Kalteva keittiöpuvut: hienommat valinnat parhaasta mallista (25 kuvaa)

Tällaiset laitteet on pitkään lakannut olemasta ylellisyyttä, ja siirtyi luokkaan lähes olennaiseen - eli viistot huppu pystyy täysin tuuleta huone joka Quadrature kärsi juuri lainkaan käyttökelpoista tilaa. On tärkeää, että nämä kompaktit mallit eivät ylikuormita sisustusta ja selviytyvät täysin niille annetuista tehtävistä. Yleensä arviointikriteerit perustuvat paitsi toiminnallisuuteen, mutta myös tyylin ominaisuuksiin ja lisävaihtoehtojen saatavuuteen.

Valkoinen kalteva huppu
Musta kalteva huppu

Parhaan vaihtoehdon valitsemiseksi on syytä ymmärtää, että kaltevien hupujen koon ja muodon välillä on eroja, suunnittelun ominaispiirteitä ja materiaalien valmistuksessa.

Vedenpoistaja, jossa on diagonaalinen paneeli

Keittiön kaltevien liesituulettimien ominaisuudet

Viistot huppu sai nimensä, koska lävistäjä baari sijaitsevat tietyssä kulmassa suhteessa paistopintaan ja siksi ne ovat niin tehokkaita poistamaan saastuneen ilman ja kierrätys höyryä. Tämä suorituskyky on erittäin suosittu modernin sisustuksen järjestelyn kanssa, se on pienikokoinen ja esitelty useissa sävyissä (suosituin niistä on musta lasi).

Kaapeliholkki
Kalteva huppu alkuperäisessä suunnittelussa

Tällaisten uutteiden avainmateriaaleina käytetään keramiikkaa, erilaisia ​​metalleja, lasia ja muovia. Innovatiivisilla kaltevilla hupuilla on nestekidenäyttö, joka helpottaa huomattavasti valvontaa, minkä ansiosta ne ovat ensimmäistä sijaa käyttäjien luokissa.

Kalteva kaappi kaasuliesiin
Kalteva hi-tech-huppu

Kätevin käyttää olivat kauko- ja aistimuutokset sekä ne, joilla on työkalut sijoittelukulman säätämiseen.

Kromattu kalteva huppu

Liukuva liesituuletin keittiön sisätiloissa

Jos uskot kuluttajien luokituksen, keittiön kalteva huppu on erittäin voimakas, mutta verrattuna muihin tuotetyyppeihin melun taso pysyy korkeana. Se sopii täydellisesti sekä ilmansaasteiden että erityisten hajujen kanssa, jotka muodostuvat ruoanlaittoon.

Kalteva huppu painonappitoiminnolle
Punainen koukku

Ominaisuudet ja edut

Laitteen suorituskyky ei riipu rakenteesta, jotta optimaalinen kalteva piirustus voidaan valita, on otettava huomioon suodatinkomponenttien ominaisuudet ja moottorin teho. Erityisesti suoran mallin ostaminen on hyvä syy siihen, että se järjestetään riippuvalaisimessa, jos keittiössä ei ole muuta paikkaa. Muissa tapauksissa on parempi kiinnittää huomiota diagonaalisiin muunnelmiin, jotka ovat houkuttelevia ja korkealaatuisia.

Pieni kalteva huppu
Tehokas kalteva huppu

On tavallista varustaa tilavat huoneet, joissa on kuparituotteita, joille on ominaista suurempi kapasiteetti. Pienet tilat, toisaalta, on varustettu kompakti tekniikka, jolla on kätevä kosketusohjaus. Valitessasi sinun on vain selkeästi priorisoida ja ymmärtää etuja, joita kalteva huppu houkuttelee:

  • merkittävästi säästää käyttökelpoista tilaa. Keittiön sisätilojen ansiosta on luotu tyylikäs ja kevyt stylistiikka;
  • joustavien ohjaustilojen saatavuus, useiden ilmanpuhdistusnopeuksien läsnäolo;
  • laaja sisäänrakennettu vaihtoehto, yleisimpi niistä - ajastin, viivästetty käynnistys, automaattinen sammutus, suodattimen tukkeutumisen tunnistin ja muut;
  • nopea ja edullinen asennus.
Kaltevuus Art Nouveau Hood
Keittiössä jugend-tyyliin, jossa on taipuva huppu

Suurin vaikuttava suorituskyky on vähäinen - tämä on tärkeimpien tuotteiden etu. Ainoa haittapuoli on pitkä etsintä malli, joka sopii täydellisesti hyvin kapealle alueelle, alle 60 cm.

Kalteva huppu valaistuksella

Ilmanpuhdistusmenetelmät

Ensimmäinen luokka on tuotteita, jotka työskentelevät hanasta: tekniikka ei käsittele ilmaa, vaan korvaa sen vain tuoreella, suor
aan tuuletuksesta. Asennuksen aikana on välttämätöntä käyttää ilmakanavaa, ehkä se vaatii ylimääräistä käyttökelpoista tilaa huoneessa. Huolimatta asennuksen suhteellisesta haitasta, tämä versio on useimpien yleisimpiä kaltevien huppujen istuttaminen. Syyt: laaja valikoima malleja ja värejä (musta kysynnän takia käytännöllisyys, valkoinen ja beige ovat houkutelleet sen monipuolisuus), optimaalisen tehon teknologia, saatavuutta budjetin kustannukset.

