Keittiön design klassiseen tyyliin (17 kuvaa): kauniita hankkeita

"Klassikot ovat aina muodissa" - tämä kuuluisa vakaa ilmaisu ei voi ilmaista tarkasti tämän tyylin etua. Keittiön muotoilu klassisessa tyylissä on aina kannattava ratkaisu. Muoti ja tyyli korvataan toisistaan, mutta klassikoiden suosio kasvaa vain, mikä on miellyttävää kauniilla ja mukavalla tavalla. On syytä huomata, että muut tyylit ovat suurelta osin peräisin klassikoista.

Valkoinen ja vihreä klassinen keittiö saarella

Klassikoiden hyve on armon, luonnonmukaisuuden ja toimivuuden. Lisäksi klassinen tyyli on universaali ja sopii sekä pieniin että tilaviin huoneisiin, esimerkiksi yhdistämällä taitavasti olohuoneen ja ruokasalin. Klassikot pienessä huoneistossa auttavat ylläpitämään makua ja viehätystä, ja suuressa maalaistalossa se luo hillittömän ylellisyyden ja korostaa tilan hienolla sisustuksella. Tietenkin, kustannukset luoda keittiö, ruokasali yhdistettynä olohuoneeseen tai koko studiossa hengessä klassikoita ei ole jokaisessa kukkarossa. Tämä koskee erityisesti kalliita huonekaluja puusta, huonekalut, suunnittelija taustakuva lehtikullalla, esiliina koristeltu stukilla mutta jos noudatat oikeat mittasuhteet, nurkka ja keskeisiä elementtejä, löytää sopivat sävyt ja melko edullinen huonekaluja, tulos ei ole yhtä houkutteleva. Muuten klassikko ei pidä anteeksiantavuutta ja liikaa, joten kuka tahansa, joka suhtautuu miellyttävän keittiön suunnitteluun, on oikealla tiellä.

Ruskea-valkoinen klassinen keittiö, jossa on saari

piirteet

Ensimmäinen piirre on, että klassinen tyyli soveltuu aloittelijalle sekä suunnittelussa että tarpeellisissa esityksissä. Tarvitaan vain maku ja tietyt tiedot. On pidettävä mielessä, että klassikot edellyttävät selkeitä sääntöjä materiaalien, kalusteiden ja niiden sijainnin valinnasta. Tärkeimmät ovat:

  1. Symmetria-sääntö
  2. Väri sääntö
  3. Säännön sisustus
Beige ja vihreä keittiö klassisessa tyylissä saaren kanssa

Tällaiset säännöt ovat olennaisia ​​minkä tahansa projektin luomiselle, mutta klassikoissa ne ovat erityisen tärkeitä. Se on harvoin yhdistetty muiden sisätilojen alueisiin, koska klassikko on tiukka. Eklektismin puuttuminen lisää tyylin arvoa ja hurmaa. Symmetrian sääntö puhuu sekä linjojen noudattamisesta että huonekalujen järjestelystä. Suorakulmaisten muotojen, kulmikkaiden viivojen ja selkeän suhteellisuuden geometria on klassikoiden kauneus.

Mustavalkoinen keittiö klassisessa tyylissä saarella

Auta pitämään symmetria pienessä keittiönurkkaussarjoissa ja tilavassa sisustuksessa. Piirustusten, kuvien ja kuvien symmetria on tärkeä sekä katon että lattian sekä keittiön esiliina- ja huonekalukuvioinnissa. Tämän kaiken harmonian viimeistely on keskeinen elementti - takka. Tämä menetelmä on tyypillistä keittiöille, jotka ovat studiot, yhdistettynä olohuoneeseen. Pieni keittiö tai erillinen ruokailupiste, jossa on takka ja ruokapöytä. Tilavassa ruokasalissa hänellä on tärkeä rooli.

Valkoinen ja ruskea keittiö klassiseen tyyliin

väri

Värin sääntö klassikoiden tapauksessa on turvalaite. Ensinnäkin sanotaan, että kirkkaat ja rikkaat värit eivät kuulu. Klassiset värit ovat vaaleita ja klassiseen tyyliin kuuluvia valkoisia ruokia pidetään nykyaikaisena. Mutta useimmiten valitaan tavallinen näköinen sävy, harmaa taustakuva, lisävarusteiden neutraalit värit.

