Keraamisen paistinpannun edut ja haitat

Keraaminen päällystyskone: yleiskatsaus eduista ja haitoista

Keraaminen paistinpannu on kätevä asia, se on totta. Mutta on myös totta, että mukavuus on lyhytikäinen ja sinun täytyy vaihtaa ruokia melko usein. Mutta kuinka usein se riippuu siitä, miten valitset sen!

Tässä artikkelissa kerrotaan keraamisten paistinpannujen eduista ja haitoista, miten he voivat valita ja mitä etsiä ostaessaan.

Tässä artikkelissa vastataan seuraaviin kysymyksiin:

1. Yleiskatsaus eduista ja haitoista
2. Miksi tarvitset sitä?
3. Onko ruoan kypsyminen tällaisessa paistinpannussa turvallisempaa?
4. Onko kätevämpää käyttää sitä?
5. Onko totta, että mikään ei kestä niitä?
6. Puhtaako se haitallisia aineita kuumennettaessa?
7. Mistä metallista tällaisten pannujen perustukset ovat?
8. Millaisia ​​sputterointia on olemassa?
9. Mitä muuta minun pitäisi kiinnittää huomiota?
10. TOP-3 valmistaja
11. Mitkä ovat arvosteluja heistä?

Katsaus etuihin ja haittoihin

No, meidän laulu on melkein loppunut, joten kerron tosiasiat ja paljastavat keraamisen päällysteen paistinpannujen edut ja haitat.

Plussat:

 • Näyttää tyylikäs ja moderni, suuri valikoima muokkauksia ja värejä
 • Pidä helppoa, käsi ei väsy
 • Öljyn kulutus on vähäistä

miinukset:

 • Sinun on jatkuvasti oltava "varoitus" ja älä kosketa sitä raudanterillä ja ruokailuvälineillä.
 • Sitä ei voida pestä rautaharjalla, mikä ei ole aina kätevää ja samasta syystä poistaa hiilen kertymät melko ongelmallisiksi.
 • Keramiikka ei siedä lämpötilan laskua, mikä tarkoittaa sitä, että jäähdyttimen ruokaa sisältävän paistinpannun ottaminen pois käytöstä on mahdotonta asettaa se lämpenemään. Älä myöskään tippa kuumaa paistinpannua kylmällä vedellä.
 • Sitä ei voi liottaa pitkään veteen, koska päällyste purkautuu. Eli vaihtoehto ei ole vielä laiska ihmisille, joilla on likaiset astiat nieluissaan päivään ja odottavat inspiraatiota omistajalta.
 • No viimeinen argumentti - se on kallista. Jopa erittäin kallista, jos otat laadukkaan tuotteen todistetusta brändistä.

Miksi tarvitset tällaista paistinpannua?

Keraamipäällysteet ovat yhä suosittuja.

Keraamisen paistinpannun edut ja haitat

Joku valitsee heidät ympäristön ystävällisyydestä johtuen, koska he voivat paistua ilman öljyä ja joku vain tykkää modernista ulkoasusta ja helpotuksesta. Ja mikä tavoitteesi on - riippuu siitä, onko tämä valinta kohtuullinen vai ei.

Katsotaanpa tärkeimmät syyt (ja myytit), jotka vaativat ostajaa pakenemaan kauppaan uutuuteen, ja itse päättää, tarvitsetko sen.

Ehkä se ei ole ollenkaan niin kuin haluaisit, ja ylimääräiset kulut ovat hyödyttömiä.

Onko totta, että niissä valmistettu ruoka on terveellisempi, koska sinun ei tarvitse rasvaa?

Kilpailu hirvittävän haitallisen kolesterolin takia on ennennäkemätön nopeus!

Kaikki haluavat olla terveitä, mikä ei ole yllättävää koko saasteemme ja huonolaatuisen ruoan ikäisestämme.

Ja taustalla tämän paniikkia, monet keksijät ja valmistajat hyvin ansaittu, antaa ulos varjolla markkinointi "ankka", jotka vain epäsuorasti liittyvät teemaan, mutta naarmu massa olo.

