Saunojen, höyrysaunojen ja kylpyammeiden höyrygeneraattorit: ominaisuudet

Avulla höyrystimen, joka tunnetaan myös höyrylaiva, voit poistaa lähes jokaiseen huoneeseen erinomainen saunassa ja höyrysauna, täynnä valoa ja kuumaa höyryä, ja säätämällä sen tiheys ja lämpötila, voit luoda mikroilmasto, joka täyttää tai suomalainen sauna tai venäläinen sauna tai turkkilainen sauna.

Höyrygeneraattori säiliöllä

Mitä höyrygeneraattorin asennus kylvyssä tarjoaa?

Höyry kylpyssä ei ole vain miellyttävä menettely. Sen avulla toteutetaan:

 • ihmisen ihon pinta ja huokoset puhdistetaan näkyvästä ja näkymättömästä likaisuudesta;
 • toksiinien, kuonojen ja hikierojen poisto;
 • paraneminen, ihon parantuminen, hiukset;
 • kurkun, keuhkojen hoito.

Mikä on paras höyrygeneraattori?

Venäjän sauna on aina ollut tunnettu ajovalojen höyryä, mutta sen saaminen, esimerkiksi tavanomaisella puu-uuni, suuri osa höyryn vie vain pois putkeen.

Kun erityisiä höyrynkehittimiä käytetään kylvyt ja saunat, jotka ovat suljettuja järjestelmiä, kaikki niiden tuottama höyry jää kylpyammeen sisälle. Kuten aggregaattien riittävän selkeä ja yksinkertainen rakenne, koska Venäjän käsityöläiset usein pystyssä itse, esimerkiksi kivi uuni kylpy höyrystimen sen rakenne, vesisäiliö tai tyhjä kaasupullo, tai paksuseinäisiä metallitölkkeihin.

Kuitenkin massiivisen uunin rakentaminen, joka kykenee antamaan hyvän höyryn - on erittäin hankala yritys. On tarpeen tehdä säätiö, rakentaa savupiippu. Tällöin kaiken rakennetun on noudatettava tiukasti paloturvallisuutta koskevien ohjeiden vaatimuksia. Yleensä tässä tapauksessa on monia ongelmia. Samalla, ostaa sähköpyörätuolilla höyrygeneraattorin Hammam höyryä tai kaasua Venäjän kylpylä, voit saada tuloksia nopeasti, sinun täytyy vain katkaista tai asettaa lattialle tällaisen yksikön ja ymmärtää, miten käyttää kaukosäädintä.

Höyrygeneraattori kylpyyn

Joten asenna ostettu höyrygeneraattori on parempi kuin tavanomaisen uunin käyttäminen kylvyssä, koska:

 • kaikki tällaisen aggregaatin tuottama höyry pysyy höyryhuoneessa eikä putoa putkeen;
 • prosessinohjaus voidaan automatisoida, mikä on mahdotonta polttopuun käytön avulla;
 • jatkuvan haihdutuksen prosessi etenee ilman hyppyjä ilman lämpötilassa ja äkillisissä kosteuden muutoksissa;
 • säätää höyryn laatua voidaan helposti painaa ohjauspaneelin painikkeilla;
 • voi tarjota korkealaatuista höyryä ja sauna kylpyammeet hamam helpompaa ja miellyttävämpää höyryä kuin se, joka saadaan vettä, ja kuumennettiin kiviä.

Dieselhöyrygeneraattori kylpyyn

Mitkä ovat höyrystimet?

Nykyaikaiset höyrystimet voivat olla:

 • automaattisesti toimivat laitteet, jotka on liitetty vesijohtoverkkoon;
 • riippumattomia laitteistoja, joissa on tarpeen ajoittain täyttää vesi varmistaakseen työnsä.