Kerma-ruskea klassinen keittiö

Klassisen luonnollisuutensa korostaa luonnollisten sävyjen avulla, joita esiintyy useimmiten luonnossa tai eivät ole silmiinpistäviä - ruskea, oliivi, beige. On syytä huomata, että kirkkaat värit ovat edelleen hyväksyttäviä sisätiloissa, mutta vasta päinvastoin kuin kevyet huonekalut, esimerkiksi - beige kiinteä. Täydennä paletti ruskeilla tai valkoisilla sävyillä. Beige hyvin sekoittaa ruskealla. Mutta vastakohdat olisi vältettävä. Toinen värien sääntö puhuu yhdistelmistä ja siirtymistä. Värien pitäisi olla eri sävyjä.

Valkoinen ja ruskea klassinen keittiö saarella

Sisustus ja sisustus

Työalueiden suunnittelussa useimmiten laatoilla tulee apua. Keramiikka on nyt niin monipuolinen muoto ja sisustus, että voit luoda ylellinen keittiö. Klassisen sisustuksen seinät maalataan yleensä. Tällainen koristelu on yleisimpiä klassikoissa. Tällaiset seinät ovat hyviä niiden kestävyyteen ja monipuolisuuteen. Fantasia värimallissa ei voi rajoittaa taustakuvioon, oikea maali on helpoimmin valittu akryylistä - niiden avulla voit antaa huoneelle mahdollisen sävyn. Käytössä tällaiset seinät ovat yksinkertaisia, helposti puhdistettavia ja eivät haalistu ajoittain. Kuten näemme, klassikko ei ole vain luksusta vaan myös käytännöllinen.

Ylellinen viimeistely klassisesta keittiöstä

Paperi taustakuvat eivät ole niin käytännöllisiä. Pienissä keittiöissä ne voivat muuttua ongelmaksi, jos ei ole voimakasta pakokaasua ja hyvä ilmanvaihto. Tämän viimeistelyn haitta on se, että sitä on päivitettävä, mutta arvokkuus on täydellinen yhdistelmä klassikoita. Suunnittelija taustakuva tilavassa keittiössä on korostus, ja jos kulinaariset alueet yhdistetään studiossa olevan olohuoneen kanssa, hanke muuttuu eurooppalaiseksi saduksi. Kohokuvioitu, kuvioitu tai kuvioitu taustakuva - harmoninen ratkaisu klassiseen muotoiluun. Mutta tapetit, joissa kultaus on selkeä merkki klassikoista, vaaleat sävyt, erityisesti beige, sopivat mihin tahansa ruokasalissa tai olohuonehankkeessa.

Pieni viihtyisä klassinen keittiö

esiliina

Puhutaan työalueesta, emme voi jättää mainitsematta esiliinaa. Niille, jotka ei
vät riipu rahoituksesta, tässä tapauksessa stukki ja mosaiikki sopivat. Lasinen esiliina on rohkea, mutta hyväksyttävä ratkaisu klassiseen muotoiluun. Näistä viimeistelyistä on yksi tärkeä etu - ne yhdistyvät täydellisesti puun kanssa. Mutta se on klassisen suunnittelun avaintekijä. Se on tarpeeksi asentaa puinen joukko mosaiikki esiliina, ja voimme olettaa, että tärkein tehtävä tyyliin on tehty.

Ruskea esiliina klassisessa kulmaköydessä

Mutta kuten aiemmin mainittiin, kaikissa klassisessa sisustuksessa sinun on noudatettava toimenpidettä. Stiloitu stukki, runsaasti värillistä lasia tai erilaisia ​​sävyjä esiliinassa eivät ole sääntöjen mukaisia. Mutta luonnollinen tai keinotekoinen kivi - paras vaihtoehto viimeistelyyn. Väreissä on aina värit - beige, valkoinen tai tumma viimeistely. Tärkeintä on, että esiliina ei erotu värin terävyydestä muiden keittiön osien kesken. Esiliinan suosituin viimeistely on keraamista laatta lattian tai seinien sävyyn.

