Jääkaappi ikkunan alla: uudet mahdollisuudet unohdetuista klassikoista (57 kuvaa)

Hruščovin huoneistot ovat edelleen merkityksellisiä kiinteistömarkkinoilla: tällaisen asunnon osto on usein hyvin kannattavaa, koska hinnat ovat erittäin edullisia. Asukkaat Hruščov ja välittäjät tietävät yhden ominaisuuden näistä huoneistoista, tämä on niin sanottu jääkaappi ikkunan alla, joka rakennettiin talonrakentamiseen. Nykyaikaisilla suunnittelijoilla on ollut monia mahdollisuuksia muuntaa tämä hyödyllinen alue, josta keskustellaan edelleen.

Jääkaappi ikkunan alla puun alla
Jääkaappi ikkunan alla puisilla oloilla

Jääkaappi ikkunan alla parvekkeella

Jääkaappi ikkunan alla akun kanssa

Jääkaappi ikkunan alla ovella

Jääkaappi kahden ovea olevan ikkunan alla

Jääkaappi ikkunan alla ranskalaiseen tyyliin

Hruššovin keittiön sillat

Hruščovin kodinkoneiden rakentamisen aikana oli kallis harvinaisuus. Ei vain joka perhe voisi ostaa hyvän jääkaapin heti. Lisäksi käytettävissä olevat mallit olivat hyvin suuret ja pienimuotoisissa keittiöissä Hruščovin uusissa rakennuksissa ei ollut sopivaa.

Jääkaappi ikkunan alla keittiön alla

Hyllyt kipsilevystä ikkunan alla

Jääkaappi ikkunan alla kuulokkeessa

Jääkaappi ikkunan alla varastoineen

Jääkaappi Hruščovin ikkunan alla

1

Viimeistele niskan ikkunan alla kiven kanssa

Hruščovin jääkaappi ikkunan alla on punainen

Insinöörit löysivät ulos: jääkaappi Hrusovin ikkunan alla. Tuolloin se oli täydellinen ratkaisu, vaikka sillä oli omat ominaisuutensa. Hruščovin keittiöt sopivat erinomaisesti tällaiseen muotoiluun, talvella jääkaapin osassa, joka oli riittävän kylmä ruokaan.

Jääkaappi ikkunan alla
Aukkojen tallentaminen ikkunan alle

Hruščovin jääkaappi ikkunan alla on laminoitu

Hruščovin jääkaappi keittiön loggiassa

Jääkaappi ikkunan alla parvi tyyliin

Jääkaappi ikkunan alla on pieni

Jääkaappi ikkunan kokoonpanon alla

Jonkin ajan kuluttua kodinkoneet muuttuivat edullisemmiksi väestölle, teräksentuottajat tuottivat vähemmän dimensioisia malleja ja tarvittiin sisäänrakennettu jääkaappi. Ja seinässä oleva kapea kapasiteetti on pysynyt, ja Hruščovin asuntien asukkaat ovat usein kysyneet, mitä tehdä tämän sisustuselementin kanssa. On olemassa kaksi tapaa: korjata aukko ja käyttää sitä jääkaapina tai keittiön kaappiin alennetulla lämpötilalla tai remusoi Hruščovin jääkaapin ja käyttää sitä ei ole tarkoitettu tarkoitukseensa.

Jääkaappi laatikon alla
Pesu keittiön ikkunan alla

Jääkaappi ikkunan alapuolella

Jääkaappi ikkunan alla

Jääkaappi ikkunan alla

Vaihtoehto yksi: Hruššovin jääkaapin viimeistely

Avatun tilan pääasiallinen haitta on avoin ilmanvaihto ja kondensaatio. Ja moderni korjaus ja viimeistely jääkaapin alla, vastaavasti, on seuraavat tavoitteet:

  • te
    hdä lämpötilan lasku seiniin vähemmän;
  • pitää alhaisen lämpötilan ikkunalaudan alla;
  • tekevät tästä keittiön muotoilun eniten esteettisiksi.

Tallenna haluttu lämpötila ja sulje kondensaatio kahdella tavalla: kosteutta kestävä ja lämpöeristetty rakennusmateriaali tai suljetun tuuletuksen asennus. Tällaisen pienen tilan jäähdyttimet ja ilmastointilaitteet ovat vaikeita löytää ja asennus vaatii vakavia kustannuksia. Helpoin tapa sijoittaa pieni tuuletin tuuletukseen: se ei vain kulje kylmää ilmaa, mutta ei myöskään anna sen pysähtyä pienessä tilassa.

