Kylpyhuonekalusteet: kuinka luoda mukavat olosuhteet lepoon (21 valokuvaa)

Kylpyammeen huonekalujen valikoima antaa sinulle mahdollisuuden valita ilmapiiri makusi ja lompakkoasi varten. Tällöin on otettava huomioon erityiset käyttöolosuhteet (kosteus ja lämpötila). Valintamenettelyn helpottamiseksi on suositeltavaa tietää huonekaluille asetetut vaatimukset:

  • kestävyys;
  • alhainen lämmönjohtavuus;
  • vahvuus;
  • turvallisuutta terveydelle.

Monet materiaalit täyttävät joitakin vaatimuksia: kevyt muovi, tuo suuri kosteus, metallia kestävä, ympäristöystävällinen ja kestää lämpötilanvaihtelut, takki näyttää tyylikkäältä ja jalo, mutta on tärkeää muistaa, että muovi kuumennettaessa voi vapauttaa vaarallisia aineita. Kosketus metallien korkeissa lämpötiloissa johtaa palovammoja ja ihon tai nahan korvikkeet saattavat tarttua elin, joka aiheuttaa epämukavuutta, tällä tavoin perusteltu, että huonekalut kylpyyn puusta - yleisin mahdollisuus luoda viihtyisä ja mukava ympäristö.

Kylpyhuonetarvikkeet
Tynnyriä japanilaiseen kylpyyn

Kuinka valita puiset huonekalut?

Se on puu - ihanteellinen materiaali rentoutumisvyöhykkeen luomiseen ja saunomiseen. Kalusteet ryhmästä ovat varsin perusteltuja kilpailun ulkopuolella.

Kun ostat puutavaraa, älä unohda, että puu on monenlaista ja reagoi eri tavalla kosteuden ja lämpötilan muutoksiin. Valmistajat mieluummin käyttävät leipää, haapa, poppeli.

Kylpyhuonekalusteet

Aspenilla on vaalea sävy, sillä on hyvät kosteudenkestävyysparametrit. Se viittaa pehmeisiin kiviin, joten kalusteet kuluvat nopeasti. Erinomainen käyttö puunvalmistukseen käytettävien kylpyhuonetarvikkeet, kauhat, altaat.

Poppeliin on myös vaaleita sävyjä. Materiaalin edut ovat helppo käsittely, lujuus (ei repeä). Pitkä käyttöaika ei kuitenkaan ole erilainen.

Texturally erittäin mielenkiintoinen ja näyttää mäntyä. Havupuu hajua merkittävästi luo rennon ilmapiirin saunassa. On houkuttelevaa etsiä vastus mänty Kosteus: puu ei lahoa ja säilyttää alkuperäisen muotonsa, mutta se on otettava vakavasti luonnon ominaisuuksien havupuun - uutetaan vahvat hartsin kuumentamisen, joka voi aiheuttaa palovammoja, joten tehokkaan käytön puun seinärakenteeksi tauko huoneessa tai eteinen.

Linden-huonekalut - paras valinta saunan miellyttävän sisustuksen luomiseen. Pehmeän ja yksinkertaisen käsittelyn ansiosta materiaali on erittäin vaatimaton huonekaluista kylpyammeeksi. Lime puu ei pilata, sillä on alhainen lämmönjohtavuus ja houkutteleva ulkonäkö. Eteeristen öljyjen miellyttävä tuoksu täyttää huoneen niin huomaamatonta luonnollista lehmän aromia.