Puolikiillinen kalteva huppu

Toiseen ryhmään kuuluvat kierrätystyyppiset laitteet. He käsittelevät ilmaa useissa vaiheissa. Ensimmäisessä vaiheessa suoritetaan ulkoinen puhdistus: rasva-inclusions poistetaan erityisten suodattimien avulla. Toisessa vaiheessa järjestelmän hiilikomponentit ovat mukana: monimutkainen ilmanpuhdistus suoritetaan, epämiellyttävät hajut poistetaan. Toisen vaihtoehdon valinta on houkutteleva niille käyttäjille, joiden keittiössä ei ole riittävästi luonnollista tuuletusta tai pääsy ilmanvaihtokanavaan.

1

Käyttäjien luokituksen huippua johtaa monipuolinen teknologia, jossa yhdistyvät molempien vaihtoehtojen toimintaperiaatteet, jotka joskus lisäävät tuottavuuttaan. Miinus on näiden tuotteiden korkeat kustannukset.

Kalteva huppu, jossa on painatus

Kaltevien liesituulettimien asennus

Päätettäessä, miten korkea roikkua huppu, emme voi unohtaa, että laite ei saa häiritä normaalia käyttöä kaapit, varsinkin jos piilotettu upotettavat kodinkoneet niihin. Jos keittotaso on kompakti, mallin leveys 50 cm riittää sen huoltoon.

Alueilla, jotka ovat säännöllisesti runsaasti saastunut ja tarvitsevat kattavaa ilman puhdistus, aseta laite voimakkaita moottoreita, ja eivät ole niin tärkeitä suunnittelun toimiva laite.

Tällaisissa olosuhteissa tavallisesti käytettyjä keittiökalusteita, sitten suuri huppu (leveys 80 cm) ei häiritse. Samanaikaisesti sisustusparametrit mukautetaan yleensä puhdistuslaitteen mittoihin.

Kierrätys kalteva huppu

Kaltevien malleja asennetaan vakiotilassa, tavanomaisten lisävarusteiden asentamista ei ole vaikeampaa. Itsenäiset tuotteet, joita ei ole liitetty pistorasiaan, kiinnitetään ruuveilla ja tappuilla, ne tarvitsevat vain virransyötön. Jos laitteiden sisäänotto sisätilaan on tarpeen ilmanvaihtoaukolla, on asennettava tuuletusputki. Laskettaessa sen asennuksen liikerataa, tuottavuuden menetykset otetaan huomioon kierrosten aikana. Päällikön työn päätyttyä kaikki liitännät on suljettu huolellisesti.

Kalteva huppu rungossa

Koneiden potentiaalin täydellisen avaamisen ja toiminnan turvallisuuden takaamiseksi on noudatettava valmistajan suositeltua etäisyyttä pakoputkimoduuliin. Jos käytät kaasuliesi, vähintään määrä on 60 cm, jos sähkö - 50 cm. Joskus käyttäjät ovat yleensä roikkua laitteen katossa, ja se on tärkeää tarkistaa luotettavuuden ja laadun kalusteet vahvistamisesta elementtejä.

Kaltevan huuvin toiminnan aikana ilmanvaihtoputken värähtelyä ei voida sulkea pois, ja tässä yhteydessä on välttämätöntä jättää huomattava aukko sen ja kattopinnan alarajan väliin.

Aistinvarainen koukku

Hinnoitteluun vaikuttavat tekijät

Suurten koukkujen mallien luokituksiin kuuluvat mm. Koneiden kustannukset, sen suunnittelu, tuottavuustaso ja käyttöresurssi. Erityisesti pienikokoiset mallit, joiden leveys on 50 cm, ovat edullisimpia ja siksi haluttuja, hieman kalliimpia 60 senttimetrin vaihteluita. Lisää yleisluonteisia tuotteita, joiden leveys on 80-90 cm, vaativat huomattavia kustannuksia, mukaan lukien asennus.

Harmaa kalteva huppu

Mallien valinnassa ammattilaiset suosittelevat ennen kaikkea maailmanlaajuisiin huolenaiheisiin, koska heillä on optimaalinen hinta / laatusuhde. Profiilimarkkinoilla on laaja valikoima sekä budjetin että premium-segmentin laitteita, ja tämän divisioonan avulla voit ostaa optimaalisen mallin rahoitus- ja tilamuutosten mukaan.

Kalteva huppu suojalevyllä lautaselle

Modernit keittiöpuvut eivät ole vain kätevä väline puhdistaa ilmaa hajuilta, epäpuhtauksilta ja höyryltä, ne tulevat tyylikkäiksi osiksi sisätiloihin. Kaltevan mallin ansiosta huone on raikas ja puhdas, ja epätavallinen suorituskyky mahdollistaa minkä tahansa muotoiluideoiden toteuttamisen.

Beige viistotupa
Kalteva lasikuomu
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

18 − 11 =