Miten valita pöytäliinoja ravintolalle

Miten valita pöytäliinoja ravintolalle

Kun avaat uuden ravintolan tai ajatat sen ulkonäön muuttamista, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä pöytäliinojen valintaan, koska se on pöydän tekstiilejä, jotka ovat yrityksen kasvot, merkki omistajan makusta.

Kun avaat uuden ravintolan tai ajatat sen ulkonäön muuttamista, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä pöytäliinojen valintaan, koska se on pöydän tekstiilejä, jotka ovat yrityksen kasvot, merkki omistajan makusta. Mistä aloittaa etsimällä sopivia vaihtoehtoja?

Pöytäliinan muoto

Ensinnäkin pöytäliinat valitaan taulukoiden mukaan. Tavalliset vaihtoehdot ovat:

  • neliöitä;
  • suorakulmainen;
  • pyöreä;
  • soikea.

On myös muita kuin vakiomalleja: kolmiomainen, monikulmainen, pyöristetyt kulmat. Tällaiset pöytäliinat suorittavat usein koristeellisia toimintoja, korostaen suunnittelijan alkuperäistä ajatusta.

Yksi ravintoloiden alkuperäisten pöytäliinojen valmistajista on Moskovan yritys Mint. Voit tutustua tuotteisiin yhtiön verkkosivuilla.

Miten valita pöytäliinoja ravintolalle

Ravintoloissa olevien pääpyyhkeiden lisäksi voidaan käyttää naperonia (ylimääräisiä pöytäliinoja), juoksijoita (kapeita kangaspolkuja). Ne auttavat korostamaan suunnittelun pääajatusta.

Yleensä ne valitaan tyydytyksellisemmällä sävyllä verrattuna peruspyyheliinkaan tai kontrastiväriin, joka mahdollistaa sisätilojen elvyttämisen ja tuo dynamiikan siihen.

Pöytäliinan koko

Standardin mukaan pöytäliinan on ripustettava jokaisesta pöydän reunasta 30-40 cm, joten kun ostat, sinun on otettava huomioon tämä kanta ja lisää se taulukon kokoon. Buffetpöydät ja pienet pyöreät pöydät, joissa tarjoillaan välipaloja juhlaan, voidaan peittää pöytäliinoilla lattialla. Tässä tapauksessa juhlava sisustus näyttää juhlallisemmalta.

Väriratkaisut

Vakio ja ei-menetys vaihtoehto - valkoiset pöytäliinat. Heillä on aina fiksu ulkonäkö, joka sopii kaikille juhlallisille tapahtumille, mutta silti puuttuu niin kutsuttuja "rusinoita".

Miten valita pöytäliinoja ravintolalle

Jos haluat luoda alkuperäisen ravintolan sisätilojen, sinun on valittava sävyjä valmistetut pöytäliinat, jotka parhaiten paljastavat suunnittelukonseptin. Lisäksi värivaihtoehdot luovat viihtyisemmän ja rennon ilmapiirin, jossa on lepo ja miellyttävä harrastus.

Hyödyllisiä vinkkejä

Tilaamalla pöytäliinat ravintoloille, kokeneet omistajat suosittelevat:

  1. 1 Voit ostaa välittömästi kolme tuotevalikoimaa, koska juhlapuvut on pestävä usein, ja jopa laadukkaat kankaat muutaman kuukauden intensiivisen hyödyntämisen jälkeen menettävät alkuperäisensa.
  2. 2Valitse saumattomia pöytäliinoja ilman saumoja ja laadukkaat reunat.
  3. 3 Suosittele luonnonmateriaaleista valmistettuja tuotteita. Ne näyttävät kiinteämmäksi ja houkuttelevammiksi, käytännöllisyydestä ja kestävyydestä.
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 87 = 95