Miten valita leipäkone kotiin

Miten valita leipäkone - Asiantuntijavihjeitä

Yhä useammat luonnolliset ja tuoreet leivän tosi ystävät haluavat leipoa itsensä kotona. Tämä prosessi helpottaa huomattavasti tällaista laitetta kuin leipäkone, jonka valinta jatkuu.

Kiitos siitä, että olet rajoittamaton oman tuotannon mahdollisissa leipomotuotteissa. Voit leipoa kaikenlaisia ​​leipiä, piiraita, muffinsseja, charlotteja ja monia muita herkkuja. Mutta onko se syytä ostaa leipäkone, ja jos on, miten valita sen kotikäyttöön?

Toiminnan periaate

Miten valita leipäkone kotiin

Ensinnäkin on tarpeen sanoa yksi erittäin tärkeä asia leipomoista, joita monet eivät tiedä. Jotta leipoa esimerkiksi leipä ei tarvitse vaivata itse taikinaa ja laittaa se sitten tähän laitteeseen.

Kaikki on nyt helpompaa. Löydetyn reseptin mukaan nukahtaa jauhoja, lisää vettä ja muita ainesosia - se on kaikki! Paina painiketta "Aloita" ja mene tekemään muita asioita.

Leipäkone tekee kaiken itsestään - taikinaan taivutetaan, antaa riittävän tiheyden, odottaa sen nousevan hieman ja leipoa. Sinun tarvitsee vain hankkia hedelmät ja nauttia kuumasta leivekorosta tai viipaleet rusinoita rusinoita.

Leipomouuni vs. manuaalinen leivonta

Internetissä usein kuumennetut myrskyiset taistelut tästä aiheesta. Joku luulee, että kiistely etenemisellä on turhaa ja leipävalmistaja on ihanteellinen ratkaisu herkullisen leivonnan ystäville.

Vastustajat vastaavat, että todelliset pullat ja leipä ovat mahdollisia vain kädet työssään? Kuka on oikea - vaikea vastata. Aiomme tarkastella molempien osapuolten perusteluja ja päättää omasta puolestamme.

leipä Käsi leivonta
Tuotteista tulee täydellinen säännöllinen muoto. Unohda vääntyneet leivät ja kaarevat pullat! Mutta täällä on tilaa luovuus: kiharat, kiharat leivonnaiset, monimutkaiset monitasoiset piirakat ... Tekniikka ei todennäköisesti anna sinulle tällaisia ​​mahdollisuuksia.
Jopa suurin laite on painorajoituksia jopa kaksi kilogrammaa. Standardissa se on vieläkin vähemmän - keskimäärin 800 grammaa.
Yleensä tämä riittää keskimääräiselle perheelle.
Tilavassa uunissa voit leipoa kaikki "mitat" - tärkeintä on saada aikaa syödä niitä.
Totta, samoin kuin kyseenalainen - on vaikea kuvitella perheen, jossa 4-5 kiloa leipää päivässä lähtee.
Epäilemättä bonusta leipuri - aina tiedät mitä pääset ulos. Pienin poikkeama reseptistä tai lämpötilajärjestelyn rikkominen muuttaa rehevän leivonnaisia ​​käsittämättömän kakun.
Minimaaliset kulinaariset taidot - Sinun ei tarvitse olla Jamie Oliver tehdä kukoistaa mestariteos. Se riittää seuraamaan reseptiä ja kaikki tulee ulos! Toisaalta on aina mukavaa kehittää uusia taitoja.

Emme pitäneet hyvin outoja vaihtoehtoja, kuten "kosmisen energian, jota lähetätte leipää kädet läpi", ja kaikki nämä asiat. Ajattelemme ja ilman heitä on selvää, että jokaisella menetelmällä on etuja ja haittoja.

Leipäkoneen tärkeimmät parametrit

Miten valita leipäkone kotiin

Ihanteellisen mallin valitsemiseksi on suositeltavaa, että kodinkoneiden salongin asiantuntijat alkavat seuraavista keskeiset parametrit:

1. Teho - sekä monet muut kotitalouslaitteet vastaavat todellisesta tuotosta ja hyödyllisistä toimista. Leipäkoneen kapasiteetti riippuu suoraan tästä indikaattorista, i.e. Leivän määrä, jonka voit saada tuotoksessa täydellä kuormalla.

Pieniä painotuotteita voidaan valmistaa nopeasti. Lisäksi, jos sinulla on suuri perhe, niin on mahdollisuus ostaa suuri leipäkone, joka voi paistaa enemmän kuin 2 kg valmiita leipää kerrallaan.