Yksinkertainen esimerkki: keraaminen paistinpannu on terveyden takaus, sillä sen kanssa et käytä liiallista kolesterolia.

Keraamisen paistinpannun edut ja haitat

Mutta mikä on niin haitallista siitä?

kolesteroli Onko orgaaninen yhdiste, niin sanotusti, luonnollista rasva-alkoholia, joka on solukalvoissa.

Se on kehossamme aina ja 80% kolesterolin kokonaismäärästä tuottaa maksa, lisämunuaiset, suolet, munuaiset ja sukupuolirauhaset. Ja loput 20% tulee ruokaa.

Ja jos nämä tarpeen kiinnostusta ei saa hukata, kehon vakavasti "sekaisin" ja kolesteroli, ulkoa tulevaa liittyy suoraan normaalille toiminnalle luonnollisen kolesteroli, joka on vastuussa moitteettoman toiminnan immuunijärjestelmää.

Se on myös välttämätöntä D-vitamiinin ja hormonien tuotantoon!

Mutta kaikkein huviten on se, että kolesteroli ei voi kertyä millään tavoin siitä, että käytät "ylimääräisiä" rasvoja.

Jos määrä "asteikon" kolesteroli, ei vika ruokaa, ja epäonnistumista rasvahappojen aineenvaihdunta, jota esiintyy aivan eri syistä, ja, aliravitsemuksen ja stressiä useammin kuin tavallinen ylensyöntiä.

Joten, jos haluat ostaa keraamisen paistinpannun vain tästä syystä - älä tuhlaa rahaa.

Erityisesti tuotaessa paistetuista elintarvikkeista aiheutuvat vahingot eivät ole suuressa määrin rasvaa, vaan itse kara, joka sisältää syöpää aiheuttavia aineita.

Onko totta, että on kätevämpää käyttää niitä, eikä ole käytännössä tarvetta lähteä?

Keraamisen paistinpannun edut ja haitat

Jos sinulla on erittäin heikot kädet, se on varmasti kätevämpää!

Modernin paistinpannut ovat paljon kevyempiä kuin valuraudasta. Harvat ihmiset kykenevät heittämään pannukakku vanhan isoäidin paistinpannuun ja kääntymään sen ympäri, mutta keraamisella se on helppoa.

Ja niin siitä lähtien, kysymys on hyvin kiistanalainen.

Jos valurautainen paistinpannu voidaan karkeasti hyödyntää, kaataa, unohtaa polttamalla poltin ja jopa laskea, niin keramiikka tällainen määrä ei kulje.

Sinun täytyy huolehtia niistä huolellisesti, koska päällyste purskahtuu lämpötilavaihtelusta, se naarmuuntuu hioma-aineista ja siten menettää ominaisuutensa.

Myöskään Älä käytä metallilasta, koska pinta on vaurioitunut. Vain kumi tai puinen.

Ja osoittautuu, että valuraudan hoito on siltin säännöllinen puhdistus (harvinaista), mutta keraamisen on aina seurattava ilman rentoutumista.

Keraamisen paistinpannun edut ja haitat

Eniten loukkaavaa on se, että se näkyy myös lammassa, mutta sen poistaminen on vaikeampaa, koska hioma-aineet ovat kiellettyjä. Jos haluat, voit lukea tarkemmin, miten puhdistaa keraaminen pannut tässä: http://vashakuhnya.com/uhod/kak-ochistit-skovorodu.

mutta pese ne helpommin.

Ne ovat sileitä ja miellyttäviä kosketukseen, kuten levyt. Pitkästä ei tarvitse hieroa, kaikki on jäljessä, mutta valuraudan osalta on pyrittävä tekemään.

Onko totta, että mikään ei kestä niitä?

Todellinen totuus, ei kiinni edes rasvaa.

Keraamisen paistinpannun edut ja haitat

Mutta ensimmäistä kertaa! Vaikka pinta on ihanteellisesti yksiosainen. Sitten vaikutus menee "ei", koska keramiikka on peitetty mikrokrapuilla. Ja siitä hetkestä, kun pohja on vahingoittunut, jopa runsas kaadettu öljy ei säästä.