Näyttää siltä, ​​että ensimmäinen tyyppi höyrygeneraattorin on parempi, mutta ottaen huomioon, että vesi putkistossa usein sisältää paljon epäpuhtauksia, tässä tapauksessa, on olemassa suuri todennäköisyys tukkeutumisen järjestelmän ja muodostumista mittakaavassa, joten jotkut pitävät sopivampana täyttää kaikkein taattu ostettua vettä höyrystimeen tai rekrytoi kanoista.

1

Sähköhöyrygeneraattori kylpyyn

Höyrystimien erityisistä käyttöolosuhteista riippuen ne jaetaan kahteen muuhun lajikkeeseen. Ensimmäinen näistä on yleensä asetettu hammamin, Turkki kylpyjä, lämpötila, jossa 35-50 ° C, ja kosteus - 80-100%. Kuten höyrysauna tyydyttyneiden erottamisen halutun höyryn laadun, mikä korvaa tavanomaiset kattilat, jossa kiehuvaa vettä luo vaadittu lämmön ja kosteuden huoneessa klassisen höyrysauna, mutta tällaisten höyrynkehittimien edellyttää erillistä tilaa, ja yhdistää LVI.

Saunan höyrygeneraattori

Toisen tyypin höyrystimien on olennaisesti komplementaarinen sähköuunin ja mahdollistaa mikroilmaston ja vastaavat suomalainen sauna ja venäläinen kylpy.

Uskotaan, että Venäjän kylpy on ilman lämpötila noin 70 ° C ja sen kosteuden tulisi olla samanaikaisesti noin 20%. Samaan aikaan suomalainen sauna vaatii kosteuden 5-10%. Ilman lämpötila voi nousta arvoon 100 ° C, ja joskus se voi olla korkeampi.

Suomen saunan höyrygeneraattori

Höyrygeneraattorien erottelu käytettävän energialähteen mukaan

Ottaen huomioon veden lämmitysmenetelmän höyrystimet voivat olla:

 • sähkö;
 • kaasu;
 • diesel.

Myynti usein sähköinen höyrystimien valmistetaan Euroopassa, koska kaasua Eurooppaan on kallista, joten esimerkiksi kaasu- generaattorin hammam löytyy Euroopan kuluttaja on huomattavasti epätodennäköisempää kuin työstää periaatteeseen sähköuunin, kuumentamalla veden höyryksi sukupolvi. Venäjän kuluttaja on kannattavampaa ostaa, kuten sauna höyrygeneraattorin toimiva laite, jossa käytetään kaasua tai dieselöljyä, koska suuri määrä kuumaa höyryä vaatii paljon sähköä, ja siten huomattavia taloudellisia kustannuksia.

Kaasuhöyrygeneraattori kylpyyn

Sähköinen höyrygeneraattori puolestaan ​​voi olla:

 • elektrodityyppi (tässä tapauksessa vettä lämmitetään johtuen virran kulusta elektrodien välissä);
 • varustettu lämmitys elementtejä (putkimainen sähköinen edustaa metalliputki on täytetty lämpöä johtavalla eriste ja se on järjestetty niiden sisällä, maalivahdin johtavien lankojen normaalisti nichrome);
 • (samankaltaiset laitteet, jotka tuottavat höyryä, tuottavat tehokkaan mikroaaltosäteilyn samalla tavalla kuin keittiön mikroaaltouunit).

Höyrygeneraattorilaite

Lähes kaikki höyrynkehittimet, olivatpa ne sitten kylpyläkautta tai venäläistä höyrysaunaa, ovat hyvin samanlaisia. Niissä on aina:

 • vesisäiliö (kapasiteetti);
 • primäärisen veden käsittelyyksikkö;
 • pumppu, joka tuottaa veden liikettä;
 • pumppu höyryn edistämiseksi;
 • höyrystimet;
 • ohjausyksikkö (joka perustuu usein mikroprosessoreihin);
 • ohjaus- ja merkinantolaitteiden anturit, jotka ohjaavat yksikön toimintaa ja toiminnan turvallisuutta.

