Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Skandinaavinen tyyli keittiön sisätiloissa - Valokuvan esimerkkejä

Skandinaavinen tyyli hengittää vapautta ja puhtautta, turvalaitteita ja mukavuutta. Monet suunnittelijat suosivat sitä, samoin kuin ne, jotka arvostavat kauneuden ja kypsän tyylin yhtenäisyyttä.

Skandinaavisessa tyylikkäässä keittiössä on tasapainoinen valmistelu ja hiljainen ateria. Se on mahdollisimman lähellä luonnollisia värejä ja järjestetty siten, että kaikki on oikeaan aikaan oikeaan paikkaan.

Sen erottamiskykyä säätelevät skandinaavisen ympäristön ympäröivä ilmapiiri ja iloinen asenne elämään.

Tärkeimmät ominaisuudet

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

 • luonnollisuus. Kaikki on täytettävä pohjoisen luonnon kauneudella. Siksi tällä tyylillä suositaan kevyitä puulajeja, jotka korostavat luonnonmukaisuutta ja antavat kodin terveyttä.
 • Hyvä valaistus. Skandinaviassa on lyhyt päivä ja pieni valo, joten he yrittävät saada suurimman osan sisustuksesta. Tätä varten suuret ikkunat käytetään luonnolliseen valaistukseen ja runsaasti kattokruunut ja keinotekoiset kalusteet.
 • monipuolisuus. Skandinaavisessa suunnassa kaikki on tehty maksimaalisen toimivuuden saavuttamiseksi kaikesta huonekaluista koruihin. Usein käytetään liukujärjestelmiä, on monia hyllyjä, ja niillä on myös moderneja urnkeja ja sulkureita.

Siirrytään yleisestä erityiseen ja harkitsevat keittiön sisustuksen yksityiskohdat skandinaaviseen tyyliin.

Värinvalitsin

Väripaletin osalta tämä sisustus on melko mielenkiintoinen.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Pääväri on valkoinen, ja kaikki sen sävyt mahdollistavat pelin suunnittelun ja kysyvät lämpimiltä ja kylmiltä sävyiltä oikean tunnelman.

Useimmin käytetään tällaisia ​​sävyjä:

 • lumi
 • meijeri
 • kerma
 • Täytetty maito
 • Valkoinen hiekka
 • norsunluu
 • lootus
 • kermainen
 • kamelia
 • munankuori

Kiinnostuneet sisätila keittiö, jossa suunnittelija pääväri voisi taitavasti yhdistää valkaistu beigen, vihreä, harmaa ja sininen.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Järjestä aksentteja auttaa värejä (asfaltti, musta, grafiitti) ja mehukkaat sävyt (keltainen, turkoosi, sininen, vihreä).

standardi: valkoinen katto, sileät valopinnat, lumivalkoinen tai kirkas esiliina ja lattia kalkkipuisten tai laattojen alla. Toimiva huonekalut ja runsaasti valaistusta - tämä antaa keittiölle erityisen mukavan ja lämpimän.

Lattia ja seinät

Keittiön suunnittelun arvostaminen skandinaaviseen tyyliin auttaa seuraavia valokuvia, erityisesti seinien ja lattian koristeluun liittyvän värimaailman valinnan osalta. He näkevät selvästi vaaleat värit ja ympäristöystävälliset materiaalit loppuun.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Skandinaavit mieluummin puolivaloa puuta. Kylmän sävyjen puu tekee keittiöstä kevyemmän ja lämmin - täyttää mukavuus ja antaa tietyn maalaistyylisen silmukan.

He haluavat myös tehdä samat kerrokset koko talossa tai koko keittiötilanteessa. Tämä visuaalisesti laajentaa tilaa.

Lattiaan käytetään edullisesti parkettia, teknisiä levyjä, laminaattia tai massiivista alustaa. Vaativin kosteutta kestävä laminaatti.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Skandinaavisessa tyylikkäässä keittiössä, jonka kuva on hyvin tutkittu, voi olla lattia, joka on keraamisten laattojen peitossa. Käytetään myös posliinista valmistettua kivitettä.

