Takorauta: yksilöllisyys ja hienostuneisuus talossasi (20 kuvaa)

Kuisti on yksityis-ja liikerakennusten pakollinen yksityiskohti. Yleisin ratkaisu on taottu kuisti, joka soveltuu mihin tahansa taloon, rakennusmateriaaliin ja sisustukseen.

Taotut kuisti talon puusta
Yksityinen talo aidattu kuisti

Rakenteeseen kuuluu ylempi taso, portaiden tikkaat ja viistot linjat, katos ja aita. Voit ostaa valmiin suunnittelun: herkkä, kaunis ja melko tyylikäs tai tilata kuistin omille tai suunnittelutuotteille, mikä varmistaa tuotteen omaperäisyyden.

Puuportaan takorauta
Taotut kuisti talon

Taotun kuistin edut

Taotun kuistin suosio määräytyy tämän mallin monista eduista.

 • Korkea estetiikka. Avoimet metalliset elementit ovat julkisivun koriste, ne kykenevät muuttamaan rakenteen kuvaa, antamaan sille yksilöllisyyttä ja ilmaisua. On mahdollista luoda muotoilu eri tyyliin suuntiin, niin tiukka kuin pompous.
 • Ainutlaatuisuutta. Käsintehtyjä käsityöläisiä, joilla on samanlainen piirustus, eroavat yksityiskohdista, joten asiakas saa yksinoikeuden version talon kuistista.
 • Kestävyys. Metalli - materiaali kaikissa ilmasto-olosuhteissa, voi kestää korkeita ja matalia lämpötiloja, niiden välillä on huomattavia eroja, muita kovia ympäristövaikutuksia, tunnettu kestävyys, kulutuskestävyys ja mekaanisia vaurioita, homeelle, kutistuminen, muodonmuutos ja värin. Taotut kuisti säilyttää alkuperäiset ominaisuudet ja ulkonäkö koko käyttöiän ajan. Korroosionestoominaisuuksien parantamiseksi metallia päällystetään erityisellä seppällä (akryyli- tai alkydiakryyli) maali.
 • Nopea ja helppo asennus. Kuljetuksen helpottamiseksi ja myöhemmässä purkamisessa (jos tarpeen) taottu terassi koostuu useista valmiista osista, jotka on liitetty toisiinsa hitsaamalla paikan päällä.
 • Mahdollisuus yhdistää materiaaleja. Metalliset elementit yhdistetään hyvin puu-, muovi-, lasi- ja kivirakenteisiin, mikä mahdollistaa minkä tahansa muotoilun idean toteuttamisen.
Kuisti talon taiteellinen taonta
Tiilitalon takorauta
Taottu kuistilevy

Myös haittapuolia taotut telttojen: melko korkeat kustannukset, tarve anti-korroosio pinnoite, joka aiheuttaa lisäkustannuksia sekä melua sateen aikana, mikä voidaan estää markiisit ja katokset yli eteisen järjestyksessä polykarbonaatista. Lisäksi, kun märkä ja jäykkä, vaiheet ovat liukkaita, joten on tarpeen peittää ne PVC-mattoja tai metallipinnalla kiinnitettyjä erikoisnauhoja.

Kuisti metallista

Takorauta kuisti

Suunnittelussa on monia lajikkeita. Jos haluat valita sopivimman vaihtoehdon, asiakkaan tulee harkita kunkin kuoren yksityiskohdat.

Taotut kuisti laakonissa
Taotut kuisti valaisimilla

Taotut katokset

Suuremman toiminnallisuuden takaamiseksi kuoren täydellinen ja täydellinen kuva on pakollinen varustettu katolla. Vaihtelee visiirit:

 • Puoliympyrän kattorakenne eroaa tyylikkäästi sileästä taivutuksesta, valmistetaan suurimmaksi osaksi, kun se on yhdistetty taontaan - luurangolle ja polykarbonaatille.
 • Yksinkertainen katto on tasainen pinta, jossa on kaltevuus sedimenttien saostumisen varmistamiseksi.
 • Porteilla varustetut päittäisvahvikkeet vaativat suhteellisen suuremman määrän materiaalia, joka on varustettu harjalla.
 • Hidas katto on kallein, mutta sen avulla voidaan toteuttaa alkuperäisiä design-ideoita.