Niche alla ikkunan alla keittiössä
Viimeistele jääkaappi ikkunan alla

Jääkaappi muovisen ikkunan alla

Ulkoisen seinän eristäminen on kuitenkin vielä helpompaa, ja lämpöä eristäviä materiaaleja varten: muovi, polystyreeni, laajennettu polystyreeni, laajennettu polyeteeni. Parasta on kylmä laatta, mutta se muodostaa tiivistyksen, joten viimeistelyyn laatoilla täytyy käyttää erityisiä lämpöeristysliuoksia liimassa tai sementissä, ja ilmanvaihdon on oltava erittäin laadukasta. Lämmitintä käytettäessä voidaan käyttää mineraalia, lasia tai vaahtoa, lämpöä eristävää betonia tai samaa vaahtopolyetyleeniä.

On tärkeää täysin estää ilmanvaihtoa jääkaapin ja keittiön tilojen välillä, joten sinun on tehtävä tiiviit ovet. Perinteinen puu ei ole kovin sopiva - ne on säädettävä erittäin tarkasti siten, ettei niissä ole vuotoja. Ihanteelliset ovat pleksilasista tai muovista valmistetut ovia. Liukuvat metalliset ja muoviset kaksinkertaiset ikkunat, jotka voidaan järjestää asuntojen ja parvekkeiden lasituksessa toimivissa yrityksissä, ovat myös hermeettisesti suljettuja.

Kuitenkin tällaisten ovien lasi on erittäin viileä ja vähentää ilman lämpötilaa keittiössä. Tämän välttämiseksi sinun on tilattava kaksinkertainen eristetty kaksoislasi tai vaihdettava lasia niihin läpinäkyvällä muovilla.

Jääkaapin virkistys ikkunan alla
Jääkaappi ikkunan alla muoviovilla

Jääkaappi ikkunan alla laatat

Jääkaappi ikkunaluukun alla

Jääkaappi ikkunan alla valaistuksella

Jääkaappi ikkunan alla hyllyillä

Jääkaappi PVC-ikkunan alla

Vaihtoehto kaksi: kylmä kaappi

Koska tällä hetkellä jääkaappi, jossa on avoin ilmanvaihto ja jäähdytys, on melkein hyödytön kenellekään, ikkunoiden alapuolella oleva avaaminen voidaan vaihtaa keittiön kaappiin. Tällöin ilmanvaihtoa ei enää tarvita - reikä voidaan sulkea asennusvaahdolla tai betonilla. Ulompaa seinämää ei voida eristää, jos lauhteen päälle muodostuu huonosti tai käytä ohutta eristysä, jolla on suuret lämpö- ja kosteudenkestävät ominaisuudet.

Jääkaappi ikkunan alla valaistuksella

Jääkaappi ikkunan alla liukuovilla

Jääkaappi ikkunan alla on harmaa

Jääkaappi ikkunaluukun alla

Jääkaappi ikkunan alla istuimella

Lauhteen todennäköisyyden vähentämiseksi ovi on suljettava, kuten jääkaapin tapauksessa. Jos tilaat ovet, kaksinkertaiset ikkunat, voit korostaa kaapin sisällä, se on käytännöllistä ja kaunista, varsinkin jos lasi on läpikuultava tai lasimaalaus. Myös lasien sijaan voit käyttää peilejä: käytännöllinen arvo tällaisissa ovissa on pieni, mutta tämä vaihtoehto nostaa visuaalisesti pienen keittiön tilaa.

Vaihtoehtoina ovet voivat olla laatikko, joka ei ole yhtä käytännöllinen, mutta tämä vaihtoehto vähentää aukon lämpöeristystä, koska on melko vaikea valita ilmatiiviisti suljettuja laatikoita.