Erityisesti "ei pidä" vanhoja keraamisia paistinpannuja "paista" perunoita. Ihmiset valittavat, että se pysyy tiukasti kiinni.

Suurelta osin, jos olet valmis siihen, että tällainen paistinpannu ei ole ikuinen hankinta, niin miksi ei osta sitä?

Haudattiin - voit ottaa uuden, ja se on se. Mutta muutaman vuoden nauttia siitä, että ruoka ei pala, ei tartu kiinni ja öljy kulutetaan paljon taloudellisemmin.

Puhtaako se haitallisia aineita kuumennettaessa?

Ja täällä kaikki riippuu siitä, kuka valmistaa ruokia.

Ja vielä, mikä laatu on keramiikka, mikä on sen paksuus ja mikä on valmistetun paistinpannun perusta. Loppujen lopuksi ne ovat täysin erilaisia. Puhutaan kuitenkin keraamisesta pinnoitteesta.

Mitä keraaminen paistinpannu koostuu?

Savi, hiekka ja polymeerit, jotka yhdistävät toisiinsa ja perusta! Kuitenkin valmistajat haluavat pitää sen vaatimattomasti hiljaisina. Mutta rehellisyyden vuoksi hyvämaineiset yritykset väittävät käyttävän poikkeuksellisen turvallisia kovettajia ja katalysaattoreita, vaikka yhteisen miehen on vaikea tarkistaa.

Joten, valmistajat eivät keskity, että keraaminen pinnoite paljon kemiaa ja metyyliakrylaatit.

Keraamisen paistinpannun edut ja haitat

Ensi silmäyksellä ei ole haittaa savesta, jatkuva ympäristöystävällisyys ja vain.

Mutta sideaineista? Lisäksi, kun pinta on vaurioitunut, kuumennettaessa haitalliset aineet itse alustasta alkavat vapautua.

Jos se on laadultaan valurauta, niin ei ole mitään haittaa. Ja jos se on alumiinia?

Mikä sitten on erilainen, että voitat paistinpannun päällystämällä rahaa tai yksinkertaista alumiinia? Tai miksi ei aluksi oteta valurautaa? Loppujen lopuksi mikään ei häiritse häntä.

Joten mikä on johtopäätös?

Jos haluat ostaa keraamisen paistinpannun, jotta siitä tulee hieman terveempi - älä.

Mutta öljyn säästämiseksi, tyylikkäästä ulkoasusta, nopeasta pesusta ja kätevistä käsistä - miksi ei?

Mitkä ovat keraamisten paistinpannujen perustukset?

Kuten edellä mainittiin, keraamiset paistinpannut tulevat erilaisilla pohjilla. Nämä ovat:

 • alumiini
 • Valurauta
 • Ruostumaton teräs

Ensimmäinen vaihtoehto - Edullisin ja paistinpannu tällä perusteella on helpoin.

Keraamisen paistinpannun edut ja haitat

Ei ole myöskään välttämätöntä, että alumiini on pahin vaihtoehto. Kyse on paksuudesta.

Jos paistinpannu on 2-3 mm, se tulee olemaan heikko laatu, sytytys rikkoo nopeasti ja pohja muuttuu. Mutta jos otat 5-6 mm, tuote toimii paljon kauemmin ja erikoispaino ei nouse.

Valurautaa - se on kallista ja suoraan sanottuna täysin merkityksetön. Joka tapauksessa se ei ole keraamista pannuja paksuuden ja kovettuminen kuin toteutuksiin ja isoäidin kuin pannulla tulee rappeutumaan kun perusteellisesti crack sputteroimalla.

Tästä prosessista ei valurauta säästää sitä. Ainoa seos, joka takaa valuraudan, on yhtenäinen lämmitys, jolla laattojen laatu riippuu.

Ja kuitenkin, tällainen astia, kun vahinkoa pinnoite voidaan puhdistaa työpajassa räjähdys asennuspaikka ja sen jälkeen käyttää tavallista paistinpannu (jos paksuus sallii, ohuena rauta voi räjähtää paineelta hiekkaa).

