Keittiö vaalean vihreä väri: sisustus yksityiskohtaisesti

Kuva vaaleanvihreistä keittiöstä: sisustus, huonekalut, tapetit

Kalkki väri on monipuolista: yhtäältä se viittaa lämpimät sävyt, mukaan lukien kaikki ominaisuudet lämpimät värit, toisaalta - kuten vihreäsävytteinen, on neutraloiva. Tuloksena on sisustus, täynnä "iloinen rauha".

Vaaleanvihreä sopii kylpyhuoneen, lasten tai leikkihuoneen, keittiön sisätilaan. Salad-keittiön suunnittelu, jonka kuva on esitelty sivulla, on omat erityispiirteensä.

Tarkastellaan tarkemmin: mitä väriominaisuuksia harkita, luoda keittiön harmoninen sisustus vaaleanvihreä.

Sisustustyylit vihreälle

Vaalean vihreä keittiö - ei-triviaalien ratkaisujen fanien valinta. Tämä väri on samanlainen kuin oranssi: huutaa, kirkas, mehukas, se hallitsee huoneen.

Siksi sinun on huolehdittava huolellisesti värin "annostuksesta". Salaatin ylitys johtaa epäyhtenäisyydelle, ja huonosti suunniteltu rekisteröintitavan valinta aiheuttaa epätasapainon tunnetta.

Täydellinen valinta vaalean vihreälle keittiölle - kaikki moderni sisustus, alkaen pehmeästä, hienostuneesta nykyaikaisuudesta ja päättyy värikkään pop-taiteen kanssa.

Keittiö vaalean vihreä väri: sisustus yksityiskohtaisesti

Eco-tyyliin. Vaalean vihreä on yksinkertaisesti luotu keittiölle ekotyypissä. Luonnonmateriaalien ja luonnollisten sävyjen yhdistelmä luovat ainutlaatuisen harmonian tunnelman.

huonekalut luonnollisesta puusta se katsotaan edullisesti taustalla salaatti seinät. Kalkki sisustus (kirkas maljakoita, astioita väri mehukas lehtisalaatti, tyydyttyneitä sävy verhot) limittyvät täydellisesti vihreitä huonekasveja ja sisustus väripilkkuja lisätä dynaamisen sisustus.

Keittiö vaalean vihreä väri: sisustus yksityiskohtaisesti

Minimalismia. Vaaleanvihreä väri laimentaa täydellisesti askeettista tilannetta, lisää tunnelmaa keittiön sisätilaan. Minimalistinen tyyli on ominaista runsaasti valoa ja vapaata tilaa.

Tämä edellyttää myös vihreää väriä. Mekaanisen vihreän sävyisen julkisivun huonekalut ovat edullisempia, jos ne ovat kirkkaasti valaistuina.

Salaattikastike minimalismin tyyliin

Hi-tech. Tiukka ja hillitty keittiö hiusteknisen vaalean vihreän värin tyyliin täyttää tuoreuden ja iloisuuden. Lihavien viheriöiden korostunut seinämä lisää dynaamisuuden sisustusta, ja kirkkailla vihreillä julkisivuilla varustetut kalusteet hohtaa yksivärinen tyyli.

Keittiö vaalean vihreä väri: sisustus yksityiskohtaisesti

nykyaikainen tykkää vaimennetuista sävyistä ja virtaavista viivoista. Sen vuoksi art nouveau -tyylisessä keittiössä on valittava vaaleanvihreän värin vaalea vaalea: lempeä, läpikuultava, ikään kuin lumen peitossa.

Se voidaan valita taustaksi maalaamalla seinät. Toisaalta tyylin tunnetuin yksityiskohdat ovat lasimaiset ikkunat. Juicy lime, valittu tärkein, kun luodaan lasimaalausta, lisää harmonisen keittiön.

Keittiö vaalean vihreä väri: sisustus yksityiskohtaisesti

Pop Art. Alkuperäiset huonekalut, huutava paletti ja runsaasti sisustusta - nämä ovat tärkeimmät piirteet keittiön tyyliin pop-taidetta. Koska tämä tyyli vaatii neutraalin katon ja lattian, on parempi koristella vihreillä tai huonekaluilla tai korostaa tätä väripainosseinää.

