Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

Hvilket strækloft er bedst at vælge: Tips, eksempler på design med foto

Er strækloftet i køkkenet passende? Designet, billederne og anbefalingerne i denne artikel hjælper dig med at beslutte!

Du vil finde ud af, hvilke materialer de er lavet af, hvilken slags er mere praktisk til dette værelse, hvilke fastgørelser er mere pålidelige, og få også ekspertrådgivning, som vil være meget nyttigt, før du går til salonen.

Indholdsfortegnelse:

1 Lidt historie
2 Er det værd at lave et strækloft i køkkenet?
3 Hvad er stræklofter?
4 Mate eller glans?
5 Billede af eksempler på design
6 Hvilket system til fastgørelse af stræklofter at vælge?
7 Yderligere anbefalinger
8 Anbefalede producenter

Men først - her er en interessant kendsgerning.

Hvem opfandt stræklofter?

Stræklofter er blevet moderne for nylig, og mange er simpelthen bange for at kommunikere med innovative teknologier, og foretrækker for alle eksperimenter det sædvanlige maleri. Men forgæves! Korrekt siger: "Alt er nyt - en godt glemt gammel" og strækloftet er en direkte bekræftelse af det.

For eksempel, selv i det gamle Egypten, Grækenland, Rom, Armenien omfattede rige mennesker lofterne med silke og andre stoffer. Gradvist gik mode til "nej", dels fordi den var for dyr og kortvarig.

Og nu er strækklæderne vendt tilbage, men ikke i form af silkebetræk, men i form af et moderne materiale, der ikke kun er smukt, men også ret praktisk. Og glad for, at ikke kun de rige har råd til dem, men almindelige mennesker!

Er det værd at lave i køkkenet?

Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

Køkken - en slags værelse. Der er øget fugt og damp, og varme og sod og lugter ... Er det værd at lave et strækloft og hvor længe vil det vare med sådanne oprindelige data?

For al den tilsyneladende upålidelighed er bøjlen, især fra PVC, ret slidstærk og behagelig. Og i køkkenet, endnu mere end i andre værelser.

Dens vigtigste plus ved at han vasker, hvilket betyder, at du ikke skal male sotestederne hvert år, hvilket helt sikkert dannes ved brug af en gaskomfur.

også, Stræklofter af PVC er i stand til at gemme vægge og gulv i tilfælde af oversvømmelse! En sådan belægning som en plastpose indeholder en stor mængde fugt, som ikke mangler det i meget lang tid. Du skal bare ringe til mesteren, og han vil dræne vandet. Men i sandhed, efter dette, skal lærredet udskiftes, da det ikke kan genoprettes efter en sådan forlængelse.

Har han nogle få fordele før det sædvanlige, men der er ulemper. For at gøre det lettere for dig at sammenligne og veje alt dette, tilbyder vi et bord, hvor vi sammenligner deres egenskaber.

Så hvad er bedre: strække loft eller sædvanligvis farvet:

spænding Malet
Ser meget smart og dyrt ud. Med hjælp fra det kan du understrege reparationsstilen.

Det vil sige, hvis du ikke har et sådant mål, og du vil fokusere på møbler eller tilbehør, og ikke på design af vægge og loft, så kan du gøre det sædvanlige til maling.

Neutral og ser kun godt ud, hvis overfladen er helt flad. Men på den glatte baggrund ser du perfekt smukke lysekroner og andre ornamenter.

For at gøre det interessante, kan det malede loft kun være det multileveldesign, der er skabt med hjælpen гипсокартона, det er ikke så billigt.

