Keittiön valonheittimet

Keittiön katot keittiössä - Kuva eri ratkaisuista

Valaistuslaitteiden valinta on tärkeä vaihe ihanteellisen sisäisen ratkaisun luomiseen mihin tahansa huoneeseen. Missä määrin valitaan oikea ja harmoninen vaihtoehto, mallin kokonaisvaikutus riippuu.

Tänään, usein usein, spot valot on käytetty keittiössä, joka voi täydentää Keski kattokruunu sekä korvata sen. Joten, mitkä ovat hetkiä kiinnittää huomiota valittaessa tällaisia ​​valaistuslaitteita itsellesi?

Edut ja haitat

Tärkein etu - pehmeän, yhtenäisen ja diffuusi valaistuksen luominen, kun taas yksi keskuskattokruunu visuaalisesti piilottaa tilan ja luo tummennetut alueet.

Kiistaton etu on näiden laitteiden talous. Tee sähköjohdot siten, että ne voivat erikseen kytkeä ruoanvalmistus- ja työskentelyalueilla sijaitsevat kalusteet.

Lisää säästöjä näytetään, jos lopetat LED (LED) valaisimien valinnan.

Keittiön valonheittimet

Jos sinun on visuaalisesti laajentaa lähiympäristössä tai tehdä enimmäismäärät korkeammalle muistion kääntyvä paikkoja, joiden avulla voidaan ohjata valoa tietyllä alueella.
Keittiön valonheittimet

Niitä voidaan myös käyttää kaavoittaessa tilaa. Tehokas ratkaisu voidaan saada sisällyttämällä niihin värillisiä hehkulamppuja. Tämän ansiosta on mahdollista järjestää aksentteja ja jakaa vyöhykkeitä.

Mutta on pari pistettä.

Painavien etujen ohella on myös vähäisiä haittoja, erityisesti:

  • monimutkaisempi asennus kuin keskuskattilan asennus;
  • tarve harkita valaistuslaitteiden sijoittamista korjausvaiheessa;
  • Yhteensopivuus ei ole kaikkien sisustustyylien kanssa.

Jälkimmäinen seikka on vaikea kutsua haitta, koska tällä hetkellä markkinoilla on valtava valikoima laitteita, jotka voivat sulautua kaikki mallit, sekä klassisia ja moderneja.

Lajikkeet ja sovelluksen ominaisuudet

Asennusmenetelmällä laitteet jaetaan yleiskäyttöön, kuorintaan ja ripustukseen.
Keittiön valonheittimet

Kiinnitysmalleja voidaan asentaa jännitteisiin, ripustettuihin ja telineisiin, kun taas yläpuoliset seinät asennetaan betonikattoihin.

Kiinnitykseen käytetään erityistä ruuveja.

Suosituimmat mallit ovat sisäänrakennettuja. Ne hämmästelevät mielikuvitusta erilaisilla väri- ja suunnitteluratkaisuilla, muodoilla ja koolla.

Uppoasennetut valaisimet voivat olla täysin "upotettu" kattoon, ja ne voivat ulottua jonkin verran pinnan yläpuolelle ja luoda alkuperäisen valon.

Keittiön valonheittimet

Pistelaitteita käytetään pää-, koriste- tai paikallisvalaistuksena, mutta huomaa, että jokainen tällainen laite on tarkoitettu valaisemaan noin 2 neliömetrin alue.

Nykyaikaiset tilat ovat täysin tulenkestäviä ja kosteutta kestäviä, joten ne voidaan yhdistää mihin tahansa viimeistelyyn ja sijoittaa sellaisiin tiloihin kuin kylpyhuone ja keittiö.

Vihje: Kun asennat kohdevaloja keittiössä, asenna uusi reostaatti, jonka avulla voit kuluttaa enemmän energiaa.

Yksinkertaisempien muotojen sijainnit helpottavat rasvan ja pölyn plakkia. Ja lopuksi, jos valitset laitteita venytettyihin kattoihin, suosittelemme sitten malleja, joissa on pyöristetyt reunat.

Asunnon perusasetukset

Jos aiot käyttää päävalaisimia päävalaistuksena, ne on sijoitettava 30-40 cm: n etäisyydelle toisistaan, säilyttäen 20 senttimetrin etäisyydet seinästä.

Keittiön valonheittimet

Laitteen teho per 1 neliömetriä - noin 20 wattia. Yhdistelmä keskellä kattokruunu vähentää laitteiden määrää tai tehoa.

Valaisimien oikea järjestely muuttaa ympäröivän tilan.

Keittiön valonheittimet

Pieni tai kapea huone uudelleensyntyy, jos laitat ne pitkin kehää tai kaksi seinää pitkin, mikä sallii tasaisten valovirtojen jakamisen tasaisesti, täyttäen huoneen pehmeällä valolla ilman varjojen islejä.

Jos puhumme tilavista keittiöistä, ensisijainen tehtävä on kattaa kaikki toiminnalliset alueet (ruokapöydän yläpuolella, kehällä, työpaikan yläpuolella).

Yleiskäyttöinen vaihtoehto on keskuskattilan sijainti ruokailualueen yläpuolella, mutta paikat sijoitetaan pitkin sen kehää ja keittoalueella.

Kohdevalaistus on yksi edullisimmista tavoista jakaa tiloja, koska niiden avulla on mahdollista korostaa jokaista toiminnallista vyöhykettä, mikä on erityisen tärkeää studioasuntoille.

Pistevalot - ihanteellinen ratkaisu kahden tason kattoihin. Heidän avulla voit valita yhden tai useamman tason.

Ja viimeinen.

Avustuksella työalue valaistaan ​​parhaalla mahdollisella tavalla: kaunis, taloudellinen ja käytännöllinen!

Keittiön valonheittimet

Näiden tietojen avulla voit luoda optimaalisen valaistuksen keittiössä korostamalla sisustuksen yksinoikeutta ja omaperäisyyttä.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 83 = 88