Kolme kapeinta jääkaappia

Kapeimmat jääkaapit: 3 parasta mallia, jopa 45 cm leveä

Nykyaikaiset jääkaapit näyttävät usein keskikokoisilta avaruusaluksilta - valtavat ulottuvuudet, joukko LEDejä, paljon toimintoja. Tällainen tekniikan ihme ei kuitenkaan sovi mihinkään huoneeseen - mitä jos sinulla on pieni keittiö huoneessasi? Joitakin ei yksinkertaisesti tarvita - esimerkiksi ne, jotka yksin asuvat tai yksinkertaisesti tottuneet rajoittamaan itsensä valmiiden aterioiden toimittamiseen.

Katselimme ja löysimme kolme kapeinta jääkaappia pienelle keittiölle, joka ei vie paljon tilaa eikä rikkoa reikiä budjetillasi.

Valitsemalla malleja luokituksessamme keskityimme paitsi mittoihin: myös tekniset ominaisuudet, brändin luotettavuus ja kuluttajien palaute otettiin huomioon.

Toivomme, että luettelomme auttaa sinua helpottamaan kompakti jääkaapin valinta pieneen keittiöön.

SUPRA RF-096

Kolme kapeinta jääkaappia

Kompakti kahden kammion jääkaappi SUPRA RF-096 maksaa vain 7210 ruplaa. Samanaikaisesti sen ominaisuudet ovat korkeammat kuin joidenkin mallien kalliimpia.

Mitat mahdollistavat laitteen asentamisen jopa pienimmissä keittiössä - 45x47.2x85 senttimetriä.

Ota huomioon: Jopa jääkaappi jää vähemmän, jos rakennat sen keittiössä. Totta, huonekalut tässä tapauksessa on tehtävä tilauksesta.

Mukava virrankulutus - luokan A + avulla voit säästää huomattavasti sähkölaskujen maksamista. Koska kylmäaine on isobutaania - kemikaali, joka on ihmiselle turvallinen myös vuotoa.

Sähkömekaaninen ohjaus, jonka avulla voit määrittää jääkaapin optimaalisen lämpötilajärjestelmän.

Älä joudu pettämään, jos läsnä on vain yksi painava ovi - takana se on piilotettu kaksi lokeroa: jäähdytys ja pakastus. Todellakin, toisen tilavuudet eivät todennäköisesti anna varaosia: vain 8 litraa. Mutta pääosasto on melko tilava - 85 litraa.

Sekä jääkaappi että pakastin Manuaalinen sulatus. Kuitenkaan kukaan ei odottanut tällaisen budjetin mallissa mitään huurrejärjestelmää.

Voitelua voidaan vielä kutsua jäägeneraattorin puuttuminen. Mutta näet, tämä ei ole kriittinen.

ja tässä melutaso on vain 29 desibeliä. Painava plus, joka tekee tästä mallista sopivan jopa yhden huoneen studiohuoneistoon.

Hopeanmuotoisen muovia jäljittelevä kotelo tarjoaa tyylikkään ja elegantin ulkonäön.

Yleensä rahansa vuoksi malli on enemmän kuin arvokas ja suosittelemme sitä rohkeasti ostettavaksi.

Candy CCTLS 542 WH

Kompakti yksikkö Candy CCTLS 542 WH, jonka hinta on 10765 rupla, on arvostettu paikka jääkaappimallien luokituksessa, jonka leveys on jopa 45 cm.

Leveys ja syvyys voidaan sijoittaa pienimmillekin keittiölle: sen mitat ovat vain 45x55x85 senttimetriä.

Kolme kapeinta jääkaappia

Äänenvoimakkuus innostaa kunnioitusta - 125 litraa jäähdytys ja 7 litraa pakastimen. Jos haluat kokata, mutta harvoin valmistaa pakasteita, malli sopii sinulle.

