Kupariastiat keittiön sisätiloissa

Kupariastiat keittiön sisätiloissa

Euroopassa tällaista sisustuselementtiä on pitkään kunnioitettu, ja kupariastiat ovat vasta alkaneet vauhtia. Mikä ei ole yllättävää, koska niillä on paljon helpompi ostaa se kirpputoreilla edulliseen hintaan.

Euroopassa tällaista sisustuselementtiä on pitkään kunnioitettu, ja kupariastiat ovat vasta alkaneet vauhtia. Mikä ei ole yllättävää, koska niillä on paljon helpompi ostaa se kirpputoreilla edulliseen hintaan.

Neuvostoliiton jälkeinen tila on, se on hauskaa vielä ole halpaa: kupari vedenkeitin, esimerkiksi matkamuistomyymälöitä, et voi ostaa alle 3000 ruplaa.

Mutta tämä voi olla kallista monille yhtenä alukseksi, varsinkin kun yksi ostaminen ei tee. Jotta tämä tyyli ilmenee ja pelataan, sinulla on oltava useita asioita, jotka ovat yhdestä suunnasta.

Kupariastiat keittiön sisätiloissa

Mutta kuten kaikki tietävät täydellisesti, kuka etsii - se löytää aina! Tässä artikkelissa opit nauttimaan näistä ihastuttavista sisustustuotteista heittämättä paljon rahaa.

Lisäksi pohdimme, miten huolehdimme hänestä ja kuinka parhaiten koristelemme hänen keittiötä.
Katso alla olevaa kuvaa. Onko se ihana?

Kupariastiat keittiön sisätiloissa

Mistä kuparipakkauksia on mahdollista ostaa edullisesti?

Aloitetaan tärkeimmistä, koska jos et tiedä mistä ostaa kuparin kulhoon, niin mitä hyvää pidetään sisätilat, läsnäolollaan?

Eurooppalaisten kirpputoreiden osalta emme kerro sinulle, ei ole hyötyä sielun myrkyttämisessä.

Vaikka ... Siellä voit saada älykkään kuparin kattilat vain 3-10 dollaria. Mutta se on mahdollista vain, jos matkat Euroopalle ovat tavallinen ja usein tapahtuma.

Kupariastiat keittiön sisätiloissa

Loppujen lopuksi se ei ole ollenkaan tosiasia, että kun olet käynyt kirpputoreilla, voit löytää jotain hyödyllistä ja halpaa. Kuten muualla, sinun täytyy mennä paikalle melko usein. Ja koska tällainen kauppa heillä on vain kerran viikossa, odottavat erityisesti, että saat kaiken, mitä unelmoin kerralla - ei rakentavasti.

Ei, no, jos sinulla ei ole rahaa, niin miksi ei? Valinta on hienoa, mutta täällä hinta ei ole usein niin alhainen.
Kuva on myyntikohde Berliinin kirpputoreilla. Kupari, kuten näette, paljon ja melko epätavallista ja mielenkiintoista.

Kupariastiat keittiön sisätiloissa

Meillä ei ole tällaista lajiketta eikä sitä voi olla, koska tällaiset astiat ovat heidän kansallisen aarteensa. Kupari Euroopassa on aina purettu paljon ja tietenkin, että keittiön esineet valmistettiin siitä, koska se oli saatavilla. Mutta valurauta eurooppalaisille on jo luksusta!

Meillä on tietysti myös vanhoja kupariastioita: samovareja, altaita, Tula-kattiloita. Mutta ne eivät ole ollenkaan niin hienostuneita ja niiden väri on erilainen, ei punertava, vaan melko keltainen, lähemmäs messinkiä.

Mutta siirsimme hieman aiheesta. Missä loppujen lopuksi ostaa kuparisia ruokia edullisesti, ellei kotimaassaan? Suosittelemme sinua ostamaan yksinomaan online-huutokaupoissa. Siellä hinnat ovat paljon pienemmät kuin antiikkiliikkeissä, tavarat ovat vain pari päivää ja valinta on riittävän suuri.

Ja kuitenkin, paikalliset myyjät, siellä on usein laittaa kulhoon huutokauppa, mikä tarkoittaa, että mahdollisuus ostaa kupari vedenkeitin erittäin naurettava hinta, on melko suuri.

Ja missä sinun ei tarvitse ostaa lainkaan

Älä koskaan osta kupariastiat Aliexpressiin!

Ensinnäkin se ei ole lainkaan halpaa. Esimerkiksi melko kaunis kuusi eriä, mukaan lukien ruukut ja kupari-paistinpannut, maksaa hetken 49 000 ruplaa! Ja olisi mukavaa, jos hinta olisi perusteltu. Mutta ei ole sama asia.

"Lucky", joka sai samanlaisen joukon sieltä, surullinen tila: Kiinan huijareiden ... Ei kupari siellä, ja pinnoite, joka levitetään säästeliäästi niin, että ei kestä ruoanlaittoon ja irrota kolmannen pesun jälkeen, jolloin aavemainen valkeahko paikkoja.

Siksi ottaa vain eurooppalaista alkuperää olevia ruokia, ne ovat hyviä. Äläkäkähdytä uusien tuotteiden jälkeen. Noble patina näyttää paljon mukavammin ja tyyliltään.

Kuinka laittaa se sisätilaan?