Hylly ikkunan alla olevan jääkaapin sijasta

Jääkaappi ikkunan alla keittiössä

Jääkaappi ikkunan alla, baarilaskuri

Jääkaappi ikkunan alla pöytäpöydällä

Jääkaappi ikkunan alla termostaatilla

Vaihtoehto kolme: jäähdytin

Jos huoneiston omistajat ovat eniten huolissaan keittiön lämpötiloista, on käytettävä höysteenä ruokaa tai keittiötarvikkeita sisältävän aukon käyttöä. Sen sijaan aukko voi olla kokonaan tai osittain suljettu ja integroitu toinen säteilijä tai laita yksi suurempi. Aukon täyttämiseksi on välttämätöntä tehdä siistinä seinämaalaus, silloin on hyvä kipsi j
a kipsi. Todennäköisesti on siis tarpeen korvata ikkunaluukku.

Jäähdytin jääkaapin sijasta ikkunan alla

Jääkaappi ikkunan alla nurkka-keittiöön

Jääkaappi viinin alla

Jääkaappi sisään rakennettuun ikkunaan

Jääkaappi laatikon alla

Vaihtoehto neljä: Takka

Todellisella takalla talossa on monia unelmia, ja aukko Hruščovin ikkunoiden alla mahdollistaa sinut täyttämään unelmasi. Aukon ulkoseinän on myös eristettävä ja viimeisteltävä materiaaleilla, joilla on pieni sähkönjohtavuus ja kosteudenkestävyys - ja on mahdollista laittaa sähköinen takka, joka simuloi todellista tulta.

Jääkaappi ikkunan alla liukuovilla

Jääkaappi talvisen ikkunan alla

Mutta jos tärkeämpi ei ole sähkölämmittimen ulkonäkö vaan sen teho, on mahdollista rakentaa öljylämmitin tai kivi-kvartsilämmityspaneeli aukkoon. Mutta heijastimia ja tuulettimen lämmittimiä ei suositella aukossa - ne edellyttävät ilmaista ilmanvaihtoa, joka ei ole niin pienessä tilassa.

Tämä keittiön rakenne edellyttää oikean johdotuksen ja maadoitusjärjestelmän luomista.

Lattice jääkaapissa keittiön ikkunan alla

Viides vaihtoehto: pesu

Pesu pienessä keittiössä vie paljon tilaa. Lisäksi syntyy ongelma, jos vuokralaiset tarvitsevat astianpesukoneen. Avaaminen ikkunan alla säästää hyödyllistä aluetta. Ikkunassa tapahtuvaa pesua varten viemäröinti- ja vesiputkien uudelleenkäsittely ja ikkunalasin uusiminen ovat tarpeen uppoamisen rakentamiseksi siellä. Aukon loppuun tarvitaan kosteutta kestäviä materiaaleja ja eristystä estämään seinämien ja putkien kondensoituminen.

Astianpesukoneen asentamiseksi sinun täytyy vaihtaa keittiön sähköverkon asento. Samoin pesukone voidaan asentaa ikkunan alle.

Keittiön ikkunan alla oleva kaappi

Vaihtoehto kuusi: ranskalainen ikkuna

Hruššovin keittiöön avautuva ikkuna on hyvin pieni ja antaa vähän valoa, varsinkin jos asunto sijaitsee talon pohjoispuolella. Tässä tapauksessa luonnonvaloa voidaan lisätä ranskalaisen ikkunan avulla. Tärkein vaikeus on purkaa osa ulkoseinästä. Tätä työtä varten tarvitaan paitsi päteviä rakennusalan asiantuntijoita, myös virallinen tekninen lupa uudistukseen.

Jääkaappi ikkunan alla lasihyllyillä

Ranskalaista ikkunaa voidaan täydentää klassisella parvekkeella: se ei vaadi erityistä betonipintaa, se on hyvin kapea ja seinään upotettu. Mutta voit saada lupa modernille ranskalaiselle parvekkeelle, joka vaatii betonipanon, jonka leveys on enintään puoli metriä. Tämä alue voidaan myös osittain upottaa seinään. Tällaisten parvekkeiden aidat ovat yleensä takorautaisia ​​ja ovat hyvin kauniita.

Jääkaappi ikkunan alla lasiovilla

Edellä olevasta voidaan päätellä, että jopa Hruscsovin huoneiston ikkunan alla oleva jääkaappi voidaan käyttää, jos lähestyt tätä asiaa viisaasti. On monia vaihtoehtoja käyttää sitä, tärkeintä on valita oma.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 55 = 57