarvitse ajaa edestakaisin, tarkistaaksesi, voitko aloittaa puhdistuksen.

Ostamalla höyrymopin, saat vapaa-ajan, jota voit käyttää itse.

Yksi vinkki: Ennen pesemistä perusteellisesti tyhjää lattiapinta. Tämä tehdään, jotta poista roskat ja pöly, jotka muuten tappaa lautta juuri lattiaan, muuttaen sen harmahtava tahroja.

Arviot kertovat, että moppi hoitaa täydellisesti paitsi mattoja, myös sellaisia ​​kauniita materiaaleja kuin laminaatti.

Kemiallinen koostumus valmistajalta ei voi vahingoittaa lasta. Muovi on täysin hypoallergeeninen ja höyry ei sisällä haitallisia epäpuhtauksia.

Käytännöllisyys - tämä on mitä voit sanoa Black + Drecker höyrypesurista FSM1630. Pinta-aineella ei ole merkitystä, koska moppi on säädetty lattiaan.

Mallissa on voimakas sumutin, jolla voit puhdistaa suuren pinta-alan kerrallaan. Pidä se kädessä ergonomisen kahvan ansiosta.

Tässä on yksi Black + Drecker FSM1630: n todellinen arvostelu:

Steam Mop Rating: Top 5 mallia

Desinfioi, puhdistaa ja kiillottaa pinnan ilman tarpeetonta työtä. Sinun ei tarvitse kääntyä päästäkseen voimakkaimpiin epäpuhtauksiin.

Kitfort KT-1002

Steam Mop Rating: Top 5 mallia

Tämä malli ilmestyi äskettäin myymälöissämme ja välittömästi osui myynnistä. Yksikkö, jonka hinta on vain 3 348, puhdistaa kaikki lian jätteet talossa.

Melko sama suuri teho - 1680 W on hyödyllinen tehokkaaseen puhdistukseen.

Prosessissa voit säästää itsellesi voimaa - et tarvitse paljon vaivaa päästä ulos.

Varoitus höyryllä: se voi saavuttaa maksimipaineen 1,5 baaria. Älä yritä polttaa itseäsi - höyry kuumenee jopa 98 astetta.

Koska säiliön tilavuus on 0,45 litraa, ei ole tarpeen kuljettaa mopilla raskasta painoa talon ympärillä. Se on tarpeeksi kevyt, ja litran määrä riittää puhdistamaan koko huoneiston.

Höyrymoppi poistaa kaikki likaa ilman paljon vaivaa omalta osaltasi. Se on suunniteltu yleismaailmallinen höyrylaiva kaikenlaisiin lattia, mutta monet ostajat uskovat, että laminaatti tai lakattu parketti on parempi valita eri mallia.

Tässä on yksi mielipiteistä tästä mallista:

Steam Mop Rating: Top 5 mallia

Musta + Drecker FSM 1620

Steam Mop Rating: Top 5 mallia

Musta + Drecker FSM 1620 höyrypesuri osoittautui erittäin tehokkaaksi, sen kapasiteetti on 1600 wattia. Tämän ansiosta se voi helposti puhdistaa vaikeasti tavoitettavia paikkoja ja vanhentuneita likaa. Ostajat sanovat, että tämä malli menestyy onnistuneesti jopa vanhojen rasvanpoiston keittiössä.

Valmistettu kestävästä muovista, joka kestää kauan. Vaikuttaa laatuun ja hintaan 9 800 ruplaa. Tekniset ominaisuudet ja kestävyys huomioon ottaen hinta on kuitenkin perusteltu.

Säiliö veden kanssa - 0,46 litraa riittää. Lähes puoli litraa riittää tuomaan ihanteellinen tilaus koko huoneistossa. Mitä ostajat sanovat:

Steam Mop Rating: Top 5 mallia

Letkun joustavuus on erikseen huomioitava. Se pystyy taivuttamaan 90 astetta, joten sinun ei tarvitse kääntyä sohvan tai jalkakäytävän alle.

Mukava bonus on säädettävissä kahva - sinun tarvitsee vain säätää harjan hänen korkeus ja puhdistus ei aiheuta haittaa.

Höyry tai sprinkleri?

Luultavasti kukaan ei kiellä, että sukupuolen peseminen on yksi epämiellyttävistä kotitöistä. On tarpeen tehdä raskasta ämpäri, vaihda vettä säännöllisesti, väännä tai vääntää rätti moppi. Lisäksi ei jokainen tahra pestään pois käyttämällä moppi - joudut tekemään lisäponnisteluja kallistaa ja hieroen käsiään.

Steam Mop Rating: Top 5 mallia

Nykyaikaiset teknologiat helpottavat tätä prosessia. Mutta millainen moppi lopulta valitsee: höyry tai sprinkleri?

Huolimatta siitä, että molemmat ovat visuaalisesti samankaltaisia, työteknologiassa on merkittäviä eroja.

Mopit sprinklerillä säännöllisesti ripottele lattia vedellä ja pesuaineella, kaadetaan erityiseen säiliöön. Tämä poistaa tarpeet jatkuvasti huolestumaan veden puhtaudesta ämpärissä. Prosessin yleisestä nopeudesta johtuen mopin läsnäolo sprinklerillä ei vaikuta siihen, miten höyryä.

Steam Mops toimivat eri tavoin. Säiliöön kaadettu vesi kuumenee korkeaan lämpötilaan ja lattia kuumahöyryllä. Tehokkain höyryn vaikutus moderniin höyrypyyhkiin tarttuu jopa likaa lattiaan. Voit vain käydä kevyesti mopilla.

Lisäksi tämä menetelmä on erittäin hygieeninen - kuuma höyry tappaa suurimman osan haitallisista bakteereista. Ja pesuaineiden käytön puute ei lopulta auttaisi höyrymopin kustannusten palauttamiseen nopeasti.

Onko kannattaa ostaa höyrymoppi?

Huolimatta melko korkea puhdistajan hinta, arvostelut tyytyväisiä asiakkaita sanomalla, että ostaa höyrymoppia itse täysin perusteltua.

Steam Mop Rating: Top 5 mallia

Et vain säästät kotitalouskemikaaleille, mutta myös vähentävät huomattavasti puhdistusaikaa. Hyvä höyrymoppi, esimerkiksi, yksi on esitetty ja joka kykenee joko sukupuolta pese neljä kertaa nopeammin kuin sen vastine vähemmän valmistettavissa.

Lisäksi puhdistus vain höyryllä vähentää haitallisten aineiden määrää kotonasi.

Suosittelemme, ettet tallenna mukavuutesi - höyrypuhdistus on nopeampaa ja miellyttävämpää.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

25 − = 23