2. Moodit voit käyttää laitetta eri kehyksissä, joita tarvitset. Esimerkiksi jos sinulla on suuri leipäkone, mutta päätitte leipoa vain pari pussia, voit asettaa sopivan ohjelman. Tämä säästää aikaa, energiaa ja myös vaikuttaa positiivisesti tuotteiden saatavuuteen.

3. Tuoteluokat, jotka voidaan paistettua ovat itse asiassa jatkoa leivänhoitajajärjestelmien saataville.

Mitä voin leipoa leipomossa?

Tuotteiden valikoima riippuu mallista. Näin ollen, ennen kuin valitset tietyn leipäkoneiden mallin, katso mitä se tekee ja tarvitsetko sitä.

Tavallinen leipä klassisen reseptin mukaan. Tämä tila on useimmissa malleissa. Yleensä ainesosien koostumus on yksinkertainen, ja sen leivonta kestää vähän aikaa.

Miten valita leipäkone kotiin

Ruisleipää ja leivonta voi miellyttää ihailijoita tämän viljan tuotteita. Kuten tiedetään, tällaisella leivonnalla ei ole vain erityistä makua, mutta myös runsaasti metalleja, kuten rautaa, kaliumia ja magnesiumia. Rukiinvalmisteiset valmisteet ovat melko tiheitä ja tummanruskea.

Ruokavalmisteet viime vuosina ovat yhä suosittuja. Usein niitä kutsutaan myös "eco" tai "bio" leipomotuotteiksi. Tällaisen leivän tärkein ainesosa on karkean jauhon jauho, johon kuuluu leseet ja ituja.

Löydät Internetissä monia mielenkiintoisia ja monipuolisia reseptejä ruokavalion leipää ruokkimiseen. Yleensä valmiustilanne näyttää hyvin erikoiselta: sillä on melko alhainen lasku, tiheys ja raskaammat analogit, jotka on paistettu tavallisesta jauhosta.

Miten valita leipäkone kotiin

Baguette tai ranskalaista leipää Voit myös "tilata" leipäkoneessa. Kuuma, raikas kuori ja ilmava liha - tällainen rulla, yhdessä voin kanssa, on vain unelma mistään gourmetista. Tällaisten tuotteiden valmistukseen on olemassa erilaisia ​​reseptejä, joista paras voidaan määrittää vain kokeellisesti.

Leipä ilman gluteenia on hyvin vanha ja luonnollinen. Se tarkoittaa keinotekoisten hiivojen tai niiden analogien täydellistä puuttumista. Sen sijaan valmistetaan erityinen leipälientä, jonka reseptit ovat saatavilla verkossa.

Cupcakes, piirakat ja charlottes nyt voit myös kokata tässä ihmeessä. Ole varovainen resepteillä, täällä et voi tehdä ilman kokeiluja.

On välttämätöntä vaivata eikä vain

Ennen leipäkoneen valitsemista asiantuntijat neuvovat sinua katsomaan, millaisia ​​taikinaa hän voi sekoittaa. Kuten tiedätte, se voi olla erilainen sekä koostumuksessa että tarkoituksessa. Siksi useimmilla leivänvalmistajilla on seuraavat testiä:

  • Vakio-ohjelma kuten tavallisen leivän tapauksessa, vaivaa tavallinen taikina, jonka päätät käyttää eri tavalla. Esimerkiksi leipäkone ei voi leipoa, mitä olet suunnitellut, mutta voi helposti sovittaa sinut vaivaamalla sopivan testin.
  • Pizzapohjan valmistaminen, Kussakin mallissa on yleensä erillinen järjestelmä. Se on erittäin kätevä nopeuttaa ja yksinkertaistaa prosessi leipoa tämän italialaisen astian. Hlebopochka auttaa sinua tekemään täydellisen tukikohdan ensimmäisen pizzan ohuesta ja rapeasta kuoresta.
  • Pelmeni ja Vareniki nyt voit kokata paljon useammin. Aiemmin tämä prosessi kesti lähes koko päivän. Kun vaivaat, rullat, laita ympyröi lasi ja sitten lopulta muotoilet, sitten kääntäkää nämä nyytit. Uskokaa minua, leipäkoneella tätä prosessia nopeutetaan ja suurennetaan suuresti.
  • Jano ja hillot. Kyllä, kyllä, et ollut väärässä. Joissakin malleissa on tämä vaihtoehto. Jälkeen resepti, aseta sopiva määrä marjoja, sokeria, vettä ja muita ainesosia leipää valmistaja, valitse tila ja paina "start". Kaikki, muutamassa tunnissa, voit pakata valmiin hillon purkkeihin.