Vaalea vihreä keittiö, jossa on vastakkain seinää

Parvi. Parveke tyyliin - tämä on tilaa faneille. Avoin suunnittelu ja osioiden puuttuminen korostavat huoneen palettia.

Tyydyttyneitä vihreäsävytteinen voidaan käyttää kaavoituksen korostaen seinän lähellä ruokailutilassa tai päinvastoin tehdä esiliina tai pöytälevyn mehukas vihreä väri, korostaen työalueella.

Tärkeä kysymys on valita tällaisen valoisan keittiön pöydän materiaalin valinta.

Keittiö vaalean vihreä väri: sisustus yksityiskohtaisesti

Paljon harvemmin, kalkkia käytetään klassisen keittiön suunnitteluun. On vaikea kirjoittaa tätä väriä klassikoihin, mutta se on mahdollista: tärkeintä on arvata numerolla ja valita harmoninen väriparin.

Klassista ruokaa vaaleanvihreällä värillä

Kuinka vihreä yhdistyy muihin väreihin

Sellaisten klassisten sääntöjen mukaan, joissa värit yhdistetään sisustukseen, sinun on käytettävä kolme väriä: yksiääninen, harmoninen ja kontrasti. Havainnollisina esimerkkeinä tarjoamme valikoiman keittiön valokuvan sisustuksia, joissa on vaaleanvihreä väri eri sävyillä.

 • Monochromatic. Värimaailma on keittiö vaihtelee sisällä yksivärinen: vihreä sulautuu täydellisesti muita lämpimiä sävyjä vihreä - oliivi, ruoho, sammal väriä tai hellä vihreät. Mutta smaragdin, nefriitin tai sinisen värin kanssa, on parempi olla sijoittamatta ne yhteen, koska nämä ovat kylmiä sävyjä.

  Keittiö vaalean vihreä väri: sisustus yksityiskohtaisesti

 • Valkoinen. Yhdistelmää pidetään ihanteena, varsinkin jos valkoista on esitetty luonnollisella paletillaan: maitoa, kermaa tai kermaa. Mitä enemmän kyllästynyt ja juicier kalkki, sitä lämpimämpi valkoinen.
 • Keittiö vaalean vihreä väri: sisustus yksityiskohtaisesti

 • Harmaa. Tällainen puhallus voi tuntua tylsältä, mutta harmaalla värillä on uskomattoman sävyinen sävy, joista kukin korostaa ainoastaan ​​vihreän vihreän tuoreutta ja puhtautta. Huonekalujen vihreät julkisivut, kodinkoneiden metallinen väri on erinomainen lisäys.
 • Keittiö vaalean vihreä väri: sisustus yksityiskohtaisesti

 • Sininen, turkoosi ja ultramariini parissa salaatti näyttää royally ylellinen. Tällaisessa paletissa koristeltu keittiö muuttuu juhlalliseksi ja romanttiseksi. Saladin ja sinisen yhdistelmä on kuin taivaan ja ruohon, meren ja tuoreen vehreyden harmonia. Väriparin kirkkaudesta huolimatta sisätila on harmoninen ja rauhoittava.
 • Keittiö vaalean vihreä väri: sisustus yksityiskohtaisesti

 • Brown. Ruskeat vaaleat sävyt tekevät salaattikastikeista pehmeän ja hienostuneen. Lisää tyydyttyneitä (suklaan, mahonon, kahvin väri) antavat keittiön kunnioituksen.
 • Keittiö vaalean vihreä väri: sisustus yksityiskohtaisesti

 • Keltainen tai oranssi. Sisäkkeelle ei kääntynyt kanariini, kalkki ja keltainen (tai oranssi) olisi tasapainotettava kolmannella värillä, joka toimii neutraalina toimijana. Se voi olla esimerkiksi valkoinen tai beige.
 • Keittiö vaalean vihreä väri: sisustus yksityiskohtaisesti