Oak-huonekalut kylpyyn
Havupuukalusteet kylpyyn

Kylpyhuonekalusteet - standardi

Mukavuus ja toiminnallisuus - tärkeimmät vaatimukset tilanteeseen kylvyssä. Huoneita ei tulisi täynnä esineitä, mutta samalla ei halua tuhlata minuutti etsittäessä sopivia huonekaluja, jotka riisua vaatteet eivät kastu, ja eivät likaannu, ja on oltava kohteet auttaa vamman alas hyllyiltä höyrysaunassa, niin yleisiä kalusteiden kylvyssä sisältää:

  • hyllyt tärkeimpänä osa höyrysauna. Optimaalinen parametrit Tuotteen leveys - 60 cm, ja pituus -. Vähintään 180 cm valitseminen on tärkeää ottaa huomioon mitat huoneen, koska hyllyt on mahdollistaa helpon ja rento istua ylemmällä tasolla, ei kosketa kattoon. Jos ensimmäinen kerros on asetettu korkealle, sinun tulee olla varma tarjota jalkatuki, jotta voit turvallisesti kiivetä / laskeutuminen;
  • on toivottavaa järjestää pesuhuone eri huonekaluilla: penkit, hyllyt, jakkarat, hyllyt. Älä ole tarpeeton ja apuvälineet: kauhat, altaat, vaipat vaatteille;
  • virkistysalueen kalusteiden pitäisi olla mukavia. Tämä huone mahdollistaa paljon suunnittelupäätöksiä ja omistajien fantasioita. Erilaisia ​​huonekalujen versioita sarjasta (klassinen, veistetty jalat / selkät) voit valita malleja, jotka sopivat parhaiten haluamaasi tyyliin.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä huonekalujen järjestelyyn. Varmista, että vieraat ja omistajat ovat mukavasti päässeet / lähteneet tiloihin siirtymään muihin huoneisiin.

Kylpytynnyri

Kylpyhuonesta valmistetut huonekalut

Kuinka tehdä kylpyhuonekalusteet omalla kädelläsi?

Se ei ole vaikeaa luoda saunomaan, erityisesti hyllyihin. Loppujen lopuksi tämän sisätilojen yksityiskohtaisen yksityiskohdan olisi vastattava omistajien toiveita, sopusoinnussa ja yleisesti höyryhuoneeseen. On suositeltavaa kerätä pehmeitä ja helposti valmistettavia hylkeen hyllyjä kylpyyn ja huonekaluihin.

1

Puun esikäsittely erityisillä yhdisteillä on pakollinen menettely, koska se pidentää huonekalujen käyttöikää. Valittaessa kyllästystä, ostaa seoksia, jotka estävät puun mätänemisen, muotin ulkonäön. Erityisten käyttöolosuhteiden (korkea kosteus ja lämpötila) vuoksi materiaaleja ei voida käyttää aineisiin, jotka vapauttavat toksiineja lämmitykseen (lakat, maalit). Optimaalinen vaihtoehto on tahra.

Havupuu hylkyyn kylvyssä

Huonekalut massiivipuusta kylpyyn

Jotta hyllyt kylvyssä omin käsin, tarvitset rautasahalla, hiomakone, pora, vasara, pihdit, kone, rakennus taso, sahatavara (palkit, levyt).

Ennen työn aloittamista on tarpeen tehdä tarkkoja mittauksia huoneesta, määrittää hyllyjen muotoilu ja tasojen lukumäärä. Monikerroksisen rakenteen etu: muuttuvat tasot, voit valita terveydellisistä syistä mukavia olosuhteita. Asenna hyllyt tavallisesti koko seinän (tai useiden seinien) koko pituudelta. Piirtämisen alustava piirustus
helpottaa suuresti työprosessia. Suosittelemme seuraavia suunnitteluparametreja: istuinten leveys on 60-90 cm ja tasojen korkeus on 40-50 cm.

Kylvyn viimeistely
Huonekalut kylpyammeen virkistyshuoneessa

Vedettyjen piirustusten mukaan puukappaleita leikataan. Epätasaisista palkkeista kootaan runko, jonka päälle levyt asetetaan ja kiinnitetään. Huolellisesti käsitellyt reunaosat.

