Mikä sekoitin on parempi valita: upotettava tai paikallaan

Upottava tai pysyvä sekoitin: Mikä on parempi valita?

Se on ehkä yksi suosituimmista ja vaadittavista laitteista missä tahansa keittiössä.

Tutkitaan yhdessä paremmin, millä parametreilla kiinnitetään huomiota ja mihin sekoitin on paras valita: upotettu tai paikallaan.

Ennen kuin menen kauppaan

Ennen kuin valitset sekoittimen, kysy itseltäsi nämä kysymykset:

1. Kuinka usein aiot käyttää sitä? Tässä tapauksessa on yksinkertainen, mutta "rauta" -sääntö: mitä useammin sekoitinta käytetään, sitä paremmin sen pitäisi olla.

Jatkuvasti ja useita kertoja päivässä - sinun ei pitäisi säästää. Mutta harvinainen hionta tai leikkaus, budjetin malli on varsin sopiva.

2. Mihin tarkoitukseen tarvitset tehosekoitin?

Jos teet cocktaileja useita kertoja vuodessa, tarvitset vain mallin, jossa on jäämurskausvaihtoehto, eikä sinun tarvitse vaivautua muista ominaisuuksista.

Samaan aikaan, ikään kuin olet kasvissyöjä, ja aiot tehdä maitoa kasvin pohjalta ja murskata kotitekoista jauhoa, tarvitset tehosekoitinta.

3. Kuinka paljon vapaata tilaa on keittiössäsi? Tässä kaikki on täysin loogista: älä osta suurta yksikköä pienessä keittiössä.

4. Minkä budjetin olet harkinnut? Sinun pitäisi yrittää valita tällaisen mallin tehtaalta maksamalla siitä, mistä saat maksimaalisen toiminnallisuuden. Jokaisessa hintaluokassa on melko laaja valinta. Siksi suosittelemme lukemien lukemista, top 10, tai erikseen vertailla eri mallien ominaisuuksia.

Seuraavaksi tarkastellaan tehtaiden tärkeimpiä ominaisuuksia, joita sinun on kiinnitettävä huomiota valitessaan.

Rakenteiden tyypit

Joten sinun täytyy ensin päättää rakennustyyppi. Niistä on vain kolme.

Jokaisella niistä on etuja ja haittoja, katsotaanpa ne yksityiskohtaisemmin.

Stationary Blender - koostuu pohjasta, johon on asennettu volumetrinen kulho, jossa on kansi. Tuotteet upotetaan kulhoon ja murskataan, leikataan tai jauhetaan. Jokaisen mallin ominaisuudet määräytyvät tehosekoittimen ohjelmistosisällön sekä erilaisten liitetiedostojen ja kapasiteettien mukaan.

Tämäntyyppiset plussat ovat suuria mahdollisuuksia, sekä tehostettua tehoa ja äänenvoimakkuutta. Puutteita ovat sen koko, melutaso sekä kulhon pakollinen käyttö.

Mikä sekoitin on parempi valita: upotettava tai paikallaan

Upposekoittimet vielä nimeltään nälkä. Ne ovat kevyitä ja kompakteja, mutta eivät ole erityisen huonot toiminnallisissa asemissaan.

Tärkein ominaisuus Tämäntyyppinen laite on, että niiden avulla voit leikata tuotteita tai piilottaa kerma missä tahansa säiliössä. Voit murskata tomaatteja kattilassa suoraan kattilaan tai sekoittaa nopeasti leikatut vihannekset salaattikulhoon.

Uppopuomin mallien etuja ovat niiden tiiviys, helppokäyttöisyys ja kyky käyttää sen toimintoja tarvittavassa kapasiteetissa.

Jos päätät, mikä sekoittimella on paras valita upotettu tai paikallaan oleva sekoittimella, sinun on ensin vertailtava edellä mainituista lisäaineista ja miinannoista. Valitse itsellesi prioriteetit ja valinta tämän tai minkä tyyppisen sekoittimen puolesta on helppoa ja ilmeistä.

Mikä sekoitin on parempi valita: upotettava tai paikallaan

langaton Malleja voi jo löytyä upotettujen sekoittimien joukosta. Nämä ovat suhteellisen uusia muunnelmia, huomattava piirre, jonka pääasiallisena etuna on johdinten puuttuminen. Sekoitin, kuten langaton kotipuhelin, asetetaan tukiasemaan, joka lataa sen.

Lisäksi, jos tarvitset, ota se ja käytä sitä. Käytön ja puhdistuksen jälkeen se palautetaan telakointiasemalle ja odottaa sen seuraavan tunnin.

