Mikä on parempi ostaa: kahvinkeitin tai kahvinkeitin?

Kahvinkeitin tai kahvinkeitin: mikä on parempi ottaa kotiin?

Useimmat ihmiset eivät voi kuvitella aamulla ilman kupillista tuoksuvaa vahvaa kahvia. Mutta kaikki eivät halua sekaantua dzhezvoy ja seurata tarkkaan, niin että juoma ei kiehu.

Onneksi nykyaikaiset laitteet voivat automatisoida prosessin kokonaan tai osittain. Kahvin valmistuksen teknologia on hyvin laaja, joten on vaikea ymmärtää heti mitä tarvitset.

Tässä artikkelissa analysoidaan mikä on parempaa kotiin: kahvinkeitin tai kahvinkeitin ja mikä on näiden kahden välinen ero.

Eroja kahvinkeitin ja kahvinkeitin välillä

Älä ajattele, että tärkein ero on hinta. Tärkeintä tässä on, että:

Kahvinkeitin vaatii aktiivista osallistumista prosessiin, kun taas nykyaikaiset kahvinkeittimet ovat täysin automatisoituja ja voivat valmistaa jopa monimutkaisia ​​juomia itse.

Mikä on parempi ostaa: kahvinkeitin tai kahvinkeitin?

Tarkastellaanko yksityiskohtaisemmin kunkin laitteen toimintaperiaatetta?

Jos ostat kahvinkeitin, sinun on käytettävä jo jauhettua kahvia.

On monia kahvinvalmistajat: puristimet, sähköturkot, kapselit tai geysirimallit. Seuraavassa tarkastellaan yksityiskohtaisemmin niitä.

Eroista huolimatta, heidän työnsä periaate on suunnilleen sama:

 1. 1. Nukahtaa maapähkinä.
 2. 2. Kohdista se.
 3. 3. Odota, kunnes kone on päättynyt.
 4. 4. Kaada juoma kupin päälle.

Kapselilaitteen tapauksessa kahden ensimmäisen pisteen sijaan on välttämätöntä laittaa kapseli.

Mikä on parempi ostaa: kahvinkeitin tai kahvinkeitin?

Haluatko cappuccinoa tai lattea? Minun on saatava sekoittelija ja piiskaa maitoa ja sitten annan sen varovasti kahviin.

Kahvikoneet tässä suhteessa ovat paljon yksinkertaisempia.

Jos se on puoliautomaattinen, ainoa asia, jota tarvitset kahvinkeitokseen, on laittaa kuppi maitoa erityiseen viilaan ja aseta se jalustalle.

Täysin automatisoidut kahvinkeittimet voivat hiomata itseensä, juoda monimutkaista juomaa ja kaataa kupit. Nykyaikaiset mallit voivat jopa kuumentaa astioita niin, että kahvi ei jäähdy. Sinun osallistuminen prosessiin on vähäistä.

On mielenkiintoista, että monet kahvinkeittimet eivät tunnista tällaisia ​​aggregaatteja - he uskovat, että todellinen kahvi voidaan valmistaa vain savi tai kupari dzhezve.

Erilaisia ​​kahvinkeittimiä

Etkö halua täysin luottaa automaatioon? Valitse kahvinkeittimistä - osallistut prosessiin ja yksikkö auttaa valmistamaan maukasta ja aromaattista juomaa.

1. Suosituin tyyppi, jota useimmat valmistajat tarjoavat - kahvia kahvia.

Sen toimintaperiaate on yksinkertainen:

 • Maitosuklaa on tarpeen kaataa erityiseen suodattimeen.
 • Kiehumisvesi erillisessä säiliössä syötetään suppilon kautta, kulkee kahvin läpi.
 • Suodatin estää kahvin kakun pääsemästä juomaan.

Mikä on parempi ostaa: kahvinkeitin tai kahvinkeitin?

2. Yhtä hyvin tunnettuja ovat geyser-kahvinkeittimet - kun ne löytyivät lähes jokaisessa keittiössä.

Ne koostuvat kahdesta lokerosta - yläosa on täytettävä kahvilla, pohjalla - kaataa vettä. Kiehutusneste nousee ja juo.

Visuaalisesti se näyttää todella geysiriltä ja näyttää kiehtovalta. Haittapuoli on, että on kahvia syistä. Jos et kuitenkaan pidä siitä - käytä vain suodatinta.

3. Uusimpia voidaan harkita kapseli kahvinkeitin - tarvitset erityistä puristettua jauhettua kahvia. Prosessi on erittäin nopea ja tarkka, mutta huomaa, että tällaiset paketit ovat kalliimpia kuin tavalliset kahvipavut.

4. Monet fanit ovat espressokeitin. Paineella toimitettavan vesihöyryn ansiosta juoma saadaan hyvin rikas aromi ja aromaattinen.

