Niche kipsilevystä sisustuksessa (20 kuvaa)

Kipsilevy on universaali ja korvaamaton materiaali rakentamiseen ja korjaamiseen. Se mahdollistaa rakenteiden massiivisuuden vähentämisen, nopeuttaa projektin nopeutta. Kipsilevyt ovat helposti käsiteltyjä ja hyvin taivutettuja. Heidän avustuksellaan mukava ja kaunis kaivo on valmistettu kipsilevystä. Tämä työ on luova ja vaatii perustekniikan tuntemusta.

Niches kipsilevystä makuuhuoneessa

Käsityöläisten työskentelyn periaatteiden tuntemisella voit siirtyä pois tavallisesta mekaanisesta pinnoituksesta ja luoda sisustuksen, jossa on ainutlaatuinen sisätila. GKL: stä tehdään erilaisia ​​muotoja, jotka vaihtelevat klassisesta suorakulmasta ja päättyy nykyaikaisiin monimutkaisiin vaihtoehtoihin.

Niskan toiminnallinen tarkoitus

Niches auttaa muuttamaan huoneen geometriaa ja toteuttamaan suunnittelua koskevia ideoita. Voit tehdä kapean kipsilevyn myös seinästä, jossa se ei ollut aiemmin. Se ei piilota tilaa, vaan laajentaa sitä visuaalisesti. Erittäin suosittu televisiokamero kipsipaperista, se pitää luotettavasti suurikokoisen plasman ja luo harmoniaa ja mukavuutta huoneistossa. Niche voi jopa korvata kaapin, koska sen hyllyissä voit sijoittaa erilaisia ​​asioita.

Kipsilevyjen ristikot olohuoneessa

Usein kauniit ristikot suorittavat koristeellisia toimintoja. Ne tekevät sisustuksesta voimakkaamman ja dynaamisemman.

Nippujen toiminnallinen kuormitus on monimuuttuja:

 • TV: n alla;
 • kirjahyllyyn;
 • väliseinät;
 • luoda paikka säilyttää asioita;
 • takka;
 • akvaariolle;
 • verhotangolle;
 • koriste-elementteihin.
Kipsilevy TV: n alla olohuoneessa
Kipsilevy takan alla ja TV olohuoneessa
Kipsilevyn ristikot kauniilla valaistuksella käytävällä

Missä on parempi tehdä markkinarako

GKL: n markkinat, joissa on alkuperäiset hyllyt ja pyöreät yläosat, vaikuttavat vaikuttavalta. Mistä voin tehdä niche:

 • Sisustussuunnittelu kattolevyllä olohuoneessa - erinomainen vaihtoehto pitkään vanhentuneille huonekalujen seinille. Tätä olohuoneen alkuperäistä muotoilua voidaan käyttää koristeellisena elementtinä. Tässä tapauksessa käyttämällä GCR: tä, tee pieni seinän ura alkuperäisten kuvioiden kanssa ja koristele se taustavalolla tai väristä sitä vastakkain sävyinä.
 • Kipsilevyverhojen rungon peite mahdollistaa reunuksen ja ripustuksen syvennyksen piilottamisen. Se auttaa luomaan kattopintaan tulevien verhojen vaikutelman, koska kehys ei ole näkyvissä.
 • Erittäin tärkeä kapea hyllyillä lastenhuoneessa. Hänen leluissaan olevat eivät aiheuta häiriöitä ja ovat aina näkyvissä. Siksi kaappiin, joka seisoo lastentarhassa ovien avautuessa ikuisesti, voidaan viedä olohuoneeseen. Alkuperäisen kipsilevyhuoneen avulla voit jakaa lastentarhan.
 • Sovitin sopii täydellisesti kalkkikartongin sängyn yläpuolella olevan makuuhuoneen yläpuolella, kun huoneen sisustus on suurin, ja huoneen koristeet korvataan sängyn vieressä olevilla yöpöydillä. Kipsiseinän avulla voit täysin päivittää makuuhuoneen muotoilua, asettaen takareita vaatekomeron sijaan pukuhuoneen sijoittamiseksi niihin.
 • Niche näyttää kauniisti käytävällä, jossa malli tarjoaa huonekaluja ja sisustusta. Kipsilevyjen rakentaminen voi olla hyvä korvike käytävän vakiovarusteisiin tai kaappiin. Se voidaan tehdä kehyksenä peiliä varten, jossa on hyllyä kosmeettisille triviaaleille.
 • Suuri keittiö, on sallittua rakentaa kapean takan. Hän voi laittaa kynttilöitä hänen hyllyilleen tai taittaa puuvillaa ohuista pylväistä. Keittiön takka tekee siitä lämpimän ja viihtyisän.
 • Käytä hyväkuntoisesti käyttämätöntä tilaa kylpyhuoneen yläpuolelle, mikä mahdollistaa kapean huoneen kestolautaselta. Sen hyllyissä voit varustaa ylimääräisen tilan erilaisten piilojen säilyttämiseksi tai koristella sisustusta heidän kanssaan.
 • Corner-markkinat järjestetään usein pienessä tilassa.

