Hallissa käytävällä: edut, käytettävissä olevat mallit ja materiaalit (23 kuvaa)

Jokainen talo alkaa hallilla: vieraat tulevat, ottaa kengät pois ja kysy omistajilta, mistä ne laittaa kengät. Lattialla? Erityisellä hyllyllä? Käytä yöpöytäa? Jälkimmäinen vaihtoehto on helpoin ja houkutteleva - käytävällä oleva reunakivi mahdollistaa lopullisen kysymyksen sulkemisen parhaalla paikalla kenkien kanssa.

Valkoinen reunakivi käytävällä

Hallitettu valkaistu tammi käytävällä

Hyödyt ja haitat

Käytävällä on tietyt etuja:

 • Kompakti - se on tarpeeksi pieni, jotta se sopisi pienimmässä tilassa ja kapeimmassa kulmassa.
 • Sopii kenkien olosuhteisiin - korkeat saappaat, lenkkitossut, kengät ovat erittäin helppo askel, jos ne sijaitsevat suoraan lattialla. Niitä ei ole varustettu asianmukaisella kuivalla, ne ovat jatkuvasti salattuja vieraille ja perheenjäsenille. Jopa kapeinta emolevyä käytävällä voit huomattavasti virtaviivaistaa tilaa.
 • Suunnittelun suuri vaihtelu - useimmat käytävät näyttävät tyhjiltä ja epämukavilta, jos heillä ei ole kaappia, juhlaa tai kapea jalusta. Lisäksi suuri joukko valmistajia voi valita huonekaluja, jotka sopivat ihanteellisesti sisätilaan - se on tehty "klassisesta" tai "huipputekniikan" tyylistä.
 • Lisätoiminnot - reunakivi ei voi olla pelkästään kulmakivi, jossa kengät on tallennettu, mutta niillä on myös lisätoimintoja. Se voi olla pehmeällä istuimella, jolle on kovaa työpäivää mukava ottaa kengät pois, se voidaan kiinnittää seinätelineeseen, josta voit tunnistaa takit ja hatut. Laatikko, jossa on laatikot, tarjoaa monia syrjäisiä paikkoja hyödyllisten asioiden tallentamiseen - ne voidaan pakata sateenvarjoilla, kosmetiikalla ja matkapuhelimilla. Peili voidaan kiinnittää siihen katsomalla, mikä on kätevää pukea ennen menoa, ja peili voidaan tehdä peilin yläpuolella. Hyödyllisiä toimintoja - voit noutaa asiaa, joka yhdistää kaikki tarpeelliset.
 • Hintojen suuri vaihtelu. Riippumatta siitä, kuinka paljon rahaa on varattu animaation aikaansaamiseksi, siellä on välttämättä jalusta. Halvin muovi tai hirvittävän kallis wenge-puusta - jokainen löytää sopivan hintasegmentin.

Plustien lisäksi minuskaappi, jopa pienin, tapahtuu. Käytävällä, jossa kaksi ihmistä ei voi kääntyä, on todennäköisesti epäasianmukainen ja joutuu keksimään jotain muuta. Jos tilaa on mahdollista, alkuperäinen kaappi on erinomainen ratkaisu.

Kaappi sisustettu käytävällä

Puinen reunakivi käytävällä

Sisustussuunnittelijan alkuperäinen muoto käytävällä

suunnittelu

Ripustimet ovat hyvin erilaisia, niiden laite on sellainen, että on monia vaihtoehtoja. Jopa tärkeimmät ryhmät, joille ne on jaettu, ovat useita.

Takkahuoneen halli käytävällä

Kengän sijaintipaikan sisällä on:

1
 • Avoin - kengät ovat hyllyissä, näyttävät siistinä ja siistinä. Lisäksi ulkona se kuivuu paremmin ja ei esiinny. Kuitenkin se ei ehkä näytä kovin hyvältä (varsinkin jos kengät ovat vanhoja) ja varmasti keräävät pölyä.
 • Suljettu - kengät ovat sisällä, eivät houkuttele huomiota ja ne voidaan jakaa kunnolla paikoilleen. Jos kuitenkin joka kerta sateen jälkeen ei pyyhi sitä kuivana, ja aina kun istunnossa kuntosalilla ei kuivaa, se punnitsee ja epämiellyttävän hajua.

