Mikä on syklonisuodatin pölynimurissa?

Mikä on syklonisuodatin pölynimurissa?

Järjestyksen ylläpitäminen talossa tai huoneistossa on tärkeä osa jokaisen ihmisen elämää. Hyvin harvat ihmiset haluavat palata likaisiin, epätasaisiin huoneisiin.

Mikä on syklonisuodatin pölynimurissa?

Tekninen kehitys ei pysähdy: puhdistus nykyaikaisilla gadgeteilla on paljon helpompaa kuin kymmenen vuotta sitten.

Esimerkiksi käytännöllisesti katsoen kukaan ei käytä pölynimureita roskapusseilla.

Nykyaikaiset mallit, kuten esimerkiksi pölynimurit syklonisuodattimilla ovat suosittuja, ja niiden etuja ja haittoja käsitellään aktiivisesti asianomaisissa foorumeissa.

Syklonisuodattimen laite

Joten nämä suodattimet ovat paljon käteviämpiä kuin monet pölypussit, jotka ovat tuttuja monille: ne ovat hygieenisempää, älä anna pieniä roskia kulkemaan, usein tilava ja helppo puhdistaa.

Mutta kaikki eivät tiedä, miten ne järjestetään. Syklonisuodattimen pölynimurin toimintaperiaate on seuraava:

 1. 1. Joten, kun käynnistät pölynimurin, voimakas ilmavirta alkaa imeä roskia.
 2. 2. Ennen pölysäiliöön pääsyä ilma kulkee ensimmäisen suodattimen läpi - tavallinen hieno muovinen verkko.
 3. 3. Pienimmät hiukkaset säilyvät toisella suojalla - HEPA-suodatin, joka on puuvillanvillainen levy.
 4. 4. Lisäksi 90% jätteestä, lukuun ottamatta mikro-pölyä, tulee pölynkerääjälle katkaistun kartion muotoon.
 5. 5. Tämän pölyn muodossa kerääjä on taka-motiivi: se oli hän, joka luo pyörteen vaikutus, jolloin roskat on kierretty ja asettuu pohjan vaikutuksen alaisena keskipakovoiman.
 6. 6. Tästä seuraa, että ilma tulee ulos pölynimurista, joka on 97% puhdistettu pölystä.

Yksinkertaisilla sanoilla syklonisuodatin on kaksi suodatinta + irrotettava pölynkerääjä.

Kaikki, ei mikään monimutkainen. Pölynimurin piilossa olevan pussin sijaan meillä on kavennetut pölyosastot kahdella yksinkertaisella suodattimella.

Toivottavasti pystyimme vastaamaan kysymykseen siitä, mitä se tarkoittaa, että syklonisuodatin on pölynimurissa.

Mutta onko se kannattaa ostaa pölynimuri CF: llä? Katsotaanpa.

Edut ja haitat

Mikä on syklonisuodatin pölynimurissa?

Valtaosa valmistajista (Bosch, Philips, LG, Samsung, Dyson) on pitkään valmistanut tällaisia ​​pölynimureita.

Kehitettiin valtava asiakaspalaute-tietokanta, josta saimme tunnistaa syklonisuodattimen edut ja haitat.

Aloitetaan ammattilaisten kanssa:

 1. 1. Ensinnäkin sinun on erittäin helppo päästä eroon roskista ja pölystä: Irrotetaan pölypussi ja kaadetaan sisältö roskakoriin. 5 sekuntia tapauksesta.
 2. 2. Lisäksi on tarpeen huomata ne kestävämpi työ. Toisin kuin analogiset pölynimuripölynimurit, syklonisuodattimilla varustetut mallit toimivat paljon kauemmin ilman säiliön tyhjentämistä. Tämä on helppo selittää.
 3. 3. Vanhoissa pölynimureissa pölypussi, hammering alkaa vaikuttaa imutehoon - se alkaa laskea ja tekniikka ylikuumenee. Syklonisuodattimessa oleville pölynimureille tämä ongelma ei kuulu: roskat putoavat välittömästi erilliseen irrotettavaan lokeroon (pölynkerääjä), niin että se ei häiritse ilmavirtoja. Imutehon vaihteluiden puuttuminen on myönteinen tekijä, jolla on myönteinen vaikutus pölynimurin käyttöikään.
 4. 4. Lisäksi itse suodattimien hoito on yksinkertaista ja hygieenistä. Sinun ei tarvitse ravistaa pussia pitkään, ja yritä sitten kerätä pölyä, joka on hajonnut prosessissa. Ne on helppo irrottaa ja pestä.
 5. 5. Säästöjä. Koska laukkuja ei ole, ne eivät kuluta ja niitä ei tarvitse ostaa. Se on yksinkertaista.

