Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Design af et rødt køkken - billede af interiør

For et stykke tid, blev den røde farve i det indre af køkkenet uretfærdigt sendt til en sekundær rolle: små dele, lyse farve accenter - det er, hvad han var egnet. I denne sæson har designere revideret deres holdning til Alom ...

Vi tilbyder dig et udvalg af billeder med ideer om rødt køkkendesign i forskellige stilarter og layouter.

Dagen er værd at starte i et lyst køkken, og bedst af alt i rødt. Derefter garanteres en dobbelt ladning af energi fra morgenkaffen kaffe og det omkringliggende rum. Det vigtigste er ikke at overdrive det med intensiteten af ​​farven og ikke overdrive det med kombinationen af ​​stilarter.

Fordele og ulemper ved det røde køkken

Den røde farve i designet, herunder køkken, kan det virke aggressiv, alt for chokerende og irriterende. Dette skyldes den dobbelte natur af denne farve på den ene side - farven på den kamp, ​​vrede og stærk maskulinitet "yang", med en anden - farven på healing og en kraftfuld energi genopladning (især meget godt for sæsonbetinget depression, blodmangel, og generelt tab af styrke).

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Blandt de utvivlsomme fordele ved denne særlige farveopløsning af interiøret er følgende:

  • Skaber en ferieatmosfære. Med et minimum af indsats, maksimal højtidelighed.
  • Korrekte accenter i detaljerne i designet hjælper med at forbedre stemningen og mætte rummet med positiv energi.
  • Giver mulighed for at skabe rumkammer og samtidig raffineret og luksuriøst.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Men brugen af ​​et sådant farveskema har sine egne svage punkter og ulemper:

  • Den intense farve virker spændende på nervesystemet, rød farve i rummets design er kontraindiceret hos hypertensive patienter.
  • Overdreven skygge kan reducere arbejdskapaciteten og forårsage træthed.
  • Det lille køkken vil virke endnu mindre, hvis dets design er for meget rødt.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

At kende sådanne nuancer, kan du med succes bruge den røde farve i al sin mangfoldighed i indretning. Og med det rigtige valg af paletten kan dit køkken se Victorian luksuriøst eller delikat minimalistisk.

Rigdom af stilarter

1 Et slående slag for høje teknologier

Rette linjer, en overflod af glas, plast og metal, op til en millimeter kalibreret rumfunktionalitet er de vigtigste kendetegn ved den højteknologiske stil. Ikke et hus, men et favorit kontor.

Men du vil have varme og komfort. Selv det mest kontorlignende køkken er let tæmmet, hvis designet bruger nuancer af rødt. Mørk kirsebær, crimson, scarlet brønd kombineret med krom detaljer og sort og hvid indsatser.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

En relativt ny retning i højteknologisk design er øko- og bioteknologi. Disse stilarter med samme strenge og pragmatiske tilgang til rummets organisation, argumenterer ikke med naturen, men fører en dialog med den.

Ved indretning af værelser i disse stilarter anvendes en kombination af antagonistiske farver - grøn og blå -. Det er hensigtsmæssigt at dekorere indretningen med en duo af rød-orange.

2 Industriel Loft Lyd

En forholdsvis ung arkitektonisk stil har nået vores breddegrader. Loft (fra den engelske loftet) var meget populær i det bohemiske miljø i New York i 50-60'erne i det sidste århundrede.

Så begyndte den kreative karakter af studielejligheder at bruge fabriks-, lager- og kontorlokaler. De kostede en størrelsesorden billigere end konventionelle lejligheder og lovede store muligheder for at realisere kreative ideer.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Selv en lille "Khrusjtjov" kan omdannes til en bohemehytte. Det vigtigste er at ordentligt zoning plads og afhente paletten.

En ubehandlet murstensvæg af terracotta eller mørk rød farve vil være et ideelt baggrund for rude hylder og metalstole og borde med glasoverflade.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

rødt køkken i loft stil

3 Restrained raffinement af viktoriansk England

Normalt i en lignende stil er det sædvanligt at lave værelser, kontorer og til tider sove. Men selv dine yndlingsretter med en kombination af ædel Bordeaux med et mørkt træ kan tage dig til det victorianske England i midten af ​​det nittende århundrede.

Funktion af stil - eclecticism. Det kombinerer rococo, klassisk, gotisk og eksotisk. Exotics, i dette tilfælde udelukkende kinesisk eller indisk. Forlad de andre orientalske lækkerier til en anden stil.

