Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Kuva keittiönurkkauksesta yksityisessä talossa

Mitkä ovat talon keittiön ulkoasun piirteet? Kaikki riippuu siitä, millaista taloa sinulla on. Suunnitteleva keittiö ruokailu suuressa yksityisessä talossa on yksi, mutta pieni - melko erilainen.

Lisäksi on erittäin tärkeää, missä keittiö sijaitsee: onko sillä pääsy terassille, olipa mahdollista yhdistää ruokailutila ja työskentelytila. Sanalla on monia vaihtoehtoja, ja yritämme kattaa ne kaikki.

Missä vaiheessa korjaus määritellään keittiön tyyliin

Yleensä on erittäin järjetöntä valita keittiön tyyli, jos talon korjaus on jo valmis. Tässä tapauksessa sinun on vielä luotava siihen, mikä on jo olemassa. Älkääkä aloittako keittiötä maan tyyliin, kun taas seuraava avant-garde-tyyppinen huone sanotaan?

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Eli käsite valita keittiön tyyli - ei ole lainkaan. Sinun täytyy valita koko talon tyyli ja keittiö on osa yleistä konseptia.

Sano siis vain: ajattele sitä etukäteen, ei ole vielä rakennettu. Jos kysymys on tavallisimmasta talosta, tavallisimmalla ja unremarkable julkisivulla, voit valita minkä tahansa tyyli ja sen alle, niin paljon kuin mahdollista, jotta sopeutat talon ulkopuolelle.

Yksityisen talon suuren keittiön edut ja haitat

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Suuri keittiö, mittarit, 20-30 - maissa, joissa on lämmin ilmasto, tämä on erittäin hyvä, sitten pohjoisessa tai muissa kylmämaissa - se on vain hyvä ja jopa huono.

Yleensä käytännössä dimensioituneiden ruokien omistajat maista, joilla on vaikeat talvet, eivät nauti pitkään. Erityisesti ennen ensimmäistä lämmityskautta.

Huoneen lämmittäminen ilman väliseiniä ei ole halpa, varsinkin jos katot eivät ole tavanomaisia ​​2,5-3 metriä, mutta kuusi metriä (tämä korkeus lähtee, jos poistut kaksikerroksisen talon saliin ilman päällekkäisyyksiä).

Ja kyllä, ensimmäisenä talvena omistavat tällaiset keittiöt maksavat, ja kolmasosaa - ne laittaa talon myyntiin. Mutta kukaan ei halua ottaa sitä, ei ole hulluja. Kaasu- ja polttopuuksiemme kanssa sinun täytyy olla miljonääri, joka päättää tällaisesta suunnitelmasta.

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Ensinnäkin, ajattele, onko teet suuren keittiön. Ja sitten unelma suunnittelusta. Muuten, kylmässä ja kylmässä keittiössä, joka joutuu liikuttamaan huopakengät ja turkisnahka, sisätilat eivät ole miellyttäviä.

Entä suuren keittiön ansioista. Ne ovat tietenkin. Se on kaunis ja mukava, ja voit laittaa kaiken siihen, mikä tahansa: ainakin sohva, ainakin keinutuoli, ainakin buffet. Suurella alueella ei ole mitään huolta siitä, että tuoksut läpäisevät koko talon, ne ovat täysin hajallaan.

Joten, ei ole puutteita iso keittiö, paitsi yksi asia: lämmitys on kallista.

Onko järkevää yhdistää keittiö ruokasaliin yksityisessä talossa?

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Jos haluat tehdä korjauksia talossa, jossa keittiö ja ruokasali erotetaan seinällä, niin sinun pitäisi ajatella tätä: onko keittiössä puulämmitteinen lämmitys, joka lämmittää seinän kaksi puolta?

Jos näin on, rohkeasti rikkoa seinää, jättäen vain kappaleen "karkea": tämä riittää lämmittämään sekä ruokasalin että keittiön. Jos uuni ei ole, valmistaudu siihen, että paristot, jotka nyt ovat, eivät välttämättä riitä.

Loppujen lopuksi, kun seinää on, se lämmittää myös lämmityskauden aikana ja pitää lämmön. Ja kun ei ole seiniä, niin lämpö menee paljon nopeammin ja paristot tarvitsevat enemmän (ja kaasua niiden keskeytyksettä).

Sitten vielä yksi asia: yksityinen talo on yksityinen talo. Yleensä hän ottaa tontti, jossa on puutarha. Ja jos talossasi on lapsia, jotka usein unohtavat ottaa kengät pois ryntääessään ottamaan vettä, suosittelemme sinua odottamaan rikkoutuneilla seinillä, muuten kengän maa ei ole vain keittiössä vaan jo ruokasalissa.

3 in 1: keittiö-ruokasali-olohuone

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Mielestämme tämä ei ole kovin kätevä ja viihtyisä. Se on jotenkin outoa, kun talo on kuin labyrintti, ilman mahdollisuutta sulkea ovea joillakin vyöhykkeillä. Periaatteessa, jos sinulla on 6-7 huonetta talossa, voit myös muodostaa yhteyden, ja jos se on 4-5 huoneen talo, on sen arvoista riistää itsesi erillisestä olohuoneesta? On parempi olla seinät kuin avata tilaa, jossa on ehdollinen kaavoitus.