Lattialaatat tulisi sijoittaa vain kuulokkeen lähelle. Ruokailutilassa on kuitenkin oltava puulattia.

Ja niiden värien laatat voi olla valkoinen, tummanharmaa, vaaleanharmaa, beige-ruskea (tämä variantti käytännöllisin). Jalusta on valittu seinien väriseksi, kun taas sen korkeus on suuri.

Seinän koristelu aina valoa. Hänen useimmin käytetyille maaleille tällaisessa paletissa:

 • Snow White
 • Vaaleanharmaa
 • munankuori
 • Täytetty maito

Skandinaavisen tyylin erilaiset keittiön sisätilat ovat hyvin vahvasti erilaisia ​​vaihtoehtoja seinäkoristelua varten, esimerkiksi taustakuvana.

Keittiö-olohuoneessa on mahdollista käyttää mielenkiintoista yhdistelmää tiilimuodosta, joka on lainattu loft-tyylistä. Se voidaan sijoittaa vain osittain, jotta se ei häiritse koko mallia.

Tiilimuuri auttaa yhdistämään keittiön ja olohuoneen, mutta sitä tulee käyttää varoen ja kohtalaisesti.

Huonekalut skandinaaviseen keittiöön

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Skandinaavit yrittää tilata kalusteita keittiöön luonnonmateriaaleista, eli puuta, mutta harvinaisia ​​esimerkkejä, joissa julkisivut on valmistettu MDF.

Yleensä ne noudattavat tällaisia ​​sääntöjä, kun ne tilaavat kalusteet keittiölleen:

 • Julkisivujen väri. Suosituin on valkoinen. Myös julkisivuja käytetään usein vaaleaseen puuhun, hunaja-kultaiseen ja konjakin sävyihin. Pöydän yläosa on tavallista (yleensä puusta).
 • Tarvikkeet. Pohjimmiltaan käytetään yksinkertaisia ​​metallikahvoja. Jotkut valmistajat tuottavat huonekaluja, joissa ei ole kahvoja erityisellä avausjärjestelmällä.
 • Rakenne. Sileät ja sileät pinnat, usein kiiltävä tai kromi, harvemmin - matta. Kiilto heijastaa valoa ja antaa lisätilaa avaruuden laajentamiseen.
 • Toiminnallisuutta. HF-laitteessa on kaikki mitä tarvitset, eikä mitään tarpeetonta. On korkea yläkaapit ja runsaasti avoimia hyllyjä (täynnä ruokia, ne antavat huoneelle enemmän ymmärrystä).

rakenne Skandinaavinen keittiö on yksi ominaisuus - usein noinon koostuu vain alemmista osista tai siinä on ylätasoiset laatikot, mutta ei koko hanssin pituus. Sen sijaan hyllyjä mausteisiin, koristeisiin ja muihin keittiötarvikkeisiin kiinnitetään.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Tällä menetelmällä voit tehdä työskentelyalueen tilavaksi, vapaaksi ja valaista sitä saranoituihin kiinnikkeisiin.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Skandinaavisessa keittiössä, kuten aikaisemmin mainittiin, kaikkien elementtien on oltava käytännöllisiä ja yleismaailmallisia. Älykkäät tallennusjärjestelmät, sisäänvedettävä huppu, sisäänrakennetut laitteet - kaikki nämä ovat tämän tyylin välttämättömiä ominaisuuksia.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Ruokailutila, yleensä pieni, ja joissakin tapauksissa jopa hyvin pieni. Pöydän koko voi olla pienikokoinen, liukuva, sisäänvedettävä tai taitettava, ja se voidaan korvata tavallisesti palkin laskurilla.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Ihanteellinen vaihtoehto on muuntaja-taulukko. Se voi olla pyöristetty tai suorakaiteen muotoinen pöytälevy, taitettava tai pidennettävä.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

tuolit on jaettu kahteen ryhmään: puinen ja tarkoituksellisesti moderni. Ensimmäisessä on retro-muotoilu, kaareva selkänoja ja moniväriset tyynyt, toinen muovista ja kromattua metallia.