Det vigtigste, der bør overvejes, når man vælger denne stil - hele lejligheden skal holdes i samme ånd. Victorian England tolererer ikke konkurrence med andre områder i designet.

rødt køkken i engelsk stil

4 Øst er en delikat sag

Det mest frugtbare valg til det røde køkken er den orientalske stil.

Alle nuancer af rød er aktivt brugt i indretning og i arabisk stil, og på marokkansk og kinesisk. Forskellen er kun i detaljerne i indretningen, kombinationen af ​​farver og stilen i rummet.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Åbningsskæringen og overflod af ornamenter er karakteristiske for både arabiske og marokkanske stilarter. Forskellen er kun i valget af farver.

Arabisk stil er præget af brug af basale neutrale toner med lyse accenter, herunder rød, burgunder, rubin og terracotta.

Marokkansk stil indebærer anvendelse af mere mættede, tunge "krydret" farve ensembler: en kombination af mørk blå, lilla med lilla, carmin-rød, varm gul, smaragd.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Kinesisk stil favoriserer også rødt. Rummet er klart zonet med dekorative skærme, tekstiler og tapet er malet med billeder af fugle, blomster, mytiske dyr.

Kinesisk stil, som ingen andre iboende naturlig kombination af farver: mørk grøn, blå, hvid, sort, lilla, guld - alt sammen inden for de samme lokaler.

Riot af farver

Uanset hvilken stil du vælger, er det vigtigt at overveje den grundlæggende kombination af farver.

sort

Den mest provokerende kombination. I sin reneste form er den næsten ikke brugt - situationen er for dyster. Selv for organiseringen af ​​rummet i gotisk stil er denne duet fortyndet med hvide, grå eller bløde pasteller.

smukke rød-sort køkken

En anden nuance, for større respekt, bør du vælge mere rolige nuancer. Den hvide overflod vil visuelt forøge rummet i rummet.

rødt køkken i japansk stil

hvid

En klassisk kombination, der ikke kræver tilføjelse af andre toner.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

På billedet er der et rødt køkken i et moderne design fra IKEA. Lyse blanke facader ser godt ud i kombination med hvid farve.

Til værelset kiggede ikke kedeligt, du skulle skifte mellem monokrome og mønstrede overflader. Når monokrome vægge vil se godt ud af mosaikgulvet.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

beige

Et godt valg for at skabe en hyggelig atmosfære. Oftest beige "udnævnt" basisfarven. Med rige røde, sand, halm, jordbundne kombineres godt.

Hvis du vælger et bordplade til et sådant køkken, skal du kigge på akrylfladerne eller det laminerede spånplader.

Til beige er næsten alle nuancer af røde egnede - fra tætte bordeaux til pink-crimson. Denne kombination kan anvendes i retro stil, klassisk, måske i moderne stil, hvis tykke røde toner vil være til stede i form af små elementer af indretning.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

blå

En dristig nok kombination er kampen mellem "is og flamme". Ikke desto mindre er det dette valg, der giver os mulighed for at bestemme rummets psykologiske temperatur. Med bunden rød vil rummet blive varmere, basen blå vil gøre det køligt.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

grøn

Den mest naturlige duet, men forudsat at farverne svarer til de naturlige toner. Ingen "sure" maling.

Selv for en glamourøs boho bliver det også. Grøn bør være dyb, mørk smaragd, måske endda med en spids. Rød samtidig bør du vælge mere stille og i ørkenen - bourgogne, karmin, kirsebær, koral og succes er garanteret.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

brun

Disse farver er tætte. Denne kombination i udsmykningen ser harmonisk ud. Det er hensigtsmæssigt at bruge, når du genskaber den engelske stil. Overfladen af ​​træ med brugen af ​​mørk kirsebær, burgundy accenter gør dit køkken virkelig luksuriøst.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

appelsin

Den varmeste kombination. Det er vigtigt at overveje, hvor vinduerne i dit køkken går. Hvis i sydøst eller syd, så skal dette farveskema opgives. Værelset, især i sommermånederne, vil fremstå glødende varmt.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Detaljer er altid vigtige

Moderne møblerindustrien giver dig mulighed for at designe ethvert rum i overensstemmelse med dine stilistiske præferencer.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

På baggrund af neutrale vægge i grå-beige toner vil de lyse facader af bourgogne, skarlagen eller crimson se godt ud.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Hvis du vælger at gøre køkkenet hvidt og rødt, så er det passende at lave et mønsterbundet gulv. Tre vægge gør en mat-hvid, og en del af facaden af ​​headsettet - rødt. Således kan et forklæde være både dekorativt og sort / hvidt, men i tone til møblerfacader.

rødt køkken med blank facader

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Rødt headset

Den røde suite findes i mange moderne køkkener. Facader er ofte lavet af deres MDF, dækket af finer, melamin eller plast.

