Kiiltävä makuuhuone: loistava viihtyisyys (25 kuvaa)

Voiko huoneen suunnitella nukkumaan ja levätä kiiltoa? Onko se satuttaa henkilöä? On selvää, että ehkä se ei vahingoita. Kiiltävä huone houkuttelee ja kiehtoo, ja modernit kuohuviinit ovat vakiinnuttaneet itsensä suosion kärjessä.

Brilliant Dream

Kiiltävät huoneet ja jopa valkoiset, monien sukupolvien ihmisille olivat saavuttamattomia ihanteellisia, ulkomaalaisesta lehdestä tuleva kuva. Myynti kävi sitten pelkästään käytännön ja taipumus kerääntyä rasvan tummanruskea huonekaluja, joten kansalaiset ovat yrittäneet nostaa sisustus, lisäksi ostaa valkoinen lisävarusteita kuten maljakoita, verhot tai kaihtimet ikkunoissa.

Tänään tämä ei ole enää ongelma, sadu on tullut todellisuutta - kaikki tilat ovat valoisat huonekalut kaikille tiloille. Nyt vaara on erilainen: älä liioittele sitä valkoisella ja kirkkaalla.

Beige kiiltävä makuuhuone

Valkoinen kiiltävä makuuhuone

Mitä psykologit sanovat?

Oli mielipide, että minkä tahansa värin läsnäolo makuuhuoneessa ei ole hyväksyttävää. Oletettavasti esineiden ja heijastumisen heijastuminen voi pelotella herättyä henkilöä keskellä yötä, ja päivällä he vain ärsyttävät. Kuitenkin kiillotetut makuuhuoneet ja peilit olivat aina siellä, eikä kukaan valittanut.

Valkoinen kiiltävä makuuhuone on erittäin hyvä ratkaisu. Tämä väri on neutraali, ei väsyttävää silmille, ei aiheuta hermostuneita jännitteitä.

Mikä on kiilto?

Huonekalujen pintaan kiiltävä väri on monia ihailijoita. Ja tähän on useita syitä:

  • Se heijastaa yhtä hyvin keinotekoista valoa ja luonnollista, tunkeutuvat huoneeseen.
  • Pienikin huone tekee viihtyisämmäksi, kevyemmäksi ja optimistisemmaksi.
  • Kiiltävä pinta visuaalisesti lisää tilaa, mikä on erityisen tärkeää pienissä huoneissa. Ja tilavien makuuhuoneiden omistajat eivät välitä siitä, että he tuntuivat olevan vieläkin suurempia.
  • Kiilto tekee juhlallisimmaksi tavallisimmaksi tilaksi mattapintoja, tasapainottaa tumma värialue.

Sama vaikutus on luotu peilit, mutta makuuhuoneessa niiden kanssa sinun on oltava varovainen ja oikein sijoitettu.

Bordeaux-kiiltävä makuuhuone

Musta kiiltävä makuuhuone

1

Valkoinen kiilto sisätiloissa

Huoneeseen ei muisteta ainakin ylellistä, mutta silti sairaalaa tilaa, valkoinen kiiltävä makuuhuoneen huonekalu laimennetaan värillisin aksenttein.

Mitä katosta, ei liioitella sitä kiilto, on parempi valita matta. Seinät ovat myös edullisia mahdollisimman hiljaisina.

Sisätilojen makuuhuone valkoisilla huonekaluilla on erittäin edullinen, koska valkoiset kalusteet yhdistyvät moitteettomasti minkä tahansa muun värin kanssa. Esimerkiksi keltaiset verhot tai päiväpeitteet voidaan haluttaessa muuttaa punaiseksi tai vihreiksi - huoneen sisustus ei vaikuta. Valkoinen kiiltävä huonekalu on paras tapa suunnitella makuuhuone vastakkain sävyinä.

