Keraaminen mikseri: ominaisuudet ja tärkeimmät salaisuudet

Kiinteistöjen omistajat asettavat nykyään entistä enemmän vaatimuksia sisätiloissa ja laitteissa käytetyistä materiaaleista. Erityistä huomiota kiinnitetään putkistoon: kukaan ei halua vaihtaa nostureita vuosittain tai katsella vettä, joka kulkee laskurin läpi vessan tiivistetyn kumitiivisteen kautta. Teknisten vaatimusten lisäksi vesijohtolaitteiden tulisi sopia ihanteellisesti keittiön tai kylpyhuoneen suunnitteluun. Siksi keittiön ja kylpyhuoneen keraamiset hanat ovat yleistyneet ympäri maailmaa. Ne on valmistettu useista saniteettituotteiden valmistajista, joiden avulla voit valita mallin niiden makujen ja taloudellisten ominaisuuksien mukaisesti.

Beige keraaminen mikseri

Valkoinen keraaminen mikseri

Keramiikan ominaisuudet ja sen käyttö vesijohtolaitteissa

Sen käytännöllisyys on osoittautunut ihmiskunnalle useiden vuosituhannen ajan käyttämään tätä materiaalia. Sen etuja:

 • hygienia;
 • esteettisesti houkutteleva ulkonäkö;
 • laaja valikoima värejä;
 • pitkä käyttöikä;
 • Materiaalin plastisuus mahdollistaa keramiikan eri muodot.

Kaikki tämä mahdollistaa keramiikan käytön koteloiden, vuotojen, venttiilien ja nosturivien valmistuksessa. Innovatiivinen ratkaisu on sen käyttö sisäisten elementtien tuottamiseen, jotka varmistavat veden toimituksen ja sääntelyn.

On keramiikkaa ja useita haittoja. Huolimatta siitä, että se on kestävä materiaali, se on hauras ja räjähtää raskailla esineillä, kuten keraamisella pannulla, voi aiheuttaa haketusta. Tuotteiden toinen haitta on sen hinta: yksinkertainen keraamisista kalsareista valmistettu sekoitin voi maksaa useita kertoja kalliimpaa kuin messinki analogi. Tästä huolimatta tuotteilla on suuri kysyntä niiden käytännöllisyyden ja moitteettoman ulkonäön vuoksi.

Keraaminen mikseri sivussa

Musta keraaminen mikseri

Päätyyppiset keraamiset sekoittimet

Klassinen keraaminen sekoittimella voi olla kahta tyyppiä: yksivipu tai kaksi venttiiliä. Yksivipujärjestelmä on helppo hallita: kädensija voi muuttaa päätä ja lämpötilaa, mikä on tärkeää keittiössä työskentelyssä. Siksi 80% kotitalouksista haluaa mieluummin tiskipöydän hanat. Valmistajat valmistavat tuotteitaan keraamisilla patruunoilla, jotka on suunniteltu satoja tuhansia avaamista ja sulkemista varten. Näin voit käyttää yksivipuisia malleja 10-15 vuotta.

Keraamiset keittiön hanat näyttävät arkailta, mutta tässä materiaalissa he hankkivat toisen elämän. Moitteeton muotoilu tekee kysynnästä suunniteltaessa keittiöt barokin, rokokoon, postmodernismin tai art noirin tyyliin. Joihinkin kuoreihin vain tällaiset sekoittimet sopivat. Sekoittimen kylpyhuoneessa on tärkeää säätää veden lämpötilaa tarkasti ja monille tuntuu olevan mahdollista vain hanojen avulla.

1

Keraaminen suihkuhana

Keraaminen mikseri muotoinen

Keraaminen mikseri metallista

Usein on tilanteita, joissa saniteettivarastojen myyjä tarjoaa ostajalle nikkelöityä messinkiä tai terästä hanasta ja samalla väittää, että tämä on paras keraaminen keittiön hana. Samaan aikaan on vaikea tuomita hänet petoksista, koska tosiasia on, että tällaisten mallien sulku- ja säätöelementti on keramiikkaa. Se on niin tehokas, että sillä on oma nimi - keraaminen hanat ja tämä nimi tuli merkitykselliseksi sekoittimelle, jossa tällainen lukituselementti on asennettu.

Keraaminen hana on alumiinioksidia, tämä materiaali kestää naarmuja ja on pitkä käyttöikä. Lisäksi tällaisella keraamisella materiaalilla on pieni kitkavoima johtuen intermolekulaarisen vuorovaikutuksen ilmenemisestä. Tämän ansiosta voit luoda siitä kaikki sulkumekanismin pääelementit. Jotkin valmistajat hyödynsivät materiaalin ominaisuuksia ja kehitetyt nosturit kahdesta yksinkertaisesta suunnittelusta valmistetusta levystä tai levystä.

Keraamisilla hanat pesualtailla ovat seuraavat edut:

 • avattava tai suljettava vähintään fyysinen ponnistus;
 • pienin pyörimiskulma avattavaksi täydellä teholla;
 • alhainen melutaso käytössä;
 • luotettavuus käytön aikana;
 • hygienia;
 • kestävyyttä.

