Classic køkken sæt: formens elegance i enhver manifestation (24 billeder)

Klassisk stil er en retning, der ikke mister sin relevans. Det er altid et tegn på sofistikeret raffineret smag og kan bruges til design af absolut ethvert værelse. Køkken i den klassiske stil vil være en glimrende løsning for at kombinere komfort, praktisk og elegance. Ikke underligt, at denne stil er tilskrevet sådanne epithets som "majestætiske", "højtidelige", fordi alle elementerne i det - dette er et enkelt hele luksus luksusprojekt. Derfor er det klassiske køkkensæt den mest massive del af rummet, som sætter karakteren af ​​hele rummet. Valget af et sådant interiør skal gives særlig opmærksomhed.

Hvidt køkken i klassisk stil
Klassisk køkken sæt uden vægmonterede skabe

Karakteristiske træk ved klassiske køkkensæt

Møbler i stil med klassikeren skal skelne mellem sådanne funktioner:

 • symmetri og rigor af geometri - på trods af at tilstedeværelsen af ​​florid eller andre mønstre tillades i den klassiske stil, skal linjens korrekthed overholdes;
 • naturlighed og de høje udgifter til materialer - møblerne selv skal være lavet af træ eller endda MDF, finish og bordplader kan være lavet af sten, keramisk materiale;
 • tilgængeligheden af ​​raffineret indretning - sæt kan være dekoreret facader med fræsning, gennembrudt håndtag eller dele, lister og andre elementer.

Det eneste materiale i det klassiske interiør, som kan blive et alternativ til naturligt træ til køkkensæt, er MDF.

Klassisk køkken sæt i sort farve

Træ køkken i klassisk stil

Vælge en formular til et klassisk køkkensæt

Køkken i den klassiske stil indebærer brug af et headset af enhver form.

Væg med en ø

Muren med øen er den bedste måde at organisere et ergonomisk rum i nærheden af ​​de nødvendige zoner. Princippet om dets struktur er en trekant, ideelt set med en ret vinkel. Toppen af ​​trekanten skal være et køleskab, en komfur og en vask, hvor en af ​​de to sidste muligheder er placeret på øens bordplade.

Klassisk køkken i et landhus
Klassisk køkken med facade under et træ

Headset med bar tæller

Set med en bar counter - halvøen versionen er også i stand til perfekt at passe ind i den klassiske stil i køkkenet. Normalt suppleres en bar tæller af et hjørnesæt.

Standen er et ret funktionelt element, som kan bruges til at placere en vask, komfur, husholdningsapparater og også tjene som spiseplads. Han deler helt pladsen mellem de kombinerede rum, hvis han er parallel med de direkte hovedmøbler, uden at forbinde med den.

Klassisk køkken sæt med sten bordplade
Klassisk suite i køkkenet i det indre af lejligheden

Møbler af direkte form

Møbler med direkte form er den mest populære mulighed i klassiske køkkener. Det er bekvemt, at det kræver et minimum af plads. Den direkte form af møblerne passer godt i køkkenområdet kombineret med en spisestue eller stue.

Hjørnesæt

Hjørnesættet bruges ofte i designet af det klassiske køkkeninteriør. Dette skyldes det faktum, at klassikerne er organiseret i rummelige værelser, hvor møbler af mere direkte form er mere passende.
Den mest almindelige mulighed i et rummeligt værelse er designet med en ø - et spektakulært og funktionelt headset. I små køkkener findes der ofte hjørner.

Laconic design af et klassisk køkken sæt
Klassisk sæt til et lille køkken

Valget af en klassisk facade

Alle køkkenfacader, afhængigt af deres design, kan opdeles i 2 kategorier: ramme og hele. Virksomheder, der fremstiller køkkensæt, tilbyder sådanne kombinationer af materialer:

 • MDF bord med træfiner trim i rammen af ​​array er den mest almindelige løsning, da den har den bedste kvalitet / pris forhold. I denne version er finerens tekstur så præcist valgt, at det er næsten umuligt at skelne det fra arrayet. I billigere sæt anvendes finér kun på ydersiden af ​​fileten, indersiden er dækket af en lamineret film, i dyre typer finér er anbragt på begge sider;
 • panelet og rammen er lavet af MDF belagt med PVC film - en kombination af praktisk og lav pris til klassiske køkkener. Normalt er reliefen af ​​facader en efterligning af en fil og en ramme, men samtidig en positiv kvalitet på MDF - det kan let formales. For at øge facadernes levetid er de undertiden dækket af et lag af matlak på toppen af ​​filmen;
 • Ramme og paneler er lavet helt fra naturtræ - den dyreste løsning, som ofte kan findes i high-end køkkener i klassisk stil. Panelet og rammen kan laves både fra en type træ og fra forskellige arter. Budgetmuligheden er brugen til filet af billigt træ med en finérbelægning af samme slags træ som selve rammen.