Hyllykkö etniseen tyyliin

On jalustat:

 • laatikoilla - sopii kaikkialle maailmassa, jopa puhelimen, ansiosta voit jakaa kenkiä hyvin kerran ja kaikki;
 • kaseteilla - jalkineet niihin kiinnitetään erityisillä urilla ja pysyvät kaltevassa asennossa;
 • hyllyillä - vain aseta kengät ja sulje se oviin.

Seinäkaari käytävällä jugend-tyyliin

Yleinen muoto on:

 • Vaikka mitä. Auki, hyllyillä, yleensä kapeilla, aiheuttaa hämmästyttävän vaikutelman.
 • Banquettes. On enemmän tilaa istuessa kuin yöpöytä, mutta voi olla laatikot.
 • Kaapit. Standardipohjien yläpuolella ne pitävät ulkovaatteen osaston.
 • Ulkomainonnassa. Ovet tai laatikot alhaiset.
 • Ottomaanit. Tumba ottomaanien lämpiössä puuttuu säilytystilaa kengät - se ei ole mitään muuta kuin paikka istua, mutta jos huone on ja muut huonekalut, jotka voidaan käyttää varastointiin, ottomaanien voisi olla hyvä ratkaisu, koska se on viihtyisä ja istua ennen poistuminen on miellyttävää.

Maalattu reunakivi käytävällä

Lattian sijainnin mukaan:

 • Lattia. Yleisimpiä vaihtoehtoja - matala verhoilu antaa sinulle istua, kenkiä, kenkiä, katselematta, ehkä jopa jalkaa. Ota vähän tilaa, voi olla aika kaunis. Kulmakaappi käytävällä - tämän tyyppinen alatyyppi. Voit säästää paljon tilaa.
 • Suspendoitu reunakivi. On paljon harvemmin, mutta muutama säästää tilaa. Joustavan kaapin alla on mahdollista järjestää jotain muuta (esim. Jalkaterä tai sateenvarjoteline), tärkeintä on varmistaa, että sen kiinnitykset ovat tarpeeksi vahvoja.

Pehmeä jalusta käytävällä

Jalustan yleiskatsauksen lisäksi arvolla on myös sen toiminnallisuus. Sen mukana voi olla:

 • Penkki. Sillä voit turvallisesti käyttää kenkiä ennen kuin lähdet ulos ja ottaa kengät pois ennen sisäänkäyntiä, mikä on erityisen tärkeää, jos talossa on apua tarvitsevat pienet lapset tai vanhukset, jotka ovat vaikeita taipua.
 • Peili. Kaappi, jossa on peili käytävällä, on erinomainen ratkaisu - se näyttää kauniilta ja antaa sinun laittaa itsesi järjestykseen ennen kuin lähdet ulos. Varsinkin jos varustat peiliä lisää valaistusta.
 • Ripustimet. Kaappi ripustin hallissa voi olla myös kätevä vaihtoehto, koska ripustin tarvitsee joka tapauksessa, ja jos se tehdään samaan tyyliin jalustalle, se näyttää houkuttelevan ja mielenkiintoinen.
 • Vaatekaappi. Ehkä vieressä reunakivi, pelata rooli päävarastoon asioita. Suoritettu samaan tyyliin, se voi näyttää erittäin edulliselta ja sovi hyvin suunnitteluun.

Päättäessään suun
nittelusta on liian aikaista mennä kauppaan, mutta suurin osa tapauksesta on jo tehty.