Keraamisissa venttiileissä on vakavia epäkohtia - niitä ei suositella käytettäväksi vesiputkissa, joissa on paljon kiinteitä suspendoituneita hiukkasia. Itsensä keraamit kestävät niiden vaikutuksia, mutta jos ne putoavat levyjen väliin, kitka aiheuttaa paineenalennusta. Tämän seurauksena sekoitinta on muutettava paljon aikaisemmin kuin valmistajan lupaus.

Keraaminen mikseri kromattu

Keraaminen mikseri sisätiloissa

Kuinka valita keraaminen mikseri?

Saniteettilaitteiden hankinta on ratkaiseva vaihe talon tai asunnon korjauksessa, varsinkin kun kyseessä on melko kalliit keraamiset sekoittimet. On kiinnitettävä huomiota seuraaviin parametreihin ja ominaisuuksiin:

 • korkeus nokka - sitä enemmän, sitä mukavampaa on pesuastiat pesualtaan tai pesään pesualtaan. Toisaalta korkeudesta laskeva vesi aiheuttaa roiskeita koko keittiössä. Optimaalinen vaihtoehto korkealle suulle on syvä pesuallas, jossa ei ole tasainen pohja;
 • sisäänvedettävä letkukokoonpano - tämä malli voi olla vaihtoehto korkealle suulle, koska letku tehokkaasti pesee ja huuhtele jopa suurimmat ruukut tai pese kätesi mukavasti pesualtaan;
 • nosturin rakenne - kuten jo mainittiin, kylpyhuoneelle voidaan käyttää venttiilimalleja, keittiölle ei käytännössä ole vaihtoehtoa yksivipujärjestelmälle;
 • muoto ja muotoilu - keraaminen on muovimateriaalia, jonka avulla voit luoda hanat, joissa on futuristisia muotoja. Älä unohda ja klassikoiden fanit, jotka valmistajat tarjoavat laajan valikoiman tuotteita kaikissa perinteisissä tiloissa. Korkean teknologian harrastajat sopivat parhaiten yhdistettyihin malleihin, jotka keramiikan ohella käyttävät nikkelöityä terästä, joka on yksi tämän tyyppisistä päämateriaaleista;
 • väri - keraamiset sekoittimet ovat erinomainen tilaisuus poimia hana, joka sopii täydellisesti pesuallas, pesuallas tai keittiön laatta. Tuottajat tuottavat paitsi valkoisia tai beige-malleja myös mustan, kerman, vaaleanpunaisen, sinisen, vihreän sekoittimen.

Älä unohda valittaessa keraamista sekoitinta ja teknisiä innovaatioita, jotka ovat tyytyväisiä putkien valmistajien ostajia. Infrapunatunnistimet, termostaatit, elektroninen ohjaus - kaikki tämä on keramiikan malleissa.< /p>

Keraaminen mikseri, jossa korkea suutin

Keraaminen sekoittimen kaskadi

Keraaminen mikseri, jossa on lyhyt juoksuputki

Kuinka voin pidentää keraamisen sekoittimen elämää?

Kaasujen käyttöikää kasvattamalla keramiikasta on useita tekijöitä. Niistä - virheellinen asennus, väärennettyjen tuotteiden massa, virheet käytössä. Ensinnäkin sinun on ostettava hanat tunnetuista, todistetuista valmistajista, joilla on hyvä maine. Niistä on saksalaisia, espanjalaisia ​​ja ranskalaisia ​​yrityksiä, kuten Grohe, Hansgrohe, Roca, Jacob Delafon. Kaikkien näiden tuotemerkkien tuotteet ovat täysin hallinnassa, ja innovatiiviset tuotantoteknologiat mahdollistavat luotettavien tuotteiden saatavuuden teknisesti.

Ennen kuin haluat laskea haluamasi sekoittimen, tarkista sen huolellisesti, ettei halkeamia, luolia eikä siruja ole. Laadukkaalla nosturilla on vakava paino, toisin kuin väärennetyt väärennökset. Sekoittajien asennus tulisi antaa ammattilaisille, jotka ovat varovaisempia laitteissa ja jotka tuntevat kaikki asennuksen vivahteet.

Keraaminen hanat

Keraaminen mikseri suuttimella

Keramiikkaventtiili

Jos se on kaupunki-asunto ja vesi keskitetystä lähteestä, sinun on huolehdittava suodattimista sekoittimen sisäänkäynnillä. Suspensioiden esiintyminen vedessä johtaa sulkuventtiilien levyjen ennenaikaan kulumiseen. Älä välitä keraamisen sekoittimen pintaa hioma-aineilla. Tärkeää on, että kun käytät hana-sekoittimia, ei ole syytä kiristää nostureita suurimmalla voimalla - tämä vaikuttaa nosturi-akselivaraston kulumiseen.

Keraaminen mikseri uppoille

Keraaminen mikseri pesualtaan

Keraaminen kylpyamme

Keraamiset sekoittimet eivät ole vain hienoja laitteita keittiössä tai kylpyhuoneessa. Niitä erottaa korkea käytännöllisyys, pitkä käyttöikä. Tämä on innovatiivinen ratkaisu, joka lisää mukavuutta, kun työskentelee keittiössä tai ottaa hygieenisiä toimenpiteitä kylpyhuoneessa. Toimivaltainen valinta ja etusija johtavien valmistajien hyväksi tällaiset sekoittimet oikeuttavat täysin investoinnit niihin.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

20 + = 26