Tärkeitä asetuksia

Mikä sekoitin on parempi valita: upotettava tai paikallaan

Sen jälkeen, kun sekoitin on määritetty, on arvioitava sen mekaaniset ja toiminnalliset ominaisuudet.

Tarkastellaan niitä ominaisuuksia, joihin on todella kiinnitettävä huomiota valinnan mukaan:

 • Virrankulutus ennustaa, kuinka helppoa ja nopeaa tehosekoitasi pystyy selviytymään tehtävästä. Tämä parametri määrittää suoraan sellaisten tuotteiden määrän, jotka voidaan murskata siinä.

  Myös sen mukaan, mitä voimakkaampi malli on, sitä suurempi koko on kuppi. On suositeltavaa valita tehosekoittimet vähintään 600 W. Tämä koskee sekä kiinteitä että upotettavia malleja.

 • Kulhon tilavuus on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Täällä kaikki riippuu siitä, kuinka usein ja voimakkaasti aiot käyttää sitä.

  Suuri perhe hyödyllinen sekoittimen suuri kulho, vähintään 2 litraa.

  Jos aiot käyttää laitetta harvoin ja pieninä määrinä, valitse pienemmällä maljalla. Muista, että mitä suurempi on kulho, sitä enemmän tilaa käyttää tällainen tehosekoitin, joka vaatii enemmän valtaa ja maksaa enemmän rahaa.

 • Pakkauksen sisältö - viittaa kaikkien lisälaitteiden, koronettien, ylimääräisten altaiden ja astioiden lukumäärään. Tässä on yksinkertaisesti sääntö - Mitä enemmän sitä parempi.

  Yksi syötti voi olla kätevä kerran vuodessa, toista käytetään jatkuvasti. Täällä et vain arvata, mutta olette rauhassa, että heillä on sinulle. Periaatteessa kokoonpano riippuu sekoittajan toiminnallisuudesta, jota käsitellään edelleen.

 • Ole varovainen: jotkut valmistajat kertovat hyvin monenlaisista mahdollisuuksista sekoitin, mutta suuttimet, jotka voivat tehdä tämän, eivät sovi. Muista siis varustaa laite ennen tilauksen tekemistä.

Me kiinnitämme huomiota toiminnallisuuteen

Mikä sekoitin on parempi valita: upotettava tai paikallaan

Yleensä kalliimpi malli, sitä enemmän se tietää.

Koska tehosekoittimen työ perustuu vain yhteen fyysiseen prosessiin - pyörimiseen, sen työn moninaisuus määräytyy eri liitteiden mukaan.

Nyt harkitsemme suosituimpia näiden laitteiden ominaisuuksia, joka suuremmassa määrin voi todella auttaa sinua keittiössä:

 • hienontaminen On olemassa kaksi tyyppiä: vakio ja "pakattu". Ensimmäinen on, että et käytä erityisiä liitetiedostoja heittämällä tuotteita kulhoon ja hiomalla niitä tavallisella teräväpiirteisellä veitsellä.

  Tällainen hionta on hyvin kaoottinen ja sitä säätelevät vain sen kesto. Se on ihanteellinen kasvissoseiden ja cocktaileiden valmistukseen, kun kaikki on murskattu mahdollisimman korkealle.

  Toinen tyyppinen hionta riippuu jo sopivasta suuttimesta. Jotkut valmistajat erottavat ne erikseen - leikkaus, silppuri, viipalointi.

  Sen avulla voit leikata porkkanoita viipaleiksi tai raidoiksi, nopeasti kaataa juustoa tai juurikkaita ja paljon muuta. Tällainen hionta on välttämätöntä, kun tarvitaan tietyntyyppistä jalostettua tuotetta.

 • selkäsauna. Tämä on sinulle hyödyllistä, jos haluat valmistaa pannukakkuja, pannukakkuja tai keksejä. Erityinen koralli kiinnittyy sekoittimeen ja kaikki on valmis työskentelemään.

  Jos olet valinnut tämän ominaisuuden mallin, varmista, että corolla on mukana pakkauksessa.

 • taikina voidaan myös vaivata sekoittimella. Se on nopeampi, ja itse taikina saa paremman sakeuden ja tiheyden. Nyt leipomiskakkuja, mallinnusta nyytit ja nyytit voidaan suuresti helpottaa ja nopeuttaa. Voit tehdä tämän käyttämällä suutinta veitsiä, joissa on laaja terä.
 • juicer - vihannekset ja hedelmät, jotka on asetettu kulhoon, murskattu ja kudottu erityisellä silmäkokoonpanolla. Nopea ja kätevä tapa keittää luonnollinen tuore.

