Kuinka valita sisäänrakennettu huppu keittiössä

Kuinka valita sisäänrakennettu huppu keittiössä - Asiantuntijavihjeitä

Jotkut ihmiset usein heikentävät tällaisen laitteen roolia ja merkitystä huopana.

Ja turhaan, koska hän on vastuussa keittiön ilman puhtaudesta, minimoi kaikenlaiset tuoksut ja imee myös leijonan osuuden kosteista ja muista höyryistä.

Tässä suhteessa suosittelemme, että otat huolellisesti huomioon sen valitsemisen, käyttäen alla lueteltuja tietoja.

No, tutustu lisää siitä, miten valita keittiön paras sisäänrakennettu huppu.

Tärkeimmät parametrit

Kuinka valita sisäänrakennettu huppu keittiössä

Kotitalouslaitteiden osana jokaisella kummallisella mallilla on omat ominaisuutensa, joita on heti vaikea ymmärtää.

Jotta et päättäisit pääsi tarpeettomasti, suosittelemme ensin kiinnittämään huomiota tällaisiin parametreihin.

Katettu alue

On erittäin tärkeää, että valitsemasi malli voi "vetää" keittiönne. Toisin sanoen on suositeltavaa antaa etusijalle tämä huppu, jonka teho riittää "kuljettamaan" ilmaa huoneeseen 5-10 minuutin ajan.

Sitä varten tilata malli, jossa suositeltava alue on 10-20% korkeampi kuin keittiön neliö.

Useat valmistajan tuotekuvauksessa olevat valmistajat välittömästi ilmoittavat tämän luvun, joten sinun ei tarvitse laskea sitä manuaalisesti.

Hupun leveys

Tämä on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista seuraavista syistä.

Ensinnäkin, Uuden kannen ei pitäisi olla kapeampi kuin vastaava keittotaso, jonka yläpuolella se asennetaan.

Jos se on jo, kaikki kosteuden ja rasvan hiukkaset, jotka olisi pitänyt mennä huppuyn, asettuvat jonnekin sivuseinille tai jopa huonekalujen julkisivulle.

Toiseksi kun otetaan huomioon se, että se on sisäänrakennettu, sinun on tiedettävä millimetrin tarkkuudella sen ulottuvuudet ja annettava ne suunnittelija, joka valmistelee keittiömallin.

Tehonsäätö

Se voi olla kätevä monissa tilanteissa. Erittäin kätevä, kun on mahdollista sisällyttää huppu pienellä teholla, esimerkiksi kypsennysmunien tai jotain muuta ja hieman "ruokia".

Toisaalta, jos paistat lihaa tai leikkeleitä, mitä tahansa liharuokaa valkosipulilla tai sipulilla, tarvitset varmasti täydellisen ilmanvaihdon tehon. Siksi joissakin malleissa on liikennemuotoja, jotka uskovat minua, eivät ole hyödyttömiä.

taustavalo

Tämä vaihtoehto periaatteessa on jo jokaisessa mallissa, mutta voi vaihdella kirkkauden, sijainnin järjestyksen tai hehkulamppujen määrän mukaan.

Kuinka hyvin se toimii, onko riittää valaista liesi, voit selvittää, kun tulet rautakaupasta tai supermarketista.

Melutaso

Äärimmäisen tärkeä tekijä, joka voi ennustaa ennalta lopullisessa valinnassa. Tosiasia on, että hupun melu riippuu suoraan sen tehosta.

Tällä tavoin, Mitä suurempi yksikkö, sitä meluisampi se toimii. Erityisen suurille malleille on äärimmäisen tärkeää, että käytössä on vaihtoehto, kuten hiljainen tila.

Muuten kaikki naapurit tietävät, että ruoan jotain, ja ruoanvalmistusmenetelmä muuttuu jauhoksi. Siksi kiinnitä huomiota meluun.

Ihannetapauksessa sisäänrakennetun huuvan äänitaso ei saa olla yli 55 desibeliä.