Tuolien pidättyvä muotoilu antaa kevyen hurren ja korostaa täysin tällaista sisustusta. Pääasia on, että ne eivät ole massiivisia.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

lisälaitteet valita monipuolisimmat: kromattu tai mattamusta, läpikuultava muovi tai musta väärennetty kahva. Jotkut suunnittelijat tarjoavat hankkeita, joissa ei ole liitososia - kaapit avautuvat tai jättävät vain vähäisen paineen julkisivuun.

Työalue (pöytälevy, esiliina, kodinkoneet)

Työskentelyalueen on oltava mahdollisimman sopivaa ja toimivaa. Samanaikaisesti se toimii muotoiluna, täyttämällä se pohjoisen mallin vahvuudella.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Tällaisessa keittiössä oleva työtaso on tavallisesti tehty massiivipuusta tai keinokivestä, ja se on kontrastia keittiön julkisivujen värin kanssa.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

esiliina On luovuuden paikka. Se voi olla klassinen: valkoinen, tyylitelty tiilimuurauksille tai mielenkiintoinen värisuunnittelu.

Skandinaaviseen tyyliin kuuluva keittiö, jonka kuvasta näkyy kirkkaasti sen ominaisuudet, useimmiten on yksi esiliina:

1) Valkoinen, keraamilla vuorattu. Tässä tapauksessa on suositeltavaa laatoitus, mosaiikki, valkaistu tiili, pleksilasista tehty paneelilohko.
2) Värikäs, tarttuva. Se on vahva aksentti, joten on mahdollista mielenkiintoinen kuvio, kirkas mosaiikki, valokuvatulostus. Edullinen gamma: sävyjä harmaa, punainen, sininen sävyjä.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Kodinkoneet tämän tyyppisessä sisätilassa olisi oltava ultramodernia. Jääkaapin teräksinen julkisivu, tyylikäs huppu ja tyylikäs induktiokeitin ovat täällä hyvin sopivia.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Jotkut suunnittelijat ehdottavat pienen ripustettavan TV: n sijoittamista ohut runkoon. Hän ei ota paikkaansa, ei ylikuormita tilaa ja ottaa huomion ruoanlaittoon ja lounaaseen.

valaistus

Valo on jotain, jota ilman on mahdotonta kuvitella tätä muotoilua. Valon enimmäismäärä on suuntauksen tärkein kriteeri.

Suurin huomio kiinnitetään ikkunoihin. Usein he eivät peitä mitään, tekevät niin paljon kuin mahdollista - joskus koko seinän tai lattiasta kattoon.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Mitä enemmän valonlähteitä, sitä paremmin. Yhden kattokruunun sijaan on parempi käyttää useita miniatyyri- ja seinävalaisimia.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Skandinaviassa valaistus on tärkeä osa sisustusta, joten niiden suunnittelua kiinnitetään suurta huomiota. Näin ollen etuna on:

 • Kattokruunut kromi, kupari, puu tai maalattu lanka.
 • Kristallikattokruunut. Ne ovat erityisen sopivia suurissa keittiöstudioissa, joissa yhdistetään työtilan, ruokailun ja olohuoneen toiminnot.
 • Tavallinen hehkulamppu ilman plafondia. Ne on ripustettu mustalla tai värillisellä langalla.
 • Tavallinen lamppu, joka on varustettu yksinkertaisella metallisella lampunvarjostimella.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Mahtavia lamppuja värikkäillä ja monimutkaisilla lampunvarjostimilla ja sävyillä skandinaavisille - tabu. Paras ratkaisu on yksinkertainen ja lukuisia kalusteita.

tekstiili

Skandinaviassa avoimet ikkunat ovat mieluummin ilman verhoille, verhoille ja verhoille sopivia verhoja. Ainoa asia, joka on sallittua, on valkoinen yhden värin rullan sokea ilman piirustuksia tai muita lisävarusteita.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Mutta kotiopettajamme rakastavat kauneutta, kauneutta ja hyvää mielialaa kaikessa, joten se on mahdollista koristella kevyillä verhoilla tai verhoilla. Ne on valmistettu läpikuultavaa kangasta. On myös mahdollista käyttää avoimia tylppäpyyhkeitä tai romaanisia verhoja.

