Moderne køkken i stil med decoupage

Eksempler på decoupage teknikker i køkkenets indre

Brugen af ​​forskellige håndlavede teknikker i design har længe overrasket ingen - patchwork, scrapbooking, quilling ... Alle er aktivt brugt af fagfolk og dem, der ønsker at dekorere deres hus eller lejlighed.

Udsmykningen af ​​køkkenet i stil med decoupage har sine egne nuancer, så vi detaljerer dets funktioner med specifikke anbefalinger og visuelle billeder.

typer

Først og fremmest er det nødvendigt at forstå det centrale spørgsmål: hvad er det? Faktisk er decoupage udsmykningen af ​​forskellige genstande ved tegninger, malerier, mosaikker med efterfølgende lakbeklædning.

Han forfølger to mål på én gang: dekorér de valgte møbler eller tilbehør og sørg for belægningenes sikkerhed.

Der er flere typer decoupage, der bruges i interiøret. De adskiller sig i stilistik og i farve. Lad os overveje dem mere detaljeret:

 • Simple City - det er stilen i en storby. Denne teknik er bevidst understreget, papiret bruger en række papirer, herunder aviser og usædvanlige wrappers. Karakteriseret af tattered kanter, overlappende lag på hinanden og en del bevidst uagtsomhed - det er meget nemt at lave selv.
 • En særlig teknik bruges også til den populære glans-chic. Her er det nødvendigt at arbejde på skabelse af effekt af "tidligere luksus". Aging teknikker bruges til at skabe et antydning af antikviteter.
 • For elegante Provence er lys, luftige toner og landskabsmotiver karakteristiske. Prøv at skabe en efterligning af falmede farver i solen - dette er endda velkommen.
 • Den victorianske stil kombinerer pretentiøsitet og tilbageholdte klassikere. Anvend forgyldning, mørke toner, scener fra klassiske lærrede. I implementering er det det mest komplekse, da det ikke tillader blots og kræver en ideel struktur af maling og indretning.

Moderne køkken i stil med decoupage

Moderne køkken i stil med decoupage

Tro mig, at vælge den rigtige mulighed er let for ethvert interiør. Lad os se, hvordan den bruges i praksis.

Fin finish

Enig, køkkenet i decoupage-teknikken ser hyggeligt, smukt og stærkt hjemligt værelse. Det kan anvendes praktisk taget på ethvert fly - men teknikken er lidt anderledes. Vi foreslår at overveje følgende punkter:

 • Gulvet skal udarbejdes. Nemmere hvis du har et laminat eller linoleum - de er allerede fladt. Men træet, parket, skal først slibes. Derudover skal du dække overfladen med et maletape. Og så kommer tid til kreativitet - maling, balonchiki til graffiti, papir og indretning til gaveindpakning. Sørg for at dække resultatet med to lag af varig lak, ellers vil reparationen ikke vare længe.
 • idé: Moderigtigt moderne modtagelse - decoupage med klud. Prøv at skabe et imiteret tæppe eller fuldt tekstil gulv - ikke-standard og original.

  Moderne køkken i stil med decoupage

 • For væggene sælges nu tapet, efterligne decoupage. Men fornemmelsen i dem er ikke nok - for at opnå det samme udseende er kun originalt og skabt specielt for dig ekstremt enkelt. Kombiner forskellige materialer, se efter en smuk farvekombination.
 • Effektivt se anderledes ud fotos og små billeder, placeret på en kaotisk måde. Faktisk er der ingen begrænsninger i valget af teknologi, det vigtigste er, at resultatet passer.
 • Moderne køkken i stil med decoupage

 • Stilfuldt udseende decoupage loft. Brug aviser, bøger, servietter. Meget lyst udseende med brug af farve magasiner - dog hvis du ikke har noget imod overflod af nuancer. Mest sandsynligt er forskellige skabeloner eller stenciler nyttige - hvis du vil lave et ornament eller et komplekst mønster.
 • Af den måde: I køkken-stuen kan du anvende denne teknik til zonering. For at gøre dette, lav to lignende i stil, men forskellige mønstre, eller være begrænset til at dekorere en bestemt del af rummet.
 • På flisen decoupage ser også godt ud. Hvordan kan du lide denne ide om et malet forklæde?