On paljon vaihtoehtoja! Se voidaan ripustaa seinille, katon alle, pöydän yli, asettaa hyllyille. Mutta te tiedätte, että koko keittiömallinne pitäisi sopia yhteen. Jos sinulla on huipputekniikan huonekaluja, kuparin paistinpannut eivät todennäköisesti ole sopusointuisia.

Kupariastiat keittiön sisätiloissa

Kupariastiat keittiön sisätiloissa

Alla näytämme kuvia, joissa meidän mielestämme kupariastiat näyttävät "paikallaan". Ja nyt, katsokaa, kuinka ei koristella. Tämä kuva sarjasta "tehdä hölmö Jumalalle rukoilemaan, hän rikkoo otsansa".

Kupariastiat keittiön sisätiloissa

Missä se on hyvä? Copperware ei saisi olla liikaa, koska sinulla on keittiö, eikä antiikkiesine.

Täällä se soveltuu hyvin tällaisten astioiden yleiseen taustaan:

Kupariastiat keittiön sisätiloissa

Ja täällä se on hyvä. Tässä tapauksessa huomaa, että se ei ole niin paljon, vaan värin hän antaa:

Kupariastiat keittiön sisätiloissa

Kupariastiat keittiön sisätiloissa

Ja täällä astiat melko vähän ja se sijaitsee pöydän yläpuolella:

Kupariastiat keittiön sisätiloissa

Mutta lisäksi, että astiat voidaan helposti sijoittaa keittiöön, on olemassa myös alkuperäisempää tapaa koristella huoneen avulla. Esimerkiksi ...

Astianpesu kuparipesusta valmistetuista astioista

Täällä sinun ei tarvitse etsiä eurooppalaisten tuotteiden jälkeen. Neuvostoliiton tuottamat kupariset altaat ovat edelleen täysin paikoillaan ja ne ovat melko edullisia (edellyttäen, että otat Neuvostoliiton lantion eikä replica). Muuten uudet pelletit ovat laadultaan huonompia, ja nielujen valmistukseen ei sovi, vaikka ne maksaisivat paljon rahaa.

Katsokaa, mikä ihana uppouma tulee ulos isoäidin kuparihyytelestä hillosta:

Kupariastiat keittiön sisätiloissa

Niiden tekeminen ei ole ollenkaan vaikeaa, ja kuten olemme jo sanoneet, se on kohtuuhintainen hintaan. Ainoa negatiivinen kuori: likaiset astiat heittää on mahdotonta pitkään, sillä kupari pyrkii hapettaa ja peitetty vihreitä pisteitä, joka sitten täytyy pestä pitkiä ja tylsiä. Eli vaihtoehto ei ole laiskeille, tietenkin.

Kuitenkin kaikki kuparipakkaukset täytyy hioa ajoittain, muuten se kasvaa tylsäksi ja menettää tyylikkään ulkonäön. Miten tehdä se oikein, kerromme seuraavassa jaksossa.

Kuinka huolehdit kupariruoista?

Mikään erityinen, paitsi säännöllinen puhdistus, palauttamaan sen loistoa.

Paras tapa käsitellä tätä on kaikki lempeä happo, kuten etikka tai sitruunamehu sekä tavallinen suola. Seosta levitetään yksinkertaisesti astioihin ja hierotaan hyvin ja huuhdellaan sitten.

Kupariastiat keittiön sisätiloissa

Ja jotkut käsityöläiset ovat sopeutuneet kuparin turkkilaisten karsinointiin. Kyllä, et ole ymmärtänyt väärin, ne olivat niitä. Mistä näkökohdista he käyttävät tätä menetelmää - ei tiedetä, mutta tosiasia on edelleen: ketchup poistaa plakin suurella. Voitteko kuvitella, miten "hyödyllinen" vaikuttaa limakalvoomme ja vatsaan? Olemme varmoja, että Coca-Cola myös selviytyy tästä tehtävästä loistavasti.

Onko mahdollista valmistaa ruokaa siinä?

Sanomme suoraan: se on mahdollista, mutta se ei ole välttämätöntä. Kuparikulhoissa on hyvä keittää kahvia, ja kuparialtaassa valmistamaan hilloa.

Muiden ruokien kohdalla tämä ei ole niin käytännöllistä, koska kuparituotteita on paljon vaikeampaa kuin valuraudasta tai metallista. Ja sitten ne täytyy välttämättä pyyhkiä kuiviksi, muuten pinnalla on heti pimeitä ja epäsympaattisia pisteitä muodostuu.

Ja kuka teistäsi metsästää loputtomasti seuraamaan tätä? Ja mikä tärkeintä - mistä? Sanotaan, että kupari on niin ympäristöystävällinen ja turvallinen ei ole.

Valurauta on tässä suhteessa paljon parempi, puhumattakaan keraamisista tuotteista. Joten, tule paremmin, nämä kauniit asiat vain sisustaa sisustusta, johon ne kuuluvat.

Kupariastiat keittiön sisätiloissa

Poikkeuksena on uusi moderni astiat, jotka tyylitelty "alla kupari" (alapäällyste teräs, kupari pinnoitus ja ulkopuolella). Mutta tämä on täysin erilainen tarina.

No, se on kaikki. Toivomme, että artikkelimme on hyödyttänyt sinua ja tiedät tarkalleen missä ostaa kuparikattilan, ruukut ja muut vintage-astiat.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

72 + = 82