Tietenkin voit tehdä mitä tahansa muotoilua ja se näyttää kauniilta. Katso, katso kuva, miten se näyttää.

Mutta ennen kaikkea - käytännöllisyys, ja sitten jo - suunnittelijan iloksi ja sisustuksesta.

Millaisia ​​tiloja pitäisi olla vieressä keittiössä?

Ihannetapauksessa vieressä keittiössä, varmista, että on varastointi ruokakomero, uloskäynti kellariin ja pääsy pesula. Jos tämä ei ole sinulle sopiva, suosittelemme, että tarkistat ulkoasun ja tehkää mahdollisuuksien mukaan muutoksia.

Se on erittäin hankalaa, kun kaappi säilyttäminen on ominaisuus, jossa. Sama pätee myös kellariin. Pesula on myös lähellä, se on erittäin kätevä.

Missä ja miten järjestää puuhella keittiön ja ruokasalin välillä

Uunin on oltava sellaisessa paikassa, että on hyvä lämmittää huoneen kaksi puolta, eli uuni toimii edelleen vyöhykkeenerottimena. Ja vielä, harkitse hetki, että uuni, joka on lämmitetty, erittäin kuuma ja se on sen vieressä - se on tukkeutunut.

Siksi laske paikka sen mukaan, että se ei ole lähellä ruokailualuetta. Tukkeuden lisäksi et tunne olosi mukavaksi lähestyä sitä huonekalujen ja puun heittojen vuoksi.

Missä on parempi laittaa takka keittiö-ruokasaliin

Mutta takka on parhaiten vain ruokailualueella. Mutta taas, poispäin pöytä ja tuolit. Hänen pitäisi olla hieman kaukana, jotta pöydällä istuvat voivat nähdä hänet: se on kaunis ja viihtyisä.

Kuinka monta lämpöpatteria on toimitettava

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Lämmittämiseksi sinun on ostettava 4-5 osaa 10 neliömetriä kohden. Mutta jos sinulla on kulma, välipala, voit turvallisesti lisätä vielä yhden osan, koska epätasaiset huoneet pahentuvat.

Joten, jos sinulla on 20 neliötä, ota 10 osaa. Ja tämä määrä on jaettu lämpöpattereihin, joita ei tarvitse sijoittaa toiselle puolelle, mutta kahdella, joten se on lämpimämpää.

Kuinka hyvin valaista keittiö-ruokasali

Et voi pilata puuroa öljyllä, mutta keittiö yhdistettynä ruokasaliin ei voi pilata valolla. Älä säästä valaistuspisteitä, muuten huone näyttää harmaalta ja surkealta.

Varmista etukäteen, että jokaisen vyöhykkeen yläpuolella oli lamppu. Ruokapöydän yläpuolella voit ripustaa riippuvalaisimia työalueella - spot-valot ja kaiken - yhden tavallisen kattokruunun (tai jopa kahden tai kolmen) koko huoneeseen.

Tietenkään kukaan ei pakota sinua sisällyttämään kaikki tämän samaan aikaan. Yksinkertaisesti, se on erittäin hyvä, kun on lamppuja ja voit kytkeä ne tarpeen mukaan.

Mitä sisäosia, laitteita ja huonekaluja tarvitaan

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Kaikki riippuu keittiön tyylistä ja sisustuksesta. Jos sinulla on provence, sinun täytyy laittaa kaappi ruokia, jos minimalismi, niin mitään erikoista ja et tarvitse ...

Ja yleensä suuri keittiö olisi kaikki: astianpesukone, mikroaaltouuni, uuni. Tämä on kuitenkin kaikki pienessä keittiössä. Et voi laittaa mitään erityistä paitsi työsaari. Suuri keittiö tämä on mitä tarvitset. Lisäksi voit varustaa baarilaskuri suurella alueella, joka on tarkoituksenmukainen, toimiva ja esteettinen.

Sviitissä on keittiö-ruokailuhuone, jossa on pääsy terassille

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Keittiön pääsy terassille on vain unelma! Mitä ominaisuuksia voi olla? Mikään erityinen, paitsi että sinun täytyy miettiä, mitä sisäinen huone näyttää terassilta. Tämä koskee taloja, joissa ikkunoista avautuvat ikkunat ovat melkein lattialla.

Tällöin sekä katuosa että sisäosa ovat käytännössä yhtä kokonaisuutta, ja kaikki on otettava huomioon. Missään tapauksessa voit laittaa huonekaluja niin, että terassilta näet kaapin sivun ja jopa takan.

Kuinka pelata paljon ikkunoita

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Jos sinulla on useita ikkunoita, jokainen niistä tarvitsee erilliset verhot. Se näyttää erittäin ruma, kun ihmiset ripusta yksi kehys ja herttainen tulle kanssa flounces 2-3 ikkunat.