Huoneissa, joissa on korkeat katot, on mahdollista varustaa katto-aukot varastoitavaksi asioihin käytävällä.

Kaunis olohuone olohuoneessa
Niche makuuhuoneen verhon alla
Niche TV: lle ja lisätarvikkeille olohuoneessa

Kipsilevyjen markkinat uusissa olohuoneessa takalla
Niche verhon alla olohuoneessa

Miten luoda kapean kipsilevyn

Miten tehdä kapean kipsilevystä? Suunnittelun mallinnus tehdään laskemalla syvyys, huoneen korkeus ja vapaan alueen leveys. Jo ensimmäisessä vaiheessa on harkittava, onko se toimiva hylly tai koriste-elementti. Sitten sinun täytyy tehdä projekti tai ainakin piirtää yksinkertaisin luonnos ja tehdä suunnitelma, ostaa kaikki tarvittavat materiaalit.

Niches kirjojen kirkkaassa olohuoneessa

Seinämien merkinnät käytetään kehitetyn piirustuksen mukaan. Jos sääntöjenvastaisuuksia on olemassa, on tarpeen yhdenmukaistaa ne. Kaikkien suorien kiskojen on oltava kohtisuorassa toisiinsa nähden, ja pystysuorat ohjaimet on oltava suorassa kulmassa lattiaan nähden.

Päällikön johtajien niche-järjestely:

 • Kun valitset syvenemispaikan, ota huomioon huonekalujen sijainti niin, että se ei peitä kapealla.
 • Ennen asennusta, vie virtalähde kaapelin ja johtojen kiinnittämiseen tulevan kapean seinän takana.
 • Valmistustyön valmistuttua jatka materiaalien leikkaamista.< /li>
Niches sisustukseen olohuoneessa

Yleisimmät mahdollisuudet luoda kapea on kokoonpano kipsilevy laatikot. Aloita luomalla laatikko. Kiinnitä runko ruutuun - yksinkertainen tehtävä.

Niche TV: lle olohuoneen sisustuksessa

Sitten seuraavat teokset johdonmukaisesti toteutetaan:

 • Asenna käynnistysprofiilit lattialla, seinillä ja katolla. Ne on kiinnitetty iskujauhoilla (6x40). Tee työ tiukasti tasolla, jos et halua, että luuranko on vino.
 • Kun olet määrittänyt tarvittavan syvyyden, lisää profiilin luustoa. Asenna profiilinohjaimet tiukasti pitkin viivoja tiivistenauhan läpi.
 • Kehyksen asentamisen jälkeen päällystä se kipsilevyllä, joka on kokonaan leikattu. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti kipsilevyjen valmiiden osien sovittamiseksi kehykseen ja kiinnittää ne ruuvimeisselillä ja ruuveilla.
 • Päällystyksen jälkeen mene alustaan ​​ja kittiin. Pohjustus on parempaa kahdessa kerroksessa, toinen kuivua ensin. Kitti levitetään sen jälkeen, kun pohjamaali on täysin kuivunut. Niskan suunnittelussa saadaan paljon kulmia, joten se tarvitsee apuelementtejä - rei'ityksiä ja vahvistusnauhaa. Ne kiinnitetään aloitusaineeseen, ja sitten koko rakenne on käsiteltävä viimeistelykynällä.
 • Viimeisessä vaiheessa suoritetaan viimeistelytoimenpiteitä. Valitessasi materiaaleja viimeistelyyn, katsokaa, että ilman hyvää valaistusta, kapea antaa vaikutelman tummasta reiästä. Siksi sen värin ei pitäisi olla tummempi kuin seinämä. Voit liittää niche tapetin tai joitakin osia tehdä laminoitu lastulevy tai koriste yksityiskohdat ja maalata loput vesipohjainen maali. Lastenhuoneessa on parempi maalata niche turvallisilla akryylimaaleilla.
Niche virkistysalueelle olohuoneessa
Nichit maljakoille käytävällä

Miten järjestää niche valaistus

Valo niche on koko taidetta. Erityisvaikutus annetaan koristekorkeille valaistuksen ympärillä kehällä. Kaunis valaistus mahdollistaa pisteiden tai koristeluvalojen, LED-teipin, sähköisen takan. Leikkiä valon ja varjon visuaalisesti laajentaa tilaa, allokoi esineitä sisätilojen kapealla, joka on pääpaino huoneen.

Keittiön jääkaappi niche

Valokuvakehyksen valaisemiseksi voit tehdä verhojen tehokkaan ja turvallisen valaistuksen asettamalla LED-nauhan katon alle. Ennen valojen asentamista suunnittele etukäteen yhteyden sijainti kytkimillä. Alkuperäinen kapea, oikein toteutettu valaistus korostaa isäntien esteettistä makua ja antaa huoneelle charmin.

1
Niches kukkia varten käytävällä
Paljon aukkoja olohuoneessa
Niche ruokia ruokia varten
Niche ruokasalin maljakoille
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

58 + = 65