Paistinpannu marmoripinnoitteella: mitä se on ja miten valita

Paistinpannu marmoripinnoitteella: mitä se on ja miten valita

Marmoripannulla ei ole mitään tekemistä puhtaan marmorin kanssa, se on vain markkinointimuutos ja kaunis nimi, joka on erittäin houkutteleva sen hajanaiselle pinnalle.

Itse asiassa tämä on perinteinen Teflon-paistinpannu, vain kiven hiukkasten kyllästämisellä, jotka tekevät päällysteestä kestävämmän ja vähemmän alttiita naarmuille.

Tässä artikkelissa opit, mitä etuja ja haittoja paistinpannuista on marmorikuorella ja ymmärrä itsellesi, onko se sen arvoista?

Lisäksi keskustelemme siitä, mitä etsit ostaessasi ja kuinka valita paistinpannu marmoripinnoitteella. Ja näytämme sinulle, mitä niille, jotka ovat olleet ilo ostaa, kertovat tästä keramiikkaa.

1. Kuin paistinpannu, jossa on marmoripeite, on tavallista parempi teflon?
2. Onko marmori paistinpannu niin haitallista kuin teflon?
3. Kuinka kauan marmoroitu paistinpannu toimii?
4. Kuinka huolehdit marmorilaatikoista?
5. Mikä paistinpannu on parempi: keraaminen tai marmori?
6. Miten valita ja mitä etsiä ostaessasi?
7. Asiakasarvostelut
8. Tulos: hyvät ja huonot puolet

Kuin paistinpannu, jossa on marmoripeite, on tavallista parempi teflon?

Paistinpannu marmoripinnoitteella: mitä se on ja miten valita

Marmoripinnoite on todellakin parempi kuin toinen tarttumaton päällyste - Teflon.

Mutta tässä ei ole kyse siitä, että se on ekologisempaa, mutta tavanomaisessa käytännöllisyydessään ja hyödyksi.

Ne palvelevat suhteellisen kauemmin. Jos Teflon "elää" enintään vuoden hyvän hoidon, niin marmori - lähes kaksi. Tässä tapauksessa niiden hinta on suunnilleen sama. Tavallinen teflon on liian lempeä ja ei siedä metallin pienintäkään kosketusta ja kivirouhe sekoitetaan koostumukseen, tämä pehmeneminen hieman pehmenee.

Eli jos naarmutat sisäpinnan useita kertoja haarukalla, ei ole havaittavia naarmuja.

Kaikilla muilla näkökohdilla ei ole eroja. Ei lainkaan huomioon!

Marmori paistinpannut, kuten Teflon paistat, pelkäävät hioma-aineita, aggressiivisia kemiallisia aineita, eivät myöskään siedä lämpötilaeroja ja halkeamia.

Että yleisesti - ei ole yllättävää, koska se on Teflon, vain uudessa, kirjava kääre, joka yrittää siirtää pois, koska erittäin ympäristöystävällisiä, hyödyntäminen läsnäolo koostumuksessa luonnonkiveä muovia.

Onko marmori paistinpannu niin haitallista kuin teflon?

Ensinnäkin marmori paistinpannu on sama kuin teflonpannu, kuten edellä mainittiin.

Ja toiseksi, kysymys teflonin uskomattomasta haitallisuudesta on hyvin kiistanalainen.

Sitä ei voida pitää erittäin myrkyllisten aineiden ryhmänä, mutta myös vaaraton materiaali, jota kutsutaan myös kieleksi, ei käänny.

Paistinpannu marmoripinnoitteella: mitä se on ja miten valita

Oikeudenmukaisuuden vuoksi saviastiat, lasi ja posliini, joita pidetään maailman puhtaimmista materiaaleista, ovat radioaktiivisia, vaikka eivät ole kriittisiäkin, mutta säteily on läsnä.

Rauta - kuori lakalla, joka sisältää syöpää aiheuttavia, alumiini - kerääntyä kehoon ja aiheuttaa dementia, metallia - nikkeliä sisältävien, joka tuhoaa solut kide - haitallisten johtaa kaikissa suhteissa, melamiini - formaldehydi ...