  Näiden toimenpiteiden tehostamiseksi sarjassa tulisi olla erityinen suutin ja irrotettava suodatin.

 • Murskaavat kiinteät tuotteet, kuten pähkinöitä, mausteita, kahvipapuja jne., voidaan valmistaa erikoiskammioilla pienikokoisilla sopivilla vahvoilla veiloilla.
 • Jään jyrsimistä varten laittaa vahvat veitset. Se sopii erinomaisesti jälkiruokien tai eksoottisten ruokien valmistukseen.

Top-3 upposekoitin

Jotta saisimme konkreettisen käsityksen siitä, millaista uppopumppu on paras valita, annamme kolmen parhaan mallin luokitus budjettisegmentissä.

Luokitus koottu joka perustuu asiakaspalautteen analyysiin, keskusteluihin erikoistuneissa foorumeissa sekä kirjoittajan henkilökohtaisesta kokemuksesta.

3. REDMOND RHB-2915

Mikä sekoitin on parempi valita: upotettava tai paikallaan

Aloitetaan edullisesta, mutta erittäin toimivasta Redmondin mallista.

Hänen joukossaan hyötyjä me selitämme:

 • erittäin tyylikäs muotoilu - se näyttää hyvin, hyvin moderni;
 • suuri teho - 750 W, suurin ehdokkaiden joukossa;
 • tiiviit kosketukset kiinnittimien kanssa sekoitinrungolla, ilman vastavirheitä;
 • virtapainikkeen ja nopeuden säädön kätevä sijainti;
 • hyvä hinta on 45 dollaria.

puutteet tämä sekoitin ovat:

 • suhteellisen suuri paino - heikoin kolmesta;
 • ulkoisen pinnoitteen laatu on hieman huonompi kuin muiden ehdokkaiden laatu;
 • Corolla vaatii huolellista käsittelyä.

Yleensä rahoillesi tämä on hyvä ja erittäin voimakas uppopumppu.

2. Braun Multiquick 5 MQ 535 kastike

Toinen paikka, jolla on vähäinen jäljessä voittajan, on sekoittaja Brown.

Mikä sekoitin on parempi valita: upotettava tai paikallaan

Heillä oli hyvä malli, ja siksi päätimme antaa hänelle luokituksemme "hopea":

 • moderni muotoilu, materiaalien laatu - korkeudella;
 • ergonominen runko, mukavasti ja mukavasti kädessä;
 • laadukkaan suorituskyvyn kaikkiin sekoittimen itse ja lisävarusteisiin;
 • hiljainen toiminta, ei häiriöitä ja tarpeetonta tärinää;
 • Alemman kynän ainutlaatuinen muoto vähentää suihketta ajoittain;
 • Tämä upotettava sekoittimella on hyvä maadoitus.

Ainoa asia, jota emme pitäneet, se on lyhyt johto ja pieni määrä nopeita tiloja (vain 2).

Sen hinta vaihtelee 55-75 dollarista.

1. Bosch MSM 66150

Ehdottomasti paras malli hinnan ja laadun suhdetta - toiminnallista.

Mikä sekoitin on parempi valita: upotettava tai paikallaan

Tämä sekoittimella on seuraavat ominaisuudet:

 • erinomainen rakennuslaatu, kehon materiaalit ja tarvikkeet;
 • erittäin hiljainen ja virkistävä 600 watin moottori;
 • erinomaiset laitteet - ei lisävarusteita ja kelloja ja pillejä, et ylikorjauta tarpeettomille "pullolle";
 • 12 nopeutta;
 • sopivasti kädessä, tavanomaisen pituuden päässä, teräsleikkuri;
 • Edullinen hinta - se maksaa alle 50 dollaria.

Mikä sekoitin on parempi valita: upotettava tai paikallaan

Henkilökohtaisista tunteistamme voimme sanoa, että kun otat sen käsiisi, sinusta tuntuu, että tämä on laadukas asia.

Miellyttävä kosketus, ulompi päällyste, mikään ei vaurioitu, ei repeä, ei haisee.

Edellä esitetyn perusteella katsomme, että Bosch MSM 66150 on paras upotettu tehosekoitin ja takaamme, että se ei tuota sinua.

johtopäätös

Joten, mitä blender on paras valita uppokelpoinen tai paikallaan sekoitin, Tuomionamme on seuraava: laadukas uppopumppu mitatulla kapasiteetilla, kiinteiden tuotteiden murskain ja vispilä on kompakti ja mobiili vaihtoehto raskaille kiinteille malleille.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

84 + = 89