 • Musta. Se on dramaattinen yhdistelmä, jossa, syvän tummuuden taustalla, kalkkikivi muuttuu yhä elämää vahvemmaksi ja juhlallisemmaksi. Kuitenkin keittiö ei näyttänyt liian säälittäviä ja synkkiä, on parempi laimenna paletti roiskeilla kultaista tai valkoista.
 • kontrasti yhdistelmä vaaleanvihreä ja musta

 • Tehokas "trio" saadaan, jos pari lisätään pieni punainen. Ja vain lisätä muutamia yksityiskohtia: punaisia ​​raitoja tai putkista moderni verhot, sirpaleet mosaiikki on keittiö esiliina, tyynyt uloste. Punainen lisää kevyesti vihreän keittiön puhujan. Jos olet kyllästynyt passiivisuuteen ja rauhallisuuteen, lisää muutamia punaisen värisiä esineitä sisätiloihin - välittömästi tuntuu energian kiire.
 • Keittiö vaalean vihreä väri: sisustus yksityiskohtaisesti

Ei ole suositeltavaa järjestää kalkkia ja lilaa, violetti tai tyydyttynyttä lilaa. Keittiön sisätilat ovat synkät, kylmät ja epämiellyttävät.

Sisustuksen yksityiskohdat

Tällaisen keittiön sisätilojen luominen, sinun täytyy valita yksi asia: tehdä kalkin seinät tai kalusteet.

Seinät. Salaatin seinien taustalla on luonnollisesta puusta, MDF: stä tai pajuista valmistetut huonekalut. Mitä tummempi puun väri, sitä kevyempi on salaatin sävy.

Haluatko tehdä keittiön sisustuksen dynaamisemmaksi, mutta pelkäävät liioittelevan sitä kirkkaudella? Voit maalata vain yhden seinän saladin mehukas sävy, mikä tekee siitä aksentin.

Keittiön vaaleanvihreät seinät

Huonekalut. Keittiövihreät vaaleanvihreät julkisivut sopivat harmonisesti valkoiseen tai harmaan sisustukseen. Mitä kirkkaampi huonekalujen väri, sitä hallitseva rooli tulee olemaan.

Keittiö vaalean vihreä väri: sisustus yksityiskohtaisesti

Vältä runsaasti kultausta - yhdessä salaatin kanssa se aiheuttaa tunteen "ruuhkautumista" keittiön sisätiloissa. On parasta vastata salaatin kromipintojen väriä.

Jos olet valinnut vihreän keittiösarjan, ja sen rikas väri tulee hallitseva sisätilassa, on toivottavaa, että julkisivut olivat mahdollisimman yksinkertainen, ilman tarpeetonta koristeet, lanka tyypit, väri insertit, ja niiden ei pitäisi olla jaded varusteet.

Jos keittiön sarjan viivat ovat sileät, monimutkaiset kiharat ja julkisivut koristetaan kaiverruksilla, niin tällaisten kalusteiden kalkin väri tulee olla mahdollisimman kevyt.

Tukevat huonekalujen julkisivujen kirkkaat värit auttavat koristeellisia elementtejä sopusoinnussa sävyyn. Se voi olla: reunus verhoilla, vaaleanvihreä ruoat, lampunvarjostin tai pöytäliina, jossa on lautasliinat, peitteet tuoleille.

esiliina vaaleanvihreä suorituskyky tulee välittömästi korostus yksityiskohtaisesti sisustus. Siksi muut keittiön sävyt ovat hämmentyneempiä.

Keittiö vaalean vihreä väri: sisustus yksityiskohtaisesti

koristelu - salaattisimmat saladin sisällyttäminen keittiön sisätilaan. Kirkkaat maljakoita ja hahmoja, mehukas kalkin varusteet auttavat järjestämään värillisiä aksentteja.

Keittiö vaalean vihreä väri: sisustus yksityiskohtaisesti

Vaalean vihreä keittiö voi tulla todellinen keidas kotonasi. Hyväksy, että mehukas, kevätvihreät pienetkin inkluusiot luovat juhlaisen ilmapiirin.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

70 − 64 =