Taotut visiirit eroavat toisistaan ​​kiinnityksen tavoin. Kun kantta kiinnitetään kannattimiin tai pitkäketjuihin, rakennuksen seinällä on ylimääräinen kuorma, mikä ei aina ole toivottavaa ja mahdollista. Sopivampi vaihtoehto, kun taotut markiisit kuistin yli lepäävät metallipylväät, jotka ovat myös osa aidan.

Visiiri kuin koriste- ja muita räätälöityjä voidaan kiinnittää väärennetty lyhty, että sen valo kiinnittää huomiota rakennuksen pimeässä, kauneutta ja omaperäisyys - valossa.

Kuisti taotut portaat
Pieni taottu kuisti
Marmori taottu kuisti

Suihkut ja portaat kaarella kuistille

Taotut kuisti-aidat eivät ainoastaan ​​anna esteettistä muotoilua vaan myös tarjoavat käyttäjille turvallisuuden, eivätkä he pääse laskeutumaan tikkaista ja alustasta, joka yleensä sijaitsee jossakin korkeudessa.

Kartanon aidattu kuisti
Taitettu kuisti, jossa kukkasuunnittelu

Porch-portaikon ominaisuudet:

 • Vaiheessa. Yleisimpiä materiaaleja askelmien valmistukseen ovat lakatut tai maalatut puu-, betoni- ja päällystekivet. Ne myös muovaavat metalliportaat, mutta niiden jälki varustetaan liukumattomilla pinnoitteilla.
 • Portaiden tuki. Tikkaiden laakerirakenne on I-palkista tai kanavasta tehty varvas. Kosouran toinen pää lepää pohjaan (betoni, metalli, tiili) asennettu maahan, toinen pää - kuistilla tai seinällä. Jos kuistilla on suuri alusta tai portaikko on kulma- tai kaareva muoto, niin pylväät toimivat pohjana.
 • Suojaukset. Taitettu kaide kuistille on tuotteen koristeellinen osa. Se on ornamentti kiskolla ja osoittaa koko rakenteen tyylistä kiinnostusta. Lisäksi paksuus tangon käytetään ja kuvion tiheyden vaikutus koko rakennuksen ulkonäköä - suuren rakennuksen massiivinen valittujen komponenttien kasaan, kuisti, tai antaa Yksikerroksinen omakotitalo valittu harvinainen koriste hienoja kudonta.

Taotut elementit kuistille voi olla musta ja värillinen, keinotekoisesti vanhentunut, hopeoitunut ja kullattu. On mahdollista sisällyttää keraamisia ja lasimaalauksia, kivieristeitä.

1
Taotut kaide kuistilla
Taitettu puoliympyrän kuisti

Takorautainen muotoilu

Taotut katokset ja markiisit, kaiteet ja aidat valmistetaan rakennuksen yleisen kuvan mukaisesti. Klassiseen tyyliin ilmaistuna kierteisiä tavallinen päällystetty patina Rococo - vaaleuden, ohuus ja lähes painoton kuvio. Moderniin tyyliin sileät, pyöristetyt, mutta laakoniset muodot, metallilevyjen emali ja muut yksityiskohdat ovat tyypillisiä. Parvi edistää kurinalaisuutta raskas geometrisia muotoja, maa, Chalet - kukka kuvio, minimalismi - yksinkertainen lukitus tangot, high-tech - outouden abstraktio. Joissakin tapauksissa tehdään vanhoja symboleja ja runeja sisältäviä mystisiä piirroksia sekä tiettyjä aiheita sisältäviä kokonaisuuksia.

Takoraudat
Maatilatalouden aidattu kuisti

Taotut kuisti yksityisessä talossa tai julkisessa rakennuksessa on aina kaunis, kiinteä, jalo ja kunnioitettava. Hieno taottu muotoilu osoittaa taloudellisen aseman ja hyvinvoinnin vahvuuden, joka on tärkeä organisaatiolle tai tiettyyn asemaan. Niinpä vierailijat ja vieraat yhdellä silmäyksellä saavat suotuisan vaikutelman isännistä.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

7 + 3 =