Puinen kiiltävä makuuhuone

Kiiltävä makuuhuone talossa

Kiiltävä makuuhuone etniseen tyyliin

Kiiltävät pinnat orgaanisesti katsovat muovia, metallia, emalia, lasia. Välttää liiallinen kiilto sisätiloissa ei-toivottua liiallista peilien käyttöä.

värit

Valkoinen kiilto, kuten jo todettiin, täydentää ja elvyttää perinteisen makuuhuoneen lämpimän sisätilojen, pastelli-mattapintaisten seinien, katon tai lattian pintaan. Omistajat, jotka ovat taipuvaisia ​​kokeilemaan koristele makuuhuoneensa modernilla tyylillä erilaisten tekniikoiden ja värien avulla.

turkoosi

Valkoisen turkoosi makuuhuone on rauhallinen, poistaa päiväsi väsymyksen. Monimutkainen kuvio tuo mieleen itäisen ylellisyyden.

keltainen

Kiiltävässä versiossa on enemmän kuin kultainen. Nämä eivät voi olla vain huonekalujen tai huonekalujen julkisivut, vaan myös verhot tai päiväpeitteet.

Kiiltävä makuuhuone sisätiloissa

Kiiltävä makuuhuone, jossa lipasto

oranssi

Puhtaassa muodossa makuuhuone ei sovi kirkkauden takia. Yleinen paletti ei kuitenkaan ole ristiriidassa pastellivärimallin kanssa: persikka, aprikoosi. Se muuttuu pehmeäksi ja romanttiseksi.

kontrastit

Mustavalkoiset klassikot sopivat täydellisesti kiiltoosiin, mutta valkoisten huonekalujen "kehys" sopii sisustukseen. Valkoisen ja mustan yhdistelmä oletuksena muodostaa ja muodostaa selkeän geometrian. Barokki, Art Deco, Empire tai Rococo ei ole suljettu pois, mutta sinun täytyy työskennellä enemmän tyylillä. Vaihtoehtona on tumma taustakuva hopealla kuvioilla seinillä sekä valkoinen sänky, jossa on musta kiiltävä pääty. Tämä yhdistelmä näyttää hienolta ja kalliilta.

Kevyiden seinien taustalla mustavalkoinen kaiverrus, joka asetetaan valkoisen kiiltävän lipaston yläpuolelle, näyttää tehokkaasti. Vastakkaisista julkisivuista - musta ja valkoinen - voi koostua nurkakaapista.

Punainen ja musta kiiltävä makuuhuone

Kiiltävä sänky makuuhuoneessa

huonekalut

Makuuhuone on lepopaikka, lepopaikka, joten huonekalut tarvitsevat minimaalisen, vain elintärkeän. Kaappi, sänky, lipasto, pukeutumispöytä on melko tarpeeksi.

Sänky

Valkoinen kiiltävä kaksoismalli tulee makuuhuoneessa "kakku" kirsikka, joka herättää väistämättä huomiota. Näyttää silti mielenkiintoisemmalta kontrastilta - tummalta tai kirkkaalta - verhon muodossa. Lisäksi se voi olla mustaa fragmenttia kuohuviiniä ja kehystä.

Kiiltävä lakattu makuuhuone

Kiiltävä makuuhuone parvella

Lipasto

Huonekalujen katsotaan olevan välttä
mätön kaikissa huoneissa. Se on toimiva, joka sisältää kaikki "ylimääräiset" pienet asiat. Markkinat tarjoavat monenlaisia ​​malleja, mutta ehdoton suosikki on klassikko - valkoinen kiiltävä laatikko. Ne on tehty monissa tyyleissä: klassinen, moderni, art deco, minimalismi.

Valkoinen kiiltävä laatikko sopii saumattomasti mihin tahansa sisätilaan, tärkeintä on noutaa se oikealla tavalla. Kiiltävällä pöydällä hienoja muovia, maljakoita ja yövalaisimia tuntuu erinomaisesti. Kiiltävä valkoinen lipasto koristaa upean tai yksinkertaisen makuuhuoneen, yksinkertaisesti asettuu siihen. Se on todella massiivinen, koska väri ei näytä.