Alt dette pynter køkkenet, men hvis du virkelig har brug for et hyggeligt og ukonventionelt design i en lejlighed eller i et privat hus, så tænk på decoupage af køkkenapparater og møbler.

Vi pynter situationen

Selvom du ikke har tid, energi eller penge til en fuldskala reparation, kan du opdatere interiøret - afkobling er den ideelle mulighed for dette.

Konventionelle træstole bliver til en eksklusiv designer, du skal bare hente et smukt billede og omhyggeligt overføre det til sædet. I dette tilfælde kræves der ingen særlige omkostninger: lim, papir, lak. Enig, intet kompliceret.

Moderne køkken i stil med decoupage

Moderne køkken i stil med decoupage

Decoupage er specielt velegnet til køkken i Provence stil: blomstermotiver, små landskaber, bløde pastellfarver. Alt dette ser meget blid og stilfuldt ud.

Hvis du planlægger at dekorere ryggen, vil listen over materialer udvides: Brug gamle gardiner og gardiner. Og det taler ikke om papir, servietter og bare maling. Usædvanlig og fashionabel modtagelse. Det vigtigste, at stoffet var "med et twist": blonde, originale mønstre, batik.

Moderne køkken i stil med decoupage

Moderne køkken i stil med decoupage

Nå i denne teknik se facaderne af vedhængsbeskyttere og headsettet.

Designer Council: Hvis du ikke ønsker at dekorere alle de samme tegninger, så prøv at lave et par historiebilleder, som fortsat er meningsfulde. Dette vil kræve en vis indsats, men resultatet er absolut det værd.

Moderne køkken i stil med decoupage

Undervejs skal du huske skalaen, når du vælger et mønster til decoupage. På små køkkener er det bedre at bruge små og tynde ornamenter, og store elementer passer ind i rummelige.

Undgå at ignorere husholdningsapparaterne. Selvfølgelig er det ikke en god idé at dekorere kogepladen på denne måde. Men ovnlågen, køleskabet, mikrobølgeovnen - helt. Desuden er disse flade overflader, der ikke kræver forudgående behandling - undtagen affedtning.

Moderne køkken i stil med decoupage

Læg mosaikken ud af stykker stof eller lav en kompleks tegning på hele flyet. Alternativt kan du lave en tynd kant rundt om kanten af ​​enheden. Det ser meget stilfuldt og naturligt ud.

Dekoreret på denne måde er bordpladen også et godt træk. Det eneste, du skal vælge den rigtige varmebestandige lak, ellers vil belægningen blive beskadiget på grund af den medfølgende varmeplade eller pande.

Moderne køkken i stil med decoupage

Glem ikke de små ting - vi vil tale om dem særskilt.

Vi dekorere indretningen

Det syntes, hvorfor tilføje til at dekorere alle former for tilbehør? Men de hjælper med at skabe en generel atmosfære. Forskellige små ting til decoupage - et ideelt valg. Derudover er teknologien så let, at selv børn kan klare det.

Moderne køkken i stil med decoupage

Moderne køkken i stil med decoupage

Pander og pander er bedst at røre ved - medmindre du bare skal sætte dem på hylden og beundre. Men alle slags saltcellarer, skærebræt og karaffer er hvad du har brug for!

Hvis det drejer sig om redskaber, skal du tage ansvaret for belægningen - du har brug for en giftfri lak.

Moderne køkken i stil med decoupage

Moderne køkken i stil med decoupage

Moderne køkken i stil med decoupage

Flere identiske genstande, malet med lignende mønstre baseret på motiver, ser mere rentable ud end at duplikere det samme billede - for eksempel kroge til håndklæder eller et sæt briller.

I princippet kan du dekorere denne måde, næsten alt - herunder ure og endda bestik. Sandt nok kræver sidstnævnte omhyggeligt arbejde, især hvis du planlægger at dekorere hele sæt gaffel og skeer.

Moderne køkken i stil med decoupage

Moderne køkken i stil med decoupage

Af den måde: Af den forældede bestik får du en vidunderlig suspension i decoupage teknikken.

Som du kan se, er metoden ikke kompleks, men smuk. Det bemærkelsesværdige træk er evnen til at dekorere næsten ethvert element i interiøret. I betragtning af den lave pris og de tilgængelige materialer, hvoraf de fleste altid er til stede - det er en fantastisk måde at dekorere køkkenet selv på.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 57 = 66