Yleiskatsaus höyrygeneraattoreiden suosituimmista malleista

Valmistaja HumiSteam (Tanska)

Tämä kaasunhöyrygeneraattori, jonka ohjelmisto on kehitetty Carelilla, on erittäin tehokas ja helppo huoltaa. Tämä laite voi toimia nestekaasulla ja kun se on kytketty kaasupäähän. Sen toiminta on sallittu millä tahansa veden kovuudella. Ohjausta varten se on varustettu nestekidenäytöllä
. Höyryntuotannon teho käytön aikana voi kestää jopa 3 l / h. Mallin arvioitu hinta: 93 tuhatta ruplaa.

Höyrygeneraattori hamamille

Valmistaja Harvia (Suomi)

Harvia Helix HGX -malli on kompakti, voimakäyttöinen höyrygeneraattori, jonka suorituskyky on korkea. Laite on tarkoitettu kotikäyttöön. Laitteessa on monikäyttöinen touch-tyyppinen ohjauspaneeli, jossa toimintatilaa ja paremman suorituskyvyn ansiosta käyttöjärjestelmän automaattisesti huuhtelu lämmityselementit (lämmittimet) ja kalkinpoisto. Mallin kustannukset ovat noin 39 tuhatta ruplaa.

Lämmitin kylvyssä

Harvia SS-20 on toinen höyrygeneraattori (sähkötyyppi) kotikäyttöön. Varastosäiliön tilavuus on kuusi litraa, höyrystys voidaan suorittaa nopeudella, joka on enintään 2,5 litraa tunnissa. Tässä mallissa on toinen versio, jossa on nimitys Auto. Sen ominaisuus on automaattisen vedenpakkausjärjestelmän saatavuus varastosäiliössä. Ensimmäisen mallin hinta on noin 29 tuhatta ruplaa ja toinen (automaattisen veden lisäämisen funktiona) - noin 36 tuhatta ruplaa.

Uuni höyrystimellä

Valmistaja Tylo (Ruotsi)

Malli Tylo VB on hiljainen, toimiva kompakti sähköinen höyrygeneraattori kylpyihin, höyrysaunaan ja saunaan. Laite on laadukas ja luotettava. Siinä on hyvin suunnitellut ylikuormitussuojapiirit. Höyryputkiston pituus on 15 metriä.

Sen avulla voit järjestää turkkilainen minikylpy suoraan asunnossasi tai maassa. Höyrygeneraattoripaketti voi sisältää höyry aromaatteja.

Kun tämä laite on toiminnassa, verkosta kulutettua tehoa voidaan säätää ja asettaa yhtä suureksi kuin 2, 4 tai 6 kW. Mallin kustannukset ovat noin 54 tuhatta ruplaa.

Liesi höyryllä

Tylo VA on samanlainen samankaltainen laite, joka on suunniteltu höyryn tuottamiseen ja joka eroaa sekä virrankulutuksesta että varastointisäiliöiden määristä. Tylo VA -höyrygeneraattoreiden käyttö on sallittua sekä arjessa että julkisissa tiloissa. Tehonkulutus: 6-24 kW. Varastosäiliön tilavuus: 2-18 litraa. Tällaisen höyrygeneraattorin hinta riippuu ostetun mallin erityispiirteistä ja voi olla 80-235 tuhatta ruplaa.

Uuni sisäänrakennetulla höyrygeneraattorilla saunaan

Nykyään höyrygeneraattoreiden markkinat tarjoavat valtavan määrän näiden laitteiden monipuolisimpia malleja. Niiden joukossa on myös käteviä kotikäyttöön ja niitä, joita voidaan käyttää yrittäjätoiminnassa. Prosessi asennus näistä yksiköistä ei ole kovin monimutkainen, mutta tärkeintä on, että kun he suunnitellut mahdollisuudesta asentaa automaattinen katkaisu laite tuottaa höyryä, jos Pienetkin poikkeamat käyttöparametrit normi.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

8 + 2 =