Hvad er loftet i køkkenet: oversigt og sammenligning

Foto muligheder for hvordan man laver loftet i køkkenet

Loftet muligheder er ikke kun en masse, men meget. Og alle af dem er ved første øjekast ret egnede til køkkenet, men hvis du forstår godt, viser det sig, at nogle belægninger slet ikke passer.

I dag vil vi finde ud af, hvilket loft der er bedre at lave i køkkenet, i betragtning af alle eksisterende varianter fra og til. Også, vi vil fortælle dig hvilket loft der er bedst, bedømme af anmeldelser på internettet.

Hvilke parametre skal man overveje, når man vælger et loft

1. Loftet skal være holdbart.
2. Loftet bør ikke være bange for vand, eller det kunne nemt genoprettes efter oversvømmelsen.
3. Loftet skal svare til design og layout.
4. Loftet skal have en acceptabel pris for 1 kvadratmeter og installation.

Resten er allerede detaljer. Overalt er der nuancer, det hele afhænger af, om du bor i et privat hus eller lejlighed, hvad din lofthøjde er, om køkkenet er udstyret med en gaskomfur, hvilken slags belysning du planlægger mv.

Også meget afhænger af området. For eksempel vil et stort loft se godt kassette, men i et lille køkken - karikatureret. Derfor skal du vide alt, og hvad er bedre at vælge - du bestemmer, hvornår du finder ud af mulighederne.

Hvidkalkede loft

Hvad er loftet i køkkenet: oversigt og sammenligning

Det ser ud til, at vi i vores 21. århundrede skal overveje det blegede loft på planlægningsstadiet af reparation - bare absurd. Men dette, hvis du husker lofterne, som er lavet i lerhuse. De er ujævne, de er helt synlige striber fra "maklovitsy", de giver en blålig farve på grund af den ekstra blå ...

Og hvem får dig til at gøre hvidvaskning på den måde? Hvis du blæser loftet med en pensel, men med den samme rulle, ser visningen rigtig flot ud. Og hvis med hjælp fra en forstøver, så vil sangen overhovedet også!

Loftet vil se ud som farvet vandemulsionsmaling (selvfølgelig, hvis du før overfladen udjævner overfladen med et kit). I hvidvask kan du tilføje et lille snehvidfarvestof til større effekt.

Hvad her kan være ulemper? Ærligt - nej. Hvis det var et spørgsmål om vægge, så - ja, hvidvaskning ville være en fuldstændig værdiløs mulighed, som det "tager" på hænder og tøj. Og hvem vil gnide mod loftet?

Derfor kan vi sige, at indstillingen er ret egnet og arbejder. Under drift er en sådan belægning simpelthen ideel. Det bør kun opfriskes en gang om året med en ny løsning, fordi hvidkalkning fra gulv og brændende i køkkenet bliver gul. Men for retfærdighedens skyld bliver gassen gul og ikke bare hvidvaskende. Og hvis der er en renovering værd en krone, som endda betragtes doven, så med andre materialer - bliver dyrere.

Konventionelt malet loft i køkkenet

Hvad er loftet i køkkenet: oversigt og sammenligning

Her er alt det samme som i tilfælde af hvidvaskning. Den eneste vandbaserede maling koster lidt mere. Ja, der er dyre maling, der kan vaskes. Men for at vaske er det sagt meget højt, ærligt. De kan let tørres af med en fugtig klud, og det er alt sammen. Derfor vil du ikke opnå særlig renhed, du bliver nødt til at male om alt, men du vil forfalske penge forgæves.

Endnu større betydning i praktisk funktionalitet har på hvilken basismaling der anvendes. Hvis det er direkte på kittet, og det - på beton, så er det en god mulighed for køkkenet. Hvis det er en drywall-boks, er det værre, hvis du bor i en fleretages bygning.

Hvorfor? Men fordi der er så mange steder i køkkenet, hvor vand fra røret, der brister fra naboerne ovenfra, kan lække. Og hvis det sædvanlige loft simpelthen går rødlige skilsmisser, der let og let kan males over, så bliver gipspladens lofter sag og revner. Det er nødvendigt at ændre hele strukturen.

Så hvis du ikke er sikker på dine naboer, så lav ikke gipskasser i køkkenet, uanset hvor meget du vil sætte pletterne. Det er bedre at dispensere med den sædvanlige lysekrone, men for at beskytte dig mod "fornøjelsen" af at gøre ingenting, for ikke at reparere det ødelagte loft. Selv om naboerne betaler dig arbejde, hvorfor har du brug for disse unødvendige problemer? Og hvis de ikke betaler (og det sker i det store og hele, at naboerne strækker ud et lån i et år), så det er helt offensivt.
At dømme efter anmeldelser er et sådant loft det bedste valg.