Du kan vaske og tørre Opfriskes kun ved at male igen
Beskytter mod oversvømmelsesmøbler og vægge Hvis du oversvømmes af naboer, vil ikke kun loftet forringes, men alt andet i køkkenet
Mindre krævende overfladebehandling og "stjæler" ikke så meget område omkring omkredsen som hængende Under maleriet er det nødvendigt med en seriøs forberedelse af det hårde loft: først rengøring, derefter puttying og efterbehandling
Under det nedhængte loft kan du skjule ledninger, sætpunktslamper, lydisolering For at skjule kommunikation på det sædvanlige loft er det nødvendigt at tvæle væggene og for spotlights at lave en ophængt struktur af gipsplader med efterfølgende maleri

Som du kan se, for at komme fra et simpelt loft, som fra en strækning, skal du investere mange penge og i sidste ende vil det komme ud.

Den billigste løsning er at let lappe det og male det. Og i alle artikler viser det sig, at strækloftet er lettere at bygge og mere rentabelt, hvis du vil have noget originalt. Men ikke så simpelt! Dette er en overfladisk og indledende sammenligning.

Meget afhænger af hvilken type stretch stof du vælger. Og det er værd at tale om mere detaljeret.

Men det vigtigste, måske: Glem det ikke strækloft, der er bange for punktering og stød. Klatre naturligvis på stigen og bevidst pierce den, du vil ikke, men den skøre kork fra champagne kan alvorligt forkæle stemningen, og du skal gaffel ud for restaureringen.

Typer af spænde klud

Nu er der to typer loftbeklædninger: klud og fra film. Og hver af dem har også sine plus, minuser og funktioner.

Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

Film (PVC) - koste lidt mindre end klud. Der er matte, blank, med et mønster.

De er nemme at vaske. Kun film kan bevare fugt i tilfælde af oversvømmelse!

Men samtidig har de deres plus og minus: Hvis du har en fugtig og konstant der er øget fugtighed, er det bedre at nægte dem, da de helt "ikke trækker vejret", hvilket betyder, at svampen er lige rundt om hjørnet.

klud - ser meget dyrt ud, de lader fugtet ind, de er også nemme at tage sig af. Men farverne er lidt mindre, og manøvren i designet er lille. Multi-level konstruktion kan ikke bygges.

For at lette beslutningsprocessen, hvilket strækloft der passer bedst til køkkenet, har vi udarbejdet en oversigtstabel. Den viser de vigtigste egenskaber, plus og minus af hver af disse to belægninger.

Film (PVC) klud
Godbidder
 • Mere overkommelige end stof
 • Passer absolut ikke og absorber ikke vand, fedt, kondensat
 • Kan installeres i rum med høj luftfugtighed
 • Et stort udvalg af farve løsninger, mønstre, teksturer
 • Kan implementeres i både enkle former og i komplekse multi-level strukturer
 • Evnen til at simulere farvet glas, himlen, abstrakte former
 • Har øget styrke og tæthed
 • Er ikke bange for temperaturfald
 • Problemfri spænding
 • Stoffets elastik gør dem mere modstandsdygtige over for mindre mekaniske påvirkninger (ridser, anfald osv.)
 • Se mere behageligt og mindre kunstigt end filmanalogerne
ulemper
 • Følsom over for temperaturændringer, især skarpe. Anbefalet område er +1 til +40
 • Kræver at håndtere, skal du være meget forsigtig med dem
 • Med store spændingsområder uden led er uundværlig
 • Se lidt unaturligt, især til glatte overflader
 • dearness
 • Relativ begrænsede farve løsninger
 • Kan absorbere fugt, fedt, støv
 • Efter et par år kan man miste den tidligere farvemætning
 • Stoffet reagerer stærkt på ethvert forsøg på at slette en plet eller snavs. Vises bunke, som under en vis belysningsvinkel kan være meget mærkbar.

Mate eller glans?

Kommer til salonen, stiller kunderne ofte et spørgsmål om valg af tekstur: glans eller kompis?

Det er op til dig at bestemme, hvilken du kan lide bedst. På vores subjektive mening ser den matte belægning mere ædel og dyrere ud. En sådan faktura er egnet til indretning i klassiske stilarter såvel som til mellemstore og store køkkener.

Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

Med glans er alt lidt mere kompliceret. For det første påvirker farvemætningen. Det er en ting, når det er et gift-orange skinnende loft, og det andet er en simuleret spejloverflade eller bare hvid.

For det andet lysere den glatte klud, jo mindre mærkbar refleksion. For eksempel på en sort skinnende overflade vil du tydeligvis duplikere hele interiøret. Tro mig, det er langt fra at være til alles smag. Beige eller blå, for eksempel, er en mere alsidig mulighed.

Én ting er sikkert: Hvis du beslutter dig for at glans, anbefales det kraftigt at kombinere det med en mat overflade, for eksempel ved at bruge andet niveau af en anden tekstur.

Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

Eller hvis der ikke er noget andet niveau, skal du helt sikkert gentage glanset blænding et sted på væggen. Selvom du har skinnende møbler i køkkenet, som også afspejler overfladen, så vil kombinationen være ret flot.

Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

Hvad angår afrejse og forskellen mellem overflader, er glansen førende. Den matte overflade er lidt ru, derfor evnen til at akkumulere snavs i den for mere.

Især vedrører det sod, der udledes af gaskomfurer. Derfor, hvis du ikke har en elektrisk ovn, så vil en mere blank valg være mere praktisk.

Antal niveauer

Helt ærligt er det ikke den sidste stil i mode. Komplekse design er gode i nogle caféer og underholdningskomplekser, ikke i en boligbygning.

De eneste designmuligheder, der tillader brug af to niveauer og ikke ser smagfuld på samme tid, er den såkaldte "stjerneklar himmel" og lofterne med fotoudskrivning.

Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

Anbefalingen om ikke at overbelaste lokalerne med unødvendig afvigelse er særlig relevant for små køkkener. Selv på 7-8 kvadratmeter vil multi-level figurer (også flerfarvet!) Blive alt for sjovt. Og i Khrusjtjov, ikke engang sjov, men trist.

Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

I alt har vi brug for en foranstaltning, lad os sige. Hvor bedre at fokusere på køkken tilbehør: malerier, belysning, tekstiler.

Vi tilbyder dig et lille udvalg af loftdesign, så du kan evaluere alt dette og drage en konklusion:

Hvilket fastgørelsessystem skal du vælge?

Metoden her er ikke en, men så mange som fire. Og du skal forstå dem, fordi den fremtidige brugervenlighed og holdbarheden af ​​belægningen afhænger af dette.

Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

Som det fremgår af ovenstående skema, er der fire fastgørelsesmetoder:

 • harpun
 • kile
 • Shtapikovy
 • "CLIPSO"

Hvis du ikke udtrykker dine ønsker til installatører efter typen af ​​vedhæftede filer, vil de højst sandsynligt vælge den mest komfortable og nemme måde for sig selv. Og det betyder ikke, at det også vil være rentabelt.

Vi vil ikke zanudstvovat og forklare på fingrene, præcis hvordan de "arbejder", alt er allerede synligt fra billedet. Bedre vil vi fortælle dig, hvad fordele og ulemper ved disse metoder er for dig, og hvad for herrerne.

 1. 1. Harpoon metode - Meget godt for dig, da det forudsætter let demontering og fastgørelse i tilfælde af oversvømmelse.

  Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

  Men herrene kan ikke lide det meget, for i dette tilfælde har du brug for den mest nøjagtige beregning, op til en millimeter, en stor svindel af hånd og hastighed. Hvis der er en fejl under installation eller skæring, skal de købe dig en ny, og tage afsted med hele holdet.

  Og som du forstår, forsøger læger at undgå denne måde på enhver mulig måde, vildlede dig og give andre metoder til denne, som er den eneste, der er egnet til genanvendelig installation. Se derfor omhyggeligt på billedet og vær opmærksom!

