Køkken design i klassisk stil (17 billeder): smukke projekter

"Klassikere er altid i mode" - dette berømte stabile udtryk kan ikke nøjagtigt udtrykke fordelen ved denne stil. Køkkenets design i den klassiske stil er altid en rentabel løsning. Mode og stil udskifter hinanden, men klassikernes popularitet vokser kun, glædeligt med unfading skønhed og komfort. Det er værd at bemærke, at andre stilarter stort set stammer fra klassikerne.

Hvidt og grønt klassisk køkken med ø

Dyden til klassikere ligger i nåde, naturlighed og funktionalitet. Derudover er den klassiske stil universel, og er velegnet til både små og rummelige værelser, for eksempel at kombinere stuen og spisestuen med dygtighed. Classic i en lille lejlighed vil bidrage til at opretholde den smag og charme, og i et stort hus på landet, vil det genskabe diskret luksus og fremhæve status bruge den raffinerede indretning. Selvfølgelig er omkostningerne ved at oprette et køkken, spisestue kombineret med en stue eller et helt studie i klassikernes ånd ikke i hver pung. Dette gælder især for dyre møbler lavet af træ, møbler, designer tapet med bladguld, forklæde dekoreret med stuk, men hvis du observere de korrekte proportioner, hjørne og centrale elementer, at finde de rigtige nuancer og temmelig billig møbler, resultatet er ikke mindre attraktiv. Af den måde, er den klassiske ikke lide dikkedarer og luksus, så enhver, der tager op i køkkenet projekt med en sans for proportioner, at være på rette spor.

Et brunt-hvidt klassisk køkken med en ø

Egenskaber

Det første er, at den klassiske stil er gyldig for begynderen, både hvad angår design og de nødvendige repræsentationer. Det er kun nødvendigt at forekomme smag og visse viden. Man bør huske på, at klassikerne forudsætter klare regler for udvælgelse af materialer, møbler og dets placering. De vigtigste er:

  1. Symmetrien regel
  2. Farveregel
  3. Regel indretning
Beige og grønt køkken i klassisk stil med en ø

Sådanne regler er relevante for oprettelsen af ​​et projekt, men i klassikerne er de særligt vigtige. Det er sjældent kombineret med andre områder i det indre, fordi den klassiske er rigor. Fraværet af eclecticism øger stilens værdi og charme. Symmetriregelen taler både om overholdelse af linjer og om arrangement af møbler. Geometri af rektangulære former, vinkellinjer og klar proportionalitet er klassikernes skønhed.

Sort og hvidt køkken i klassisk stil med en ø

Hjælp til at holde symmetrien i et lille køkken - hjørnesæt, og i rummelig indretning. Symmetri af tegninger, billeder og mønstre er vigtig både på loftet og på gulvet såvel som på køkkenforkladen og møbeltekstur. Afslutningen af ​​al denne harmoni er det centrale element - pejsen. Denne metode er typisk for køkkener i form af studier, kombineret med stuen. I tilfælde af et lille køkken eller et separat spisestue er der både en komfur i form af en pejs og et spisebord. I en rummelig spisestue udfører han hovedrollen.

Hvidt og brunt køkken i klassisk stil

farve

Farvelegemet for klassikere er tilbageholdenhed. Det siger først og fremmest, at lyse og rige farver udelukkes. Klassiske farver er lyse farver, og hvidt køkken i klassisk stil betragtes som en moderne standard. Men oftest vælger du klare toner, grå tapet, neutrale farver på tilbehør.

Creme-brune klassiske køkken

Hans naturlighed klassiske spændinger ved hjælp af naturlige farver, såsom dem, der almindeligvis findes i naturen, eller ikke fange øjet - brun, oliven, beige. Det er værd at bemærke, at en klar farve stadig er acceptabel i indretningen, men kun i modsætning til lette møbler, for eksempel - beige solid. Komplet paletten med brune eller hvide toner. Beige passer meget godt sammen med brun. Men kontraster bør undgås. Den anden farveregel taler om kombinationer og overgange. Farverne skal være forskellige med en tone.

Hvidt og brunt klassisk køkken med ø

Dekoration og dekoration

Med hensyn til design af arbejdsområdet, så oftest at hjælpe her kommer fliser. Keramik er nu så varieret i form og indretning, at du kan skabe et eksklusivt køkken. Væggene i det klassiske interiør er normalt malet. Denne form for dekoration er den mest almindelige i klassikerne. Sådanne vægge er gode for deres holdbarhed og alsidighed. Fantasy i farveskemaet kan ikke begrænses til tapet, den rigtige maling er let valgt fra akryl - med dem kan du give rummet noget skygge. Under drift er sådanne vægge enkle, nemme at rengøre og forsvinder ikke med tiden. Som vi ser, er klassikeren ikke kun en luksus, men også praktisk.