Se on vanhanaikaista ja inhottavaa. On parempi ripustaa joidenkin maalausten ja lukkojen ikkunoiden välillä kuin peittää tämä seinä kokonaan. On myös erittäin suositeltavaa laittaa pesuallas ikkunan lähelle. Yksityisessä talossa se näyttää hienolta ja sopivalta, toisin kuin huoneistot.

Kuinka suunnitella keittiö-ruokasali

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Ja nyt, katsokaamme kuvaa, kuinka erilaiset huonekalujen järjestelyvaihtoehdot keittiön sisätiloissa näyttävät. Tässä ryhmässä ei ole mitään syytä puhua ja antaa pitkiä suosituksia. Näin on silloin, kun on parempi nähdä kerran kuin kuulla sata kertaa.

Missä laittaa sohva keittiö-ruokasali. Huomioi kuinka hyvin sohvat järjestetään täällä. Valitse vaihtoehto!

Missä ripustaa TV keittiössä-ruokasalissa. On erittäin tärkeää valita oikea paikka. Näytön pitäisi olla näkyvissä kokeneille hostelleille ja niille, jotka istuvat ruokapöydässä ja joka istuu tai makaa sohvalla. Lyhyesti sanottuna TV: n pitäisi nähdä kaikki, jotka ovat samassa huoneessa, mutta eri alueilla.

Kuinka järjestää buffet kokoushuoneessa. Katsokaa ja huomata mitä buffet voi näyttää eri paikoissa keittiössä.

Pari vinkkejä materiaalien valitsemiseen

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Rakennusmateriaalit ovat tärkeä asia. Suosittelemme, että käytät vain luonnonmateriaaleja: puuta, kiveä ja keraamisia laattoja. Esimerkiksi kirkkaat keittiön esiliinat, joissa on valokuvatulostus, jotka näyttävät hyviltä huoneistoilta, näyttävät hyvin outoilta suurelta alueelta. No, paikoillaan ja se on!

Sama pätee huonekaluihin. Suuri alue, MDF: n puolaiset keittiöt näyttävät erittäin huonolta. On parasta tehdä sarja itse, saumattomasta vuorauksesta. Se on erittäin mielenkiintoinen, melko edullinen ja mikä tärkeintä - näyttää, että tämä keittiö on kallista ja sopivaa.

Keittiö-ruokasalin suunnittelu esimerkkeinä tietyissä tyyleissä

Ja tämä lohko on kiinteä valokuva. Annamme tälle lyhyen suosituksen, mutta pohjimmiltaan - vain katsomaan ja inspiroimaan.

Keittiö-ruokailuhuoneet klassiseen tyyliin

Kuten edellä mainittiin, klassisessa tyylikkäässä keittiössä on varaa sellaiselle, jolla on vastaava julkisivu. Yleensä tämä on yksi kalleimmista vaihtoehdoista, ja todellisuudessa se ei aina näytä hyvältä modernista suorituksesta.

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

On paljon parempi, jos teet sisustuksen italialaiseen tyyliin, ei klassiseen tyyliin. Italialainen - on samanlainen kuin klassikot, mutta se on paljon nykyaikaisempi eikä kovin pretensioiva. Se on mukavampaa, näyttää kotoisemmalta kuin monogrammin, pretzelin ja muun klassisen tyylikkään.

Keittiö-ruokailuhuoneet kylän tyyliin

Nyt hyvin, erittäin suosittu sisustus, tyyliin Provence, tyyliin maan, tyylillä jalo kartano. Tämä ei ole yllättävää, koska tällaiset tilat hengittävät henkeä ja lämpöä. Siellä on myös kauniita huonekaluja, kauniita verhoita ja wieniläisiä tuoleja sekä grand pianos ...

Kuva keittiö-ruokasali "Provence":

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Keittiö-ruokasali maalaistyyliin:

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Mikään ei ole viihtyisä kuin keittiössä keittiössä. Täällä sinun ei tarvitse vain buffet, vaan myös kirjallinen toimisto ja muut elementit, jotka olivat läsnä kartanoissa. Muista laittaa nojatuoli takan päälle. Kuitenkin valokuvien valinnassa on parempi:

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Keittiö-ruokailuhuoneet modernissa tyyleissä

Yleensä tämä ei ole kodikkain muotoilu yksityiselle talolle ja suurelle alueelle - se ei ole kovin hyvä. Moderni tyyli tai minimalismi, joka näyttää onnistuneen pienessä huoneistossa.

Katso itsestäsi ja tee johtopäätöksiä. Mielestämme ei ole rakentavaa viettää tällaista suurta aluetta tällaiseen kasvottomaan keskinkertaisuuteen. Kuva keittiö-olohuone moderniin tyyliin:

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Ominaisuudet keittiö-ruokailu yksityisessä talossa

Toivomme, että pidit artikkelistamme ja olet oppinut uusia ideoita sisustukseen. Kirjoita kommentteihin, niin haluat silti tietää ja mitä neuvoja keittiön ja ruokasalin suunnittelusta puuttuu tässä artikkelissa!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

80 + = 90