Suosittelemme, että kokeilet tätä suunnitelmaa saadaksesi parhaan tuloksen.

Muut vaihtoehdot

Mitä kehittyneempi leipäkone on, sitä enemmän lisäparametreja ja mahdollisuuksia on piilotettu. Niitä on melko paljon, mutta asiantuntijat suosittelevat vain hyödyllisimpiä:

1. Tarttumaton pinnoite - sen läsnäolo helpottaa huomattavasti leipäkoneen pesemistä töiden jälkeen ja vaikuttaa myös tuotteiden pohjan paistamisen laatuun. On suositeltavaa valita sellaiset mallit, jotka on varustettu tällaisella pinnoitteella.

Miten valita leipäkone kotiin

2. Automaattinen annostelija suorittaa tällaisen monikätisen kokin roolin, jonka avulla eri ainesosia lisätään leipääsi. Yleensä siinä on erityinen osasto, jossa esimerkiksi kaadetaan pähkinöitä tai rusinoita, jos resepti määrää ne. Malleissa, joissa sitä ei ole, sinun on pidettävä leipäkoneen "sielun yläpuolella" ja odotettava äänimerkkiä manuaalisesti lisäämällä lisäelementti.

3. Viivästynyt aloitus voidaan asettaa erityisellä ajastimella. Tämä on kätevää, jos päätät kokata jotain aamulla. Nyt sinun ei tarvitse herätä aikaisin aamulla valmistaa piirakat. Täytti kaikki mitä tarvitset, laita ohjelma ja ajastin ja meni nukkumaan. Ja heräämässä voit nauttia tuoreesta kakusta tai pussista.

4. Crust. Haluatko sen olevan hieman rapeita ja tuskin havaittavissa tai päinvastoin - paksu ja parkittu? Joillakin kalliilla malleilla on myös tämä vaihtoehto.

Legendsin tuhojat

Huolimatta siitä, että leipäleipiä koskevat tiedot ovat tarpeeksi, on vielä paljon väärinkäsityksiä. Katsotaan, mitä on pois tästä totuudesta, ja mikä on fiktiota.

myytti todellisuus
Ruoanlaitto leipäkoneessa kannattavampaa, kuin ostaa valmiita leipää ja rullia. Jos ostat yksinomaan elite-leipomoissa, se olisi totta.
mutta Itse asiassa hinta ei ole erilainen - laadukkaat tuotteet eivät voi olla halpoja, mutta tehtaissa ja ruoanlaittoon ne ostetaan irtotavarana.
Lisää tähän sähkökustannukset - kustannukset ovat vertailukelpoisia, jos ei korkeammat.
Se on hyvin yksinkertainen - hän nukahti ruokaa ja unohti. Paljon riippuu tuotteiden osuuksista ja laadusta. Joskus jopa jauhot voivat olla julma vitsi sinun kanssasi - kaksi lasia riitti yhdestä pakkauksesta ja kolme muuta tarvittiin toisesta (sama brändi, minuutti!). Muuten taikina on liian nestemäinen. Joten tarkistamme kaiken kokeneella tavalla.
Leipäkoneelta leipä on paljon hyödyllisempi. Tilanne on kaksinkertainen. Toisaalta, tiedät tarkalleen, mitä seosta sisälsi. Toisaalta, kuka estää telojen tai muiden ei-hyödyllisten asioiden sekoittamista siellä?
Joten kaikki riippuu sinusta!
Käytät sitä säännöllisesti joka päivä nauttien tuoreista leivonnaisista. Vakavasti? Joku tässä vielä uskoo?
Useimmat ihmiset jo muutaman kuukauden kuluttua, kun uutuus sulake irtoaa, se muuttuu osaksi sisustusta.
Kerran kuukaudessa pöly pyyhki pois ja pari kertaa vuodessa paistetaan päivälliselle.
Se on nopeaa - voit aina leipoa leivän oikealle päivälliselle. Jos muistat siitä ainakin pari tuntia - niin kyllä, sinulla on aikaa.
Jos inspiraatio on tullut, kun kotitaloudet jo kysyvät: "Ja milloin syömme?". Sitten meidän on ajettava lähimpään myymälään - on epätodennäköistä, että he ovat tyytyväisiä raakaan, hieman kuumennettuun taikinaan.