Yksi kompressori, jossa isobutaani jäähdytysnesteenä voit nopeasti jäähtyä jääkaapissa täydellä kuormituksella ja pitää yllä tarvittavaa lämpötilaa. Voit säätää sitä sähkömekaanisella ohjauksella.

Sinulla on myös tyytyväinen pakastimen tippuvesijärjestelmään - kätevämpää kuin vakiokäsikirja. Jääkaapin osasto on kuitenkin vapautettava jäästä tällä tavoin.

Melutaso on keskimäärin - jopa 40 desibeliä. Tämä tarkoittaa, että jääkaappi voidaan asentaa olohuoneisiin - sen melu ei estä sinua lepäämästä.

Kevyt paino (30 kiloa) voit rakentaa sen lattian yläpuolella olevaan keittiöön - kätevästi ottaen huomioon laitteen pieni korkeus.

Miellyttävä bonus: hyllyt on valmistettu antibakteerisesta lasista. Et voi huolehtia, jos vahingossa laitat ruokaa suoraan heihin - he eivät uhkaa mikrobeja.

Arvioinnit merkitsevät jääkaapin kätevää kokoonpanoa: vihannes- ja hedelmäsala, kolme kätevää hyllylevyä pienten tuotteiden kohdalle, kiinteät lasihyllyt. Tällaisen jääkaapin pesu on helppoa, eikä se vaadi erityistä huolellisuutta.

Edullisimman A + -luokan energiankulutus vähentää sähkönkulutusta.

On myös kätevää, että ovi voidaan varustaa missä tahansa sopivassa suunnassa - todellinen vaihtoehto pienten keittiöiden, jossa jokaisen senttimetrin tila on hinta.

Bravo XRD-120

Kolme kapeinta jääkaappia

Jääkaapin valmistajan Bravo erottuu hieman yleisestä alueesta - vakioleveydellä ja syvyydellä, se on huomattavasti korkeampi kuin vastaava. Hinta on 10050 ruplaa.

Sen mitat, korkeammasta korkeudesta huolimatta, mahdollistavat jääkaapin sijoittamisen lähimpään keittiöön - 45x50x119 senttimetriä.

Tällaiset luvut eivät voineet vaikuttaa äänenvoimakkuuteen: Pakastimessa voi olla jopa 35 litraa tuotteita ja jääkaappi - 73. Erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat saada ruokaa.

Sähkömekaaninen säätö mahdollistaa säädetyn lämpötilan säätämisen. Järjestelmän ansiosta jäähdytys pitää yllä jopa ilman virtalähdettä, joten laite pitää lämpötilan jopa kuusi tuntia.

Kylmäainetta käytetään Freon HFC - yksi turvallisimmista kaasuista. Jäähdytyselementti on kompressori, joka sijaitsee takaseinän takana.

Pakastin on sulatettava käsin ja jäähdytysosastolle on järjestettävä tippa sulatusjärjestelmä.

Energiankulutusluokka A + - tällä hetkellä taloudellisin.

Jääkaappi on varustettu kahdella ovella; molemmat haluttaessa voit ylittää toisen puolen.

Miinuksista voidaan havaita jäägeneraattorin puuttuminen. Mutta yleensä sisäinen kokoonpano on kätevä: laatikot vihanneksia ja hedelmiä, munia, lukuisia hyllyjä muovista ja antibakteerinen lasi.

Pakastesäiliö on jaettu kahteen lokeroon - tavallisiin ja herkempiin tuotteisiin. Hyväksy hämmästyttävä perustelu edullisesta mallista.

Kotelo on valmistettu hopeanvalkoisesta metallista, jossa on muoviset lisäosat - tyylikäs ratkaisu, joka mahdollistaa jääkaapin orgaanisen asentamisen mihin tahansa sisätiloihin.

Malli Bravo XRD-120 suosittelemme ehdottomasti ostamaan!

Toivomme, että luokitus vuoden 2017 kapeimmista jääkaapeista auttaa määrittämään keittiön kompaktin ja toimivan laitteen.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

48 − = 44