Facaderne i midten og økonomiklassen i den klassiske stil er normalt repræsenteret af rammesorter med et panel. De har en præsentabel fremtoning, praktisk talt ikke adskiller sig fra de i ét stykke paneler, ganske praktisk at bruge og har en meget lavere pris end facader af opstillingen.

Køkkenfacade fra MDF i klassisk stil
Køkken i klassisk stil med marmorplade
Klassisk køkken sæt fra naturligt træ

Fordele og ulemper ved materialer til køkkenet i stil med den klassiske

Omkostningerne ved køkkenmøbler bestemmes af materialet for dets facader.
I køkkenet af klassikeren, som en stil, involverer man at bruge et af to materialer - en matrix eller MDF, som hver har sine fordele og ulemper.

1
Øen i køkkenet i klassisk stil
Klassisk køkken sæt med guldblad

Den traditionelle brug af naturligt træ i den klassiske stil har så positive aspekter:

 • økologisk kompatibilitet
 • konstant modeoverensstemmelse
 • Dyrt og præsentabelt udseende;
 • lettelse og skønhed af naturlig struktur;
 • vokser effektivt gammelt;
 • har en lang levetid med korrekt forbehandling.
Klassisk køkken sæt rektangulær form
Klassisk køkken sæt med tråd

Men materialet har flere væsentlige ulemper:

 • høj pris selv med billige træarter;
 • modtagelighed af træ til fugt og signifikante ændringer i temperaturen;
 • ophobning af fugt og lugt over tid
 • muligheden for deformation
 • kompleksitet af pleje og intolerance over for våd rengøring.
Køkken sæt med sølv indretning
Klassisk køkken med bar

Den anden type - MDF - et af de mest almindelige materialer til produktion af køkkener, er heller ikke berøvet mange fordele:

 • et bredt udvalg af dekorationsarter;
 • pålidelighed, styrke, holdbarhed;
 • sikkerhed og miljø integritet af materialet
 • Fremragende til fræsning, materialet er i stand til at tage enhver form;
 • Der er ingen problemer med omhu, MDF er immun for mekaniske påvirkninger, det er ikke deformeret;
 • modstandsdygtig over for temperaturændringer og fugtighed
 • har en overkommelig pris.
Klassisk stil i køkkenet

Ulemperne ved dette materiale er ubetydelige:

 • for sande kendere af naturlige fakturaer vil MDF ligne en grov forfalskning;
 • hvis facaden regelmæssigt bliver varm luft, så kan PVC-folien eller finéret afskrække overfladen.

Køkkenet fra en fil af et naturligt træ vil blive set meget expensivt og stilfuldt. Men facaderne af MDF koster mere end halvdelen af ​​træprisen, men kan ikke se meget anderledes ud end naturlige teksturer.

Klassisk køkken sæt lys skygge

Detaljer, fittings og indretning af et klassisk køkken sæt

Classics i køkken sæt kan udtrykkes i udskæringer på facader. Billige sorter er berømte for enkle og forskellige mønstre, som anvendes ved fræsning. Når du vælger det, er det nødvendigt at tage højde for kombinationen af ​​farver og se på kvaliteten af ​​efterligningen af ​​træoverfladen. I dyre sæt kan du mærke en mere kompliceret relief udskæring på facaden, taggrunde, søjler, pilasters eller andre møbler. Men bortset fra den høje pris adskiller denne indretning sig også i en anden ulempe: vanskeligheden ved at rense dellerne fra den regelmæssigt deponerede køkkenplade.

Køkken sæt mørkt træ i klassisk stil

En anden metode, der passer til klassikeren, er patination eller på møbeloverfladen anvender en speciel sammensætning med en gylden eller sølvfarvet skygge for at give møbler effekten af ​​den naturlige antikvitet.

En vigtig detalje i den klassiske stil er møblernes beslag. Passer perfekt ind i designet af metalklammerhåndtag eller knapper af mellemstørrelse. De mest populære muligheder - gamle håndtag til bronze eller kobber, samt guld, krom, sølv. Hænder med keramiske indlæg ser også godt ud.

Hjørne klassisk suite i køkkenet

Bordpladen lavet af sten i det klassiske design vil se perfekt ud. Elite sorter omfatter bordplader lavet af basalt, marmor, granit, budget modeller omfatter bordplader lavet af kunstigt materiale - akryl, agglomerat. De billigste og mest overkommelige valgmuligheder er bordplader lavet af spånplade med PVC filmbelægning, som efterligner tekstur af træ eller sten.

Classic køkken i vanilje farve

Køkkenet i den klassiske stil er et element til at skabe et indretning, der aldrig går ud af mode. Med den rationelle udnyttelse af rummet, kompetent materialevalg og den rigtige kombination af dele holder det færdige køkken i mange år til sine ejere og glæder dem med et aristokratisk design og kvalitet.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

18 + = 19