Hionta on toivottavaa tuottaa kahdessa vaiheessa: ensin mekaanisesti (hiomakoneella) ja sitten manuaalisesti. Tällaiset toimenpiteet suojaavat ihoa mahdollisilta naarmuilta ja sirpaleilta tulevaisuudessa.

Horisontaalisia kalusteosia asennettaessa on parasta välttää levyjen huolellinen asennus - tämä takaa ympäristön luonnollisen ilmanvaihdon. Aukot jäävät noin 1 cm: n etäisyydelle. Osat on yhdistetty itsekierteittävien ruuvien avulla. On suositeltavaa, että itsekierteittävien ruuvien tai muiden metallisten elementtien ruuvit "hukutetaan" puupintaan (vähintään 5 mm), jotta vältetään ihon ja metallin välinen kosketus. Reikiä peitetään kiteellä, mikä myös suojaa ruuvien ruuveja ruosteelta.

Hyllyt kylvyssä
Huonekalut saunaan

Materiaalien jäännöksistä voit helposti valmistaa vaateripustin. Erittäin erottuva koukku, joka on tehty puun oksista. Kaikki solmut puhdistetaan kuoresta ja käsitellään koneella. Kiinnitä koukut levyyn taulukosta ja symmetriaa ja tarkkaa laskutoimitusta ei tarvita.

Pöytä ja tuolit kylpyyn
Puusta valmistetut tuolit kylpyyn

Karkea ja massiivinen huonekalu menneisyydessä - yhteinen ja perinteinen tunnelma kylpyammeessa. Omilla käsityksillä on aina erityistä energiaa. Ainutlaatuiset puiset esineet luovat huoneeseen ainutlaatuisen sisustuksen ja tuovat erityisen, rauhoittavan tilan.

Kylpyhuonekalusteet
Lämpömittari kylpyammeen

Vinkkejä kodikkaan ympäristön luomiseen

Joskus tapahtuu, että kylpyhuonekalussa sekä dachassa tuotetaan tarpeettomia erilaisia ​​huonekaluja. Jos nämä ovat kiinteitä puisia esineitä, ne voidaan tyylitelty yhteen suuntaan.

Maalaistalon vessassa on upeita vanhoja huonekaluja. Tällöin esineet puhdistetaan vanhasta peitteestä. Kaikki pinnat hoidetaan läpikuultavalla lasilla (kuten Belinka). Kuivalla sienellä tiettyihin paikkoihin maalauskerros poistetaan varovasti - syntyy vanhanaikojen vaikutus. Kuivumisen jälkeen kaikki kylpyammeen vanhojen päivien kalusteet peitetään lakalla (mieluiten purjehdus).

Poppel hyllyt kylvyssä
Kylpyammeet kylpyyn

Venäläisen tyylin ilmapiiri korostuvat kalkilla, kalkilla, pöydällä (massiivipuusta) koristetuilla penkillä veistetyillä jaloilla. Koristavat elementit, kuten tammen, koivunpoiston, kuivattujen yrttien rypyt antavat huoneen lämmön ja viehätyksensä. Lisää karkean kudontaraitan omaperäisyys.

Kylpyhenkki

Niin suosittu nyt, minimalismi sopii myös lepohuoneen sisätilaan. Kylpy- ja saunakiven muotoiset huonekalut ja vaatimaton sisustus (peili, avoimet hyllyt) näyttävät todennäköisesti askeettisilta. Tällainen muotoilu kuitenkin antaa tilaa avaruuteen, varsinkin jos ilmakehää pidetään kevyissä pastelliväreissä.

Sisäänrakennetut huonekalut kylpyammeeseen

Mukava huonekalu rentoutumiseen kylvyssä auttaa palauttamaan fyysisen lujuuden ja luovat sielullisen ilmapiirin. Oman kätensä huonekalujen positiivinen energia täyttää huoneen aina miellyttävän rauhallisuuden ja rentoutumisen tuntumaa.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

61 − 56 =