Ruostumaton teräs ei ole yleisiä etuja alumiinista, ja on järkevää ottaa se vain, jos pelkäätte alumiinihöyryjä kuumennettaessa.

Minkälaiset ruiskutukset ovat keraamisissa pannuissa?

On olemassa kaksi menetelmää: halpa ja kallis.

Ensimmäinen - ponnahtaa, toinen - ruiskuttamalla.

Keraamisen paistinpannun edut ja haitat

 1. 1. Valssausmenetelmä tarkoittaa ohuen keramiikan levittämistä yhdelle metallilevylle, joka sitten kuuluu puristimen alle, joka puristaa pannun. Tätä menetelmää yksinkertaisesti kiihdyttää kiinalaiset, jotka näyttävät maailmalle paljon halpoja ja "vihreitä" pannuja.

  Ja kun tarkistat tuotteen, huomaat, jos astioita tuotetaan tällä tavalla. Pinnoitteessa on aivohalvauksia ja muodonmuutoksia. Älä ota tällaisia ​​paistinpannuja, koska niiden käyttöikä on kuukauden vahvuus.

 2. 2. ruiskuttamalla Sama pätee valmiiseen paistinpannuun, mikä tekee pinnasta täysin sileän. Seos ei ole vaurioitunut ja astiat kestävät paljon pidempään.

Melko keraaminen koostumus, joka peittää paistinpannun - on vaikea arvioida. Jos et ole apteekki, joka kykenee tekemään riippumattoman tutkimuksen, et vieläkään tiedä totuutta.

Yksi asia voimme sanoa varmasti: Päällysteen tulee olla ilman reikiä ja edullisesti paksumpi, sitten mahdollisuus, että paistinpannu kestää kauemmin - kasvaa.

Mitä muuta minun pitäisi kiinnittää huomiota ostaessaan?

Keraamisen paistinpannun edut ja haitat

Muista kiinnittää huomiota kahvalla. Sen pitäisi olla lämmönkestävä ja mukava sijoittaa käteen.

Myös tärkeä rooli on kansi. Ei ole välttämätöntä ottaa paistinpannuja, joita ei ole varastossa, sillä tulevaisuudessa häiritsee sinua.

Kiinnitä huomiota myös Kannen tiiviys ja venttiilin läsnäolo höyryn poistuessa. Ihanteellinen vaihtoehto on avausventtiili, joka voidaan sulkea milloin tahansa (esimerkiksi jos tarvitset pitkää sammumista).

Mutta mikä tärkeintä - takuu! Jos tuotetta ei ole taattu, on parempi kieltäytyä tällaisesta ostoksesta, koska valmistaja kertoo suoraviivaista tekstiä: En itse tiedä kuinka paljon minun paloittelu kestää.

Miksi et kuuntele?

Mikä yritys valitsee?

Pidä viimeinen kysymys: jos ostat keraamisella pinnoitteella varustetut paistinpannut, mikä yritys on parempi?

Verkkoselvitysten mukaan parhaat merkit ovat:

 • Brener (Saksa)
 • Maestro (Venäjä)
 • Ballarini (Italia)

Mutta nämä ovat parasta parhaita. Markkinoilla on monia muita arvokkaita valmistajia, joista italialaiset johtavat.

Mitä he sanovat keraamisesta paistinpannuista?

Ja täällä voit nähdä itsellesi, mitä ihmiset sanovat arvosteluissa. Loppujen lopuksi kuluttajan mielipide on paljon rehellisempi ja mielenkiintoisempi kuin erikoisvalmisteisen johtajan huulilta houkutteleva mainos.

Keraamisen paistinpannun edut ja haitat

Lopuksi haluan sanoa, että jos keramiikan ostaminen on kallis mielihyvä ja tallennat sen jo kauan, kun haluat ostaa tunnetun tuotemerkin tuotteen, älä hämätä päätäsi. Paras brändi kaikenikäisille on "valurauta"!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

2 + 5 =