Mikä on syklonisuodatin pölynimurissa?

Jos verrataan pölynimuria syklonisuodattimella ja vesipatruunalla, edellisillä on pienemmät mitat ja paino.

Jopa tällainen lapsi pystyy varustamaan tällaisen kokonaisuuden vaivattomasti (erityisesti langattomat mallit, esimerkiksi Dyson).

Valitettavasti on olemassa muutamia pieniä vivahteita, joita jotkut ostajat pitävät miinuksina:

 • Kustannukset enemmän.
 • Huolimatta siitä, että tällainen pölynimuri on hygienisempi kuin malli, jossa on pussi, vähän pölyä (3%) pääsee edelleen ilmaa. Siksi allergioiden tulisi miettiä muita vaihtoehtoja - esimerkiksi pölynimuri, jossa on vesisuodatin. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse ravistaa säiliötä - vain kaatamalla likaa vettä.
 • Toista puutetta voidaan pitää kapeana toiminnallisena. Tämä pölynimuri sopii vain kuivapesuun. Epäilemättä hän tekee sen erittäin laadullisesti, mutta moderneista malleista monet haluavat enemmän - esimerkiksi märkäpuhdistus.
 • Toinen haitta on vain kosmeettinen. Käytön aikana roskat jättävät säiliön pienet naarmut, jotka vahingoittavat pölynkerääjän ulkonäköä. Mutta tämä puute ei ole kovin merkittävä - pikemminkin vivahde, joka on pidettävä mielessä.

Vinkkejä valitsemiseen

Kuten jo mainittiin, monet valmistajat varustelevat mallejaan tällä suodattimella. Siksi on vaikea suunnata välittömästi ja tehdä oikea valinta. Toivomme, että suosituksemme auttavat sinua.

Mikä on syklonisuodatin pölynimurissa?

Ensinnäkin sinun on kiinnitettävä huomiota pölynimurin tehoon - se vaikuttaa suoraan kykyyn imeä pölyä ja roskia. Paras kuvio on 300-350 wattia.

Riittää siivouksen olohuoneeseen. Mallin, jolla on suurempi indeksi, saattaa vahingoittaa mattoa ja vähemmän tehokkaita ei voi selviytyä puhdistuksesta.

Kiinnitä huomiota sähkön kulutukseen. Kun pistoke on arvossa 1500-3000 wattia, on parempi valita keskimääräinen arvo. Joten vähentää sähkön kustannuksia ja pölynimuri toimii luotettavasti ja vakaasti.

Valitse malli teleskooppiputkella - joten sinun on helpompi puhdistaa sohvan alla ja muissa vaikeasti tavoitettavissa paikoissa. Se on myös kätevä, kun suoraan kahvaan on tehonsäätö.

Lisäksi huomattava arvo on pölynimurin sopivuus - tarkista, onko lanka riittävän pitkä, on kätevää pitää putki kädessäsi. Jos sinun täytyy liikkua pistorasiasta pistorasiaan ja varustaa laite, se on hankalaa - unohda mukava puhdistus.

Merkittävää on valmistajan maine: älä osta kiinalaista tuntematonta pölynimuria, yrittäen säästää rahaa. Todennäköisesti tämä yksikkö epäonnistuu ensimmäisen kuukauden aikana. On parempi kiinnittää huomiota näytettyjen valmistajien malleihin.

Toivomme, että suosituksemme auttavat sinua valitsemaan luotettavan yksikön. Valintaprosessin helpottamiseksi koottiin luokitus parhaista malleista pölynimureita syklonisuodattimella.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 12 = 17