Miten valita monivärikartta? Suunnitteluominaisuudet

Multivarki jo tukevasti asettunut monissa keittiöissä., Ja ne, rakastajattaria ja mestareita, jotka eivät vielä ole arsenaali tämän loistava keksintö, usein ajatellut ostaa sen. Multivarka suorittaa paljon toimintoja, osaa valmistaa melkein mitä tahansa lautasen toimii painekattila, leipäkone ja jopa jogurttia.

multivarka

Multivarkin valinta voi olla melko suuri ongelma, koska markkinoilla on valtava valikoima erilaisia ​​tuotemerkkejä ja malleja eri hintaluokissa. Laaja valinta on usein sekava. Siksi ennen kuin ostat, on niin tärkeää oppia monimuuttujan ominaisuuksia ja toimintoja tekemään oikea valinta ja nauttia koko perheelle maukkaita, hyödyllisiä ja monipuolisia ruokia.

multivarka

Kuinka tehdä oikea valinta?

Yleensä odotukset poikkeavat hieman todellisuudesta. Kaikki sellaisten markkinointiohjelmien takia, jotka edustavat tavaroita täysin erilaisessa valossa. Monivärinen ei ole mikään maaginen ja maaginen, se ei pysty tekemään nyytit eikä leikata tomaatteja. Teknisten parametrien mukaan tätä laitetta voidaan kuvata enemmän kuin sähkökattila, jolla on useita peruselementtejä:

 • kulho, jolla on tarttumaton pinnoite;
 • lämmityselementti;
 • lämpötila-anturi;
 • lämmityslaite;
 • lämpöä eristävä runko (muovista tai metallista).

Multivar on suhteellisen uusi japanilainen keksintö. Asia on, että japanilaiset kehittäjät ovat sopeuttaneet omaa riisintekstiään Euroopan markkinoille. Laite oli niin menestyvä, että se nopeasti saavutti suosion ja otti markkinoita. Ensimmäinen oli Panasonic, joka on edelleen kymmenen parhaan valmistajan joukossa.

multivarka

Monivärin pääominaisuudet

Jotta voitaisiin ymmärtää, mistä moniväristä on paras valita, on otettava huomioon ominaisuudet, joilla erilaiset mallit eroavat toisistaan.

multivarka

Kulhon tilavuus

Tämä on ensimmäinen indikaattori, jota tulisi kiinnittää huomiota kohtaan, koska se vaikuttaa suoraan virrankulutukseen sekä laitteen kompaktiin ja liikkuvuuteen. On olemassa malleja, joissa on sekä 2 litraa että 10.

Kun valitset kulhon tilavuuden, kannattaa harkita ihmisten määrää perheessä. Joten yhdelle henkilölle paras vaihtoehto on ostaa 3 litran malli ja 3 hengen perhe sopii kulhoon, jonka kapasiteetti on vähintään 5 litraa. Kaikki riippuu ruoan taajuudesta ja monivärin käytön voimakkuudesta.

Virrankulutus

Usein tämä indikaattori on huomattavasti yliarvioitu, koska monivärähtelyn eri malleissa vallitseva ero vaikuttaa astian kypsennysaikaan usean minuutin välein. Se voi myös vaikuttaa paahtotuotteiden määrään.

multivarka

Tehon valinnan merkitys on kulutetun sähkön määrä. Optimaalisin malli on 900 watin teho. Sähköliesiin verrattuna ne kuluttavat 2 kertaa vähemmän sähköä. On kuitenkin olemassa malleja, joiden teho on 2300 wattia. Lautasen kypsennysnopeutta lisätään useita minuutteja ja virrankulutus on 2 kertaa. Soveltuvat kotikäyttöön, jonka teho on 700 - 900 W.

Sisäpohja kulhoon

Monivärikirjoittajat ovat myös niin mukavia, että kulhon erikoisruiskutuksen ansiosta tuotteet eivät tartu kiinni. Tässä on kuitenkin tiettyjä vinkkejä monivärin valitsemiseen.

multivarka

Sisäpäällyste on useimmiten tehty teflonista tai keramiikasta. Jokaisella on sen edut ja haitat. Valinta olisi tehtävä henkilökohtaisten mieltymysten perusteella.

1

Teflon on kestävämpi materiaali, mutta vaatii huolellista hoitoa.

Teflon-monivärikarttaan tarvitaan erityisiä silikoni-lisävarusteita, koska muut materiaalit voivat vahingoittaa pinnoitetta. Keramiikan hoitaminen on paljon helpompaa, se ei pelkää naarmuja, mutta se voi ilmeisesti näkyä hakkeen korkeilta lämpötiloilta.

multivarka

Hallintotyyppi

Tämä indikaattori valitaan myös yksilöllisesti riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistä. Markkinoilla on monivaramerkkejä, joita hallitsee:

 • pyörivä lämpötila ja toimintatavat;
 • LCD-näyttö;
 • LED-indikaattorit;
 • napit;
 • kosketusnäytöissä.

Jotkut monivaiheisia laitteita ovat sisäänrakennettu Wi-Fi, jonka kautta laite voidaan liittää älypuhelimeen ja ohjata etäyhteyden kautta. Tämän ohjelman avulla voit myös valvoa aterioiden valmiutta etäyhteydellä.

multivarka

Erilaisia ​​ohjelmia

Valittaessa monivärikartan mallia monien ohjelmien tulisi olla keskeinen tekijä, ja se asettaa peruskustannukset. Lisämaksu vaatii paineastian tai jogurttnitsyn.

Tärkeimpiä ohjelmia, joilla kaikilla monivärisellä on, on neljä tilaa: leivonta, höyrytys, ruoanlaitto ja sammutus.