Loft, indsat tapet

Hvad kan jeg sige om tapetet på loftet i køkkenet? Dette er ikke det mest fantastiske valg. Ikke kun at de bliver mørke fra soden, så også sømene vil knække. Begge gør ikke "ligesom" forøget fugtighed og varme. Og i køkkenet bliver det, og meget ofte.

Hvad er loftet i køkkenet: oversigt og sammenligning

Og efter et par år vil dine lofter være helt synlige sømme, i hjørnerne af tapetet "vil samle" bølger. Nej, det er ikke den bedste løsning, selvom det er tapet til maleri. Du forstår, ingen frisk maling vil redde dig fra de sømme, der er adskilt.

Og i tilfælde af oversvømmelsen skal du skyde tapetet og ridse overfladen igen fra resterne af papiret. Derefter skal du holde tapetet godt, ikke under en lægmands styrke. Det er let at male selv, men jeg behøver ikke at beskæftige mig med tapetet. Tilsvarende vil leddene være synlige, hvilket er meget grimt.

Nå, det sidste argument - det er ikke moderigtigt, selvom du vil indsætte nogle ekstra nye og usædvanlige tapeter.

Stretched loft

Stræklofter i køkkenet er gode, fordi:

  • De har mange designmuligheder (farve, tekstur, kombination);
  • Hurtigt installeret (1 dag);
  • Lav en perfekt flad og smuk overflade;
  • I sammenligning med lofterne på GKL er kun 3-5 cm højde skjult;
  • Er i stand til at modstå (hold) en lille oversvømmelse (men efter dræning skal lærredet udskiftes).

Ulemper er det samme (primært vedrørende PVC-filmlofter):

  • Sårbarhed over for mekanisk påvirkning (skarpe genstande, kork fra champagne, blæse ved en moppe eller kastet børns legetøj);
  • Behovet for at vaske dem manuelt. Dem, der handler om lofter, denne faktor, tværtimod bliver et plus. Sig, du behøver ikke at rote rundt og male, du skal bare vaske lofterne og alt er fint, de er som nye! Men vi mener, at dette ikke er et plus. Det er ubehageligt at vaske dem, for at sige det mildt. Hænder er på vægt, vand strømmer ned på dem, det er umuligt at trykke på dem (og derfor er det næppe muligt at vaske sodens kvalitet ud af soden).

Et par ord om at forlade. Forresten, her er en meget fornuftig artikel om vask af stræklofter.

Glatt stretchloft er meget lettere at rengøre end stof, da det er helt glat. Men det er svært at slippe af med skilsmisse. Men hvis du bruger en særlig klud lavet af mikrofiber, så er alt muligt. Stadig blankt loft er 100% ikke bange for oversvømmelser.

Hvad er loftet i køkkenet: oversigt og sammenligning

Stofstræklofter er gode, fordi de ser dyre og solide ud. De kan ikke skelnes fra en perfekt pudset og malet overflade. Og i resten, fra et praktisk synspunkt, har de ikke fordele for køkkenet. De passerer vand, fordi gummiovertrækningen er ekstremt tynd, og den er dækket af mikrokasser, hvis den oplever meget pres (og det vil være i tilfælde af oversvømmelse).

Så som du kan se, bør spørgsmålene ikke forblive, det matte loft skal vælges eller glans. De samme lofter folk ros og ifølge anmeldelser er det ret et værdigt valg.

Loft fra PVC paneler

Hvad er loftet i køkkenet: oversigt og sammenligning

Plastik er sidste århundrede for at være ærlig. Ja, det er ret praktisk og meget velegnet til køkkenet. Og det er praktisk at vaske det, og i tilfælde af oversvømmelse forværres det ikke. Men hvad skal man gøre med udseendet?

View - unpresentable med ham og endda briste! Nej, måske vil du være i stand til at finde sådan plastik, som ikke kan ligne udseendet af et offentligt toiletdæksel, måske. Hvis ja - så er det bare en ideel mulighed for køkkenet.

Loft af udvidede polystyrenplader

Hvad er gode polystyrenplader? Den kendsgerning, at det er meget billigt, behøver de ikke at passe perfekt til loftet, de kan limes på sig selv og loftet ser godt ud. Endnu godt.

Det eneste du ikke bør glemme er at du har brug for dem, skal du sørge for at male på toppen. Bedst til disse formål er en vandbaseret maling. Rygning er et sådant loft ligesom andre, men det behøver ikke at blive vasket, det er nok at opdatere en gang med et par år med maling.

Hvad er loftet i køkkenet: oversigt og sammenligning

Hvis der er en oversvømmelse, så med fliserne, sker der heller ikke noget, hvis de limes med lim "Dragon" og ikke "plantes" på kittet. Hvis de limes til kittet, så falder de selvfølgelig af. Men så kan de limes til limen, og alt bliver fint.

Forresten, nu er der allerede sådanne plader, som, når de er fastgjort, ikke har sømme. Loftet ser ud, ikke fra stykker.