Luksuriøs finish af klassisk køkken

Papir wallpapers er ikke så praktiske. I små køkkener kan de blive et problem, hvis der ikke er nogen kraftig udstødning og god ventilation. Ulempen ved denne finish er, at den skal opdateres, men værdigheden er i perfekt kombination med klassikerne. Designer tapet i det rummelige køkken vil fremhæve, og hvis mere madlavning område kombineret med at leve i et studie, at projektet og gjorde henvende sig til den europæiske eventyr. Præget, tekstureret eller mønstret tapet - en harmonisk løsning i det klassiske design. Men tapetet med forgyldning er et klart tegn på klassikerne, lys nuancer, især beige, passer ind i ethvert spisestue eller stuen projekt.

Lille hyggeligt klassisk køkken

forklæde

Taler om arbejdsområdet, kan vi ikke undlade at nævne forkladen. For dem der ikke tilbageholder sig i økonomi, vil i dette tilfælde stucco og mosaik være passende. Glasforkladen er en fed, men acceptabel løsning til det klassiske design. Der er en vigtig fordel ved disse finisher - de
passer perfekt sammen med træet. Men det er det vigtigste materiale i det klassiske design. Det er nok at installere et træ sæt med en mosaik på forkladen, og vi kan antage at hovedopgaven med at skabe stilen er færdig.

Brunt forklæde i et klassisk hjørne køkken

Men som tidligere nævnt skal du i enhver klassisk indretning observere foranstaltningen. Stiliseret stucco, en overflod af farvet glas eller en række nuancer på forkladen overholder ikke reglerne. Men naturlig eller kunstig sten - den bedste mulighed for efterbehandling. Med hensyn til farve er det uundgåeligt lyse farver - beige, hvid eller mørk finish. Det vigtigste er, at forkladen ikke skiller sig ud for skarpheden af ​​farve blandt andre elementer i køkkenet. Den mest populære form for efterbehandling af forkladen er keramisk flise i gulvets eller vægens tone.

Forklæde lavet af fine fliser i et klassisk køkken

Gulv og loft

Til finish af gulvbelægningen i den klassiske stil er materialer af naturlig oprindelse eller deres kvalitative imitationer karakteristiske. Vi taler om parket, laminat, træplader og keramiske fliser. Sidstnævnte er ikke så tæt på naturen som et træ, men det tager hele interiøret lidt ind i spanske eller franske klassikere. Kulturen i disse lande er præget af et gulvbelægning med et panel eller en mosaikindretning. Men panelet kræver et stort rum, så det er ikke altid tilgængeligt for små værelser.

1
Beige-hvid køkken med en ø i en klassisk stil

Det første tegn på klassikerne er lofthøjden. Men hvis køkkenets dimensioner ikke er i stand til at realisere denne tilstand, kan man skabe sit udseende. Visuelt øger rummet af baggrundsbelysningen og loftet, hvis rummet tillader det, kan du installere stræklofter. Korrekt belysning vil også tilføje volumen og ekstra meter til højden. Til indretningens stukkegods, klassiske grænser, nogle gange - tegning. Men her skal vi ikke glemme kombinationen med tilbehør og møbler i farve og design. Det er også vigtigt at tage højde for, at gulv, vægge og loft - dette er blot en tilføjelse til designet af klassisk køkken, så du kan trække bestemte konklusioner om deres neutrale farveskema.

Smukt hjørne køkken i klassisk stil med spisebord

Stue-køkken

Ofte består projektet af designere, der er involveret i klassikere, kombinationen af ​​zoner, i dette tilfælde - køkkenet og stuen. Det er interessant, at i nærrum hjælper denne ide med at øge rummet uden at fjerne møbler, og store huse gør et sådant projekt mere funktionelt. I et sådant køkken kan du lave mad uden at forstyrre kommunikationen med venner, som er bekvemme at rumme i stuen. Således bliver en radikalt ny løsning født - et multifunktionelt køkken i form af et studie.

Let stue-køkken i klassisk stil

Hvis projektet er oprettet i et lille rum, løses spørgsmålet med hjørnesættet automatisk - det frigør stedet for stangtælleren, som med succes kan skitsere zoner. Opdele rummet vil også hjælpe buen eller dekorative søjle. Kombinationen af ​​møbler, tapet, spisestue indretning og stue er også relevant.

Creme-brunt lille klassisk køkken

Udformningen af ​​stue og spisestue, der repræsenterer hele studiet, er en typisk klassisk løsning, der genskaber en speciel atmosfære i rummet. I et så lyst hus med en lille studie med en hjørne suite eller en rummelig stue-spisestue med højt loft, vil du føle en ægte familiekomfort. Beige tapet i stuen, hjørne møbler i spisestuen af ​​neutrale farver, forklæde med en favorit indretning - dette projekt vil aldrig kede sig. Det er grunden til køkkenet interiør i klassisk stil i så mange år er stigende popularitet, og måske så mange flere år, vil blive betragtet som en tegn på aristokrati, smag og velstand.

Klassisk køkken med en ø med en sten bordplade
Beige klassisk køkken med rødt spisebord
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 76 = 77