Auton kannettavan jääkaapin valinta: analyysi ja vertailu

Kuinka valita auton jääkaappi: mitä etsiä

Kesä- ja juhlapyhien alkamisen jälkeen voit vihdoin lähteä kaupungista muutaman päivän ajan. On parempi valmistautua tällaisiin retkiin etukäteen ja miettiä pilaantuvien tuotteiden turvallisuutta.

Tänään kerromme, mitä teknisiä näkökohtia sinun on kiinnitettävä huomiota autosi kylmäaineen valitsemiseen autollesi ja mitkä niistä voidaan jättää huomiotta.

Automaattisten jääkaappien tyypit

Jokaisen autojen jääkaapin keskeinen ominaisuus on periaate, jolla jäähdytys suoritetaan kammiossaan.

Jokaisella näistä tyypeistä on sen etuja ja haittoja, joista keskustelemme jäljempänä.

Auton kannettavan jääkaapin valinta: analyysi ja vertailu

1 Isometriset laatikot - voidaan kutsua joustaviksi jäähdyttimiksi sanan täydellisessä merkityksessä. Ne ovat laukkuja tai säiliöitä, joissa aiemmin pakastetut levyt on sijoitettu.

Merkittävä etu Tämän tyyppinen kannettava jääkaappi on sähkön riippuvuuden puute. Voit saada sen ulos rungosta ja mennä esimerkiksi joelle, ja hän jatkaa "kylmä" liiketoimintaansa.

Miinus Sitä voidaan kutsua myös lyhyeksi jäähdytysvaikutukseksi, keskimäärin jopa 8 tunniksi. Nämä laatikot ja pussit ovat halpoja, ja ne riittää lyhyille matkoille tai piknikille.

Auton kannettavan jääkaapin valinta: analyysi ja vertailu

2 Termoelektristä mallit voivat toimia niin kauan kuin sinulla on sähköä. Niitä voidaan syöttää sekä auton tupakansytyttimestä (12 V) että kiinteästä sähköverkosta, jonka jännite on 220 V.

Jäähdytys tällaisessa kannettavassa jääkaapissa perustuu Peltier-periaatteeseen. Mistä se koostuu fyysisestä näkökulmasta, voit tutustua Wikipediassa.

Tärkein etu Tällaiset mallit ovat käyttöajan kesto. Käytännön haittoihin kuuluvat riippuvuus ravitsemuksesta sekä hidas haluttu lämpötila.

Auton kannettavan jääkaapin valinta: analyysi ja vertailu

3 Sähkökaasu tai imeytyminen Autojen jääkaapit voivat toimia sekä sähköllä että maakaasulla. Itse asiassa tällaiset mallit ovat paras valinta pitkän matkan.

Tämä monipuolisuus virtalähteiden käytössä mahdollistaa sen, että jääkaapin työtä pidennetään mahdollisimman pitkään. Lisäksi useimmissa malleissa kaasun kulutus on hyvin alhainen.

Pieni 5-litrainen ilmapallo voi riittää viikkoon. Periaatteessa tällaisten jäähdyttimien pääasiallinen etu on kaikenikäinen voimalähteiden osalta.

Puutteita ovat melko suuret mittasuhteet ja erittäin suuret kustannukset tällaisista malleista.

Auton kannettavan jääkaapin valinta: analyysi ja vertailu

4 Kompressori tyyppi voidaan täyttää hyvin harvoin. Toimintaperiaate on samanlainen kuin tavanomainen kiinteä jääkaappi. Kompressorin avulla varmistetaan kylmäaineen jatkuva kierrätys.

Tämän tyyppiset mallit saavat nopeasti oikean lämpötilan ja pitävät sen hyvin. Mutta niillä on yksi merkittävä haitta - se on herkkyyttä kaikenlaiselle ravistamiselle jne. Valitettavasti kotimme tiet voivat järkyttää tällaisen jäähdyttimen omistajan ensimmäisellä matkalla.

Auton kannettavan jääkaapin valinta: analyysi ja vertailu

5 termoplastit - Erikseen on kerrottava tästä laitteesta.

Niiden päätehtävänä on säilyttää tuotteiden lämpötila. Näin ollen ne voivat joko pitää jääkaapissa olevat tuotteet tai pidentää kuumaa lämpötilaansa.

Muita tärkeitä näkökohtia

Joten, olet päättänyt tyypin ja nyt etsit, mitkä auton jääkaappi valita. Erityisesti laaja valikoima lämpömittareita sekä isometrisiä ruutuja. On suositeltavaa kiinnittää huomiota sellaisiin tärkeisiin moottorin parametreihin:

  • tilavuus ennustaa, kuinka monta tuotetta sopii sisälle. Täällä kaikki riippuu matkan luonteesta ja yrityksen koosta. On tärkeää muistaa, että mitä suurempaa äänenvoimakkuutta, sitä enemmän ulottuvuus on.
  • mitat. Auton jääkaapin pitäisi olla kannettava ja laittaa auton runkoon. Myymälöissä on erilaisia ​​malleja eri muodoista ja kapasiteeteista. Sinun ei periaatteessa pitäisi olla ongelmia tämän tuotteen parhaan vaihtoehdon valinnassa.
  • paino riippuu edellä mainituista kahdesta ominaisuudesta sekä jäähdytystyypistä. Kevyt on isotermisiä pusseja. Vaikeimmat ovat absorptiojäähdyttimet.
  • Lisäominaisuudet, jotka voidaan ottaa huomioon, ovat ajastimen saatavuus, mukavat ja kestävät pyörät suurille malleille, mahdollisuus säätää sähkön kulutusta riippuen jääkaappikammion todellisesta täyteydestä.

Yhteenvetona

Ennen kuin valitset ensimmäisen auton jääkaapin, ajattele olosuhteita, joissa sitä käytetään.

Annettiin yksityiskohtainen kuvaus kustakin kannettavien jäähdytyskammioiden tyypeistä. Tästä eteenpäin, ja myös matkan keston ohjaamana, voit löytää sopivan mallin.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

37 − 31 =