Kenkäkaappi käytävällä

tarvikkeet

Materiaali, josta kaappi tehdään, riippuu siitä, miten se näyttää ja kuinka kauan se kestää. Joten, kaappi-rinta-aukko wenge-hotellin sisääntuloaulassa tuottaa täysin erilaisen vaikutelman kuin sama jalusta, joka on tehty muovista tai lastulevystä.

muovi

Halvin, helpoin ja eniten vaatimaton vaihtoehto. On olemassa erilaisia ​​värejä, ei koske kosteutta ja lämpötilan muutoksia, kestää hyvin mekaanisen rasituksen. Kuitenkin, se ei näytä kovin houkutteleva ja sopii tehdä kaikki alalajia: esimerkiksi muovi kaappi tuntuvat liian hauras ja liian kallista tehdä, mutta heikosti Hyllyt käyttää kaikkialla.

Kenkä sisätilojen eteisessä

Maalaistyylinen uloke eteisessä

Lastulevy ja analogit

Myös halvat tavarat ovat myös kevyitä ja suhteellisen vaatimattomia. Oikein toteutettu, hyvin sietää kosteutta ja lämpötilan muutoksia, mutta ei liian kestävä mekaaniselle rasitukselle. Tarvitsee jonkin verran huolta ja ei palvele liian kauan; kaapin tai juhlatilaa lastulevystä on paljon pienempi kuin kaappi, jonka valmistukseen käytettiin erilaisia ​​puuta.

Suspendoidut reunakivet käytävän sisäpuolella

Retro-tyylinen sali eteiseen

metalli

Suhteellisen kallis ja raskas materiaali. Käytetty melko harvoin, mutta väärennetty henkari, jossa on seinäkivi, voi näyttää hyvältä. Se on vaatimaton, jos se on asianmukaisesti peitetty, se kestää hyvin kaikki vaikutteet. Todellisuudessa on vain vähän mahdollisuuksia vahingoittaa sitä - itse asiassa ainoa vaihtoehto on asettaa se kosteuspitoisuuteen ja odottaa, kunnes se alkaa ruostua. Monimutkaiset mallit eivät yleensä kuitenkaan toimi siitä - metalliset ovet ja metalliset laatikot eivät tavallisesti ole kovinkaan hyviä.

Harmaa pylväikkö käytävällä

Suojamaali, jossa istuin eteisessä

Massiivipuu

Hinta riippuu lajikkeesta: jos se on kallis, kuten wenge, reunakivi maksaa tilaa rahaa. Jos halvempi, sitten vähemmän.

Massiivipuuta näyttää jalo, jolloin mikä tahansa ominaisuuksista: hyllyillä, jossa istuin salissa, Banquette, ripustin, jossa peili - täydellinen istuvuus klassinen muotoilu.

Se ei ehkä ole paras ratkaisu, koska se on herkkä. Jokainen puukerros ei ole kovin kosteaa, ja jos laitat kuivattuja kenkiä kaappiin, se voi vahingoittaa sitä.

Kulmakaappi käytävällä

Wenge-värinen kaappi käytävällä

Materiaali on valittava sen makujen ja taloudellisen tilan mukaan - joukko puuta, lastua, metallia - jokaiselle on tilanne ja laajuus.

Vintage kaappi käytävällä

Sisäänrakennettu jalusta käytävällä

Muita vinkkejä

Materiaali- ja suunnittelutoimintojen lisäksi on myös syytä harkita:

 • mitat - ennen kuin siirryt liikkeeseen, sinun on mitattava, kuinka paljon tilaa käytävällä, ja kuinka hyvin se sopii juhlaan tai kaappiin;
 • muotoilu - puusta valmistettu jalusta ei sovi huipputekniikan suunnitteluun, ja metalli näyttää naurettavaksi Provencessa, joten kannattaa miettiä suunnittelua kerralla;
 • väri - valkoinen reunakivi ei sovi pimeään käytävään, aivan kuten musta ei ole sopiva valoisissa pastelliväreissä.

Varmista, että kaappi ei ole vaurioitunut, jotta se pysyy tukevasti lattialla ja ettei siinä ole mitään vikoja.

Laatikko laatikoilla eteisessä

Peilipenkki käytävällä

Ja jos valinta tehdään oikein, se kestää vuosia ja koko ajan miellyttää ja tuo mukavuutta.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

3 + = 10