Ilmanpuhdistustyyppi

On olemassa kahta tyyppiä: ilman poistoaukko ja kierrätys. Ensimmäinen tapaus on klassinen, joka koostuu siitä, että likainen ilma imetään ulos ja palautetaan peruuttamattomasti hanan kautta ilmanvaihtojärjestelmään.

Kierrätettäessä tämä ilma kulkee erityissuodattimien läpi ja puhdistuksen jälkeen syötetään takaisin keittiöön.

huput kun ensimmäinen tyyppi on halvempi ja toinen on kalliimpi sekä hankintavaiheessa että kunnossapidon vaiheessa, koska ne tarvitsevat säännöllisiä muutoksia suodattimiin.

Muita ominaisuuksia

Kuinka valita sisäänrakennettu huppu keittiössä

Tärkeimpien indikaattorien lisäksi ei pidä laiminlyödä valinnainen vaihtoehto, joista jokainen voi lopulta tasapainottaa tiettyä mallia.

Siksi ennen kuin valitset keittiön sisäänrakennetun liesituulettimen, kysykää, mitä muuta haluat tuotteesta, jota haluat:

 • Julkisivujen väri - voit valita välittömästi liesituuletin, joka sulautuu keittiön kuulokkeiden julkisivuihin tai sopii yhteen heidän kanssaan.

  Olisi mainittava, että joillakin malleilla on mahdollisuus poistaa huuvan päällyste ja korvata se sellaisella, joka on oikea sävy sinulle. Se on erittäin kätevä ja erittäin käytännöllinen, ja tekee myös tällaisen huuvan näkymättömän ja todella sisäänrakennetun kaapin;

 • Puhdistussuodattimet itse asiassa vain tärkeä, jos päätät valita mallin, joka kierrättää valittua ilmaa. Jos kyseessä on perinteinen hankaus, tämä on ohjeellista ehdottomasti ei periaatteellista;
 • automaatio - Premium-malleissa on useita uusia hauskoja gadgeteja, joita jotkut kuluttajat voivat nauttia.

  Esimerkiksi, Laite voi itsessään määrittää minkä virtalähteen pitäisi käyttää. Lisäksi se pystyy reagoimaan kytkemällä valaistuksen lähestymisestänne tai aloittamalla automaattisesti toimimalla pienimmällä kiehumisen osoituksella jne.

Sisäänrakennettujen hupujen edut ja haitat

Kuinka valita sisäänrakennettu huppu keittiössä

Lopuksi haluan muistuttaa, mitä hyvät ja huonot puolet Tällaiset huput, miksi valita tällainen laite, eikä domeanalogeja.

Plussat:

 • Estetiikka - koska mekaaninen mahdolli- suus liikkua, tällainen uute voi sulautua sisätilaan ja olla näkymätön, anna vieraat;
 • Tilaa säästävä - kuten kaikissa sisäänrakennetuissa laitteissa, se vie vähän tilaa ja on suositeltavaa asentaa pieniin keittiöihin;
 • Energiansäästö ja hiljaisuus. Ei kuluta paljon sähköä ja ei aiheuta paljon melua verrattuna muihin malleihin.

miinukset:

 • Vähemmän voimaa - on tietysti suuria muutoksia, mutta useimmat sisäänrakennetut huovat ovat vielä melko kompakteja;
 • Rajoitettu valikoima - jostain syystä tällaisten laitteiden malleja on paljon pienempi kuin niin sanotuilla kupu analogeilla.

Riippuen siitä, mitä valitset, muista, että suorituskyky ja kokoonpano ovat erittäin tärkeitä kodinkoneille.

Suosittelemme, että et osta halpoja malleja tuntemattomista tuotemerkeistä, mutta katsokaa eurooppalaisia ​​valmistajia. Monien on myös suositeltavaa lukea arvosteluja tietystä mallista.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

14 − 6 =