Yleensä aina, kun napautat sitä - täydellinen temppu. Ja jos uskot kaiken tämän, voit helposti lopettaa ruoanlaittoon, ja todellakin on.

Mutta takaisin teflonille. Tähän päivään, kauhistuttavaa kiistoa hänen haavansa, ja häiriön laajuus on yleismaailmallinen.

Keskustelua osallistui kemistien kaikkien maiden, ja "uhri" Teflon, joka väittää paljastaa suurin yritys sen tuotanto - DuPont, jotta voidaan varmistaa, että ne maksavat niistä aiheutuneet vahingot terveydelle, vähintään useita satoja tuhansia dollareita.

Paistinpannu marmoripinnoitteella: mitä se on ja miten valita

Ja tietenkin se ei tee ilman brittien tutkijoita lisäämällä polttoainetta tulelle. Yksi niistä on, että teflonien vapauttamisen jälkeen yli miljardi ihmistä kuoli, ja palkinnon arvo oli vuosisadan järjetön lausunto. Se on oudolta, miksi he eivät pitäneet ihmiskunnan massapistettä raakarasvan poistamisen jälkeen ja eivät vetäneet rinnalle näitä tapahtumia?

Mutta olkaamme samoin, yritämme selvittää itsemme, ovatko sopivat paistinpannut niin haitallisiksi, mihin mitään ei tartu?

Teflon ei ole uusi materiaali. Venäjällä sitä kutsutaan yksinkertaisesti fluoroplastiseksi ja sitä käytetään useilla alueilla pitkään ja melko laajalle.

Ja tunnettu tunnettu nimi kaikille tunnetuille aineille annettiin DuPont-markkinoijille ja sai patentin sille. Nimikkeellä yksinomaan. Kuitenkin nykyiset "keksijät" marmori paistinpannut kulkivat samalla hakattu polku.

Paistinpannu marmoripinnoitteella: mitä se on ja miten valita

Fluoromuovilevy, muuten polytetrafluorieteenistä, koska se on bioyhteensopiva ihmiskehon kanssa, Menestyksekkäästi käytetään erilaisten implanttien valmistukseen: hammas-, sydän- ja verisuonijärjestelmään, silmälääketieteeseen.

Mutta älä kiirehdi iloita tästä tosiasiasta! Kaikki ei ole niin ruusuinen.

Ihmisen kehon keskimääräinen kehonlämpötila on vain 36,6 astetta ja tällaisella alueella fluoroplastinen "nukkuu".

Mutta kun se kuumenee, se alkaa vapautua ilmaan, kaikkein haitallisimmat höyryt, jotka vaikuttavat kehoon, ovat kohtalokkaita.

Totta, tämä vaara tulee, kun kuumennetaan jopa 300 astetta ja kuten, ei ole vaaraa, koska kiehumispiste elintarvike on mitään - ei mitään.

Mutta !!! Muista, että lämpötila savukaasun levyyn, noin 1600 astetta ja jos hylätä lämmön asetukset, saadaan vähintään 800 astetta lämmitys ei ole suojattu alhaalta.

Ja jos katsotte, että alumiini lämpenee heti, silloin ei ole mitään arvoa saavuttaa näitä kriittisiä 300 astetta, vaikka vain lämmittäisi paistinpannun muutaman minuutin ajan.

Ja jos unohdat sen kamiin jonkin aikaa?

Joten, Teflon on marmoripannulla oleellisesti vaaratonta, mutta sillä ehdolla, että sitä käytetään oikein, nimittäin, älä salli ylikuumenemista.

Huhuja, että vain paistetut pannut naarmuuntuneella teflonpäällysteellä ovat haitallisia, riistetään kaikesta äänistä, koska fluoroplasti on yhteensopiva ihmiskehon kanssa.

Siitä, että jotkut hänen muruistaan ​​päätyvät vatsaan, ei tapahdu mitään kauheaa: hän ei ole alkuteknisesti hajotettu eikä hajota kehossa, ilmestyy ulkona.