Tilaa, joka myös täyttää olohuoneen tai ruokasalin toiminnot, on parasta käyttää neutraalin värin pellavasta valmistettuja verhoja. Täällä paikalle tulee verhoja pastellisävyistä ja verhoista, joilla on tyypillinen tuloste.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Näyte tällaisista verhoista keittiössä skandinaaviseen tyyliin näkee skandinaavista tyyliä kuvaavissa kuvissa. Ne edustavat tyypillisimpiä ikkunoiden koristeluvaihtoehtoja.

Seuraavaksi tärkeä "tekstiili" -asiakirja on ruokapöydän peittäminen. Pöytäliinaa käytetään vaaleissa väreissä - valkoisia, sinisiä ja muita pastellisävyjä. Lattialle lisäkoristeeksi voit sijoittaa pienen monivärisen maton häkkiin, timanttiin tai nauhaan.

Sisustus ja tarvikkeet

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Skandinaavisen keittiön koristeluun kannattaa noudattaa tätä tyyliä koskevat perussäännöt.

Pohjoisen rakastajan mukaan esineiden tulisi olla ensisijaisesti hyödyllisiä, sopivassa paikassa heille ja asetettu tiukasti hyllyille. Tärkein sisustus, jonka he pitävät seinäkellot - sekä kauniita että hyödyllisiä kunnianhimoisille rakastajille.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Seinät voidaan koristeltu eri maalauksia maton tai vanhojen valokuvien kauniissa ympäristössä. Vapaata tilaa hyllyille voi maljakoita kukka-asetelmia, keittokirjoja, koriste- tai emaloitu astioita kaunis kuvio.

Koti kukkia on erinomainen koristelu ikkunalaudan, ruokapöydän ja jopa työskentelyalueen. Erityisen menestyvä työpöydälle on kasvis, jossa on kihara persiljaa, pieni koristepippuri tai pieni sitruunapuu.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Ei pidä katsoa, ​​että tämä muotoilu eroaa kirkkaiden värien puutteesta: sen vakavuus yhdistyy värikkään ja värikkään sisustuksen kanssa. Se voi näyttää monivärisistä julisteista tai pyyhkeistä, joilla on epätavallisia tulosteita, täydennetty kirkkailla peitteillä tuoleilla.

On toivottavaa, että sisustuselementit toisiaan. Esimerkiksi lattiamatto voidaan tehdä samalla tavalla kuin tuolien tyynyt.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Toinen keittiötilan pohjoisten versioiden sisustuksen elementti ovat sarvet tai eläinten päämet, jotka perinteisesti metsästivät skandinaavia. Erinomainen vaihtoehto voi olla jäljitellä niitä paperista.

Erinomainen lisäys niihin on keinotekoinen tai luonnollinen turkis nahat lattialla, tuolit tai nojatuolit keittiön olohuoneessa. Älä unohda sellaista hyödyllistä asiaa kuin valikosta valmistettu liitutaulu, josta voi tulla erinomainen design-elementti.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Vapaan hyllyillä on kirjoja, kukkia, kukkia, postikortteja, emali- tai koriste-esineitä. Sisäkasveja voidaan sijoittaa ikkunalaudalle, pöydälle tai jopa pöytälevylle.

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Keittiö skandinaaviseen tyyliin

Keittiö Skandinaviassa ei ole vain kätevä ja käytännöllinen paikka ruoanlaittoon. Se tulee paikka, jossa kaikki perheenjäsenet voivat mielellään viettää aikaa.

Sen toimivuus, minimalismi ja epätavallinen kansallinen sisustus tekevät ruokapöydästä viihtyisän ajan. Hidas ja hillitty muotoilu tuo elämääsi tilaisuuden rentoutua kiireisen päivän töiden jälkeen.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 69 = 77