Keittiö yhdistettynä loggiaan

Keittiön suunnitteluvaihtoehdot yhdistettynä loggiaan

Keittiötilan laajentamiseksi monet käyttävät loggiaa - se on helppo tehdä ja tulos on kätevä. Mutta se ei ole yksinkertainen tehtävä koristella huone kauniisti.

Suosittelemme harkitsemaan keittiön suunnittelun piirteitä yhdistettynä loggiaan, todellisiin esimerkkeihin valokuvilla. Nykyaikaisia ​​ideoita, käytännöllisiä ideoita ja epätyypillisiä siruja ovat palveluksessasi!

Edut ja haitat

Usein tavanomaisissa rakennuksissa, etenkin Hruščovissa, keittiöt eivät ole kovin suuria - keskimäärin 5-10 neliömetriä. Suurin osa tästä alueesta ei riitä.

Mutta jos huone liittyy vieressä loggiaan, sinulla on mahdollisuus laajentaa alueeseen yhdistämällä ne. Tämä ratkaisu on sen etuja ja haittoja.

varten vastaan
 • Huone tulee huomattavasti suuremmaksi;
 • Loggia-ikkunan ansiosta luonnonvalon määrä kasvaa;
 • Alueellistaminen on helpotettu (ruokailutila);
 • On monia mielenkiintoisia suunnitteluideoita.
 • Laillistamismenettely;
 • Korjaukset korjauksista (purku, lämmitys, valaistus tarvittaessa - viemäröinti ja vesihuolto).

Jos et pelkää edellä mainittuja kustannuksia, suosittelemme tekemään kunnostamisen - edut ovat sen arvoisia.

On kuitenkin yksinkertaisempi mutta ei harvinaisempi vaihtoehto.

Osittainen konsolidointi

Jos et saa lupaa tai asut paneelitalossa, jossa tämä seinä on liikenteenharjoittaja, sinun ei tarvitse poistaa sitä kokonaan.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Poista vain ikkuna ja ovi. Joten luodaan visuaalisesti yhtenäinen alue, jossa vapautettua ikkunaluuta voidaan käyttää työtasona.

Itse asiassa, jos et tarvitse yhtä tilaa, tämä on optimaalinen menetelmä. Lisäksi tämä epälineaarinen kokoonpano tarjoaa lisäominaisuuksia ja mahdollistaa huoneen kätevästi sijoittamisen.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Älä ajattele, että tyhjä ovi ja ikkuna-aukko sopivat vain parvekkeen tyyliin - voit aina koristella niitä mielesi mukaan. On olemassa monia alkuperäisiä reunuksia: kaaria, kipsilevyrakenteita, erilaisia ​​paneeleita, joista puhutaan juuri alla.

Täysi yhdistys

Niille, jotka haluavat täysin integroidun loggalaisen keittiön, sinun täytyy työskennellä kovasti.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Seinien purkaminen on tarpeen, johdotus entiseen loggiaan vaatii tarvittaessa kaiken tiedonsiirron ja viemäröinnin. Jos kuitenkin tässä vaiheessa päätät tehdä ruokailualueen, niin kaikki on hieman helpompaa.

On välttämätöntä eristää huone, muuten staattisten pattereiden voima ei ehkä riitä.

Lisäksi on tarpeen tasoittaa seinät, lattia ja katto purkamisen seurauksista ennen viimeistelyn viimeistelyä.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Tulos on kuitenkin sen arvoinen: sen seurauksena huone laajenee lähes kaksinkertaiseksi riippuen laajennuksesi koosta.

Muuten: Jos asut huoneistossa, yritä yhdistää olohuone keittiön ja loggialle. Sitten sinulla on todella tilava huone.

Otetaan keittiö parvekkeelle

Joskus RuNetissä on mielenkiintoinen ajatus: kokonaan siirtää keittiö loggiaan ja käyttää tyhjää tilaa ruokasalina. Siinä on myös muunnelmia, joiden seinät ovat jäljellä, sekä kuulokkeiden ja laitteiden täydellinen uudelleensuunnittelu ja myöhempi uudelleenjärjestely.

Tietenkin teknisestä näkökulmasta kaikki tämä on realistista. Mutta ... Miksi? Tällä ratkaisulla on monia haittoja:

 • Ei ole tosiasia, että saat luvan tällaiseen uudistukseen.
 • Työn monimutkaisuuden, erityisesti viestinnän johdotuksen vuoksi, tämä hanke on erittäin kallis.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Niin teoriassa tämä on mahdollista, mutta mielestämme tulos ei vastaa käytettyjä töitä.