Kuinka kauan marmoroitu paistinpannu toimii?

Paistinpannu marmoripinnoitteella: mitä se on ja miten valita

täällä kaikki riippuu valmistajasta. Mitä parempi tuote, sitä kauemmin se palvelee. No, plus oikea hoito.

Jos se viittaa marmoripulloon huolimattomasti, se kestää useita kuukausia, ja jos noudatat kaikkia suosituksia, se on noin kaksi vuotta.

Ei ole syytä odottaa tällaisia ​​ikuisen palvelun paistinpannuja. Siitä on valurauta, ota se, jos et halua viettää paljon aikaa keittiötarvikkeissa.

Ja jos et vielä pidä siitä ja et vain osaa keittää tällaisissa astioissa, ota sitten marmoripannu, vain Älä ota huomioon käyttöohjeita, muussa tapauksessa olet kyllästynyt hankkimaan ostosi.

Huomaa, että paistinpannu on tullut käyttökelvottomaksi on hyvin yksinkertainen. Hänelle alkaa tarttua armottomasti ruokaan eikä öljyä, edes suuria määriä, säästää tästä epämiellyttävästä ilmiöstä.

Jos näin tapahtuu, sinun täytyy vain heittää paistinpannu ja mennä kauppaan uudelle.

Kuinka huolehdit marmorilaatikoista?

Marmoripannut on helppo pestä ja pitää kädessä. Mutta tämän bonuksen vuoksi sinun on maksettava sillä, että käyttämisen aikana sinun on oltava varovainen koko ajan eikä riko käyttöehtoja.

Ja täällä he ovat:

 • Kattilat, joissa on marmoripinnoitus et voi naarmuttaa metallia kovin paljon, ja tämä tarkoittaa, että kääntökaulujen kääntäminen ei ole niin helppoa, jos olet tottunut ruoanlaittoon tavanomaisissa paistinpannuissa
 • Marmorilaudan reunalla et voi koputtaa, koska päällyste näyttää mikrokrakkeja
 • Myöskään et voi liottaa pitkään veteen, vaan lyhentää myös elämää
 • Marmoripannut pelkää lämpötilaeroja. Eli et voi vetää astioita jääkaapista ja välittömästi laittaa tulipaloon, et voi antaa kylmää vettä kuumalle pinnalle
 • He eivät ole millään tavalla Älä hankaa silitysraudalla
 • Mutta mikä tärkeintä, Älä ylikuumenta marmori paistinpannu, koska haitalliset höyryt vapautuvat

Yleensä ne ovat erittäin herkkiä, vaikkakin jonkin verran vahvempi kuin tavallinen teflon ilman kivirouheita.

Mikä paistinpannu on parempi: keraaminen tai marmori?

Paistinpannu marmoripinnoitteella: mitä se on ja miten valita

Tietoja keraamisista paistinpannuista, kirjoitimme yksityiskohtaisesti täällä: http://vashakuhnya.com/posuda/kak-vybrat-keramicheskuyu-skovorodu. Mutta joka tapauksessa, toistamme hieman ja verrataan sitä hetkessä ja tässä artikkelissa.

Jos valitset näistä kahdesta pinnoitteesta, niin epäilemättä, marmori paistinpannu on paras kaikin puolin.

Keramiikka on erittäin halpaa, koska se on sijoitettu täysin vaarattomaksi tuotteeksi, mutta itse asiassa se ei ole sen arvoinen täydellisellä turvallisuudella eikä haihdutuksella.

Kyllä, ja keraamisen paistinpidon käyttöikä lasketaan useita kuukausia. Kuusi kuukautta ilman kiinni - jo hyvä aika! Vaikka huolehdit paistopannu niin kuin pitäisi.

Marmori on paljon kestävämpi ja paljon halvempi.

Myös keraamiset astiat on yksi suuri haitta: flip kun ruoanlaitto sama liha pihvi tai lihapalan on hyvin vaikeaa, koska ne ovat liian liukkaita ja puulastojen ja silikonin eivät ole yhtä sitkeä kuin tavanomainen haarukka!

