Køkkendesign i middelhavsstil

Køkkener i middelhavsstil: de bedste ideer med billedinteriør

I dag vil vi overveje en anden original stil med design af køkkener, hvilket er meget almindeligt blandt indbyggerne i de sydlige Europa, som ligger uden for Middelhavet.

Et bemærkelsesværdigt subtropisk klima, masser af sol og varme næsten hele året rundt, samt selve nærheden til dette fantastiske hav, forudbestemte en række traditioner inden for interiørdesign.

Lad os begynde med at fremhæve nøglefunktionerne i denne stil, og derefter skal vi fortsætte med at overveje alle de vigtige detaljer og elementer i dens indretning.

Køkkendesign i middelhavsstil

Således fremhæves Middelhavets tema ved følgende bemærkelsesværdige øjeblikke:

  1. 1 Atmosfære af gæstfrihed bare en obligatorisk følgesvend og "parameter" af dette køkken. Beboere i kystbyer er meget venlige og altid glade for at modtage gæster, at dække et bord med fisk og skaldyr og vin til dem samt at tale mentalt om nyheder eller anliggender. I et sådant rum skal være rummeligt, hyggeligt, så enhver person virkelig kunne føle sig hjemme.
  2. 2 Enkelhed i udsmykning og dekoration. Eventuelle dyre, iøjnefaldende og prætentiøse ting er helt ude af sted i Middelhavets køkken. Tværtimod skal alt omkring sige, at kun de mest nødvendige ting er samlet her, komfortable møbler og praktiske køkkenredskaber. Det samme gælder for enkle, tilgængelige materialer, der anvendes til færdiggørelse af vægge, lofter og gulve.
  3. 3 Rigelig brug af fliser. Facing med fliser kan ikke kun finde sted i køkkenforkladen, men også over hele arbejdsområdet eller endda langs hele bagvæggen op til loftet.

    Nogle gange kan bordpladen udlægges, for eksempel med keramisk mosaik eller små fliser. Det er også den flise, der gives præference, når spørgsmålet opstår, end at lægge gulvet i køkkenet.

Middelhavsindretningen har lignende træk med stilarter som Provence, Country og Chef Chic. Tag et kig på flere billeder, vi hentede op.

Køkkendesign i middelhavsstil

Køkkendesign i middelhavsstil

Køkkendesign i middelhavsstil

Køkkendesign i middelhavsstil

Møbleringsfunktioner

For køkkenet i middelhavsstilen er det særligt, som nævnt ovenfor, at vælge enkle men funktionelle, faste møbler.

Selv når man planlægger et værelse, skal man tage højde for, at et sådant køkken skal være lyst og rummeligt og ikke skabe et miljø for at hylle møbler og mangel på plads.

Ideelt set bør det fungere som et køkken-stue, hvor man ikke kun kan lave mad, men også acceptere efterlengtede gæster.

Køkkendesign i middelhavsstil

Et par anbefalinger til at hjælpe dig med at vælge de mest egnede møbler:

Spisebord bør være enten stor eller i det mindste af mellemstørrelse, designet til 4-6 personer. Gæster i et sådant køkken er altid velkomne, så du skal være klar til at rumme dem komfortabelt og føle dem godt.

Køkkendesign i middelhavsstil

Køkken sæt laves som regel fra et træ eller som en sidste udvej fra MDF med efterligning af naturlige teksturer.

Alle slags paneler på facaderne, metalbeslag med keramiske indlæg samt glashejder er meget velkomne. I mere traditionelle designs er der givet et specielt sted til emhætten, hvorfor sektionen af ​​de øverste skuffer kan opdeles i to dele.

Køkkendesign i middelhavsstil

Color Headset. Lys og friske motiver er almindelige her.

Hvid, beige, grå med patina eller køkken med olivenfarve vil skabe den atmosfære, du har brug for, og vil glæde øjet.

Facader lavet af naturligt træ af mørke klipper, hvis tekstur nødvendigvis skal forblive synlig, er heller ikke en sjældenhed i denne stil.

Køkkendesign i middelhavsstil

stole Vælg enten træ med massive ryggen eller metal, men samtidig elegante smedede former.

Det er tilrådeligt at udstyre sådanne stole med bløde sæder og ryg på snørebånd, der er foret med bomuldsklud, for eksempel i et hvidrødt bur eller et blomstermønster.

Køkkendesign i middelhavsstil

Køkkendesign i middelhavsstil

Køkkendesign i middelhavsstil

Desuden, hvis området tillader det, kan du sætte kompakt dobbelt sofa, men det er snarere som en dekorativ mulighed eller et designbevægelse at "fylde" et tomt hjørne i køkkenet.

Du kan sætte en smuk klædeskab med åbne hylder, som vil indeholde en samling af dekorative tallerkener og tallerkener.