On parempi käyttää loggia sijoittaa lisäkaapit, jääkaappi ja pienet laitteet, ja jättää pesuallas, liesi ja astianpesukone sen paikoissa, joita varten se on.

Eristeen suhteen

Ilman tätä vaihetta ei voi tehdä - jos laiminlyödään, huone on kylmä ja lämmityslasku nousee huomattavasti.

On joitain vivahteita:

 • Loggaamisen lämmittäminen on parempi ulkopuolelta, ei sisäpuolelta. Joten tallennat hyödyllisen sisäisen alueen;
 • Mukava lämpötila auttaa myös lämpimiä kerroksia ja piilotettuja tuulettimia. Sitten myös syksyn alussa et riippu keskitetystä lämmityksestä.
 • Jos sovitus onnistuu, voidaan rakentaa lisää lämpöakkuja.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Ja vielä tärkeämpi asia. Lattialämmityksen keittiön lämmittäminen on hyödytöntä, jos lasit sen ikkunoilla, joilla on heikko lämmönkestävyys. Puhumme tästä myöhemmin.

lasitus

Itse asiassa on olemassa kaksi vaihtoehtoa - vain erikois alumiini- tai PVC-profiilit sopivat - niiden leveyden on oltava vähintään 70 mm. Nämä ovat kolmi- tai viiden kammion profiileja, jotka eivät salli lämmön pakenemista. Unohda puiset ja muut kehykset, tämä on eilen.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Mitä ikkunan, vakio-aukkojen tai panoraamakuvion kokoonpanon suhteen sitten tee valinta makusi ja ... asunnon sijoittamisen perusteella. Silti, tehdä valtava akvaario huoneessa ensimmäisessä kerroksessa ei ole sen arvoista.

valaistus

Sellaisten valaistuslaitteiden järjestelyn ollessa niin suurella alueella, etenkin keittiössä, sinun on harkittava huolellisesti. Uskokaa minua, vaikka päivänvalon panoraamakuvat eivät riitä.

Vaihtoehtoisesti asenna lamput sekä huoneeseen että loggiaan. Lisäksi suositelluilla kiinnitysvalaisimilla ja työalueella LED-nauhan valaisemiseksi.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Puhuminen kattokruunujen tai lamppujen malleista on valittava sen tyylin mukaan, jossa korjaus on tehty. Lisätietoja tästä voit lukea tässä osiossa.

Kun otetaan huomioon ikkunoiden määrä huoneessa, on erittäin tärkeää valita oikeat verhot. Suosittelemme etenemistä siitä sivusta, johon he lähtevät: eteläinen - tiheästä kangasta tai kaihtimet, lepotuoli tai läpikuultavat roomalaiset kaihtimet.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Aiotteko saavuttaa sisätilojen eheyden? Hylkää kattokruunut - sen sijaan asenna valonheittimet. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi auttaa LED-nauhalla: aseta ne ympärillä olevan huoneen kehälle.

Alueellistamismenetelmät

Ei ole väliä mitä kokoa huone osoittautui - 16 m². tai 30. Jos et pysty jakamaan sitä oikein toimiville alueille, kätevä ja kaunis keittiö ei toimi.

Tässä on muutamia järjestelyvaihtoehtoja kalusteita ja laitteita keittiön sisätiloissa yhdistettynä loggiaan.

1. Suosituin menetelmä - panemalla ruokasali entisen loggian alueelle. Aseta esimerkiksi tuolit ja ruokapöytä ja sen yläpuolella tyylikäs lamppu.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Tässä tapauksessa on parempi vapauttaa tämä alue kaapeista ja hyllyistä. Sen sijaan neuvoo sinua tekemään paikka rentoutua sohvalla tai nojatuolilla, jos alue sallii.

Muuten lattiatason eroja ei tarvitse peittää, mikä vähentää seinien kokonaiskorkeutta. Käytä tätä paremmin ottaaksesi osan huoneesta palkintokorokkeelle.

2. Joskus pieni keittiö 4-6 neliömetrin. olemme Ongelma jääkaapin sijoittelussa. Yhdistäminen auttaa ratkaisemaan ne. Siirrä se vain loggiaan.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Jos lopetat kokonaan seinän, suosittelemme, että asetat sen lähelle nurkkasarjaa. Näin voit visuaalisesti jakaa huoneen diagonaalisesti - se pysyy vapaassa tilassa järjestää ruokailutila.