Emme yritä estää sinua ostamaan. Vain varoittaa, että kaikki ei ole niin ruusuinen kuin tuottajat lupaavat. Jos otat nämä hetket huomioon, leipäkoneiden ostaminen ei tuota sinua.

Top 5 epätyypillistä esimerkkiä leipäkoneiden käytöstä

Muuten, kokeiluista ... Fantasia tässä suunnassa, monet kirjaimellisesti vielä hymyilevät! Mielettömyytemme erityispiirre on, että on vaikea kuvitella eurooppalaista, joka rikkoo kaikkia ohjeita ja ... saa upean tuloksen!

Miten valita leipäkone kotiin

Luemme RuNet-foorumeista valtavan määrän foorumeita löytääksesi sinulle viisi mielenkiintoista tapaa käyttää leipäkonetta muuhun tarkoitukseen. Kaikki ne testataan toistuvasti, mutta silti ajattele ennen kuin yrität niitä laitettasi - on parempi löytää alkuperäinen resepti ja tarkistaa sen kanssa.

1. Luokittelumme ainutlaatuinen suosikki on riisiviini. Totta, tässä on oikeus olla hyvin mielivaltainen. Käyttäjät löysivät tämän toimintatavan joissakin kiinalaisissa leipomoissa. Mutta sanoa, että tämä on tyypillinen resepti on mahdotonta, joten epäröimättä se kuului edelleen luetteloon.

Jos uskot arviot, tulos on todella juoma, samanlainen kuin maku mielessä. Miksi ei?

2. Mutta tämä on jo todella yleismaailmallinen resepti, jota kaikki leipomon omistajat ovat kokeillut, nostalgisia maidon todellisesta kondensoidusta maidosta, eikä kummallista sekoitusta, jossa on joukko kemiallisia lisäaineita.

Tarvitaan vain maitoa ja sokeria. No, kärsivällisyys, tietysti. Prosessi kestää vähintään kolme tuntia. Mutta kaikkien foorumien (!) Yksimielisen tuomion mukaan maku ylittää kaikki odotukset.

Miten valita leipäkone kotiin

3. Voittaa voita kermaa? Ei ole mitään helpompaa. Leipäkoneiden terät kääntävät nopeasti öljypalkin kevyeen ilmamassaan.

Rehellisesti, me jopa pelkäämme kuvitella, miten ajattelimme tätä aiemmin ja miksi tarvitsemme sekoittimen. No, okei, menetelmällä on oikeus olemassa.

4. Lihaastio? Vihannes? Juusto pannukakut? Kyllä, se ei ole kysymys! Pääasia on valita sopiva tila. Leipomoottoreita on jollain tavoin käytetty monivärin korvikkeena. Epäilevä ensi silmäyksellä lähestymistapa oli yllättävän tehokas.

5. Ja kuinka paljon viljaa leivotaan leivontalaitteessa (et ole unohtanut, miksi olet ostanut sen alun perin?) Voit puhua loputtomasti. Rice, semolina, hominy ... Näyttää siltä, ​​että harrastajat ovat kokeillut kaikkia viljoja.

Joten älä pelkää kokeilla. Ainoa asia, jonka haluamme muistuttaa, on se, että tällaista ruoanlaittoa ei ole suunniteltu. Siksi suosittelemme, että löydät yksityiskohtaisen reseptin ja älä poikatkaa siihen, kunnes ymmärrät leipäkoneen periaatteen tällaisista ei-triviaaleista ruokalajeista.

Lopulta

Muuten tässä on erittäin mielenkiintoinen video tästä aiheesta. Suosittelemme tarkastelemaan:

Lopuksi haluaisin huomauttaa vielä muutamia kohtia. Ennen leipäkoneen valitsemista monet neuvoo arvioimaan huolellisesti suunnitellun leivonnan määrän. Jos puhumme esteettisestä tekijästä eli väristä, valitse sitten käytännöllisin. Paras vaihtoehto olisi joko valkoinen tai muut vaaleat sävyt.

Ja viimeinen. Valmista kokeisiin sanan hyvässä merkityksessä.

Reseptit, jotka on määritelty käsikirjassa, ovat vain osa hyvä leipäkoneen mahdollisuuksia. Voit etsiä testattuja reseptejä Internetissä, esimerkiksi foorumeilla. Tämä avaa valitun mallin mahdollisuudet täysimittaisesti.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

85 − 78 =