 2. 2. Svimlende metode - Drømmen om armløse herrer, på trods af at dette er den billigste måde.

  Men de har en manøvre og et stoflag på 15-20 centimeter, som ikke er fastgjort direkte til profilen, men ved at polstere glaspærerne på den indvendige sokkel. Reparation af sådanne lofter er ikke underlagt.

 3. 3. Wedge metode - er også meget glad for ikke-professionelle. Her og ingen beregninger er nødvendige, lærredet strækkes bogstaveligt "med øje", som til sidst kan føre til skæv og ujævn udseende. Og som i den tidligere metode - geninstallation efter oversvømmelsen er udelukket.

  Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

  Nogle vælger billigere metoder bevidst, for eksempel, hvis de bor i en fleretagers bygning, og de truer ikke med at blive oversvømmet. Men de glemmer en simpel ting: Udover vandet under loftet er der stadig ledninger, hvor dit hus vil være. Og hvis der er mangel eller endda nogle problemer med elektrikeren, skal du sige farvel til strækloftet.

 4. 4. Clipso-metoden - dyre og god metode, udviklet udelukkende til stoflofter. Kræver ikke opvarmning, er det muligt at geninstallere.

  Men vi anbefaler ikke, at det stopper, hvis du ikke har af disse særlige grunde: for eksempel manglende evne til at varme op på værelset med en hårtørrer (f.eks. Vægge af plast). Det er bedre at vælge en harpunmetode, det er billigere og ikke værre. Sandt nok skal herrer være fagfolk.

Ud over de forskellige typer fastgørelser, varierer de typer af profiler, som lærredet er monteret på. De er aluminium og plastik.

Den første er selvfølgelig dyrere og bedre. Plast er plastik, og det kan knække ad gangen og trække hele strukturen bagved. Mere korrekt, endda tværtimod! Spændingen i loftet er ret stærk, derfor har profilen en tung belastning, som ikke svækker nogensinde. Derfor skal det være metal.

Yderligere anbefalinger

Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

Også i valget af stræklofter i køkkenet kan du hjælpe følgende tips:

 • PVC-overflader, især glatte, passer bedst til køkkener designet i moderne stilarter, for eksempel højteknologiske. Væv kan se godt ud i klassisk interiør;
 • Oftere er det nødvendigt at passe på filmduge, men de er derfor lettere at vaske end stofanaloger (for at læse mere detaljeret, hvordan man vasker stræklofter);
 • Sørg for at høre producenten om de anbefalede strømegenskaber af belysningselementerne;
 • Tænk aldrig på, hvordan du retter dem selv og derved sænker omkostningerne.

  Selvom du har en særlig hårtørrer eller termo pistol, vil du ikke få noget, for her skal du udover det nødvendige udstyr have brug for dygtighed og erfaring! Forsøger at spare på dette er ikke det værd, det vil koste sig mere. Bare stol på os og udfør ikke eksperimenter, som så vil resultere i en betydelig mængde.

Anbefalede producenter

Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

Vi har valgt for dig en lille liste over velrenommerede producenter, hvoraf først og fremmest folk taler godt.

De oplysninger, vi tog fra netværket: fora og websteder af typen "spørgsmål og svar", hvor du altid kan se upartiske anmeldelser fra levende besøgende.

 • Barrisol
 • CLIPSO
 • Extenzo
 • nEWMAT
 • Carre Noir

Disse er europæiske mærker, der ikke har skuffet og glade købere i lang tid. Resten der er på markedet er russiske kolleger og alle de "elskede" Kina.

Så, vores artikel om anbefalingen for at vælge et strækloft til køkkenet sluttede. Der er stadig meget information om dette, og vi lover at vi supplerer denne artikel.

Og sammenfattende sammenligningen af ​​alle egenskaber, mener vi, at det mest egnede til køkkenindstillingen er PVC-overflader. Bare drik champagne der, tak.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

6 + 4 =