Mutta marmoripannulla on karkea pinta, jolla on helppo kääntää tuote.

Kuinka valita paistinpannu, jossa on marmoripinnoite ja mitä etsiä ostaessasi?

Paistinpannu marmoripinnoitteella: mitä se on ja miten valita

Joten, miten valita paistinpannu marmori pinnoite?

Ensinnäkin yritä tuoda tuotteita todistetuilta tuotemerkeiltä. Paras paistinpannu, jossa on marmorikuori, ei ole aina kallein. Hyvin kiitosta italialaisista valmistajista, mutta kotimaisia ​​yrityksiä ei ole pahempaa.

Esimerkiksi venäläisen marmoripinnoitteen sisältävä paistinpannu voi olla paljon parempi kuin tuotu, yksinkertaisesta syystä: paljon väärennöksiä!

Paistinpannu marmoripinnoitteella: mitä se on ja miten valita

Jotkut kiinalaiset valmistajat kirjoittavat brändin nimen paistinpannuissa, ja sana "Italia" tai "Saksa" asetetaan sen alle. Ja ostaja välittömästi (virheellisesti) ymmärtää: "Voi, eurooppalaista laatua, voit ottaa." Ja kirjoittaa halvalla siitä tosiasiasta, että yritys on uusi ja siis polkumyynti.

Itse asiassa sana Italia - se on vain nimi! Ja ruokien alkuperä ei ole mitään tekemistä. Jos soitat venäläiselle tytölle Gretalle, niin hän ei tule saksaksi. Samoin kiinalaisia ​​ruokia ...

välttämättä katso laatutakuu. Jos sitä ei ole, kieltäytyvät ostajalta.

Ja se ei ole edes se, että pannu kestää hieman, mutta se, että se voidaan valmistaa kielletyn teknologian ja kattoi Teflon, mikä on turvallisempaa, ja mahdolliset korvike.

Loppuostanne luottaa makusi ja kukkaro!

Asiakkaan palaute marmoripulloista

Niinpä, kun arvasit sen, marmoripinnoitettu paistinpannu, arviot ovat enimmäkseen positiivisia ja kiitollisia. Ihmiset enemmistö, ovat tyytyväisiä osto-ja suosittelemme, että voit varmistaa tämän henkilökohtaisesti:

Paistinpannu marmoripinnoitteella: mitä se on ja miten valita

Kuten näette, henkilöllä ei ollut myöskään miellyttävää kokemusta keraamisen paistinpannun käytöstä, eikä marmorin ostaminen ole iloinen.

Lisäksi on syytä huomata, että on tarpeen kiinnittää huomiota siihen, onko kansi mukana pakkauksessa, kuinka kätevä on kahva ja onko valmistajan erityisiä suosituksia hoidettavaksi.

Bottom line: etuja ja haittoja pannuja, peitetty marmori

Ja nyt kerrotaan samoilla summilla ja muotoilemalla yhdessä luettelossa paistinpannujen edut ja haitat marmoripinnoitteella.

Plussat:

 • Edullinen hinta
 • Tyylikäs muotoilu
 • Kevyt paino
 • Älä pidä ruokaa paistamisen aikana
 • Helppo puhdistaa

miinukset:

 • Et voi rentoutua, koska sinun on aina noudatettava toimintaohjeita ja suojeltava sitä
 • On välttämätöntä vaihtaa säännöllisesti paistinpannut, koska hoito ei takaa niiden pitkäaikaista palvelua, niitä ei yksinkertaisesti lasketa

Nyt näet selkeästi mitä. Jos et ole muuttanut mieltäsi marmoripannun ostamisesta, suosittelemme, että tutustut seuraavaan lohkoon, jossa annetaan suosituksia hyvän paistinpannun valitsemiseksi.

Artikkomme on päättynyt, ja toivomme erittäin paljon, että materiaali on hyödyllinen sinulle. Kaikki parhaat ja uudet kulinaariset saavutukset!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 89 = 90