Jos makuuhuone on pieni, pukeutumistilaa voidaan käyttää myös peilipöydänä, jossa on peili sen päälle.

Kiiltävä kaappi makuuhuoneessa

Kiiltävä makuuhuone huoneistoon

kaappi

Valkoiset kiiltävät kaapit makuuhuoneeseen tulevat erikokoisina tai kokoonpanoina. Ne täydentävät yhtä hyvin sisustusta ja lisäävät juhlallisuutta ja ulottuvuutta. Jopa suurin malli tulee orgaaniseksi lisäykseksi huoneessa muiden valkoisten huonekalujen kanssa.

Kiiltävä huonekalu makuuhuoneessa

Kuvien ja vaatekaappien poistaminen kiiltävillä huonekaluilla, sinun pitäisi laskea tämän tilavuuden yhteensopivuus muuhun tilaan. On toivottavaa, että sen julkisivun lasisegmentti ei ole kiiltävä, erityisesti peilattu. Matt-lasimaalaus pääkoristeen sävyissä on aivan oikein. Vaikka tämän säännön mukaan suuren määrän kiiltäviä ystäviä voidaan jättää huomiotta.

Pieni huone on sisustettu nurkakaapilla. Sen kiiltävät julkisivut, jotka sijaitsevat kulmassa toisiinsa, luovat mielenkiintoisen valon pelin.

Kiiltävä makuuhuone Art Nouveau -tyylisellä tyylillä

Kiiltävä modulaarinen huonekalu makuuhuoneessa

Hoito-ohjeet

Huonekalut valmistetaan pääosin MDF: stä, sen jälkeen käytetään julkisivujen kiiltävää pinnoitetta, joten sen hinta ei ole kosminen, se on monien saatavilla. Kuitenkin monet kotiäidit ovat varma, että kiiltävälle pinnalle, etenkin mustalle, on aina sormenjälkiä ja tahroja hankauksen jälkeen. Nämä pelot eivät ole perusteettomia, mutta kaikki huonekalut ovat likainen, ei ainoastaan ​​kiiltävä. Tarvitse vain oikeaa hoitoa.

Kiiltävä makuuhuone uusklassisessa tyylissä

Kiiltävä makuuhuone matelijan alla

Joillakin kuluttajilla on epäilyksiä kiiltävän päällysteen laadusta ja vahvuusasteesta. Jotta kiiltävä kaappi tai rintakehä pysyisikin kauemmin pidempään, sinun on käytettävä erityisiä työkaluja ohjeiden mukaisesti. Eli pyyhi huonekalut tarpeen mukaan, mutta enintään kaksi kertaa kuukaudessa. Julkisivujen nykyinen puhdistus tulisi tehdä pehmeällä kostealla liinalla joka kolmas päivä. Fanatiikka ei ole tervetullut, koska aktiivisten kemiallisten aineiden sisältämien tuotteiden liiallinen käyttö voi vähitellen hävittää kiiltopäällysteen.

Kiiltävä vaaleanpunainen makuuhuone

Kiiltävä kaappi makuuhuoneessa

Markkinat tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja lähinnä perinteiseen muotoiluun, mutta kiiltävien huonekalujen värit ja muodot voivat olla kaikkein mahdottomia ja outoja.

Gloss itse, ilman mitään lisäkoristeita, tekee sisustuksesta iloa, tyylikästä ja rikasta. Jotta makuuhuone, jossa rauhalliset mattit sävyt muuttuisivat sellaiseksi, riittää ostamaan sille valkoiset kiiltävät huonekalut. Ja huoneen tilanne muuttuu fabulously.

Kiiltävä valo makuuhuone

Kiiltävä yöpöytä

Kiiltävä kapea kaappi makuuhuoneessa

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

65 − = 57