Tämän höyryn avulla voit myös lyödä maitoa korkeassa cappuccino-vaahdossa. Nykyaikaisempi malli on vahvistettu höyrysyöttöpumpulla.

5. Sähköjunat - lähinnä alhaisen hinnan vuoksi. Kypsentämisprosessi on identtinen keittokahvin kanssa tavallisessa turkkilaisessa, vain sitä ei lämmitä lautasella vaan sähköllä.

Kuten näet, kahvinkeittimet ovat edustettuina laajalla alueella ja yhdistää niiden - tarvitset suoraa osallistumista prosessiin. Kahvituotteen laadussa ei ole perustavaa laatua olevia eroja, joten valitse laite, joka vaikuttaa sinulle helpommin.

Jos haluat saada herkullisen juoman vähäisellä vaivalla - tutustu erilaisiin kahvinkeittimiin.

Nykyaikaiset kahvinkeittimet

Suurin osa näistä yksiköistä kykenee paitsi herkullisen juoman valmistamiseen, myös hiomaan viljaa, laske veden määrää, viipyä maitoa ...

Ehkä ainoa asia, jonka pitäisi huolehtia, on espressokoneen puhtaus.

Ota huomioon, että tällaiset laitteet tarvitsevat huolellista huolta - automaatio voi olla varsin hauras.

Mikä on parempi ostaa: kahvinkeitin tai kahvinkeitin?

Ne eroavat paitsi teknisiltä ominaisuuksiltaan.

Ensimmäinen parametri, jota sinun on harkittava valittaessa - tarvitsetko sisäänrakennettu kahvinkeitin?

Tämä laite on asennettu suoraan keittiön sarjaan, jolloin et voi etsiä tilaa hyllylle tai pöydälle. Erilliset instrumentit voivat olla käteviä, jos huonekalut on jo asennettu - sinun ei tarvitse muokata mitään, vaan laittaa kahvinkeitin kätevästi paikalle.

Kahvin valmistustavoissa on eroja:

 • Horn-kahvinkeitin - yksinkertaisin ja halpa. Ostajien arvostelut kuitenkin viittaavat siihen, että se ei ole paljon odotettavissa. Hän valmistelee yksinomaan espressoa: Höyry kulkee suodatinpussin ja puristettujen maajyväruuvien tabletin läpi. Jos pidät klassisesta italialaisesta kahvia - ehkä tämä vaihtoehto on ihanteellinen sinulle.
 • Chalced kahviautomaatti työskentelevät samanlaisella periaatteella. Niiden kyky on kuitenkin hieman laajempi - ne voivat hitsata ja amerikkalaisia. Usein heillä on erikoisväriset piikit, joilla heitetään maitoa, joten latte- tai cappuccinoa on helppo valmistaa.
 • Kapselimallit. Kahvin valmistukseen tarvitaan erityinen kalvokapsi, jonka kautta kuuma höyry kulkee. Erikoisteknologialla voit antaa hyvän maun ja aromin. Lisäksi usein tällaisissa kapseleissa käytetään maustettuja lajikkeita - erinomainen tapa monipuolistaa juomia.
 • Täysin automaattiset kahvinkeittimet - täysin erilainen tekniikka. Jopa kuvassa ne näyttävät epätavallisilta yksiköiltä tulevaisuudesta - mitä voimme sanoa niiden teknisistä parametreistä. Jotkut modernit mallit antavat mahdollisuuden valmistaa jopa kaksikymmentä erilaista juomaa - tavallisesta espressosta ja amerikasta pitkä, litteä valkoinen ja raf.

Kahvinkeittimen valinnassa kiinnität myös huomiota sen ominaisuuksiin:

 • jauhamisaste;
 • lämpötilajärjestelmien lukumäärä;
 • vesihuollon sääntely.

Mikä on parempi ostaa: kahvinkeitin tai kahvinkeitin?

Tämä auttaa sinua valitsemaan laitteen, joka on optimaalinen kotikäyttöön: ehkä et tarvitse lämmityskuppeja, mutta tarvitset runsaasti erilaisia ​​juomia.

Tai esimerkiksi juo vain amerikkalaisia, mutta usein unohtaa valmis kahvia - valinta on sinun.

Näin ollen vastaus kysymykseen siitä, mikä ero kahvinkeitin ja kahvinkeitin välillä on erittäin yksinkertainen - kaikki riippuu siitä, kuinka paljon osallistumisesi prosessiin. Voit hallita kaikkea tai luottaa täysin nykyaikaiseen tekniikkaan.

Jos tämän jälkeen sinun on vaikea päättää valinnasta, suosittelemme lukemaan parhaita kahvinkeittimiä ja kahvinkeittimiämme vuonna 2017.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

29 + = 36