Køkkendesign i middelhavsstil

Planlægning og udsmykning

Her er nogle få nøgleanbefalinger til udformning af vægge, lofter, gulve og arbejdsområde, hvilket kan hjælpe dig med at vælge de rigtige materialer:

vægge. Baggrund i køkkenet i middelhavsstilen er meget sjældent limet. I grunden er væggene malet, fliselagt med keramiske fliser eller natursten.

Taler om farver når man maler, og derefter baseret på de præsenterede billeder, er de mest populære de forskellige nuancer af gul eller beige.

Køkkendesign i middelhavsstil

Til lofter Vælg mat maling hvid, beige eller sand farver.

Ofte kan du finde massive bjælker af træ, men dette, som de siger, i originalen. I en lejlighed kan du begrænse dig til enklere løsninger.

Køkkendesign i middelhavsstil

Paul i de fleste tilfælde er det dækket med keramiske fliser af mellemstore eller store dimensioner. Farve løsninger kan være meget forskellige, her er valget helt din.

Køkkendesign i middelhavsstil

forklæde spredes enten fra fliser af små størrelser, eller endda fra en mosaik.

Begge varianter kan implementeres i en bred vifte af løsninger: fra klassisk single-tone layout til sofistikerede men udsøgte paneler. Nogle gange er et forklæde lagt ud med en natursten eller en flise, der efterligner den.

Køkkendesign i middelhavsstil

køkkenbordet for det meste bestilt af naturlig eller kunstig sten. Igen er der ingen strenge krav til valg af farver, teksturer og mønstre.

Mindre ofte, men det kan stadig findes, hele bordpladen eller en del af den er lagt ud af en lille keramisk flise, som kan have en fantastisk æstetisk effekt.

Køkkendesign i middelhavsstil

Køkken ø. Resultatet af fordelingen af ​​plads i det indre af et sådant rum skal nødvendigvis være et tilstrækkeligt stort plads til spisepladsen.

I nogle køkkeners layout kan man også finde den såkaldte "ø", som fungerer som en slags separator mellem madlavning og spisepladser. "Øen" kan tjene som en ekstra arbejdsflade, og for eksempel en bar tæller.

Køkkendesign i middelhavsstil

Afsluttende noter

Efter at grundelementerne i køkkenindretningen i middelhavsstil er klar, er det fortsat at bestemme, hvordan og hvad der præcist skal udfylde de tomme nicher og andre, men fri plads:

Husholdningsapparater bør ikke tildeles, og hvis det er muligt, skal bygges og skjules bag møbler facader.

Denne regel gælder ikke for emhætter. Det skete så, at hun næsten havde det centrale sted i køkkenets arbejdsområde. Emhætten skal være kuppel, ikke indbygget.

Det er bestemt til at skille sig ud og opfylde ikke kun husstandens rolle, men også et vigtigt element i interiøret.

Køkkendesign i middelhavsstil

Sanitærteknik. I et stort køkken er der altid meget at forberede. Vælg i denne henseende en større vask, du kan endda fordoble. En god mulighed ville være en keramisk vask eller en kunstig sten.

I de mest klassiske eksempler på middelhavsinteriør sættes kobber eller bronze dræn og blandere.

Køkkendesign i middelhavsstil

Køkkendesign i middelhavsstil

Køkkendesign i middelhavsstil

tekstil. Hvis vi taler om gardiner til køkkenet, så er brugen af ​​lys, men enkle stoffer velkommen. Den samme lyshed, friskhed og luftighed skal spores i farveskemaet og mønstrene.

Det er bedst at bruge lyse farver, dekoreret med blomster eller andre sjove ornamenter. Hvad angår gardinetyperne, kan de være både klassisk skåret og design, og for eksempel romersk.

Køkkendesign i middelhavsstil

belysning bør være nok hele året rundt.

I den varme årstid, når lysdagen er lang, leveres naturlig belysning af vinduer, helst store. For at arrangere kunstig belysning er det nødvendigt at være opmærksom på hver af zonerne.

Over spisestuen kan du hænge en smuk bronskronekrone med en Tiffany-stil lampeskærm. Hvis du har en "ø", så belys den med hængslede lamper eller loftslygter.

Køkkendesign i middelhavsstil

tilbehør Velkommen, men du skal observere en følelse af smag og måling. Som i andre sydlige stilarter med rustikke noter besidder dekorative retter i denne stil et fremtrædende sted.

Den kan placeres på hylderne på et møbelsæt, cornice hoods, andre gratis nicher.

Original og harmonisk vil ligne skibe for krydderier og korn fra porcelæn, kobber køkkenredskaber, åbne hylder til opbevaring af olivenolie, beholdere med pasta og tørrede frugter.

Køkkendesign i middelhavsstil

Køkkendesign i middelhavsstil

Køkken i middelhavsstil har en særlig charme af åbenhed og hygge. Det skal modtage gæster, kulinariske eksperimenter og bare et behageligt tidsfordriv med familien.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

70 + = 75