Ved fremstilling af de mest budgetmæssige muligheder anvendes et lamineret spånplader.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Luksus møbler er ofte lavet af naturligt træ. Røde træarter er ideelle til dette.

Moderne teknologier og en række farver giver mulighed for at modtage en utrolig bred farvepalet af nyanser af rød, så alle vil finde de bedste løsninger til sig selv.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Stilfuldt og effektivt vil den metalliske effekt på facaderne se ud. Glatte overflader ser bare fantastisk ud, både i små og i rummelige rummelige værelser.

Grå-rød interiør

Baseret på rød og grå kan du skabe meget imponerende og stilfulde moderne løsninger. Det er vigtigt at være opmærksom på udvælgelsen af ​​farve løsninger.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Grå vil bidrage til at glatte for intens en rød tone, understrege den, vil bringe harmoni ind i designet.

Denne tandem kan bruges i sådanne stilarter som neo-barok, high-tech, art deco. Du får nemt stilfulde, moderigtige og simpelthen luksuriøse køkkendesigner.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Hvis du vil gøre køkkenet spektakulært, men ikke overdrevent lyst, skal du bruge grå som hoved, mens du med røde kan med fordel placere accenterne.

Rødt og hvidt køkken

Røde og hvide køkkensæt lavede en misundelsesværdig konkurrence til populære rød-sorte variationer. Kombinationen af ​​en lys tempererende skygge med en kold og lakonisk hvid er ikke en nem opgave.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Pas på: ren hvid farve gør den røde endnu lysere. Så vælg det som baggrund.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Hvis du vil, kan du ikke bruge ren hvid, men dens nuancer: lysegrå, elfenben, smeltet mælk, cremet, creme.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Også rødt kan være helt anderledes, lige fra ekstremt lyse og mættede toner og pumpe terracotta, kirsebær, koral osv.

Rød og grøn design

Rød kan kombineres med grøn, korrekt valg af passende skygge. Den bedste mulighed for mange kan være oliven, krydderurt, øm-lime.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Dette er et meget spektakulært designbevægelse, som helt sikkert vil blive værdsat af elskere af dristige, ikke-trivielle eksperimenter.

Fokus på grøn, ved hjælp af rød som accenter: en lysekrone, tekstiler, redskaber, apparater, vaser, servietter og lige møbler til en spisegruppe.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Eksperimentere med både nuancer og kombinationer. Idéer kan trækkes direkte fra naturen, hvor sådanne kombinationer kan findes meget ofte.

Rød hjørne køkken

Køkkenets hjørnekonfiguration er den mest funktionelle, der giver masser af lagerplads til produkter, små apparater, redskaber og andre redskaber.

Hvis du tænker gennem designet i en moderne stil, skal du være opmærksom på køkkensæt med fotoudskrivning.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Billedet kan anvendes på facaderne i de øvre frysere, der kombinerer dem med frostet glas. Vælg et billede, så det lyser rødt lysstyrke let.

Til klassisk interiør er et mahogni sæt med afrundede kanter og hjørner velegnet til buede facader.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

I højteknologi, minimalisme, popkunst og andre moderne retninger er det bedre at holde sig til klare, lige linjer, herunder hjørne hjørner.

Rød bordplade

Hvis du er fan af kreative og ikke-trivielle designs og rødt køkken virker for banalt, skal du bruge denne farve som en accent. Vi anbefaler dig at være opmærksom på bordpladen i denne farve.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Produkter fra lamineret plast vil være tilfreds med de rige teksturer og en utrolig bred palette af nuancer.

Det ædle og solide udseende er garanteret af bordplader lavet af kunststen. De er meget ens i tekstur og farve til naturlige ingredienser.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

For at sikre, at denne bordplade ikke virker fremmed i dit køkken, skal du vælge det samme materiale, som du bruger, når du designer et forklæde.

Baggrunde i det røde køkken

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Rødt køkken i sig selv er et selvforsynende møbel. Alt det andet, herunder væggenes design, skal være en lakonisk baggrund for den.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Når du vælger et tapet, skal du være opmærksom på lys nuancer. Det er ikke nødvendigt at tage hvid, fordi dens blødere nuancer hjælper med at blødgøre effekten af ​​rødt, hvilket giver mange muligheder for at arrangere kontraster i indretningen.

Rødt køkken: lyst, stilfuldt og moderne

Under alle omstændigheder ser den røde farve i interiøret meget fordelagtig ud. Det er kun nødvendigt at observere foranstaltningen, for at vælge den rigtige farve og stilistiske løsning.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

7 + 1 =