3. Dreaming of moderni keittiö, jossa on aamiaisbaari? Pienikokoisissa huoneistoissa on toisinaan vaikea laittaa sitä uudelleen suunnittelun jälkeen. Tämän roolin ansiosta ikkunoiden kynnys, joka on jäänyt osittaisen päällekkäisyyden jälkeen, jää hyvin hallintaan.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Käytännön neuvoja: Jos akut eivät ole alla, aseta pienet kaapit litteillä ovilla molemmin puolin. Joten baaritiski ei ole vain kaunis ja muodikas, vaan myös käytännöllinen.

4. joskus suurin osa keittiökalusteista siirretään loggiaan. Tämä on perusteltua niille, jotka haluavat tilava ruokasali. Mutta, kuten olemme jo sanoneet, ei ole suositeltavaa laittaa kaasuliesi ja vesijohto siellä - se ei ole turvallista. Mutta suora keittiönosasto, jääkaappi ja pienet gadgetit - varsin. Joten osa huoneesta vapautetaan ruokailualueen alle.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

5. Liittämällä keittiö loggialla on joskus ainoa tapa niille, jotka pitävät amerikkalaistyylisistä sisätiloista. Keskellä huoneen reunalla, aseta keittiöpöytä. Parvekkeella on viihtyisä ruokailutila ja sisäseinän ääressä - sviitti, jossa on tarvittavat laitteet.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

6. Jos keittiö ja loggia yhdessä muodostavat melkoisen suuren huoneen, voit yrittää toteuttaa viimeisimmän muotin squeak sisustus - jäljitelmä talvipuutarha. Se näyttää erityisen hyvältä keittiöt klassisessa tyylissä.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Tätä varten sinun ei tarvitse edes purkaa seinää - päinvastoin pieni erottelu on tarkoituksenmukaista. Jos kunnostaminen on jo valmis, laita liukuva näyttö, baariteline tai kaari. Ja tietysti valitse keinona sopivat kasvit.

7. Muuten edellinen versio osoittaa, että ei ole välttämätöntä käyttää tuloksena olevaa tilaa pelkästään "keittiökäyttöön". Nyt monet ihmiset yrittävät varustaa pienen oleskelutila, jossa on aamiaisbaari tai kirjasto, varsinkin jos keittiö-ruokasali yhdistetään olohuoneeseen.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

8. Uloskirjautuminen voidaan tehdä kaari tai sarakkeet. Kipsilevy on tässä suhteessa yleismaailmallinen - voit luoda mallin millä tahansa tyylillä. Esimerkiksi kreikaksi klassiseen sisätilaan. Tai tehdä monimutkainen abstraktio huipputekniikkaan.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Ne, jotka eivät pidä monumentaalisia elementtejä, voivat neuvotella lasiovista, pienistä osista tai näytöistä, jotka voidaan piilottaa helposti haluttaessa. Kuitenkin se on tärkeää niille, jotka haluavat edelleen jakaa keittiö ja loggia ehtonaisesti erillisiin vyöhykkeisiin.

Ehkä nämä ovat yleisimmin käytettyjä kaavoitusratkaisuja. Korostaa sisustusta koristeet ja koriste-elementit.

koristelu

Eri koristeiden suunnittelusta ja käytöstä on vaikea antaa konkreettisia neuvoja. Silti paljon riippuu valitusta tyylistä.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Lisäksi harkitse tarpeitasi: ehkä joku ei tarvitse ruokailua, mutta tuolista ja televisiosta tulee yllättävän menestyksekäs idea. Tai on halu laittaa matto virkistysalueen lattialle - miksi ei?

On myös yleismaailmallisia vaihtoehtoja: kauniit dekantterit, lautaset, suolakannat ja pippurit ovat aina sopivia. Laadukkaat tekstiilit, jotka sopivat keittiön sisätiloihin. Älä unohda näitä pieniä asioita, ne auttavat luomaan ilmapiiriä.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Kuten näette, mahdollisuudet kauniiseen ja toimivaan sisustukseen keittiössä, joka on yhdistetty loggiaan. Onko se sen arvoista?

Toisaalta tämä ratkaisu vaatii paljon työtä, aikaa ja rahaa. Toisaalta se mahdollistaa todella ainutlaatuisen tilavan huoneen, joka on erityisen tärkeä pienissä huoneistoissa. Siksi suosittelemme priorisoimaan päätöksesi.

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Keittiö yhdistettynä loggiaan

Jos päätätte, että tämä on liian työvoimavaltaista, tutustu pienten keittiömuotojen suunnitteluun ilman sulautumista muihin huoneisiin.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

6 + 1 =