Esiliina hienoista laatoista klassisessa keittiössä

Lattia ja katto

Lattiapäällysteen viimeistely klassiseen tyyliin ovat luon- nonomaisia ​​materiaaleja tai niiden laadullisia jäljitelmiä. Puhumme parkettista, laminaatista, puulevyistä ja keraamisista laatoista. Jälkimmäinen ei ole niin lähellä luontoa kuin puuta, mutta se vie koko sisustuksen hieman espanjalaiseen tai ranskalaiseen klassikkoon. Näiden maiden kulttuurille on ominaista lattiapäällyste, jossa on paneeli tai mosaiikkikuvio. Mutta paneeli vaatii suurta tilaa, joten se ei ole aina käytettävissä pienissä huoneissa.

1
Beige-valkoinen keittiö, jossa on saari klassiseen tyyliin

Klassikoiden ensimmäinen merkki on kattokorkeus. Mutta jos keittiön mitat eivät pääse tämän tilan toteuttamiseen, se voi luoda sen ulkonäön. Näyttävästi lisää taustakuvan ja katon valon väriä, jos huone sallii, voit asentaa joustavat katot. Oikea valaistus lisää myös äänenvoimakkuutta ja ylimääräisiä mittareita korkeuteen. Sisustustappien muovaus, klassiset rajat, joskus piirustus. Mutta täällä meidän ei pidä unohtaa yhdistelmää tarvikkeet ja huonekalut huonekalut ja suunnittelu. On myös tärkeää ottaa huomioon, että lattia, seinät ja katto - tämä on vain lisäys klassisen keittiön suunnitteluun, joten voit tehdä tiettyjä johtopäätöksiä niiden neutraalista värimaailmasta.

Kaunis keittiönurkkaus klassiseen tyyliin ruokapöydällä

Olohuone-keittiö

Useimmiten klassikoilla mukana olevien suunnittelijoiden projekti sisältää vyöhykkeiden yhdistelmän, tässä tapauksessa - keittiön ja olohuoneen. On mielenkiintoista, että läheisissä tiloissa tämä ajatus auttaa lisäämään tilan poistamatta huonekaluja, ja suuret talot tekevät tällaisen hankkeen toiminnallisemmaksi. Tällaisessa keittiössä voit syödä illallista keskeyttämättä ystävien kanssa tapahtuvaa viestintää, mikä sopii mukavasti olohuoneeseen. Näin syntyy radikaalisti uusi ratkaisu - monitoimikone, joka on studiossa.

Kevyt olohuone-keittiö klassisessa tyylissä

Jos projekti luodaan pienessä huoneessa, kysymys sarakkeen kanssa ratkaistaan ​​automaattisesti - se vapauttaa palkin laskurin paikan, joka voi onnistuneesti hahmottaa vyöhykkeet. Jaa huone auttaa myös kaariin tai koristepylvääseen. Huonekalujen, tapettien, ruokasalin sisustuksen ja olohuoneen yhdistelmä on myös merkityksellinen.

Kerma-ruskea pieni klassinen keittiö

Koko studiossa olevan olohuoneen ja ruokasalin muotoilu on tyypillinen klassinen ratkaisu, joka tuottaa huoneeseen erityisen tunnelman. Tällaisessa valoisessa talossa, jossa on pieni studio, jossa on nurkkausasunto tai tilava olohuone, jossa on korkea katto, tunnet todella perheen mukavuuden. Beige taustakuva olohuoneessa, nurkkien huonekaluja neutraalien väreissä, esiliina, jossa on suosikki sisustus - tämä projekti ei koskaan kyllästy. Siksi keittiön sisätila klassisessa tyylissä niin monen vuoden ajan on suosittu, ja ehkä niin monta vuotta pidetään aristokratian, maun ja hyvinvoinnin merkkinä.

Klassinen keittiö saaren kanssa kivi työtaso
Beige-klassinen keittiö, jossa on punainen ruokapöytä
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

44 − 38 =