Loft fra et træforing

Hvad er loftet i køkkenet: oversigt og sammenligning

Nu er dette en meget fashionabel indstilling. For eksempel, lofterne i stil med "Provence" - helt fra foringen, malet i hvidt. Det er smukt, de kan farves, når de er sotne ...

Men hvis du er oversvømmet af naboer, så klapbordet vil simpelthen skrabe, det vil tabe form, vil revner blive synlige. At ændre et sådant loft er meget billigt. Derfor - tænk.

Rackloft i aluminium

Hvad er loftet i køkkenet: oversigt og sammenligning

I køkkenet ser sådanne lofter godt ud, hvis teknikken, arbejdsforkladen eller møblerne også er af stålfarve. På bekostning af et sådant loft - ikke billigt, men det er evigt. Han er ikke bange for vand, det er praktisk at vaske (ikke som stræklofter), der vil ikke ske noget med ham, hvis du kramer det med en skarp genstand.

Og på den anden side går designet noget aggressivt, hvilket betyder, at det hurtigt passer. Derfor, hvis du ikke er sikker på, at aluminiumslisterne på loftet - grænsen for dine drømme, er det bedre at afholde sig fra en sådan efterbehandling. Hun vil hurtigt kede sig og kaste det vil være en skam.

Kassettelofter (som Armstrong)

Hvad er loftet i køkkenet: oversigt og sammenligning

Nej, tror ikke, at vi mener den mest almindelige, grå "Armstrong", som er færdig med alle supermarkeder og kontorer i verden. Kassetteloft - det er netop samme teknologi, kun kassetterne selv - kan være nogen farve.

Der er også tegninger, der er sølvfarvet og bronze ... Hvad er det ikke! Muligheden er ikke dårlig, men alt afhænger af hvilke kassetter der er lavet af. Hvis de har fint gips, så er muligheden dårlig (husk oversvømmelserne), men hvis du er i plastik - kan du tage det.

Det eneste negative her - de "spiser" 10 - 15 cm af vægens højde. Så hvis du har en hruschevka, med en lofthøjde på 2,20 meter, så for dig et nedhængt loft - absolut ikke godt.

Loft fra MDF paneler

Hvad er loftet i køkkenet: oversigt og sammenligning

De gør det også ... Men i sidste ende ser loftet ikke ud som et køkken, men som et bad (fordi hovedtrækningen af ​​MDF-paneler er et træ).

Dette er en grov slags, og der er ingen praktisk i den. MDF vil svulme fra oversvømmelsen, det bliver kvalt, det skal skubbes tungt, og det er bange for slibemidler ... Nej, vi kan ikke anbefale et sådant loft.

"Grilyato" lofter (gitter)

Hvad er loftet i køkkenet: oversigt og sammenligning

Meget hyggelige og usædvanlige lofter. Ja, det er meget originalt, moderne. Men køkkenet - der er et køkken og sod - der er sod. Ingen, selv den bedste hætte, vil ikke slippe af med det klæbrige loft.

Og forestil dig, hvad det betyder at vaske disse vidunderlige honningkager? Forestil dig og slip denne idé. Grilyato er ikke til køkkenet, men for de værelser hvor der ikke er og der vil aldrig være sod.

Loft fra flise

Hvad er loftet i køkkenet: oversigt og sammenligning

Nogle laver et loft fra fliser. Hvad disse mennesker styres af, vi er ikke meget klare. Men udsigten er meget skræmmende og mærkelig. Måske havde de bare en ekstra flise, og de besluttede at bruge det? Men i hvert fald lad os fortælle dig om ulemperne.

Flisen er sådan, at den kan falde ned, hvis naboer fra toppen begynder at være på gulvet (for eksempel at bore noget, ligge også gulvet eller nederdelene). En flise, revet fra loftet og fik direkte til hovedet ... Du ved hvad det er.

Spejl loft

Hvad er loftet i køkkenet: oversigt og sammenligning

Også en dum idé. Dette er både dyrt og upraktisk. I køkkenet er der altid noget at knække og drysses, og uanset hvordan du lukker låget med låg, er det stadig noget, men det rammer loftet.

Og hvis det malede loft ikke er synligt mikrofibre af fedt, så er det i spejlet helt synligt. Derfor, hvis du ikke har planer om konstant at hoppe under loftet og skrubbe det, må du ikke forfølge skønhed. Derudover er der ikke noget direkte smukt til stede i spejlloftet, der er muligheder og mere interessant.

konklusion

Lad os se det ud: vi ved ikke hvilket loft der skal laves i køkkenet. Alle muligheder har deres fordele og ulemper. Start derfor med dine materielle muligheder og smag. Det vigtigste er, at vi viste dig alle sider af populære typer af loftet finish. Men trods alt den mest praktiske løsning - et konventionelt, malet loft.

Generelt mener vi ikke, hvilket loft det er. Hvor møbler og tilbehør er vigtige. Her er de - "lav vejret", og loftet - nej.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 1