Paras malli kodin ja tavallisen käytön kannalta on monivaiheinen, jolla on lisätoimintoja lämpötilan, viivästetyn käynnistyksen ja monipyöräystilan ylläpitämiseen. Sen avulla voit käyttää omia reseptejäsi, ruoan lämpötilan ja keston manuaalinen asettaminen.

Lämmittimet ja suojausjärjestelmä

Kiinnitä huomiota myös, kun valitset monivaiheisen lämmittimen tyypin. Yksinkertaisimmissa ja talousarvion versioissa on lämmitin asennettuna. Se sijaitsee pohjassa ja vaatii jonkin aikaa lämmetä.

multivarka

Kalliimpi, mutta myös nopea vaihtoehto on induktiolämmitin, joka kerää lämpötilaa muutamassa sekunnissa. Tällaisissa malleissa lämmittimet sijaitsevat paitsi alhaalta, mutta myös reunusta pitkin, mikä takaa tasaisen lämmityksen koko kulhoon ja sen sisältöön.

Kalliimmassa hintaluokassa on monivärisiä 3D-lämmitintä. Jos et ole päättänyt, mistä moniväris
tä valita, niin malli, jolla on tällainen lämmitysjärjestelmä, on sen rahan arvoinen. Toisin kuin induktiojärjestelmä, 3D: ssä on lisälämmitin laitteen kannessa, mikä takaa tasaisimman lämmönjakelun.

multivarka

Toinen ominaisuus, jolla valitulla laitteella tulisi olla, on korkeatasoinen suoja. Ruoanlaitto ei edellytä ihmisen jatkuvaa läsnäoloa, joten monivärikartat jäävät usein vartioimatta. Jotta voit varmistaa oman turvallisuutesi, sinun on varmistettava, että monisäveltäjällä on kaksitasoinen suojausjärjestelmä:

 • Lämpötila-anturi kytkee laitteen pois päältä, kun asetettu lämpötila ylittyy.
 • Sulake irrottaa laitteen verkkovirrasta, jos toimintahäiriö aiheuttaa laitteen ylikuumenemisen.
multivarka

Lisäominaisuudet

Joilla on määritellyt parametrit halutun mallin tulisi ottaa huomioon myös sen rakenne ja mitat, koska multivarka voi viedä paljon tilaa keittiössä, joten sen suunnittelussa tulisi mahtua yleinen suunnittelu huone ja varsin toiminnallinen työskennellä laite oli mahdollisimman mukava.

Lisäohjelmien saatavuus voi myös olla suuri rooli, koska se tekee ruokavalion monipuolisemmaksi. Tällöin pakettiin tulisi sisällyttää erityinen reseptin sisältävä kirja. Se auttaa säätämään lämpötilajärjestystä ja poistamaan verkon asetusten etsimisen.

multivarka

Lisävarusteilla on myös rooli kysymyksessä siitä, miten valita monivärinen kotiin. On parasta, jos sarjaan kuuluu mittalevyjä, erityisiä muovisia lusikoita, höyrystin-tilan grilli. Lisäksi erikseen voit ostaa "kinkkua", lasillisia jogurttien ruoanlaittoon ja syvän paistamiseen tarkoitetun kori.

Kaikki nämä elementit voidaan korvata uusilla, sillä ne sopivat lähes kaikkiin markkinoilla oleviin malleihin. Kulhon vaihtaminen on vaikeampaa, jos se on vahingoittunut. On helpompi ostaa uusi monivärikartta sijaan etsiä korvaavaa kuppia.

Yritykset ja brändit

Lähes kaikki kotitalouskoneiden valmistajat ovat useampia malleja, sillä tämä laite on erittäin suosittu koti- ja yksinhuoltajien keskuudessa. Vastaus kysymykseen siitä, mistä yrityksestä valitaan monivari, riippuu laitteen hintaluokasta.

Markkinoiden suosituin yhtiö on Redmond, koska niiden mallit ovat kaikkein toimimpia alhaisin kustannuksin. Hyvä brändin brändi maksaa noin 5 tuhatta ruplaa.

Toinen versio talousarvion moniväristä on malli Polaris-yhtiöltä. Sen kustannukset vaihtelevat myös noin 5 tuhannesta. Täältä löydät jo keraamiset kulhot ja 3D-lämmityksen toiminnot.

multivarka

Kolmessa edullisessa mallissa on myös Philipsin monivärikartta. Se on yhdistänyt toimintoja ja sitä pidetään pikemminkin paineastiona, mutta se ei ole edellä mainittujen mallien mukainen.

Klassikoita voidaan pitää Panasonicin laitteena. Lähes kaikki tämän merkin mallit ovat kätevä näyttö ja ymmärrettävä ohjausjärjestelmä. Tällä mallilla alle 4 litraa ei ole paljon tilaa keittiössä. Niillä on myös melko alhaiset kustannukset: noin 3-4 tuhatta ruplaa ja mitenkään huonompi kuin kalliimpia malleja.

multivarka

Selkeä vastaus, miten valita monivärinen, valitettavasti ei. Kaikki riippuu ostajan yksilöllisistä mieltymyksistä ja vaatimuksista. Tärkeimmät kohteet ovat:

 • optimaalinen tilavuus;
 • keskimääräinen teho;
 • pieni koko.

Markkinoijille ei ole välttämätöntä hankkia tarpeettomia ja hyödyttömiä toimintoja paljon rahaa pelkästään siksi, että niitä mainostetaan. On ymmärrettävä, mitä odottaa tietyltä mallilta ja valita sen vaatimusten ja budjetin mukaisesti. Ei ole takeita siitä, että 15 tuhatta ruplaa oleva malli toimii pidempään ja parempaan kuin vastaava, mikä maksaa kolme kertaa halvempaa.

multivarka
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

50 − 49 =